Witam! Zakończyliśmy wczoraj kolejną część tematu- Jake Sully.
Jak ktoś wyliczył była to podobno część 8- chociaż nie jestem tego taka pewna.
Usiłowałam wczoraj założyć kolejną część ale nic się nie udawało.
A więc teraz zakładam go na prośbę użytkowników.
Temat ten to rzeka- można mówić praktycznie o wszystkim, co kojarzy się z filmem ( o uczuciach i emocjach, przyrodzie i pogodzie, miłości i nienawiści, itp, itd). Zapraszam: wielbicieli tematu, starych i nowych fanów. :)
Miejmy nadzieję :)
Może, nie będę się kłócił o to bo się na tym nie znam. Jesteś dobrą kucharką? Może kiedyś skosztuję Twych specjałów ;) Lubię jednak pełen talerz i najlepiej żeby schab zajmował 3/4 jego pojemności :D
Kończę tę imprezę, dobranoc ;)
Najpierw grałem RDA a później Na'vi ;-)
Jednak niebieskimi z pałami gra się lepiej ;)
Ja z okolic Poznania więc omineło mnie to :(
Ale jest z czego się cieszyć :D Boję się myśleć co tam wyprawiają.
No tak, dziś Kolejorz Mistrza zdobył ;) Z moich okolic to szkoda gadać ;P Krakusy Legię złupili, w derbach po raz pierwszy od 60 lat Polonia wygrała. Co tu się działo, to dopiero było "szkoda gadać" ;P
W Gdyni też feta bo się arka fartem (jak zwykle) utrzymała. :D
niezły paradoks: Arka to tak zajebista drużyna że nawet przegrywając wszystkie mecze potrafią się utrzymać :D
No widzisz ,widocznie mają szczęście :P
Ja już Lecha spisałam na straty a tak mnie mile zaskoczyli :D
No coś w tym jest ;) I tak najlepsza jest że tak powiem "wiązankowa pieśń na Arkę ;)
"Arka Gdynia, k*** p*** ś***" :D
Zawsze się polewam jak to słyszę ;) Oczywiście bez obrazy Joe, bo uwielbiam Trójmiasto :D
hehe, tu mnie masz ;) Raczej Gdynia-Sopot-Gdańsk ;) Wejherowo za Jakuba Wędrowycza ewentualnie ;P
hahah, w sąsiednim temacie zaczął wyciągać tą sprawę z Bydgoszczą :D
gadaj z dupą to cię osra :D
Wiem tylko że ten człowiek coraz bardziej mnie zadziwia...
aż mam ochotę krzyknąć "witaj izuniu, najsłodsza z dziewic na portalu FW!!!:D"
tak mi się to spodobało że wytatuowałem sobie ten tekst na czole :D
No patrzcie, taki z ciebie bohater, a nawet nie podałeś swojego adresu, mimo swoich bojowych zapędów względem mnie :D.
Z jakim każdym? Przecież tylko to dziecko neostrady (Joe) sam zaczął mi proponować, nie ja jemu, po tym jak oberwał trochę ode mnie w temacie maciejanosa. I potem zechciał się zemścić jak podróbka Nationala zaatakowała :D.
Dlaczego dziecko neostrady ?Każdemu komu nie podoba się ten film ,tak nazywasz.Czy w takim razie ja mogę Ciebie tak nazwać?
Aha i to nie zmienia faktu ,że nie umiesz zrozumieć motywu z Bydgoszczą :P
Hehehe, jak przeglądałem ostatnio Twoje teksty na tym forum myslałem, że jakoś się w miarę ogarnąłeś dude. W miarę. Ale teraz czytając Twoje wypociny stwierdzam, że jesteś niezły kawał patałacha :D
Nie wtrącaj się w nie swoje sprawy, smarkaczu. Jak dwie osoby rozmawiają na ulicy to też się mieszasz i mówisz im, co mają robić?
Nie no, zależy gdzie jestem. Jesli w Bydgoszczy to od razu leję. Nie uciekam przynajmniej z podwniniętym ogonem ;P
Panowie moderatorzy! Czemu nie ma całego wątku z "akcją Bydgoszcz"? Nie kasujcie więcej, pliiiz ;P
dwa dni mnie tu nie było, działo się coś ciekawego, bo strasznie nie chce mi się czytać? ;)
Ja pisałem, czekam do 19. Jak się nie stwi, to go nmierzam i robię wjazd na chatę ;P
Pieska wrzucę do przechowalni :D Zarz potem spuszczę mu łomot w rytm Charlesa Mingusa :F
Jego pieska poszczuję moim Tapirem z rodziny zabójczych, który wabi się Tyran ;P
Człowieku, Petro zwariował :D Jest kolejna ustawka w Bydgoszczy (tym razem ze mną), czekam do 19 na ul. Sezamkowej 5. Zaczął się rzucać, że kłamię i takiej uliy w Bydgoszczy nie ma :D Co tu się działo, żałuj że Cię nie było ;) Aha! Petro podpadł moderatorowi i będzie miał od poniedziałku bana (jeśli moder słowny jest) :F
heh, jestem ciekaw ile yło w tym "bycia pijanym", a takiego celowego wjeżdżania "żeby nie było nudno w temaie". Swoją drogą żabo Joe się o Ciebie martwił, więc zapytam Cię: gdzieś Ty był, kiedy Tu Cię nie yło? ;P
aaa, koleżanka miała urodziny i eksperymentowaliśmy z alkoholem ze znajomymi, a że barek ma pokaźny, to dwa dni nam zajęło... ;)