Witam! Zakończyliśmy wczoraj kolejną część tematu- Jake Sully.
Jak ktoś wyliczył była to podobno część 8- chociaż nie jestem tego taka pewna.
Usiłowałam wczoraj założyć kolejną część ale nic się nie udawało.
A więc teraz zakładam go na prośbę użytkowników.
Temat ten to rzeka- można mówić praktycznie o wszystkim, co kojarzy się z filmem ( o uczuciach i emocjach, przyrodzie i pogodzie, miłości i nienawiści, itp, itd). Zapraszam: wielbicieli tematu, starych i nowych fanów. :)
na Pandorze cukru nie mieli, a żyli szczęśliwie ;)
jeśli chcesz niebieskiego chłoptasia, to musisz się dostosować :P
To była bujda,Navi od początku zależało na cukrze.Widziałam to w ich oczach,ale dla filmu musieli spokornieć :P
Zostań światową emisariuszka pokoju. Rozdawaj cukier potrzebującym, walcz o lepszy poziom cukru u ludzi. Wędruj po całym świeie z uśmiechem na twarzy i bosymi stopami badaj nasz glob. Poświęc się światowej misji cukierniczej na zawsze wyzbywając się tej wątpliwej przyjemności ;) Mozesz część słodyzy przekazać niebieskiemu kumplowi z sezamkowej w potrzebie, mi ;P
Teraz przesadziłeś :P Wyobrażasz sobie połączenie cukier+ja na cukrowym głodzie?To połączenie tragiczne i kończące się śmiercią dla jednej ze stron ;D
Oj spoko, coś bym Ci tam podrzuił czasem, żebys była w formie ;) Kasa by z tego szła niezła, zastanów się ;)
Własnie dzisiaj dorwałem tą stronę ;) Miałem na 20 odpowiedzi 4 wpadki, czyli jeszcze ma się to oko ;P Czego to ludzie nie wymyślą ;)
swoją droga ta strona potwierdza, że najlepszy rozmiar jest pomiędzy B a C - nie za duży, nie za mały: idealny na łapę ;)
Brawo jasiu! Coś ostatnio mu słaiej szło. Jakiś 7, 8 czy coś. Ja liczę na niego mocno.
coś tam przebąkują że "Kubika" ma w przyszłym sezonie jeździć w Ferrari, może mistrzostwo będzie...
Wypraszam, byłem pierwszy ;P Jak hesz jakąś myśl od geniusza soie przywłaszczyć, najpierw zapłać ;P
Ja przelewam mysli na klawiaturę, nawet nie dotykam jej rękoma. Twoja teoria upada więc nawet, jak Twoje knefle są lewe ;)
Pokojowy jest tylko dla tych co wojny wszczynają, jak choć jedną wywołasz to dostaniesz ;)
Jesli hesz wojny i nobla, to idź n studia i jedz dalej słodkie: scenariusz tego, co się stanie masz wyżej ;)
Uwaga moi drodzy,mamy nowego filozofa w wątku obok :D
,,Wiele jest głosów krytyki, że filmu nie ma nic w sobie - żaden film niczego nie przedstawia, to nasze interpretacje obrazu i przedstawionej historii dopiero nadaje wyraz i pojęcie przekazów czy treści samej w sobie. "
NommaD79, temat "Osoby tak chronicznie nienawidzące i opluwające Avatara to osoby CHORE PSYCHICZNIE z głębokimi deficytami emocjonalnymi", strona 3 ;)