Brawa! Brawa dla reżysera za to, że postanowił nakręcić kolejny głupi, badziewny film o niedorozwiniętych bohaterach dla niedorozwiniętych widzów; którzy stojąc przed kasą biletową dokanają ekwilibrystyki myślowej wydając na 'to' pieniądze.
Brawa dla poducentów którzy najwyraźniej zbyt długo przebywali na słońcu co przejawia się w tym, że postanowili wesprzeć tę produkcję ciężkimi sumami.
Brawa dla ludzi projektujacych plakat do tego filmu. Takiego ochydztwa dawno już nie widziałem; a aktorka na głównym planie powinna pozwać ich do sądu w sprawie o oszpecenie!
Brawa dla polskiej kinematografi (przepraszam, czego?!?!?) Która dumnie może konkurować z produkcjami amatoskimi kręconymi w podziemnym garażu na pośledniej jakości cyfrówce. (Przepraszam początkujących reżyserów)
Brawa dla kobiet i nieogarniętej rzeszy małolat. Bo to one właśnie sprawią, że koszty sie zwrócą.
I w końcu Brawa dla prawdziwych facetów. Co zmuszeni przez partnerkę do pójścia na ten kicz rzucą krótkim acz dosadnym skrótem myślowym: 'och***łaś?!
Luthien chyba Cię posrało...nikt Cię nie zeżre!
A przynajmniej nikt normalny.
Zależy Ci na tym co myślą o Tobie ludzie...którzy popierają gówno? To wbrew logice...:)
POZDRO
PS. Powstawiajcie troche jedyneczek temu filmikowi bo ocena jest zastraszająco duża...(ponad 5, a tłumacząc to na odnośnik znaczy...OK!!!!!!)
Film jest.... co tu dużo gadać okropny. Straciłem 16 zł na bilet. O ile podobały mi się wcześniejsze produkcje tego reżysera (TMK, Nigdy w życiu), o tyle dlaczego nie znudziło mnie do granic możliwości. Momentami w kinie myślałem, że zasnę... Film to żenada!! NIE polecam