1.Który krasnolud z filmu podoba ci się (wygląd) najbardziej?
2.Jakiej postaci najbardziej nie możesz się doczekać?
3.Na jaką ocene oceniasz muzykę z Hobbita (skala1:10)
4.Na jaką wersję sie wybierasz (2d czy 3d)
5.Jak myślisz ile film będzie trwać?
Wiem że były tego typu tematy ale warto podsumować wszystko:)
Porownujac Gwiezdne Wojny oraz Helikopter w ogniu (bedace klasyka w swoim gatunku) do Sniezki potwierdzasz tylko i wylacznie swoj poziom :) wiem co ocenilem i na jaka ocene... i jest to moja ocena i ocena wielu innych osob wiec Twoja uwaga jest calkowicie nie na miejscu... ale zdazylismy sie wszyscy do tego przyzwyczaic ze piszesz posty z dupy wyjete i na poziomie retarda :) tyle mam do powiedzenia... odnosnie wystawiania ocen przez Ciebie... lepiej zebym nie podawal przykladow filmow ktorym wystawiles 9/10 i 10/10. Masz wogole jakis honor? Bo klasy widze ze nie masz.
No to proszę bardzo podawaj. Sam się ośmieszasz. Każdy ma prawo do własnej oceny a ja akurat potrafię w porównaniu do ciebie ją wystawić. A Gwiezdne wojny to filmy które były modne ale kilkanaście lat temu. Teraz są za stare żeby o nich mówić. Twój gust jest jak świńskie koryto.
"A Gwiezdne wojny to filmy które były modne ale kilkanaście lat temu. Teraz są za stare żeby o nich mówić." - nie trzeba komentowac Twojej wypowiedzi... doskonale ukazuje Twoj poziom wiedzy :) wlasnie pokazujesz jak potrafisz wystawic ocene filmowi... nie bede sie znizal do Twojego poziomu koles bo jak juz napisalem pisanie kto i ile wystawil danemu filmowi nie jest ani na temat ani nie sprawi ze bedziesz uwazany za wiarygodna osobe
Poza tym swinski to jest Twoj ryj i chyba dlatego zamiast w sobote wieczorem wyjsc na miasto z kolegami i dupy wyrywac to Ty siedzisz i ogladasz infantylne bajki dla doroslych a pozniej piszesz nieudolne posty na forum z ktorych wiekszosc sie smieje :)
Teraz pokazałeś jaki masz stosunek do dziewczyn. Tylko chamy i zwykłe świnie mówią o dziewczynach tak jak ty w tej chwili. Ale nie będę się tak wyrażać a kobieta powinna być dla ciebie wzorem do naśladowania. Ciekawe kto by cię chciał. Raczej nikt bo dziewczyny w przeciwieństwie do ciebie potrafia podejmowac dobre decyzje i dobrze wybierać. Pokazałes że nawet do kobiety nie masz szacunku. Tylko o to mi chodziło. Żegnam wieśniaka.
Nie pluj sie tak bo sobie monitorek zachlapiesz :) tak sobie tlumacz ze cos chciales pokazac... naprawde nie wiem co odpisac na takiego idiotycznego posta :D nie wiesz jaka jest roznica miedzy dupa a kobieta ale jak podrosniesz to sie moze dowiesz.
No na swoją matkę też tak gadasz? Prawdziwa kobieta już dawno zawaliłaby ci w pysk. Ale skoro twoja dziewczyna pozwala sobie na takie traktowanie to pewnie jest taka jak ty. Tyle postów dzisiaj napisałeś że pewnie ci się klawiaturka zapaliła. Leć po strażaka.
Jak mowilem wczesniej jestes rasowym przykladem trola :) Twoj post powyzej pokazuje jaki kulturalny jestes i ze nie zalezy CI na klotni. Czysta prowokacja ale wierz mi ze nie wyprowadzisz mnie z rownowagi. A Toje posty znajda sie w innym temacie :)
Wspolczuc to trzeba Twoim rodzicom ze wychowali bezmozgie dziecko... nie wiesz jaka jest roznica miedzy dupa a kobieta i tyle w temacie a tego typu dygresje odnosnie bicia w twarz zachowaj dla swojego chlopaka - wiemy juz ze lubisz masochizm :)
Jeśli już to ty to wiesz bo sobie to wymyśliłeś. Wszyscy wiemy jakim wieśniakiem jesteś więc nie musisz stale tego pokazywać. Nie denerwuj się tak bo ci jeszcze komputerek spłonie. Współczuje twojej przyszłej kobiecie bo naprawdę będzie musiała przy tobie harować jak przy dziecku. A tak przy okazji to już cię dawno wyprowadziłem z równowagi bo to widać po twoich postach. Wiesz powtarzasz się jak stare na wpół rozkręcone radio. Argumenciki i słownictwo ci się jak widzę skończyło więc zajrzyj do słownika a potem tu wróć.
Pytam ponownie - jakie arumenciki? Jakie slownictwo? O czym mam rozmawiac z Toba jeszcze?
Nie mamy o czym rozmawiac chlopczyku bo jestes retardem :) jak ponownie przeczytalem tekst o wiesniaku itd to rece mi opadly... ja juz po prostu nie mam ochoty sie wysilac bo nie ma po co. Zagubiles sie w tym temacie i od dwudziestu kilku postow nie wiem o czym piszesz. Teksty o dziewczynach ze obrazam, o farmerze, o mojej przyszlej kobiecie... stary Ty sie wypaliles i tworzysz jakies kosmiczne historie teraz aby ciagnac temat! Ja swoje powiedzialem juz dawno. Teraz probujesz ciagnac temat juz na sile.
Ty mnie z rownowagi wytraciles??? :D Nie umiesz prowokowac bo wrzuty o mamie, o dziewczynie, wyksztalceniu czy pochodzeniu itd serwuja tylko gowniarze a Ty nim jestes wiec nie zamierzam polemizowac z kims takim. Nadal nie kumasz roznicy miedzy dupa a kobieta... co Ty masz 14 lat czy ile? Madra dziewczyna widzi roznice i wie co oznacza zwrot "dupa" i "kobieta", podobnie inteligentny chlopak zrozumie co mam na mysli. A Ty ubzdurales sobie cos o obrazaniu kobiet i teraz zmieniasz tor rozmowy. Uwazasz ze teraz jakas dziewczyna Cie poprze i bedzie sie ze mna klocila? Zalosny jestes... czego sie tyczy zdanie ze zona bedzie za mnie harowac??? Skad Ty bierzesz te przemyslenia??? :D naprawde jesli ktos to czyta jeszcze to zapewne placze patrzac na Twoj poziom dedukcji...
Piszesz zebym sie podszkolil i tu wrocil. Do kogo i po co? Do malego gnojka z kompleksem wyzszosci? Wyklocasz sie nie majac racji a Twoje posty sa od pewnego czasu obraza dla tego forum. Moja prowokacja Cie zdemaskowala smarku.
Mielismy wraz z kilkoma innymi osobami z Ciebie niezly ubaw ale teraz to jest nam Ciebie szkoda gdy patrzymy jak sie meczysz i probujesz cokolwiek napisac sensownego i NA TEMAT...
P.S. zwroc uwage ile nowych osob odpowiada na ankiete i jak odpowiadaja na pytanie nr 3 - moze to Ci da do myslenia.
Oni nie musza mnie popierac. Nie zalezy mi tez na tym aby ich wciagac do klotni. Wazne jest to ze wiedza o czym pisza i przede wszystkim ze odpowiadaja na zadane pytanie prawidlowo.
Własnie zauważyłem tylko że oni potrafią dopisać do odpowiedzi że chodzi im o muzykę z trailera a ty zacząłeś od wyzwisk i zachowywania się jak pępek świata. Po prostu wypełnianie ankiet to nie twój żywioł i w końcu się do tego przyznaj.
Kto jak kto ale ja się nie męczę bo to przecież ty piszesz posty na 30 wersów powtarzając się ciągle. Zajrzyj do słownika synonimów to ci nie zaszkodzi. Nie będę się dla ciebie wysilać. Jesteś starszy i 10 razy głupszy bo dojrzały facet nie zachowuje się tak jak ty. Juz kilka osób zwróciło ci uwagę ale ty sobie z tego nic nie robisz bo nie umiesz przyjąć krytyki na klatę. I kto tu jest smarkiem smarku. Czytać ze zrozumieniem nie umiesz, podawać argumentów też nie. Ale świetnie rżniesz idiotę. Pisz dalej bo wspaniale ci to wychodzi. Zapisz się może do cyrku. Moze spotkasz tam kilku idiotów takich jak ty.
Ja nie umiem przyjac krytyki? :D popatrz na siebie... na moja uwage ze pytanie jest idiotyczne rozpetales klotnie o niczym i dalej ja ciagniesz wiec walnij sie w czolo zanim cokolwiek napiszesz w stosunku co do mojej osoby...
Ponownie pytam - o jakie argumenty Ci chodzi? Bo piszesz o nich i sie dopominasz a nawet nie wiesz czego maja dotyczyc.
Obrazaj mnie dalej, jak uwazasz ze Ci to na zdrowie wyjdzie to wiedz ze sie mylisz :) a najlepsze jest to ze Ty ciagle nie widzisz jak sie pograzasz. Ja podobno jestem wiesniakiem itd... ok tak sobie tlumacz. Ale Ty - fan - w tym momencie wychodzisz na durnia piszac jakies debilne komentarze nie na temat filmu i wogole tego nie widzisz. Wpadles w pulapke i Cie to cholernie boli bo sie osmieszyles na forum. Tekst o dojrzalosci - rewelacja :) a jak sie zachowuje dojrzaly facet gdy ma do czynienia z ignorantem i egoista? Przyznaje racje gowniarzowi, ktory chce blyszczec na forum nie majac wogole wiedzy na dany temat i ktory zakalda debilne tematy? Zapomnij. Nie przywiazuje juz uwagi do tego co piszesz bo sa to jakies frazesy...
P.S. usuwam konto z tego portalu bo mam dosc takich debili jak Ty :) nie wnosicie nic na forum tylko je zasmiecacie swoimi tematami i postami. Nie ma o czym z wami gadac. Z satysfakcja patrzylem jak sie produkujesz i probujesz zemscic za moja prowokacje :) osmieszyles sie na forum i na pewno wiele osob bedzie o tym pamietalo. Jestes i bedziesz fanatykiem jesli nie zmienisz swojego podejscia w stosunku do innych osob i ich opinii o filmie. To taka uwaga na sam koniec buraku :) mielismy dzieki Tobie naprawde niezly ubaw na forum :) 90 procent z tego co pisalem to bylo sciema majaca Cie wkurzyc i pokazac Twoja niemoc i glupote a Ty uwierzyles w moje slowa i sie poddales prowokacji :) no i fajnie, moze w koncu skonczysz zakladac debilne komentarze bo ludzie Cie zapamietaja. Przynajmniej Ci z forum Hobbita:) bye malenki :D
A to sobie usuwaj mam to w nosie. Obrażasz tylko innych uzytkowników tego portalu i nie umiesz panować nad emocjami. Tylko rzucać się umiesz więc skocz z mostu. W twoje słowa nikt nie uwierzył. Zapomnij. Wiem że zazdrościsz mi moich tematów i nie tylko moich ale tak to już jest jak człowiek wypowiada się jak wieśniak. Uzytkownicy na pewno zapamietają cie jako unoszącego sie pychą debila. Bye wieśniaku.
Powtarzasz sie juz od maja więc naprawdę żal mi cię. Już kilka osób powiedziało ci że byle czego się doczepaisz jak mol ale ty ciągle swoje. Nie umiesz przyjąć krytyki. Zacznij pracować nad swoimi wadami bo widzę że masz ich więcej niż zalet. Potrafisz tylko udawać króla i operować wieśniackim słownictwem. Prawda niestety boli.
Nie oglądałeś filmu więc się nie udzielaj. Dla małolatów to są te twoje posty na poziomie przedszkolaka. Idź pobawić się w piaskownicy.
A skad przypuszczenia ze nie widzialem Sniezki? Kolejna uwaga bez sensu i calkowicie nie przemyslana. Ponizaj sie dalej :)
Przypuszczenia stąd że takiego wieśniaka jak ty nawet do kupna popcornu by nie dopuścili nie mówiąc już o wejściu na salę kinową. Po drugie wynika to z twojego stosunku do filmu.
Jak zwykle Twoja droga dedukcji jest oszalamiajaca :) to nic ze bez sensu i jak zwykle sie zaplatales sie w wypowiedzi podajac argument z dupy wyjety. W takich chwilach wyciagasz z kieszeni tekst o farmerze itp bo na nic innego Cie nie stac:) Rozbawiasz mnie do lez koles :) mnie i jakies 90 procent uzytkownikow tego forum.
1. Powtarzasz się. Wymyśl coś nowego.
2. Nie masz do nikogo szacunku i jesteś bez kultury.
3. Używasz nieustannie słów które są nie na miejscu.
4.Jeżeli mówisz o dwóch osobach 90% to współczuje twojej byłej nauczycielce z matmy.
Żebyś się nie poryczał. Zdobądź szacunek do ludzi a w szczególności do dziewczyn. Twoje posty powodują że mleko kiśnie.
Spadles z ostatniego szczebla przyzwoitosci. Ciagnij dalej dyskusje jesli Cie to kreci. Szacunek? Nie wiesz co to jest a udowodnilem Ci to juz dawno. Nie masz go nawet dla siebie. Ja wysiadam z tego autobusu. Zyj w tym swoim egoistycznym swiatku dalej.
Jeśli wysiadasz z autobusu to nie pisz już więcej. No chyba że chcesz ciągnąć kłótnie do grudnia albo dalej. To twój problem. Mi to pasuje.
SamwiseTheBrave - wielkie dzięki, że wstawiłeś te linku z jego tematami i wypowiedziami. Zajrzałem do każdego i muszę powiedzieć, że jeszcze nigdy się tak nie ubawiłem. Faktycznie powstała nowa rasa trolla.
Taa powstała nowa rasa trolla bo założyłem kilka tematów gdy nic się nie działo aby usłyszeć opinie innych na dany temat. Weź pomyśl co ty piszesz.
Już wcześniej utożsamiłeś mnie z mieszkańcem dżungli, a teraz wymagasz ode mnie myślenia. Czy ty sobie czasem sam nie zaprzeczasz??
kamilxxx09 - A wystarczyło napisać: "Fakt beznadziejnie sformułowałem pytanie, zupełnie się nad nim nie zastanowiłem" oszczędziło by Ci to długiej dyskusji w której pokazałeś, że jesteś ignorantem i nie potrafisz szanować innych (znalazło by się jeszcze parę innych rzeczy, które ta dyskusja odsłoniła ale nie będę wszystkiego wypisywał). Dobrze Ci radzę facet zastanów się nad swoim postępowaniem bo stracisz godność w oczach forumowiczów.
P.S. Już Ci to kiedyś napisałem ale powtórzę. Co piąty nowy temat na forum "Hobbita" należy do Ciebie. Nie mówię, że każdy jest zły ale jest dużo tematów zupełnie nie potrzebnych, a informacje w nich zawarte przez Ciebie spokojnie mogłyby być umieszczone w tematach już istniejących.
Na pewno nie co piąty. jest cała masa tematów które do mnie nie należą ale spoko. Skoro stworzyłem dużo tematów to znaczy że interesuję się Hobbitem tak jak i ty. Ale tworzę tematy normalne a nie trollowate w których niektórzy piszą jaki ten świat Tolkiena jest antychrześcijański itp.
Fakt tematy nie są trollowate i z ich treści wynika, że jesteś fanem tego nie da się ukryć. Jednak bez niektórych z tych tematów można się spokojnie obejść.
Po prostu chciałem żeby coś sie działo bo czasami bywało tak że była taka nudna cisza przez tydzień nawet dwa więc próbowałem coś rozkręcić aby inni też sie nie nudzili.
Cos jeszcze... "Informacje nie są błędne bo jak mogą być błędne pytania do ankiety żal mi cię" - Einsteinie tak sie sklada ze pytanie nr 3 do ktorego tak pije zawiera bledna tresc jakbys nie zauwazyl :)
1. Dwalin
2. Bard
3. Jak narazie 9
4. 2D
5. Do 3 godzin max. Na więcej pewnie dystrybutor niepozwoli.
1. Dwalin
2. Beorn
3. nie oceniam bo słyszałem jedynie krótki fragment w trailerze
4. na obie
5. mam nadzieję, że jak najdłużej
1. Thorin i Gloin.
2. Król Goblinów, Smaug, Gandalf.
3. 9/10
4. 2D
5. 3h część I i ponad 3h część II.
1.Thorin Dębowa Tarcza
2.Smauga Bard i Thorin Dębowa Tarcza
3.9
4.2D (nie zbyt lubię 3D)
5.2,5 h
1.Balin \ Thorin
2.Bard \ Thranduil
3.Ocena 10 , mam totalną faze na to ;)
4.Jedno i drugie
5.Koniecznie jak najdłużej musi być ;)
1. Thorin i Gloin
2. Smaug
3. Za mało słyszałem by ocenić ale myślę, że nie zawiodą;)
4. Pewnie 3D
5. Jakoś ze 2,5 godziny
1.Thorin
2.Radagast, Smaug, Thorin, Beorn.
3.Nie słyszałem jeszcze muzyki z Hobbita, ale tą z trailera oceniam na 8.
4.3D
5.2h 45 min
1. Dlaczego w najlepiej wyglądajacych nikt nie wymienia Oina? Obok braciszka (o ile dobrze pamietam powiązanie z Gloinem) są najbardziej "krasnoludzcy", ale Oin z szarą brodą budzi, coś na kształt respektu. Gloin zasługuje na wyróźnienie, wiadomo ojciec Gimliego i to widać, jednak w samym wyglądzie, dla mnie numerem jeden jest Oin.
2. Radagast i oczywiście Smaug. Z jakiegos powodu wydaje mi się że Beorn będzie bardziej w stylu krasnoluda niż Kili i Fili.
3. Nie słyszałem.
4. Obie oczywiście.
5. Około 2 i pół godziny.