Zachęcam tych którym film się podobał i tych których ten film oczarował do wpisania się,
Jeśli jesteście fanami to wpisujcie się!! !! !!
GSE
Pozdro for All
Film jest zajebisty!! Jeden z lepszych jakie obejrzałam!! Jestem nim oczarowana. Oglądałam go z zaparym tchem!! Świetny!!
masz może ta piosenke przetłumaczona na angielski
Wciąż dmucham bańki mydlane
Piękne bańki w powietrze
Lecą tak wysoko Prawie pod niebo
I jak moje sny zanikają
Fortuna się ukrywa
Szukałem już wszędzie
Piękne bańki w powietrze jak tak prosze o kontakt na GG1518277 lub maly172@o2.pl
I`m forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they`re rich the sky
and like my dreams they fade and die
fortunes always hiding
i`ve looked everywhere
i`m forever blowing bubbles
pretty bubles in the air
ps: sorki jesli sa bledy w pisowni ale tekst na pewno tak brzmi bo znam na pamiec;)
I`m forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they`re rich the sky
and like my dreams they fade and die
fortunes always hiding
i`ve looked everywhere
i`m forever blowing bubbles
pretty bubles in the air
ps: sorki jesli sa bledy w pisowni ale tekst na pewno tak brzmi bo znam na pamiec;)
Film jest zajebisty, Sin City i Green Street Hooligans to chyba najlepsze filmy jakie weszły do kin w tym roku naprawde mi sie podobał. Szkoda, że się tak skończył ale mi to osobiście nieprzeszkadza.
Dobry pomysł! Film jest jedyny w swoim rodzaju. Genialny scenariusz i atmosferka!
zgadzam się fil zajebisty!!! świetna muzyka i w ogóle a Pete jest boski:)
uwielbiam takie tematy. jednym słowe ZAJEBISTY:)
zgadzam się z tobą to jeden z lepszych filmów które oglądałem wszystko w nim jest świetne a szczególnie podobała mi się muzyka
Co za film! Wzbudza niesamowite emocje. Zaskakujący przebieg wydarzeń, szybka akcja, świetne zdjęcia bójek. Ale najważniejszy jest niesamowity klimat. I ten angielski - nie amerykański, ale prawdziwy angielski język z odpowiednią artykulacją. Uwielbiam to.
Pozdro dla wszystkich fanów GSH.
Piękne bańki w powietrze
I jak moje sny zanikają
Fortuna się ukrywa
Szukałem już wszędzie
Piękne bańki w powietrze
masz może ta piosenke przetłumaczona na angielski
Piękne bańki w powietrze
I jak moje sny zanikają
Fortuna się ukrywa
Szukałem już wszędzie
Piękne bańki w powietrze jak tak prosze o kontakt na GG1518277 lub maly172@o2.pl
jakie sa wasze ulubione cytaty zapodajcie je :
moje ulubione to :
"Życie Pete'a Dunhama nauczyło mnie, że w końcu trzeba walczyć
o swoje.
Jego śmierć nauczyła mnie,że trzeba pójść w przeciwną stronę."
"W obliczu zamieszania trzeba walczyć o swoje."
Gdy dostaniesz parę ciosów,
i zobaczysz, że nie jesteś ze szkła,
nie czujesz, że żyjesz,
póki nie osiągniesz granicy możliwości.
Niezłe ciekawie i mądrze to brzmi ...
Ale ja wole:
"W obliczu zamieszania trzeba walczyć o swoje"
"Stand Your Ground"
Pozdrowienia dla wszystkich fanów GSH
Film po prostu rewelacyjny!!!!! To najlepszy film jaki obejrzałam w tym roku )))) Football Factory może sie schowac)Pozdrawiam wszystkich fanów Green Street Hooligans ))) Buzka
Ten film jest niesamowity !!! ciesze sie że udało mi się go obejrzeć bo w jednej chwili stał sie moim ulubionym...
hej - to jak już się wyśmiałeś to może dasz sobie spokój z pisaniem na tym forum i poszukasz sobie towarzystwa ludzi z lepszym gustem. Przecież nikt cię nie zmusza żebyś się tym filmem zachwycał, a już tym bardziej zniżał do "szitowego" poziomu "badziewistych" ludzi, którym GSH się podoba. No chyba, że sprawia ci to przyjemność... poza tym każdy ma prawo mieć swój nawet najbardziej tandetny i popaprany gust i tobie nic do tego!
Siema! Jak dla mnie film świetny lepszy od "Fottball Factory" szkoda Pete'a coż tak to sie niekiedy kończy ale liczylem ze ktos dojebie tego starego piernika z Millwall:/ pozdro
Człowieku jak ci się film nie podobał to znajdź sobie inne forum...
Nie obrażaj więcej ludzi którzy mają gust i wiedza co dobre ;]
prosze cię o jedno nie wypisuj tutaj więcej swoich pustych i głupich słów ;)
Pozdrawiam fanów GSH - Fanclub nadal działa :D
To demokratyczny kraj i będę wyrażał swoje myśli, estetyczne czy filmowe upodobania gdzie mi się tylko podoba, z tymi palantami być może za bardzo pojechalem ale dla mnie ten film to gówno, a dzieki takim ludziom jak ty i reszczie twoich kompanów film.web schodzi niestety na psy. Jak bym tego filmu nie znał to prawdopodobnie mogłbym dzięki waszym żalosnym skandowaniom pójść na to do kina, i po seansie strasznie pluć sobie w brodę, wiec mój stosunek do waszego pseudoarcydzieła jest jak najbardziej na miejscu.
HEHEHEH - znow sie pojawiles - mam film od montha i nie widzialem jeszcze ale dla ciebie obejze :) i bede sie zachwycal - powodzenia w prowadzeniu batalii heheheh widocznie strasznie sie nudzisz noo i ten jezyk "krytyka filmowego" "palanty itd" heheheh
Pozdro i wiesz sa fajowskie misie w empiku kup sobie On cie zawsze wyslucha i przytaknie - wiesz jak w Jasiu Fasoli heheh
pozdro dla all
nom, ja prawie codzienie ogladam hooligans i rycze jak bóbr jak Pete umiera, a moglby przeciez na serio jebnąć mocno temu staremu debilowi...
I'm forever blowing bubbles
Pretty bubbles in the air
They fly so high They reach the sky
And like my dreams they fade and die
Fortunes always hiding, I've looked every where
I'm forever blowing bubbles, pretty bubbles in the air!
United! United!
Co za kłopot w google poszukać :)
Pomimo tego że nie jestem wielkim fanem piłki nożnej to film mi się bardzo podobał-więc i ja wpisuje się do fanclubu:)
Bardzo dobrze, witam w tym skromnym fanclubie tego wielkiego filmu ;)
Mam takie ptanania do tych co należą do fanclubu
1.Kogo najbardziej polubiliście
2.Najlepsza scena
3.Co sądzicie o ścieżce dźwiękowej ??
Pozdrawiam i zapraszam na swojego bloga ;)
United, United...
Moja ulubiona postacia jest Pete,najlepszych scen jest generalnie bardzo duzo jednak mysle ze koncowa bitwa po prostu bomba a sciezka??? One Blood mowi sama za siebie.
oczywiście Pete'a, ale także ku mojemu zaskoczeniu Bower'a. Ocena 1000000/10, muzyka jest świetna i cieszę się, że tak dużo kawałków pochodzi od Stone Roses, świetny band.
PZDR dla wszystkich fanów GSH! United !!! United!!!
Pete !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cały film jest zajebisty, tylko nudne moemty gdzie jest Matt a nie ma Pete'a. BO co mnie jakis hobbit obchodzi :D. ASmuzyka jest zajebicho po prostu!!!!
Flm był na prawdę świetny, warto go obejrzeć. Tylko zakończenie mogło być inne, ale mimo to film super!!!!
Siema.Film akurat oglądałem wczoraj, myślałem że to będzie raczej przeciętne widowisko-a tu naprawde wielka niespodzianka! Dobre, mocne i dość brutalne sceny, a przedewszystkim wspaniała obsada-szczególnie mam na myśli Charlie Hunnama "Pete"- to największe zalety Green Street. Oceniam 9/10, zachęcam go do obejrzenia a zarazem wpisuje się do tego "fanclub".GSE! Pozdrawiam!
Witam:)
wreszcie udało mi sie zobaczyć ten film - jest po prostu świetny!!! co tu można więcej dodać - dobry pomysł, dobra obsada i świetna ścieżka dźwiękowa!
pozdrawiam
Dobrze ze kreca tego typu filmy... Ogromne wrazenie i, mozna nawet powiedziec, niezwykle refeleksje wzbudzil we mnie GSH... Szkoda tylko ze u nas niema takich elit jak GSE-tu tlucze sie wszytsko co przeciwne druzynie... To juz kolejny temat! Pozdro
Na moim blogu sałem temat Fanclub GSH
jeżeli jesteście fanami to się wpisujcie ;)
Napiszcie coś o sobie z kąd jesteście i ile macie lat ;)
pozdrawiam
Fanclub działa, kilku kinomaniaków się już wpisało zachęcam do dalszych wpisów ;)
Pozdro.
max ma racje ten film moze sie podobac tylko dzieciom do 12 lat i zakompleksionym okularnikom... bo jesli ktos choc raz sie w zyciu z kims bil to wie ze ten film pod wzgledem fantastyki przebija "wladce pierscieni"
film jak film, dla chlopcow kibicujacych napewno rewelacyjna historia...
Charlie hunnam. Boze zakochalam sie, przypomina mi kogos, bo stworzona przez niego kreacja w filmie... swietna, rewelacja, uwilebiam ten film, uwielbiam.
Naprawde bardzo wypasiony ten film,uwielbiam go bardzo, nie spodziewałem się takiej fabuły świetnej.Polecam go tym, którzy jeszcze nie widzieli go.Pozdro=!=
Film MEGA dobry!! Moja ocena - 10/10 :) Po tym filmie kupilem sobie podobne laczki + bluzy jak nosili kibole WestHamu - styl klasyczny :P
Wg mnie najlepszy z filmow o kibolach!
emch@ nie bede cie jechal bo nie ma kogo ale gwarantuje ci ze ludziom ktorzy prowadza podobny styl zycia co w GSE tez sie podoba