Zachęcam tych którym film się podobał i tych których ten film oczarował do wpisania się,
Jeśli jesteście fanami to wpisujcie się!! !! !!
GSE
Pozdro for All
Moja wypowiedz bedzie nieco plytka i wskazujaca zapewne na to ze mam niespelna 13 lat bo nie bede uzywac zbyt wyszukanych slow ale...
Jak dla mnie film ten jest po prostu niesamowity!! Swietny!! Fantastyczny!! Jeden z najlepszych jakie ostatnio ogladalam!!
I chociaz wiem ze kazdy ma inny gust i inne upodobania to naprawde trudno jest mi zrozumiec jak GSH mogl sie komus niepodobac....
Ja sie w tym filmie zakochalam heeeheee
:)
Ten film bardzo mi się podobał. Nawet to określenie jest za małe by to określić. Dawn nie oglądałam tego filmu. Polecam go wszystkim moim znajomym. Nie chodzi tu o oglądanie jak się ktos nawala, bo to nie jest przyjemny widok. W tym filmie jest świetna gra aktorska, jest wyczepista muzyka (jak słysze utwór "One Blood" to juz mi sie smutno robi). I wogóle, wogóle ten film jest świetny.
POZDRO dla wszystkich fanów GSH:*:*
"W obliczu zamieszania trzeba walczyć o swoje."
United...United...United...!!!
"there`s your famous! there`s your famous!! there`s your famous GSE!! there`s your famous G S E!!" film fantastyczny, dawno nie widziałam tak dobrego filmu..chętnie go obejrze jeszcze pare razy:] No i do tego Charlie Hunnam...o ile przyjemniej ogląda sie film jak gra w nim taki boski aktor^^ brak mi słów, jest po prostu prześliczny. hehe :P pozdrawiam wszystkich którzy uważaja że film był zajebisty ;]
Genialny! zaraz po battle royale i sin city chyba najlepszy, z tych , które ostatnio oglądałam. i do tego Charlie Hunnam w roli Pete'a...Najlepsza scena to ta z "there's your famous,there's your famous,there's your famous GSE!" :) no i hymn tez super!
I'm forever blowing bubbles
Pretty bubbles in the air
They fly so high, they reach the sky
And like my dreams, they fade and die
Fortune's always hiding
I've looked everywhere
United!United! United!
No zgazdam się tu chyba z wszystkimi. Zajebisty film.Wciągający, jest w nim troche humorku, smtku i pokazuje życie prawdziwego hooligana.
Heh po tym filmie jak wyszliśmy z kumplami na worek, odrazu chciało się z każdym pizgać. TEraz sobie zakłądamy taki klub, coś w stylu jak było w 'Podziemny krąg" się ciagle pizgamy. Miłe uczucie jest się z kimś pizgać, złamać komuś nos,i mieć wielką satysfakcje z lima pod okiem:D:Dheh
pozdrawiemi zapraszam do mnie ;)
Jak widac moj temat ma duże powodzenie :D:D:D
Fanów jest wielu i to mi się podoba:)
Sam jestem fanem tego dilmu widziałem go chyba z 6 razy :D:D:D
pozdrawiam
Ps. WPISYWAĆ SIĘ CHCĘ TU ZOBACZYĆ JESZCZE RAZ TYLE WPISÓW ;)
ehh mi nie chodzi o PIZGANIE sie nawzajem z kolegami!tylko o ekipe taka jak GSE to jest fajne.David ja ten film oglądałem 16 razy :) i sie nie chwale :p
film jest co tu duzo mowic the best. dawno juz nie widzialm tak genialnego filmu. ja widzialm go na razie tylko 4 razy ale na tym nie poprzestaje. swietna fabula, aktorzy-Charlie jest wprost idealny do tej roli ale nie bede zanudzac bo i tak chyba kazdy o tym wie;p koles poprostu ma "to cos";). bardzo tez podoba mi sie ten hymn:'wciaz dmucham banki mudlane....' w ogole wszystko w tym filmie jest zajebiste..tylko....ten koniec taki smutny:..(
szkoda, bo polubialm Peta..
W 100% się z Toba zgadzam. Ja też bardzo polubiłam Pita. Tak samo nie mogę przestać oglądac tego flmu. Wogóle ten film jest wyczepisty.
POZDRO for all:D:D
boski to mało powiedziane...hehe
był jedyny w swoim rodzaju, ja co prawda nie oglądam każdego filmu jaki się pojawia bo nie mam na to czasu ale mimo wszystko ten jest najlepszy i na pewno nie zapomne go do końca życia, bez kitu !
a co do Charliego, to po prostu się zakochałam, jak ktoś ma inne filmy z jego udziałem to niech da znać co ???
pozdrawiam wszystkich fanów HOOLIGANS
@@@
Siemka :) Film jest zajebisty :) Szkoda tylko, że się tak kończy :)
Ma ktoś może muzyczke z tego filmu??:) Pozdro :]
http://www.zanim.napiszesz.prv.pl [www.zanim.napiszesz.prv ...]
ten link jest o was. jak sie czyta wasze posty to przychodza na mysl te same skojarzenia...
Przesadzasz, nie wszyscy tacy są. Mi się film bardzo podobał, o czym pisałam już kilka razy. Dlaczego kilku osobom na tym forum spodobało się obrażanie osób, którym film przypadł do gustu? Wystarczy jak wyrazicie swoje zdanie na temat filmu i nikt normalny nie będzie miał do was pretensji. Pisanie czegoś, typu "film jest beznadziejny i ci, którym się podoba też są tacy" denerwuje mnie. Chcesz uczyć kogoś odpowiedniego zachowania na forum, to najpierw naucz się sam.
wybacz, ze nie jestem "poprawny politycznie", ale takie sa moje skojarzenia gdy czytam wiekszosc postow tutaj. po prostu przerazaja mnie pewewne zachowania i opinie wiekszoci ludzi... poki co jest demokracja wiec bede pisal to co mysle. ty robisz tak samo i z tego sie cieszmy...
GSE :D:D:D Filmik zajebisty bez kitu dobrze pokazany ale Frodo troszke nie pasuje ja go zapamietalem jako kolesie z wladcy pierscieni a tak pozatym filmik mi sie podobal i szukam muzy szczegulnie ten kawalem co lecie na koncu filmu jak ktos ma to na maila przeslijcie pozdro
dymus1231@wp.pl
wszystko to kwestia gustu.ludzie po co sie wkurzać.a do poprzedniego komentarza ja uwielbiam zieloną mile i tak samo zadziałał na mnie ten film.Pozostawił coś w pamięci.jak jeszcze raz powtórze to co inni piszą dla mnie zajebisty film z atmosferą ze świetną muzyką (którą ściąglełam z wrazenia). Dopiero w tym filmie doceniłam Elijaha Wooda.
ja chce plakat z tego filmu
Widzę, że film wzbudził wiele kontrowersjii, ale to chyba dobrze. Ja obejrzałem film dzisiaj, nie napisze, że był olsniewająco wspaniały, bo taki nei był, ale do czasu ostatniej sceny. 5/10
Green Street Hooligans to najlepszy film jaki widzialam. zadnego nie chcialo mi ise ogladać tyle razy a hooliganów obejżałam ponad 10 razy :P niktórzy mówią że 'frodo' nie pasuje do tej roli, a dla mnie zajebiście w niej zagrał bo jest wspaniałym aktorem...
"kiedy dostaniesz pare ciosow i zobaczysz ze nie jestes ze szkla, nie czujesz ze zyjesz poki nie osiagniesz granicy mozliwoasci
They fly so high
They reach the sky
And like my dreams they fade and die
Fortune's always hiding
I've looked everywhere
Pretty bubbles in the air.
United!
"but the best thing its not knowing your friends have got your back, its knowing you've got your friends back."
LUDZIE!! WCHODŹCIE NA http://www.goldengroundhogs.com/index.php [www.goldengroundhogs.co ...] i głosujcie na hooliganów! ;d
no to znowu ja ;d;d; nie napisałm ze to tez jest mój najlepszy film jaki kiedykolwiem widziałam ;p;p
pozatym ktos napisał 'ze ja kto mozna byc fanem filmu' owszem mozna. własnie sie o tym przekonałam.. i duzo moich kupleli sie smieje ze mnie ze nagle odbił mi jakis zajob na punkcie GSH ;d a no ja własnie tak samo mam jak nie którzy.. w uszach mam stale ich yy.. hymn?? czy jak to nazwac.. piłka tez zaczeła mi sie podobac.. tak nagle.. normalnie nagle metamorfoza... hehe ;d i wogle super ze mam z kim o tym pogadac !!
pozdro ;d;d
przez to wszystko zaczęłam poważnie interesować sie piłką nożną... kto oprócz mnie wybiera sie na mistrzostwa świata w niemczech 2006???
To smerfastyczny pomysł:d ja sie na to pisze jak najbardziej!! jak gdzie i co dawajcie znać!! film ubóstwiam :) więc czekam na dalesze instrukcje ;) pozdrioffionka:)
nie jestem fanem tego filmu (wogole jak mozna byc fanem filmu!?) ale film mi sie podobal nie chodzi tu o zachwycanie sie "mordobiciem" tylko o sam film sposob zaprezentowania tematu, oczywiscie nie jest to jakis gornolotny film typu "lista Schindlera" ale taka sobie lekka rozrywka, niezla gra aktorow i kawalki muzyczne w tle wiec ogolnie polecam a tym ktorym sie podobal polecam "Football Factory"
Witam. Film byl suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper , poprostu kosmos :)
Ma pytanie, ma ktos soundtrack z Hooligansow?? Jesli tak, to mam prosbe, czy moglbym mi go ktos przeslac na mail'a mateuszmtx@interia.pl (za pomoca stronki www.yousendit.com mozna duze pliki przesylac), bede bardzo wdzieczny nie moge nigdzie zobyc tego soundracku :/
Jesli ktos nie moze mi tego wysalc, to chociaz prosze napisac skad to moge sciagnac, gdzie to moge znalezc. Z gory dziekuej :)
www.greenstreethooligans.com ((tam w tle grają 2 piosenki, terence jay-one blood i test of a man(nie pamietam kto to grał)... stone roses-i wanna be adored można znaleźć szukając w googlach lub ściągnąć przez jakikolwiek program, np. e-Donkey
Rewelacja! Jeden z piękniejszych filmów jakie widziałam! Z chęcią się wpisuję! Wood i Hunnam genialni!
ja poprostu kohcam ten film. Moge go ciągle oglądać.. No filmik sobie poprostu wymiata. Zajebista muzaito natchnienie po filmie do pizgania się ^^ Miodzio;)
pozdrawiam tu wszystkich fanów tego filmu ;)
film świetny-ciekawie rozwijająca sie akcja, narastajace napiecie,chwile radosne i smutne,zmuszajace do refleksji,ciekawy przypadek głównego bohatera, który od niesmiałego studenta awansuje do rangi zagorzałego kibica:)film ogladałam z zaciekawieniem od pierwszej minuty do ostatniej!!
film świetny-ciekawie rozwijająca sie akcja, narastajace napiecie,chwile radosne i smutne,zmuszajace do refleksji,ciekawy przypadek głównego bohatera, który od niesmiałego studenta awansuje do rangi zagorzałego kibica:)film ogladałam z zaciekawieniem od pierwszej minuty do ostatniej!!
hmm...zajebisty film, czuc w nim prawdziwy angielski klimati to mi sie podoba...a tak w nawiasie JAGA JAGA JAGA JAGIELLONIA xD
hmm...zajebisty film, czuc w nim prawdziwy angielski klimati to mi sie podoba...a tak w nawiasie JAGA JAGA JAGA JAGIELLONIA xD
JAGA JAGA JAGA JAGIELLONIA xD
Heh, tak, tak, jak to szło...Jaga, jot, ka, ka, Jagiellonia, Jaga ! Nie pamiętam ))):)
Ale ja tez z Białego, heh, miło wiedzieć że nie jedyna :)
Czy wygrywasz czy nie...
Zawsze ja kocham Cię...
W sercu moim JAGA!!!
I na dobre i na złe...
^ to oki, ale już:
Trybuny pełne, wiara jest...
Wszyscy za Jagiellonią...
Bo my wierzymy w BKS...
Bandycki Klub Sportowy...
Nie damy by nas gnębił wróg...
Legia kurewski klub!
Legia kurewski klub
oj nie...
Ja dla jasności, kibicyje, tylko w sensie, ze to moje miasto, ale jeśli chodzi, o BKS, to już jest całkiem inna sprawa, bo wg mnie kibic, a pseudokibic, to 2 całkiem różne postacie
Hej.Hooligansi to najlepszy film jaki oglądałam od dłuższego czasu.Wzbudza prawdziwe emocje.Wspaniały film o przyjaźni.GSE
Film jest zajebisty!!
"Życie Pete'a Dunhama nauczyło mnie, że w końcu trzeba walczyć
o swoje.
Jego śmierć nauczyła mnie,że trzeba pójść w przeciwną stronę."
"W obliczu zamieszania trzeba walczyć o swoje."
Gdy dostaniesz parę ciosów,
i zobaczysz, że nie jesteś ze szkła,
nie czujesz, że żyjesz,
póki nie osiągniesz granicy możliwości.
uuu wiecie co film ten zrobił na mnie olbrzymie wrażenie uważam że jest najlepszy z tych co obejrzałam a sporo obejrzałam:) i jedyne co mi w nim się nie podobało to to że Pete zginął na koniec filmu - rozumiem że to miało być przesłanie ale dlaczego akurat on? w filmie football factory zginął w sumie byle kto (dzieciaszek złodziejaszek).
siema! macie juz jakas strone internetowa waszego fanclubu? chetnie sie przylacze do was jesli jest taka mozliwosc.
pozdro dla wszystkich:-D
Czesc jestem chlopcem ktorego tez pociagaja inni chlopcy i tez podobal mi sie ten filmik, hihi, zupelnie jak David jestem, miaaaał
Dirk z Sahary nie bylby z was dumny!!!
heja:) witam wszystkich fanow filmu:) jestem swiezutenko po obejrzeniu "Hooligans" i jak dla mnie czoloweczka najlepszych filmow!!! Nawet nie zdawalam sobie sprawy, ze bedzie taki wzruszajacy, pierwsza czesc filmu kompletnie na to nie wksazywala... zadziwijajace zakonczenie, piekna muzyka, rewelacyjny angielski akcent, swietna gra aktorska, super sceny walki, piekne nawrocenie Bovarego.... ech mozna by wymieniac... dla mnie bomba!!! Goraco polecam!