Zachęcam tych którym film się podobał i tych których ten film oczarował do wpisania się,
Jeśli jesteście fanami to wpisujcie się!! !! !!
GSE
Pozdro for All
Ty emch... co ty mi tu odpierda*asz?? Uwazasz ze kobiety powinny posługiwac sie zdjeciami facetów a faceci kobiet? Ty! to nie sa zdjecia sympatii ludzi na filmwebie tylko cos na ksztalt pseudonimu, no chyba ze ty zawsze chciałes byc kobieta to mów tak od razu i wstaw sobie zdjecie jakiejs panienki. A co do twojej "subiektywnej krytyki" to wyrazasz ja zawsze i to wcale nie w sposób subiektywny, kiedy ktos napisze cos dobrego o tym filmie. Latwo jest byc takim mocnym w gebie siedzac za klawiatura swojego kompa w domciu, co!!! A załoze sie ze połowa z tych jak ich tam nazywasz "jureczków" spusciłaby ci niezły łomot w rzeczywistosci.
Ważne zdanie wypowiada Elijah w filmie, że gdy ktoś raz dostanie, to potem wie, że nie ma kości ze szkła i się nie rozpadnie po jednym uderzeniu. Stwierdził także, że potem życie bez adrenaliny dla takiego kogoś nie ma już sensu. Ogólnie mówiąc, to wciąga. Niedokładnie przytoczyłam, ale ogólny sens był taki:) Co do propagowania przemocy, przecież nikt z GSE nie bił się ze zwykłym przechodniem, robili to między sobą, walki toczyły się pomiędzy kibicami, którym o to chodziło. "Każdy ma niezbywalne prawo do zmarnowania sobie życia", a oni mieli prawo bić się nawzajem, bo tego właśnie pragnęli. A koniec pokazał, że to może prowadzić do śmierci, z czego może do końca sobie nie zdawali sprawy.
pozdrawiam
@tiili
oooo wlasnie mi chodzi o takie wypowiedzi jak twoja. po czesci masz racje ale:
- w rownym stopniu badz wyrozumiala dla wszystkich chuliganow w tym polskich. (tez sie leja miedzy soba)
- uwiez mi w wielu przypadkach kosci sa bardziej kruche od szkla. gdy kogos walniesz z calej sily (albo on ciebie) jest niemal pewne (jesli odpowiednio trafi) ze bedziesz miala wybite zeby, zlamany nos i i zuchwe etc. nie mowiac o tym gdy ktos cie bedzie "butowal" jak lezysz. naprawde zycze powodzenia wtedy... (oczywiscie nie bierz tego osobiscie. nikomu czegosc takiego nie zycze)
to jest powodem ze nawet najwieksi kolesie czesto nosza ze soba ochraniacze na zeby. wlasnie dlatego ten film jest niebezpieczny dla "jureczkow" i dziewczyn. bo przeklamuje rzeczywisctosc. bijatyki sa przedstawione na poziomie kreskowki tom &jerry gdzie przejechana przez walec postac od razu wstaje....
@xander
cos musi byc na rzeczy bo sie strasznie obruszyles...
naucz sie czytac ze zrozumieniem a jak nie potrafisz zrozumiec pewnych wyrazow to polecam roznego rodzaju slowniki. napisalem "konstruktywnej krytyki" tzn. ze zawsze sie staram poprzec moja teze konkretami.cos ci sie pomylili z "subiektywna krytyka" - zawsze to co wypowiem bedzie subiektywne gdyz jest to moje wlasne zdanie z ktorym nie musisz sie zgadzac. calkiem mozliwe ze niektore jureczki moglyby mi nastukac, podobnie jak ja wielu. ale to nie zmieni faktu, ze dalej beda jureczkami. tezyzna fizyczna to nie wszystko. liczy sie przede wszystkim to co ma sie w glowie
ale ty masz narazie niewiele w głowie poza swietnym talentem do obrazania ludzi. chyba ze sie myle to powiedz mi jaka wyzsza uczelnie konczyles i jakie masz stopnie naukowe. to wreszcie bedzie wypowiedz poparta konkretami. bo ja nie widze konkretów w stwierdzeniu ze jak koles zacznie dymic to dostanie wpierdal. Moze jest mistrzem sztuk walki, moze jest silniejszy od pudzianowskiego a moze poprostu swietnie umie sie bic i dalby sobie rade z piecioma klesiami naraz. ty tego nie wiesz bo nigdy nie widziałes zadego z nich na oczy. twoje jedyne konkrety "jureczku" to te w których czepiasz sie ludzi o przekrecanie słowek jezyka polskiego. Twoja madrosc malo nas interesuje wiec jesli masz ja wykazywac w tak mało przekonujacy sposób to wsadz sobie ja głęboko wiesz gdzie. Bo narazie nie wzbudzasz na tym forum zadego szacunku a tylko jedynie pogarde.
no i widac jednak ze Xander jest ,,jureczkiem,, bo obrazil sie za za kilka slow prawdy.Ijak widac imponuje mu bezmózgowy mieśniak i w dodatku marny aktor!!.
Ludzie czy naprade imponuje wam to ze ktos mogl by byc silniejszy od kogos innego, czy takie macie aspiracje zeby byc huliganem czy niewiem moze tylko marzycie o tym??A moze juz jestescie wielkimi Hools, ciekawe ilu z was było na meczu piłkarskim??
stwierdzasz ze imponuje mi "bezmózgi mięsniak" bo posługuje sie zdjeciem diesela. ok niech bedzie. czyli posługujac sie twoim tokiem rozumowania tobie imponuje swinia na twoim zdjecie. Wiec o czym ty chcesz ze mna rozmawiac?????? Ale masz racje impnuje mi siła i umiejetnosc sztuk walki, imponowała mi od zawsze ale w sposób kontrolowany, na ringu, nie bje ludzi na ulicach nie wiem co jest złego w sportach walki. jezeli ktos potrafi sie bic i to lubi, a swoje umiejetnosci wykorzystuje na ringu nie ulicy, to co ci do tego. niektórzy lubia sport i rywalizacje, ty najwyrazniej nie, ale to juz twój problem, nie mój.
Nie teraz to pszesadziles.Stary ja kocham sport kocham pilke nozna .I nie chodzi mi o to ze potepiam sporty walki ale nietrawie ludzi ktorzy bezsensownie bija sie na meczach zabijajac w ten sposob prawdziwa sportowa rywalizacje.Mi tez imponuje prawdziwa wewnetrzna sila ktora maja ludzie uprawiajacy sporty walki.Ale nie imponuje mi hooligaństwo ktore reprezentuja sobą pseudokibole .Ale jak widac na tym forum imponuje ten sposob zycia.I ja w tym momencie musze nazwac takiego człowieka bezsensownym debilem, ktory opacznie zrozumial przekaz filmu.
A co do napiepszania sie idiotow zwanych Hooliganami to mam to w dupie mogą sie naperdzielac wszedzie aby nie na meczach (a z tym to w Polsce roznie bywało).Moga sie umawiac u siebie w domach.Imnie to rybka ilu tam zginie czy straci zdrowie !!
Przez pseudo kibicow ludzie przestali w Polsce chodzic calymi rodzinami na mecze.
A co do swinki to ja lubie te zwierzeta .A swinka BAbe lepiej zagrala swoja role niz Van DIsel w jakim kolwiek filmie.
Ja mam bardzo odmienne zdanie na temat talentu aktorskiego Diesela, no ale to nie forum na jego temat.i własnie z powodu takich wypowiedzi i twoich smiesznych przekonan, nie jestes osoba z ktora chciałbym prowadzic dalszy dialog. tylko nie przywiazuj sie za bardzo do swojego idola bo zaczniesz "chrumkac". P.S. a skoro twierdzisz ze zagrała lepiej niz Diesel w jakim kolwiek filmie to musiałes obejrzec wszystkie jego filmy dobrze rozumiem?? No ale skoro tak nim gardzisz to troche dziwne zebys tak sie garnal do ogladania jego filmów. os mi sie wydaje ze starasz sie nasladowac swoja swinke nie tylko wyglądem... :)
No widze wzioles to na bary i strzeliles focha,No ale coz nie wszyscy znaja sie na zartach.
P.S jak widac doganiasz inteligencją swojego idola
A rozmawiac o talencie Van Disla ??No coz mam wazniejsze problemy niz rozwodzic sie na temat czegos co nie istnieje.
Na pszyslosc zycze troszeczke wiecej dystansu do zartobliwych wypowiedzi!
Przecierz to jest forum o GSH. Czemu przypieprzasz sie ciagle do Diesela. A tak na marginesie. zarabia kupe wiecej od Ciebie. Ciagle dostaje nowe role bo ludzie lubja jego filmy. Wiec jak mozesz tak bluzgac ludzi (nie tylko Diesela) w porównaniu do których jestes zerem. Czyzby zazdrosc?
A co do twojego P.S. to ty tez doganiasz inteligencja swojego idola.
@ xander
skoro w moich postach ciagle widzisz tylko bluzganie innych to nie widze sensu wiecej sie produkowac. mam nadzieje, ze do innych dotarlo wiecej niz do ciebie...
pozdrawiam
Film zajebisty dobry klimat(ale mało walk kibiców).Polecam Football Factory (też o kibicach tylko że to jest angielski film więcej walk i angielskiego poczucia chumoru)obejrzyjcie warto
Takich ludzi jak Budzik to ja nie kumam kompletnie. Ślepy jesteś? "Zakładam fanclub Green Street Hooligans wpisujcie się...". Tak brzmi temat. Nie podobało ci się GSH to po co tutaj włazisz? I jeszcze nawalasz jakieś idiotyzmy o Dieselu, które w żaden sposób się nie wiążą z tym filmem.
A jesli już miałbym coś powiedzieć o twojej argumentacji, że nie rozumiesz bezmyślnego używania siły. Oglądałeś ten film wogóle?
Wood w jednym momencie mówi, że to wspaniałe uczucie, że wiesz, iz grupa cię wspiera, ale i tak nie to jest najważniejsze, najważniejsze jest to, że ty możesz wspierać ich. To są ludzie, którzy kochają football (ostatnio przestałem mówić piłka nożna:p) i chcą należeć do jakiejś wspólnoty, potrzebują tego wsparcia. Samą ideę walki wytłumaczył także i na lotnisku i potem w samochodzi pod koniec filmu. "Pete nauczył mnie, że trzeba walczyc o swoje". I tak jak Pete mówił - chodzi o prestiż, niektóre drużyny w Anglii mają słaby zespół, ale za to mocną ekipę i dzięki temu również są znani w kraju (a Totenham z Rasiakiem i zespół i ekipę ma do dupy:p).
Można tez rozumować to inaczej, chociaż nie mówili o tym w filmie - odsyłam do filmu Fight Club...
Ok dobra ja was z błedu wyprowadzac nie bede.Dalej sobie uwazajcie ze ten film to arcydzieło.
Osoby pokroju Pete przez ciągła walke o cos co nie istnieje (jest to mentalna fatamorgana) próbuja nadac sens swojemu beznadziejnemu i bezsensowemu zyciu,wydaje im sie ze maja po co zyc.
Zgadzam sie z tym ze zycie to jest walka ,ale nie z innymi tylko z wlasnym soba .O tym tez mówi Fight Club.
Ludzie ktorzy szukaja sensu czesto natykaja sie na ideologie ktore sa poprostu naciagane ,krzywdza innych ludzi i mają poprostu same w sobie wplyw samodestrukcji na ,,wyznawcow,,.
Przytaczajac cytaty cytaty z filmu ktore wczesniej wspomniales "Pete nauczył mnie, że trzeba walczyc o swoje" przeciez mozna walczyc o swoje i nie krzywdzic innych to zrozumial bohater robiac to co zrobil na koncu filmu.
A to np ze Gsh jest jedna z najbardziej znanych ekip w kraju to zaden prestiż,bo nic dobrego dla ludzkosci nie robia ,nic poza szezeniem nienawisci.
P.S Polska jest wolnym krajem wiec mozna sie udzielac we wszelakich tematach ktore człowieka dotycza
Szanuje wasz poglad ale uwazam ze ze jestescie w wielkim błedzie
A co sie jeszcze diesla dotyczy to powiedzialem ze zartuje.:)
beznadzieja-obejrzyj Krola Lwa, tam tez sa momenty walki (zaloz sobie jego fan club). Stary to jest smieszne-buhahaha
Ty jesteś kurwa śmieszny, TY i ludzie którzy obrażają tych którym film się podobał !! !! !!
Nie podobało ci się dobra rozumiem ale nie wpierdalaj tu swoich zjebanych postów i nie obrażaj porządnych ludzi !! !! !!
I tak jak jeden z kolegów napisał temat brzmi Fan Club GSH...
więc nie podobał ci sie film nie lubisz go Ok
Znajdź sobie innego posta i tam wypisój te bzdury ale nie tu !! !! !!
Pozdrawiam wszystkich fanów i porządnych ludzi ;)
i ty jestes porzadny-twoje slownictwo swiadczy o Tobie-prezentujesz pewien poziom, szkoda tylko, ze tak niski!!!Film na pewno jest dla Ciebie kwadratowy lbie
Ja się mu nie dziwię, choć także nie lubię takiego języka. Przepraszam bardzo, a jaki poziom reprezentuje ktoś, kto obraża wszystkich, którym ten film się podobał? Jest tu na forum kilku takich. Rozumiem, że możecie się wypowiadać i oceniać film, ale jakim prawem sugerujesz, że ci, którym się podobał, to kompletni bezmózgowcy. I nie zaprzeczaj, bo już kilka razy to sugerowałeś, a jak ktoś powiedział, że chciałby soundtruck do tego filmu, to stwierdziłeś, że słoń mu na ucho nadepnął. Takich ludzi, jak ty ja nie szanuję i sądzę, że większość ze mną się zgodzi. Ciekawe czy byłoby ci miło, gdybym weszła na forum filmu, który ci się podobał i zjechała go, a także osoby, które uważały, że jest dobry. Bo tak to wygląda. Forum na tym nie polega. Napisałbyś, że film ci się nie podobał i nikt normalny nie miałby do ciebie pretensji, ale jak obrażasz ludzi, licz się z tym, że ktoś obrazi i ciebie. O GUSTACH SIĘ NIE DYSKUTUJE.
Słuchaj ja cie tylko upominam...
To ty obrażasz tu wielu ludzi bardzo wielu :]
więc wypraszam sobie nie podoba ci się to żegnam...
Aha i musze cię rozczarowac nie mam kwadratowej głowy, hmm a co do filmu zdania nie zmienie piękny film !! !! !!
Pozdrawiam fanów ;)
Witam! Jestem tu nowy ale to nie oznacza że zupełnie ciemny jesli chodzi o filmy. Co do Hooligans, hmm... dobry film, bardzo dobry choc jest pare zastrzeżen jak np: rola Matta. No żle dobrali aktora, chłopiec od pierścionków troche sie nie nadaje do tego typu filmów. Myślałem tez że rola Majora bedzie bardziej barwna. Ogolnie jednak film godny polecenia, swietne dialogi, kapitalna scieżka dzwiekowa, szczególnie w koncówce podczas ostatniej bitwy. Widze tutaj troche sporów o to czy takie ekipy sa kto sie zna kto nie. Przebywałem w Londynie prawie 3 lata i musze przyznac że naprawde takie ekipy istnieja i sa bardzo szanowane a nawet brane za autorytety, ale nie porownujcie ich do nadszych polskich hools to nie to samo. U nas jest żenada, tam jest to robione z prawdziwym oddaniem a u nas zwykła siepanka stadionowa.
Pozdrawiam wszystlkich.
Tak przy okazji sporu ktory widze wystapił tutaj miedzy niektorymi osobami. Dołaczam sie do wypowiedzi "Pijanego Anioła". Za nim tu wejdziesz przeczytaj temat. Nie interesuje to do widzenia...! Jednaksą i tacy ktorzy lubia sie wcinac i robic zament.
Gdzies tam pojawiło sie takie zdanie o wpisywanie swoich ulubionych postaci z filmu. Hmmm dla mnie napewno ulubionym nie bedzie chłopiec od pierscionków heheh! Oczywiscie swietna postac Pete'a nie mam nic do zarzucenia ale na mnie jakos duze wrazenia wywarła postac Bovver'a. Swoje maks pkt. przyznaje tej postaci.
Pozdro All !!!
Film naprawde zajebisty!! Świetnie zagrana rola Pete'a i Bovera. Pokazane wszystkie zalety i wady bycia człowiekiem należącym do "firmy". Wkręcający dla ludzi, którzy o tego typu akcjach nie mieli zielonego pojęcia i przede wszystkim bardzo dobrze ukazujący "kiboli" z innych krajów. To naprawde nie są debile bez karku jak wszyscy sobie ich wyobrażają. Pozdro dla wszystkich, którym podobał sie ten film!!
ku*rwa człowieku tu nie chodzi o kiboli. mimo ze jestem dziwczyna to wiele razy bylam na meczu i na tzw. ustawkach. po pierwsze na mecz nie chodzilam po to zeby sie nawalac ale po to zeby zobaczyc kawalek naprawde dobrej pilki. na polskiej "ustawce" bylam tylko raz i wierz mi ze zajebiscie sie ona rozni od brytyjskich. tu nie chodzi o bicie sie i o to ze tak super jest dostac wpi***ol ale o (jak zajebiscie ujeto w tym filmie) reputacje. ten film ogladalam jeszcze w anglii i seryjnie mnie porwal niektorzy sie za niego bardzo wkurwiali ale oddaje kilmat, ten prawdziwy a nie stereotypowy.
nie chodzi o to, zeby sie bic jak niektorzy uwazaja "dla sportu" tylko zeby odeprzec atak, to jest podobna akcja do tej jakby ci ktos pojechal po matce. nie uderzyl bys go?? po drugie faktem jest, ze niektore wpisy na forum typu "ten film jest spoko tylko i wylacznie ze wzgledu na to ze sie fajnie leja' albo " zalozmy swoja firme" sa beznadziejne i ludzie ktorzy to pisza nie maja pojecia o co w tym chodzi, ale to juz ich problem.
nie chodzi o to, zeby sie bic jak niektorzy uwazaja "dla sportu" tylko zeby odeprzec atak, to jest podobna akcja do tej jakby ci ktos pojechal po matce. nie uderzyl bys go?? po drugie faktem jest, ze niektore wpisy na forum typu "ten film jest spoko tylko i wylacznie ze wzgledu na to ze sie fajnie leja' albo " zalozmy swoja firme" sa beznadziejne i ludzie ktorzy to pisza nie maja pojecia o co w tym chodzi, ale to juz ich problem.
Ha hahahahahahahahahaha jestes kobieto smieszna "nie chodzi o to, zeby sie bic jak niektorzy uwazaja "dla sportu" tylko zeby odeprzec atak" jestes poprostu smieszna czy ty sie kurwa słyszysz?
nikt tu nie ocenia czy kibole są dobrzy czy żli ,ale tu wpisują sie ludzie którzy w tym filmie znaleźli coś fascynującego ,Tobie podobają się świnki mi nie...i co z tego uszanuj zdanie innych, ja uwazam całą ideologie chuliganów(kiboli) na meczu jako faktyczną głupotę ale ten film naprawdę mi się podobał,zarówno fabuła jak i gra aktorska (mam na myśli Peta oczywiscie). Facet w tym filmie był naprawdę niesamowity , żył dla czegoś(co mnie i tobie może się nie podobać...?)co było całym jego zyciem,a poza tym miał niesamowitą charyzmę i męskośc...Jakdla mnie należy sie za to wielki szacunek za gre aktorską.....pozdro
Hmm... Tak czytam sobie te wszystkie wypowiedzi i moim zdaniem każdy ma prawo do głosu i nie powinno sie go zwymyślać za to że lubi ten film. Mi bardzo się podbał ten film, ale to nie oznacza, ze lubię oglądać jak ktos się nawala. Nie którzy piszą że ten film będzie źle wpływać na ludzi. Moim zdaniem mądry człowiek nie wyciągnie z tego filmu, że trzeba się bić. Bardzo mi sie podobała muzyka z filmu i cały czas jej słucham. Ta kobieta, która wyreżyserowała ten film wychowywała sie w takich warunkach i chciała pokazać, ze straciła dużo przyjaciół przez takie walki. Zauważmy także że ci ludzie tylko siebie nawalali i nikogo poza tym. Ale także wiedzieli kiedy skończyć. Tu nie chodziło żeby kogoś zabić, tylko żeby się pobić i wyładować emocje. No oczywiście zawsze jest ryzyko że można zginąć. A tak poza marginesem fajnie jeżeli facet umie cię obronić, a nie uciekać jak cie ktoś by zaatakował. Oczywiście nie chodzi mi o nawalanie się. Moze nie mam racji, ale wyraziłam swoje zdanie na temat tego flmu.
Cholerka,że ja się tu wcześniej nie wpisałam:PDobra,ale robie to teraz,sądze że nie będe ostatnia:D.Super film,ze wspaniałym przesłaniem.Doskonała gra aktorska i wogóle full wypas:P
1.hmmmmm może zacznie od tego, że większość dziewczyn wypisujących ohhhh ahhhh na temat tego filmu to zapewne są wielkimi fanami Wooda(a pewnie nie chcą się do tego przyznać, że tak jest;))! Dlatego wypisują, z jakim to „zajebistym” filmem mamy do czynienia!
2. Ktoś tu przytacza wielokrotnie kwestie soundtracku…. Yyyyy, Jakiego Soundtracku?!??
Wszak soundtrack jest opierany na pracy kompozytora!!! Tu mamy wyłącznie parę utworów kilku „bandów” posklejanych na składankę, które o dziwo radzą sobie na filmie całkiem nieźle.
3. Wszyscy wypisują się o GSE hmmm szczerze mówiąc jestem fanem młotów od kilku lat i nie słyszałem o tej ekipie. Szukając informacji o GSE w Internecie nie natrafiłem na żadną wzmiankę o rzekomej grupie.
4. Aktorstwo hmmm ja tutaj nie widzę jakiś znaczących rewelacji, stoi na dobrym poziomie, ale nie popadajmy w skrajności. To, iż chłopaki dobrze markowali ciosy nie znaczy, iż reprezentują jakiś niepowtarzalny poziom aktorski(BTW mogli to być równie dobrzy statyści, film nie wymagał żeby aktorzy(drugorzędni) wypowiadali jakieś ambitne kwestie)
5. Nie rozumiem całej idei człowieka, który zapoczątkował ten temat?! Zróbmy fanclub GSH?? Tak naprawdę, po co?!?! Co chcecie łazić na stadiony i propagować przemoc?! Po co fanklub filmu??? Czym się tutaj delektować na dłuższą metę?? Ja rozumiem, iż ktoś chciałby po filmie założyc fanklub WEST HAM UNITED bo film przedstawił nam co nieco informacji o tym zespole ale fanklub GSH??? Ja proponowałbym na zmianę tematu!!” Jeśli podobał się wam ten film to się wpisujcie!! Chce zobaczyć ile nas jest” Innego sensu nie widzę, ciekawe ile osób wypowiadających się po pół roku będzie czynnie aktywnym o ile można być aktywnym w tym waszym fanclubie:PPPP
6.Hmmm parę razy poruszono kwestie przemocy na filmie. Jak czytam niektóre infantylne wypowiedzi jakiś 12,13 latków na tym forum to mnie aż mdli!! Nie wiem, ale widocznie niektórzy nie pojęli tego filmu i jak już ktoś wcześniej napisał to, iż Ci ludzie walczący w przekonywujący sposób wychodzili bez większych skaleczeń czy też obrażeń to nie należy brać z nich absolutnie przykładu!! Parokrotnie niektóre zagrywki na filmie przypominały kreskówki typu Tom i Jerry. A niektórzy myślą iż tak jak główny bohater rozwiązaniem dla nich będzie pare bijatyk po wtedy odnajdą sens życia i adrenalinę to radzę zabrać się do nauki i zobaczyć jaka adrenalinę daje SESJA:D:D:D:D:D
Dobra to tyle, co zaobserwowałem(Nikogo nie chciałem bynajmniej urazić swoją wypowiedzią) film spodobał mi się jako pewna rozrywka, która nie przynudzała i pokazywała mój ulubiony angielski zespół, któremu kibicuje już od 7 lat. Górnolotne kino to nie jest, ale nie uznaje go za porażkę=) Pozdrawiam
Nareszcie !! !! !!
Nie znam cię ale szacunek dla ciebie, nareszcie ktoś napisał coś godnego uwagi ;)
Naprawde ciekawa notka, daje do myślenia - wiesz co mi sie w niej podoba że nikogo tu nie obrażasz...
Nie narzucasz swojej woli i swego toku myslenia :)
Pozdrawiam
United United United...
witam. Kibicem west hamu moze i jestes. I to podobno od 7lat... a jedyna firma(ekipa) jaką znasz to ISF(tak sadze) bo to najslynniejsza banda młotów. to mam dla ciebie nowosc! GSE istnieje! i to chyba jasne, ze nie ma o nich informacji w inernecie. Jak sie prowadzi taki tryb zycia a nie inny to wiadomo, ze nie opisuje sie tego w internecie.
Jezeli sadzisz, ze sesja to ADRENALINA to rusz dupsko spod kompa i zobacz co cie moze spotkac w zyciu! Niewazne gdzie mieszkasz i komu kibicujesz, wsiadz do pociagu i pojedz na mecz do innego miasta. jak wrocisz wierz mi ze juz nigdy podczas sesji nie poczujesz tego co moze cie spotkac na takim wlasnie wyjezdzie. Bez urazy...
Tiiaaaaa normalnie Twoja wiarygodność jest powalająca:P coo gdzieś w tłumaczeniu jak ogladales na kompie napisali że GSE istniało?? Podaj jakieś dowody?? BTW nie oczekuje iż odnajde GSE w internecie na jakieś stronie! Tylko wiadomości na temat tej grupy w koncu prasa brukowa opisywała ich wyczyny a jakoś ja nie mogłem znaleźć żadnego artykułu... Poza tym jeżeli Tobie imponuje napieprzanie na stadionach to winszuje! Wiesz dla mnie Sesja jest adrenalina ale jak ktoś ma ukończone zaledwie dwie szkoły:P to o czym my rozmawiamy... Pozdrawiam i życze Tobie udanych wrażeń na "wyjazdach" widać każdy ma inne priorytety życiowe dla których ciśnienie w organiżmie rośnie:P
1. Jestem fanką...ale Charliego Hunnama :) Po tym filmie,
2.A powiedz na czym głownie polega Soundtrack, czy nie na posklejaniu różnych utworów, ale tak by pasowały, aby widz, nawet nie wiedział że to muzyka tak na niego działą ?
3....
4. Aktorstwo, Wood się nie popiał, ale inni (w szczególności Hunnam) tak.
5. ale to była taka "świerza " reakcja, wiadomo, ze wszystko z czasem "usycha", ale na początku zawsze jest wielkie "buum", więc nie osądzaj nikogo, ze taki temat :)
6. Górnolotne moz ei nie, ja także widziałam wiele ambitniejszych, ale rusza (płakałam jak bóbr), i coś jednak po sobie pozostawia.
Sory że tak póxno tu odpisuje, pewnie nawet nie przeczytasz :) Ale tak wyszłoooo...
SIEMANO
dla mnie ten film to wielka bomba. Początkowo nie mogłem się skusić na niego, ale jak już to zrobiłem to do dziś tego nie żałuję. Pomimo wielu nieprzychylnych recenzji, które opisywały gazety, mi się on podobał. Bardzo dobra rola "FRODA".
Pozdro
Zarąbisty flim, tylko ma niespecjalne zakończenie co nie znaczy że złe, ale reszta jest idealna: sposób realizacji, zdjęcia i muzyka. Polecam!
Zaaaajeeeebiiiiiiiiiiiiiiistyy yyyyyyyyyyyyyy Fillllllmmmm Dla mnie ejden z najlepszych Filmów!!!!!!!!
Wpisuję się do klubu! Nie traćmy ducha skoro wygrana jest możliwa!
I'm forever blowing bubbles...
uwielbiam filmy tego typu o hooliganach bo jest co pokazywac jaka jest przyjazn i co sie dzieje jesli zdradza sie przyjaciul. wpisuje sie do GSE.
Film - REWELKA !! Polecam bez wątpienia.... W przeciągu dwóch dni oglądnąc go trzy razy :P .... ( czy to już podchodzi pod fascynacje :D ) Pozdro(wionka) dla wszystkich fanów - i zapewne fanek chłopców z GSE !!
Film super ukazuje jaka jest różnica między Polskimi chuliganami a Angielskimi. W Polsce w starciach kibiców niejedno krotnie osoby postronne stawały się ofiarami kiboli a w Anglii jak doskonale pokazał ten film jest zupełnie inaczej np. jak Bover pojechał do Millway(jakoś tak to sie piszxe) do tego baru nie atakował osób które są z tego miasta tylko dlatego że tam mieszkają a w Polsce jsśli jacyś kibice dowiedzą się ze po ich dzielnicy idzie kibic innego wrogiego klubu zostaje pobity tam jest walka o reputacje pomiędzy bojówkami różnych klubów. Film godny polecenia naprawde super
normalnie sie wzruszylem ang. kibice sa tacy fajni i honorowi....
ehh janeczki, janeczki kiedy wy w koncu przejrzycie na oczy
tak tak tak... film jest zaje*****, strasznie mi się podobał, cała ta atmosfera... wg mnie pokazuje on na prawde wysokie wartosci( w koncu Pete sie poswiecił dla brata) Moja ocena to oczywiscie dyszka:-) Chociaż te zakonczenie - strasznie mnie zdołowało, mogło być bardziej optymistyczne... United###United###United...... .....