Zachęcam tych którym film się podobał i tych których ten film oczarował do wpisania się,
Jeśli jesteście fanami to wpisujcie się!! !! !!
GSE
Pozdro for All
zgadzam sie film byl zaaaajebisty :Dświetny:D:D szczególnie że z Hunnamem:D:D i woodem:D:D
no wiec.. film jest tak swietny ze ogladajac go po raz trzeci dalej mam łzy w oczach podczas ich ostataniej walki.. wkórej niestyty umiera Pete... jestem taka..heh.. zafascynowana tym filmem ze masakara ;d;d
muzyka naprawde wporzadku.. pasuje i oglolnie lajtowa. a co do aktorów, to tez dobra obasada.. Wood z takiej cioty zmienia sie nareszcie w normalniego kolesia i to mi sie podoba ;d;d a Pete.. nie mam słów... jak ktos ma jeksi linki z tego zdjeciami to dawac!!! jest boski!!!!
a i jeszce jedno nie roumiem ludzi którzy wchodza tu i najezdzaja na film bo jak sama nazwa wskazuje ze to jest funclub !!!!!! HALOOO !!! wiec ludzie myslcie !!
pozdro dla fanów GSH !!! ;*;*
Świetny film ma wnętrze, oby było więcej takich filmów, olądałam go już 3 razy i nadal wracam do ulubionych scen. Szkoda ze Pete umarł na końcu ale jakie było by przesłanie gdyby go nie zabili ? żadne ... Ale wiecie co najlepsze jest to z tego filmu ze nagle zaczełam i się podobac piłka nożna taka szybka metamorfoza chyba i śledzę zajadle wszelkie informacje o West Ham :-D . Moi przyjaciele sptwierdzili że mi odbiło ... no i oczywiście hymn I'm forever ...
"kiedy dostaniesz pare ciosow i zobaczysz ze nie jestes ze szkla, nie czujesz ze zyjesz poki nie osiagniesz granicy mozliwoasci"
'cause we are one flesh, one breath, one life... one blood'
Pozdrowienia dla wszystkich fanów
Cudny film !!
i wogule wszystko cudowne muzyka, gra ktorska i wszyściusieńko...
pozdrawiam i dzięx za tyle wpisów jesteście świetni ;)
Świetny film, oby było więcej takich......
".....That We Are One Flesh, One Breath, One Live, One Blood......"
West Ham until I die !
West Ham until I die !
West Ham until I die !!!
Film da się określić jednym słowem - ZAJEBISTY ! Oglądałem go już 5 razy i za każdym razem cieszę się jak dziecko, gdy Matt spusza łomot " twardzielom " z Manchesteru... pomysłowy z niego chłopak był (: ( akcja z Hugh Grantem i Cameron Diaz ) Po obejrzeniu pierwszy raz - wiedziałem jakiej drużynie kibicować (: i ślędzę z zapartym tchem poczynania West Ham'u...
film zajebisty!!
a ci ktorym nie pasuje eliah wood w tym filmie niech sie od tego odczepia, bo po prostu duzo osob uwaza ze on tylko nadal sie do wladcy pierscieni i nadal go widza jako mlodego hobbita, a gdyby najpierw byl w tym filmie to nie pasowalby wam do wladcy pierscieni. Nie rozumiem ludzi ktorzy wchodza tu i opierdalaja ten film i ludzi ktorzy uwazaja ze jest zajebisty, jak wam sie film nie podobal to nikt nie kaze wlazic wam tu i mowic co, jak, gdzie i jaki ten film jest itp. jesli gilm wam sie nie podobal to wasz problem a nie nasz, ten temat to "Zakładam fanclub Green Street Hooligans wpisujcie się..." i jest on dla ludzi ktorzy uwazaja ze film jeswt zajebisty. no wiec spierdalac stad jak sie film nie podobal,
srryyy za wulagryzmy:)
a tak wogule to nic dodac, a ujac mozna tylko smierce pete, jak ktos mosial zginac to mogl zginac Tommy z MillWall.
a teraz kieruje sie do Davida, co ty na to zeby zrobic stronke o GSH gdzie znajda sie info o tym filmie tapety i muzyczka z filmu?? jak cos to sie odezwij 6585211, tylko ze dopiero pod koniec nastepnego tygodnia bo teraz wyjazd robie
pozdro dla fanow GSH
Green Street Elite RZAdzi!!!!!!!!!!!
sie troche rozpisalem;p;p
'"jesli film wam sie nie podobal to wasz problem a nie nasz" czyzby tekscicho z GSH ?? heh ;d pamietam ten momene jak to mowił Pete do Bovver'a ;p;p
co do stronki to dobry pomysł... dobry, dobry, bardzo dobry ;d
Film zajebisty :D Lepszego nie widziałam !! Świetna gra aktorska, świetna muza itd można by było wymieniać ;] Ten film jest najlepszy jaki do tej pory widziałam ;D Zawsze bardzo interesowałam się Futbolem, ale po obejrzeniu tego filmu, poważnie się to nasiliło ;D Hehehe pzdr dla wszystkich fanów GSH !!!! ;D
dokładnie. takiego filmu jeszcze nie oglądałam. muzyka, aktorzy i ta cała atmosferka. aż mi się chciało iśc kogoś naparzac :D
co do muzyki... próbowałam ściągnąc soundtracka ale nigdzie nie ma! szukałam i w bear share'u i w torrentach. jak ktoś ma link z sound trackiem do ściągnięcia to ja bym bardzo prosiła. tu, na gg [3110458] lub na mejla butterfly.women@gmail.com
z góry dzięki i pozdrawiam fanów GSH!!
Hooligans rlz! Po ogladnieciu tego filmu kupilem se nowy dresik i chodze w bialych butach :). Bovver moj idol! A ktos moze wie jak sie nazywa piosenka ktora leci podczas ostatniej bitwy? Jak mozecie to przeslijcie tytul i wykonawce na gg[7400204] albo na maila [slukaszz@poczta.onet.pl] z gory dziekje
no ja tez chcialbym poznac tytul owego utworu wiec prosilbym napisac na filmweb jej tylul
a co do filmu to chyba nie musze sie wypowiadac bo i tak tego nikt nie przeczyta (komu by sie chcialo czytac prawie 200 opini o filmie) ;P
a na serio to film jeden z najciekawszych jakie widzialem w 2005r mimo tego 'froda' w roli hooligana :P
przeczytałam pobieżnie wszystkie odpowiedzi na tym forum i wynikło z tego to, że:
- zgadzam się z prawie wszystkimi argumentami emch@ i jeszcze kogoś, kto miał świnkę w avatarze:), nie pamiętam
- ale film mi sie podobał, to było naprawdę świetne studium ludzkiego charakteru
- nie zgadzam się z głosami niektórych, że był to film o "przyjaźni". chyba że ktoś opacznie pojmuje uczucie przyjaźni. chociaż właściwie jest to pewnie jakiś rodzaj przyjaźni, jeśli w tym przypadku można mówić o "rodzajach"
- nie podoba mi się ideologia kiboli, którzy budują sens swojego życia na czymś całkowicie bezsensownym
- ludzie powinni uczyć się ortografii i interpunkcji
- podobała mi się strona z warunkami rozmowy w internecie, zgadzam się ze wszystkimi punktami:)
pozdrawiam
Kiedy skonczylem ogladac ten film to zalowalem....żąłowałem że już się skończył:/ że już niegdy nei bede mogl go obejrze c nie wie4dzac co bedzie na koncu...film zajebisty i w ogole...po prostu nie da sie opisac tego genialnego filmu...jest po prostu suuuuuper
Ajj aaajj :) Hooligans... co za film... po prostu piękny... chyba się w nim zakochałam ;) oglądałam go już z 5 razy i wogóle nie mam dość a nawet przeciwnie, a do tego Charlie... mmmmmmmm jedyny :)
piosenka to "one blood", i tak nawiasem, super, pozdrawiam wszystkich chłopców, co noszą białe adidaski :)
oczywiście film najlepszy. idealnie dobrana muzyka i teksty. sądze ze jeżeli ten film sie komuś nie podoba to tylko z tego powodu ze do niego nie dorósł. pozdrawiam wszystkich którzy zrozumieli GSH :*
"I am forever blowing bubbles, pretty bubbles in the air"
ja! poprostu kocham ten film poszlam na niego ze wzgledu na Elijaha Wooda:) ale film byl rewelacyjny i sie zakochalam a soundtrack poprostu genialny!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witam wszystkich
Powiem krótko i na temat , film jest GENIANLNY poprostu najlepszy film jaki ogladalem (jedynie koncowka mnie troche rozczarowala , szkoda Peta Dunhana ;( az mi sie lezka w oku zakrecila na koncowce)
Pozdrawiam @ll
Widzę że ten temat ma duże branie, utrzymuje się na fali od dłuższego czasu...
Pozdrowienia for all...
jednym słowem a wlasciwie 2 zejebisty film i tez sie dopisuje do fanclubu pzdro for all
Ja sie troszkę dziwie :) Każdy pisze że ten film jest super i w ogóle a tu średnia ocenek leci w dół :-) Żeby nie było ja dałam 10 bo wg mnie film jest zajebisty :)
Super film!!! Lepszego nie widzialam. A aktorzy [Charlie Hunnam]... Nic dodac nic ujac. Film pokazuje bardzo realistycznie zycie kibicow. Nikt nie pobije tego filmu!!!
GSE FOREVER !!!!!!!! Kocham ten film !!!! Jest najlepszy ... a oceniam go 10000000000000/ 10 :D :D :D
i atmosfera zajebit ascenariusz aktorzy i wszystko 1000000/10!!!!!!!!
Pozdro dla fanów tego zajebistego filmu
i atmosfera zajebista scenariusz aktorzy i wszystko 1000000/10!!!!!!!!
Pozdro dla fanów tego zajebistego filmu
Ejjj no!! Jeszcze jakiś tydzień temu ten film był na 6 miejscu Świat a teraz na 12! Dlaczego? ;( Ode mnie dostał oczywiście 10/10 a gdyby się dało to dałabym mu nawet więcej :) Charliemu też ;)
super super super strasznie mi się spodobał a co śmieszniejsze po tym filmie chodziłam po domu i nuciłam pod nosem hymn west ham united :))) co prawda ja jestem fanka innego klubu angielskiego( kto chce wiedziec jakiego zapraszam do mnie nan bloga)ale ten hymn mnie po prostu oczarował... pozdrawiam
Chyba trafiłem w 10 ! ! !
Mój temat jest Hot, ludziska się już tu wpisują dobry kawałek czasu...
No ale się nie dziwie bo przeciez to świetny film który jak widać ma wielu zwolenników ;)
Film jest po prostu kapitalnie genialny :D:D tak mnie wciagnal ze ogladam go prawie codziennie :D:D nam prawie na pamiec ale zawsze mnie czyms nowym zaskakuje :D:D:D Dlaczego nie ma wiecej takich filmow tylko jakies badziewia??:/:/ Jednym slowem(albo zdaniem)jest to film trafiony w IO i jeden z najlepszych filmow w 2005 i pewnie 2006 ;];];];]
pozdrawiam wszystkich fanow GSH ;];]
Dużo czasu juz mięło od GSH,a tu ciagle ruch jak na "madro" (buhaha), to tak jak u Charliego :)
Pozdro for all :)
Green Street Hooligans poprostu cudo swietny film!!! w zyciu nie ogladalem lepszego tylko szkoda ze tak sie konczy... ciekawe czy bedzie 2 czesc??? ja juz mam nawet pewien scenariusz ale musze go dopracowac i przesle wstepny projekt do wytworni (jak by ktos chcial mi w tym pomuc to piszcie na gg 837224).... ale najbardziej w tym filmie podoba mi sie hymn:
Wciąż dmucham bańki mydlane
Piękne bańki w powietrze
Lecą tak wysoko Prawie pod niebo
I jak moje sny zanikają
Fortuna się ukrywa
Szukałem już wszędzie
Wciąż dmucham bańki mydlane
Piękne bańki w powietrze
United!
United!
ciagle leci mi w glowie ta nuta.... pozdro dla wszyszystkich
Film na poczatku obejzałem urywkami i długo zbieralem sie do objzenia a ze kocham pilke wrócilem do niego zeby obejzec i powiem ze film mało powiedziany ze jest super jest zajebisty nie wazne jaka końcówka byla wazny jest ogól który był naprawde wielki.
Pozdro
Najlepszy Film jaki Kolwiek Widzałem z Dramtycznego Po Prostu Perfekt Oglądałem juz go Pięć Razy :d
Cudowny film!!!!! Elijah jest niesamowity :) w ogóle dla mnie ten film jest piekny i wyjatkowy :) najpiękniejsza jest ostatnia scena bitwy i gdy leci "one blood" jak sie rozumie co śpiewa ten facet to zrozumie sie o co chodzi w tym filmie i w tej scenie no po prostu cuuudo :] Pretty bubbles in the air...
ja mam pytanie: czy będzie coś konkretnego robione w kierunku utworzenia tego fanclubu?