PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

http://alrioart.com/details.php?image_id=3628

ocenił(a) film na 4
anonim7

A widziałeś, co potrafił zdziałać Bronson za pomocą magnum? O naboje to Ty się nie martw.

karoman4

Dla mnie ktoś jest twardy jak potrafi sobie poradzić bez naboi, z bronią każdy jest cwaniak a oni do tego w filmie, a Steven potrafi robić w realu to co robi w swoich filmach, więc ten cały Eastwood jest przy nim malutki. Nie ma w ogóle jakiegokolwiek porównania. To tak jakby porównywać Stevena z moim dziadkiem (-,-)

użytkownik usunięty
anonim7

Oni są aktorami i mają być twardzielami (Eastwood, Bronson) w filmie co wychodzi im na prawdę dobrze.

Wiem, wszystko wiem, nie musisz mi mówić, ale ktoś poruszył temat, że Eastwood jest większym twardzielem od Seagala więc musiałem go oświecić :)

ocenił(a) film na 6
anonim7

Wy wogóle nie czaicie o co w tym wszystkim chodzi .Eastwood ,Bronson są aktorami ,znakomitymi aktorami którzy odgrywają na ekranie prawdziwych ,supertwardzieli i wychodzi im to znakomicie .Tak samo jak Stallone który stworzył jedną z najwiekszych ikon w histori kina akcji (Jeśli nie najwiekszą ) czyli Johna Rambo .Rambo był twardy jak skała ,mógł jeśc to od czego by się mół zesrał a johnowi nic by nie było .Potrafił świetnie strzelać ,rzucać nożem ,strzelać z łuku ,obezwładniać przeciwników ,potrafił świetnie dokonywać inwigilacji i rozpoznania terenu wrogą ,omijać pułapki ,zastawiać pułapki na wrogów itp znośić tortury ,pilotować śmigłowce ,czołgi itp Ale ty oczywscie powiesz że Steven jest wiekszy twardziel od Sylwka bo zna sztuki walki .Tu niev o to chodzi .Tu chodzi o wykreowane postacie ,o ich charyzme ,kultowość .Mi podoba się zwiastun ,,Szklanej Pułapki gdzie na końcu lektor mówi tak o McClanie ,,On jest lekodusznym facetem ale jest także trudny do zabicia !

bradock

Akurat o Sylwku nie mogę powiedzieć, że nie jest twardzielem, bo jest nie tylko na ekranie, kiedyś trenował boks, miał także bardzo ciężki okres w życiu kiedy nie miał pieniędzy i go zostawiła żona, w końcu był tak biedny, że nie miał nawet za co nakarmić swojego ukochanego psa i musiał go sprzedać z bólem. Zmieniło się to kiedy napisał scenariusz do "Rocky'ego", sprzedał go i zagrał główną rolę i odniósł sukces, nawet odkupił swojego psa i żona do niego wróciła, cóż za zwrot sytuacji o 180 stopni. Ktoś kto tyle przeżył nie może być mięczakiem.
Ps. Steven też jest trudny do zabicia ;))

ocenił(a) film na 6
anonim7

Ale tu nie chodzi o to jaki kto był w dzieciństwie ,czy trenował sztuki walki tyllko jaką postać wykreował w kinie akcji .Może ci wyjaśnie za pomocą rankingu najwiekszych filmowych twardzieli :
1 James Bond
2 Rambo
3 Matrix
4 Brudny Harry
5 John McCalane
6 Martin Rigs
7 Paul Kersey
8 Snake Plissken
9 Niko Toscani
10 Cordell Walker

bradock

Wiem, ale mi chodzi o to, że Sylwek jest twardy nie tylko w filmie ale i realu.

ocenił(a) film na 6
anonim7

Wieksość meżczyzn ,aktorów zapewne co gra w filmach akcji jest twarda także w realu .Nawet niektóre aktorki wybierają sobię rolę w filmach silnych ,mocnych życiowo kobiet zapewne także czują się w życiu takie np moja ulubiona aktorka Demi Moore która zagrała W Niemoralnej Propozycji , Sieći czy Striptiz silne kobiety .W Niemoralnej Propozycji była nawet silniejsza psychicznie od swojego meża .

użytkownik usunięty
bradock

Sam ustalałeś ten ranking czy z jakiejś strony brałeś?

ocenił(a) film na 6

Sam ustaliłem go biorąc pod uwagę najciekawsze i najfajniejsze postacie filmowe .A co dobrze trafiłem ? W sumie do tego rankingu nie zabardzo pasuje Cordell Walker bo jednak postać telewizyjna a nie filmowa aczkolwiek wydaje mi się ze postać Strażnika Teksasu jest najciekawszą i najlepiej zagraną przez Chucka .Kontrowersje może budzić również 1 miejsce Bonda ,mimo ze postać wrecz legendarna to jednak chyba Rambo ,Matrix czy Brudny Harry wydawają się wiekszymi twardzielami jako bohaterowie .

ocenił(a) film na 4
bradock

Ja bym to widziała tak.

1. Rambo
2. Matrix
3. Nico Toscani
4. Paul Kersey
5. Brudny Harry
6. Cordell Walker
7. John McClane
8. Martin Riggs
9. Snake Plissken

Bonda pominęłam, bo nie przerobiłam jeszcze, więc nie mogę się wypowiadać tak na sucho.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Ok ,fajnie .

ocenił(a) film na 6
karoman4

Bonda Kasiu też powinaś zaliczyć bo to kino akcji z najwyższej półki ,wiele filmów jest wspaniałych i widowiskowych .Polecam ci szczególnie ,,Tylko dla twoich oczu ,, http://www.youtube.com/watch?v=aIkNQkkL2KY

ocenił(a) film na 4
bradock

Wiem, ja za Bondy nie długo się wezmę.

karoman4

odpusc sobie,bo niemasz racji.

ocenił(a) film na 4
damianho15

Pewnie, bo jak zwykle to tylko Wy ją macie.

karoman4

no w tym wypadku to na 1000 %.

użytkownik usunięty
karoman4

Nie ma co gadać z seagalomaniakami który nikogo innego nie szanują. Naoglądają się z nim filmów i myślą jaki to na prawdę jest super. A życie jest inne od filmu. Eastwood czy Bronson grali już w filmach jak Steven jeszcze nie umiał chodzić. :)

ocenił(a) film na 4

Wiem, granat. Człowiek to takie stworzenie, które łatwo ulega emocjom i prowokacjom.

użytkownik usunięty
karoman4

Ja sam często walczę z nimi ale dzisiaj przejęłaś po cześci pałeczkę po mnie albo po Adamie. :)

ocenił(a) film na 4

Ja zawsze powtarzam, że nie mam nic do Seagala, bo nie ma nic do niego. Ale po raz enty wracać do tej samej kwestii staje się nudne. Ileż można trąbić, że SS pokonałby tego, połamałby tamtego etc. Czemu Stallone'owcy, czy Schwarzenegger'owcy nie mają takiego pie*olca?

jeszcze jakies niespodzianki z karomanem? heh bo fajnie sie bawie.

ocenił(a) film na 4
damianho15

Niespodzianki z karomanem? ;-D

karoman4

tez dzisiaj wypisujesz niestworzone rzeczy...

ocenił(a) film na 4
karoman4

haah mowimy o walce,strzelac kazdy potrafi fakty sa takie ze stev to mistrz akido i nie tylko a ten 80 juz letni gosc mistrz niczego i co tu porównywac?!

damianho15

Dokładnie.

ocenił(a) film na 4
damianho15

Na wojnie podobno wszystkie chwyty są dozwolone.

karoman4

Steven też umie się posługiwać bronią i to w prawdziwym życiu, to nie przypadek, że szkolił kadetów na antyterrorystów i współpracował z nimi. A Eastwood zapewne w prawdziwym życiu nie potrafi się posługiwać bronią, a nawet jeśli, to nie w takim stopniu jak Steven :)))

ocenił(a) film na 4
anonim7

Wiem, że on ma pokaźną kolekcję broni.

użytkownik usunięty
karoman4

Oni nie odróżniają FILMU od rzeczywistości. Myślą, że jak w filmie strzela, niszczy każdego to taki ma być w realnym świecie. Śmieszne to wszystko.

ocenił(a) film na 6

Dokładnie .Film a rzeczywistość to ogromna różnica .

użytkownik usunięty
anonim7

Człowieku aktor nie musi w realnym życiu posługiwać się bronią.

seagal umie wszystko człowieku!!!!!!

użytkownik usunięty
damianho15

To dobrze niech sobie umie, ale grać w filmach nie potrafi, a Eastwood czy Bronson potrafią/potrafili i miażdżą go pod tym względem. Aktor musi umieć grać a nie walczyć. To nie sport.

w tych starych momentami potrafił ale aktorstwo nie jest wazne w filmach akcji,w tym trzeba umiec walczyc.

użytkownik usunięty
damianho15

Zawód aktora polega na tym by jak najlepiej się zaprezentować pod względem aktorskim. Seagal jako aktor jest marny same Aikido to nie wszystko.

ocenił(a) film na 4
damianho15

Bóg umie więcej.

anonim7

zgadza sie,w filmach to moze se grac twardziela ale w realu..

użytkownik usunięty
damianho15

Ta Seagal taki twardziel że miał problemy z mafią. :)

i sobie z nimi poradził.

użytkownik usunięty
damianho15

A co takiego zrobił?

jakos juz go nie drecza....

użytkownik usunięty
anonim7

Powiedz, a Steven taki twardziel? 60-letni otyły człowiek który ledwo się rusza. Rzeczywiście wygląda jak twardziel że daj spokój.

i tak by połamał nie jednego.... do tego schudł.....

Bez obaw, na pewno Tobie by nakopał nawet jakbyś był z kolegami :)

anonim7

hah to wiadomo zwykłym ludziom to by nie miał zadnego problemu.

użytkownik usunięty
anonim7

Po co miałby to robić?

bo go krytykujesz,przydało by ci sie.