PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73945
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Potwierdzone!
Sly dał szansę zupełnie nowemu reżyserowi.
Póki co z wielkich produkcji nakręcił RED HILL - thriller sensacyjny.

joang68

No właśnie zauważyłem heh ;d;d

ocenił(a) film na 5
anonim7

''Szukając sprawiedliwości'' to pierwszy film jaki widziałem z Seagalem na VHS. A jaki był Twój pierwszy film z Seagalem ?

joang68

Jaki widziałem z nim to z tego co pamiętam to był Wygrać ze śmiercią, byłem chyba w 1 klasie podstawówki jak go widziałem w tv na polsacie jeszcze w latach 90, i jest u mnie na 1 miejscu :) tak samo jak u Cb Szukając sprawiedliwości, który też widziałeś jako pierwszy ze Stevenem :)

ocenił(a) film na 5
anonim7

A drugi film jaki widziałem z Seagalem to ''Naznaczony śmiercią''. ;-)

joang68

heh, a trzeci pewnie wygrać ze śmiercią, 4 to Nico, a 5 Liberator haha ;d;d te stare filmy Stevena były wyebane w techno, szkoda, że już teraz takich filmów się nie robi...

ocenił(a) film na 5
anonim7

Trzeci to był chyba ''Liberator'', ale najmniej z tych 5 filmów mi się podobał. No dokładnie, szkoda, że Seagal już takich filmów nie robi.

joang68

Nie robi, ale też ogólnie takich filmów się już nie kręci, to jest
najgorsze w tym wszystkim, jedynie Niezniszczalni bazują na tym starym dobrym kinie akcji.

ocenił(a) film na 5
anonim7

No dokładnie.

ocenił(a) film na 6
anonim7

,,Jedynie Niezniszczalni bazują na tym starym dobrym kinie ,, No nie do końca ,bo w piątek byłem w kinie na ,,Olimp w ogniu ,, i czułem się jakby ten film nakręcono w latach 90 .Co prawda film nie ma jakiś wielkich efektów specjalnych ale za to ma ciekawą ,emocjonującą historię no i przedewszystkim krwawą wybuchową akcje w starym dobrym stylu ! http://www.youtube.com/watch?v=vACVKgjWMTc

bradock

Możliwe, to nowy film i jego nie miałem okazji go zobaczyć, ale na pewno to zrobię :)

ocenił(a) film na 6
anonim7

Ok ,warto jak najszybciej obejrzeć bo to bardzo dobre kino w stylu ,,Szklanej pułapki ,, czy ,,Liberatora ,, Ach ,i można pomyśleć ze kiedyś w takich filmach grał Steven .

bradock

No, już niestety prawdopodobnie nie zagra w tak dobrym filmie i tego typu, chyba, że w budżetówce, ale to nie to samo.

ocenił(a) film na 6
anonim7

Tak ,mogli w sumie w 1997 lub 98 roku jeszcze walnoć ,,Liberatora 3 ,, z Stefciem i było by git

bradock

No niestety teraz już za późno, ale nawet jakby Steven nakręcił budżetówkę w stylu Liberatora, to i tak chętnie bym obejrzał :)

ocenił(a) film na 6
anonim7

Wiadomo .

ocenił(a) film na 6
anonim7

Jaki jest twój top 10 action movies ?

bradock

Zacznę od tego, że masz zajebisty avatar!! Fajnie, że wreszcie zdecydowałeś się na Stevena ;)
Moje ulubione filmy akcji? No to będzie mniej więcej tak wyglądało:

-Ścigany
-Nico
-Wygrać ze śmiercią
-Leon zawodowiec
-Szklana pułapka seria
-Terminator 1 i 2
-Liberatory
-Nieuchwytny
-Szukając sprawiedliwości
-Komando
-Zabójcza broń seria
-Predator
-Cobra
-Tango & Cash
-Rambo seria
-Krwawy sport
-Kickboxer
-Ostry poker w małym Tokio

Kolejność raczej nie ma znaczenia, to było na tyle.

ocenił(a) film na 6
anonim7

Fajnie ,że ci się podoba mój avatar ,twój też jest dobry !
A moje ulubione filmy akcji to tak wygląda :
-Szklana Pułapka 1&2
-Zabójcza Broń seria
- Komando
-Rambo 1,2,3
- Cobra
- Nico
-Wygrać że śmiercią
-Szukając Sprawieliwości
-Liberatory
- Krwawy Sport
-Kickbokser
- Con -Air Lot Skażańców
- Pasażer 57
-Ścigany
- Ostatni Skaut
- Terminator 1 i 2
-Ostry Poker w małym Tokio
-Czerwony Skorpion
-Licencja na Zabijanie
-Olimp w ogniu .

użytkownik usunięty
bradock

Widzę Olimp w ogniu doszło. Chyba rzeczywiście musiało być takie dobre skoro umieściłeś. A Niezniszczalni 2?

ocenił(a) film na 6

W sumie też mogłem go umieścić bo to bardzo dobre kino akcji ale wybrałem te co najbardziej lubię ,zresztą dużo jeszcze fajnych filmów pominełem np Twierdzę ,Bez Twarzy czy The Punishera z 2004 roku

użytkownik usunięty
bradock

No Twierdze fakt ty bardzo lubisz zresztą często wymieniasz.

ocenił(a) film na 6

Ale zdecydowałem się na ,,Con Air -Lot Skażańców ,, chyba to bardziej lubie , Cage i banda zdziczałych kryminalistów na pokładzie samolotu wieziennego gwarantuje emocje które nigdy się nie zapomni !

użytkownik usunięty
bradock

Racja i akcyjniaki związane z samolotem są ciekawe, Con Air, Pasażer 57.

ocenił(a) film na 6

I jeszcze ,,Krytyczna Decyzja ,, Air Force One ,,

użytkownik usunięty
bradock

O właśnie.

ocenił(a) film na 6

A Turbulencje oglądałeś ? Bo ja nie .

użytkownik usunięty
bradock

Raczej nie.

ocenił(a) film na 4
bradock

''Pasażer 57'' ze Snipesem też było ciekawe.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Nic nie przebije czy leci znami pilot ?

ocenił(a) film na 4
bradock

O tak! Klasyka.

ocenił(a) film na 6
anonim7

A co twoim zdaniem jest lepsze jako film akcji : Zaginiony w akcji czy Czerwony Skorpion ?

bradock

Oba są dobre i lubię je na równi, może nieco bardziej podoba mi się Czerwony Skorpion, jeden z najlepszych filmów Dolpha, jak nie najlepszy.

ocenił(a) film na 6
anonim7

Mi też chyba się bardziej podoba ,,Czerwony Skorpion ,, wydaje się być bardziej hardcorowy ale Zaginiony w akcji też tak jak mówisz ,jest dobry

ocenił(a) film na 4
bradock

''Zaginiony w akcji'' to też perła. Szczura zębami zagryźć to tylko Norris potrafi.

ocenił(a) film na 4
bradock

Jeżeli mogę się wtrącić, to ja lubię oba te filmy, ale większą słabość mam do ''Czerwonego skorpiona''. ;-)

ocenił(a) film na 6
karoman4

no wiadomo .

ocenił(a) film na 6
joang68

Tu nie jestem pewien ,bo kiedyś czytałem w jakieś gazecie o sztukach walki ze Steven skrytykował filmy Chucka ,potem dzienikarze pytali się Chucka co tym myśli a Chuck powiedział że ma to gdzieś co Steven o nim myśli i o jego filmach .Natomiast niedawno był jakiś wywiad w programie z Steven i prowadzący pytał się co sądzi o umiejetnościach Van Damma i Michaela Ja White (Grał z nim w Mrocznej Dzielnicy ) a Steven na to :Moge się zaśmiać panu w twarz ? Natomiast prowadzący pytał się Stevena czy chciał by razem z Chuckiem walczyć na ulicy i oczyszać ją z bandziorów a Steven mówił że Chuck jest w porządku ale jest już za stary na walkę na ulicy .Wiec nie wiem ,może Steven zobaczył że Chuck nie da się wciągnoć w te przepychanki słowne i uznał że spoko z niego gość .

ocenił(a) film na 5
bradock

Arsenio Hall kiedyś w swoim programie zapytał się Seagala co sądzi o Van Damme'ie a Seagal odpowiedział: ''Możemy zmienić temat''.

ocenił(a) film na 6
joang68

Tak ,potem jeszcze gadali o Jeffie Speakmanie .

ocenił(a) film na 5
bradock

No dokładnie, mówili też coś jeszcze o Speakmanie.

użytkownik usunięty
karoman4

Tak mieli się starać by potem się dzieci cieszyły.

jakie dzieci hah

użytkownik usunięty
damianho15

A kto cały czas płacze że sigal nie zagra.

nie ja poruszałem ten temat,pozatym dziecko jak juz to ty.

użytkownik usunięty
damianho15

Fajnie jak zwykle inteligentna odpowiedź. :)

ocenił(a) film na 6

,,Dobry Komentarz ,, He ,he

użytkownik usunięty
bradock

dzięki hhee

ocenił(a) film na 4

Dziwny jest teeen świat.

EDIT: Henry, daj sobie siana.

użytkownik usunięty
karoman4

Dalem juz

ocenił(a) film na 4

http://www.filmweb.pl/film/Expendables+III%2C+The-2014-663958/discussion/Do+Stal lona,2189808