PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73945
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Potwierdzone!
Sly dał szansę zupełnie nowemu reżyserowi.
Póki co z wielkich produkcji nakręcił RED HILL - thriller sensacyjny.

użytkownik usunięty
karoman4

Prawdziwy nolife.

ocenił(a) film na 4

Ale, żeby groźby karalne zamieszczać. Toż to podchodzi pod paragraf.

ocenił(a) film na 5
karoman4

A propos początkującego reżysera to przypomniała mi się pewna sprawa. Otóż jeden z moich ulubionych reżyserów John McTiernan też zaczynał od nisko-budżetowego filmu, który przeszedł zupełnie bez echa. Natomiast jego drugim filmem był PREDATOR. Możliwe, że Sylwkowi też przypomniała się cała ta historia i zdecydował się na młodzika. Musimy poczekać do Teasera który pewnie ukaże się w grudniu, wtedy będzie można coś szerzej powiedzieć na temat produkcji.

ocenił(a) film na 8
caleb_83

proponuje założyć tutaj temat o początkujących reżyserach z dedykacją dla hejtów

ocenił(a) film na 4
Expendable91

Hej, nie mów tak o nas. To przecież normalne, że się martwimy o tę część. W końcu to ma być ostatnia część i nie chcielibyśmy, żeby poszło coś nie tak. A takie gwałtowne zmiany zawsze powodują niepokój.

ocenił(a) film na 8
caleb_83

p.s. teaser i trailer ot też nic. trzeba obejrzeć film i wtedy oceniać. ja wiem że za reżysera i brak seagala daje 1 :)

ocenił(a) film na 8
karoman4

że nikt tego tematu nie zgłosił i 7 godzin musiał wisiać. ja go zgłosiłem bo nic nie wnosi, nie jest na temat a dodatkowo jest prowokujący a nawet obraźliwy

ocenił(a) film na 4
Expendable91

Był zgłaszany.

użytkownik usunięty
Expendable91

temat zablokowany

ocenił(a) film na 4

Uh, jaka ulga.

użytkownik usunięty
karoman4

mam już dość tych seagalowców cud że gibsonowców jeszcze nie ma

użytkownik usunięty

A Snipesowców ?

ocenił(a) film na 4

Tacy jeszcze nie dokazują tak, jak Seagalowcy.

użytkownik usunięty
karoman4

Jest ktos oprocz mnie tutaj ?

ocenił(a) film na 4

Nie miałam okazji zaobserwować innych Snipesowców.

użytkownik usunięty
karoman4

Kurde, moze sie pojawia. Byle nie w formie trolli, bo tego nie ,,zniese''

ocenił(a) film na 4

Zobaczymy, jakie niespodzianki na nas tu jeszcze czyhają.

ocenił(a) film na 5

A co było w tym temacie ?

ocenił(a) film na 4
joang68

Groźby karalne skierowane do Sylvestra Stallone.

użytkownik usunięty
karoman4

i to z wulgaryzmami

ocenił(a) film na 8

post był prowokujący, wulgarny oraz nie na temat

ocenił(a) film na 5
karoman4

Aha. Czyżby dlatego, że Seagal nie zagra ?

ocenił(a) film na 4
joang68

Brawo. ;-)

ocenił(a) film na 6
karoman4

Ja mam kuzyna młodszego od siebie i on na początku nie zabardzo lubił Chucka ,bo kojarzył mu się z Strażnikiem Teksasu i kawałami ale po Niezniszczalnych 2 zmienił zdanie ,mówił że wejście Chucka mu się bardzo podobało .Teraz mu mówiłem że bedą w wakacje krecić kolejną cześc i bedzie Chan ,Snipes ,Ford ,a on mie się pyta czy Chuck Norris bedzię ? Bo jak go nie bedzię to mówił że on do kina na to nie idzie .

ocenił(a) film na 4
bradock

Widzisz, czyli każdemu będzie kogoś brakowało w filmie. Jedni będą tęsknić za Seagalem, drudzy za Gibsonem, a trzeci za Norrisem.

karoman4

najwiecej za seagalem!

ocenił(a) film na 4
damianho15

Cożeś się tak przyczepił tego Seagala. Mówiłem Ci już, że jeszcze go nie raz zobaczysz w nowych filmach. Skoro nie chciał grać w Niezniszczalnych to trudno. Nikt go nie wyganiał. Sam zdecydował, że nie będzie grał.
Wszyscy tu obecni byliby za tym by Seagal wystąpił w filmie. Jedni by chcieli go na główny czarny charakter, inni na mniejszą rolę, ale fakt jest taki, że zagrać powinien. Daj już spokój z tym marudzeniem po raz setny. Nic to nie zmieni.

ocenił(a) film na 4
Dentarg

Mądrze prawisz, dobry człowieku.

ocenił(a) film na 4
damianho15

Nieprawda, bo za Gibsonem.

karoman4

gibsona rzadko kto chce.

ocenił(a) film na 4
damianho15

Ja chcę i to wystarczy.

użytkownik usunięty
karoman4

ja też chcę ;)

ocenił(a) film na 4

Dzięki, bo faktycznie wygląda na to, że sama na niego czekam. ;-)

ocenił(a) film na 4
karoman4

Też bym chciał. Szczególnie w duecie z Danny Gloverem i jakimś zabawnym nawiązaniem do Zabójczych Broni. Również klasyki kina akcji.

ocenił(a) film na 4
Dentarg

To jest już nas troje.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Ja też chce Gibsona ,bardziej niż myślisz !

ocenił(a) film na 4
bradock

Tylko dziwne jest to, że Gibsonowcy nie zapytują o niego tak często, jak Seagalowcy o Seagala.

ocenił(a) film na 6
karoman4

W sumie ten cały pan co wyjechał w styczniu na delegacje do Hongkongu to to jest bardziej AntyGibsonowiec ,on raczej nie lubi Gibsona i zrobił sobię z niego skuteczny temat do bzikowania na forum Niezniszczalnych 2,3 .On sam zresztą twierdzi że Mel nie ma grać w Niezniszczalnych 3 bo był zaniedbał obowiązki wobec swojej żony .To raz .A Seagalowce kochają i uwielbiają Stevena ponad wszystko i chcą go bardzo do ,,Niezniszczalnych 3,, Dla nich Steven jest meżczyżną silniejszym niż życie .Taka to jest różnica

ocenił(a) film na 4
bradock

A najlepsze jest to, że Caleb założył temat odnośnie nowego reżysera Ex3, a wszystko jak zwykle sprowadziło się do awantury o Seagala. Ja mam wrażenie, że już wszędzie widzę go. Otwieram lodówkę, a tam Seagal, rozbijam jajko, a tam Seagal.

użytkownik usunięty
bradock

Rozmyślałeś kiedyś jaką Jackie Chan dostanie role w EX 3. Pewnie chciałbyś by dostał taką?

http://www.youtube.com/watch?v=C87AJrxHm64

??

użytkownik usunięty

A Snipes taką http://www.youtube.com/watch?v=taqnAzd1fyg Zwlaszcza kop w 1:10

ocenił(a) film na 4

Mam nadzieję, że Chan i Snipes dostaną duże role. Większe niż Adkins i Van Damme w Ex2. Naprawdę przydałoby się więcej dobrych walk wręcz.

ocenił(a) film na 5
bradock

Ford będzie grał w tym filmie ?

ocenił(a) film na 6
joang68

Właśnie nie wiem: Raz piszą że bedzie ,raz że nie ,sam nie wiem

ocenił(a) film na 5
bradock

To tak samo jak z Cage'm.