Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
2008
6,8 129 tys. ocen
6,8 10 1 128673
5,8 22 krytyków
Opowieści z Narnii: Książę Kaspian
powrót do forum filmu Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

To co powiecie na kolejną kontynuacje, moje drogie panie?

ocenił(a) film na 10
AnaMaria

AnaMaria ma rację. Tatar musi popracować nad samooceną.

ocenił(a) film na 10
Julia_20

A ta przez ostatnie kilka lat była nie najlepsza...

ocenił(a) film na 10
Tatar

Zamiast nieustannie myśleć o swoich wadach, lepiej odkrywać i wykorzystywać zalety.

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Pewnie masz rację, ale jakoś zawsze robiłem na przekór radom...

ocenił(a) film na 10
Tatar

Tak, zauważyłam.....
Chociaż ja sama prawie nigdy nie proszę o rady innych, bo jakos sama radze sobie, ale ty może powinieneś spróbować, skoro tak ciężko jest.

ocenił(a) film na 10
Julia_20

nie wiem co powiedzieć...

ocenił(a) film na 10
Tatar

dlaczego? co tam było takiego...

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Jakoś nie umiem się zastosować, czy po porostu zapominam lub nie chcę... nie wiem dlaczego...

ocenił(a) film na 10
Tatar

To pomyśl, dlaczego tak jest. Naprawdę, mnóstwo osób cię widzi w innym świetle, niż ty sam siebie. Też miałam problemy z samooceną, ale wyszłam na prostą :) Naprawdę, jesli o to chodzi to możesz sam temy zaradzić!

ocenił(a) film na 10
Elie_i_Keira_13

Wystarczy tylko chcieć. Ja sama wysoko siebie nie oceniam. Często po prostu podporządkowuję się innym, chociaż nie zawsze tego chcę...

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Zawsze kiedy zaczynam jakoś wierzyć w siebie, przychodzi coś co tłucze tą wiarę jak szklane naczynie...

Tatar

I znów temat rozmowy schodzi na Tatara:) Ty chyba na każde niepowodzenie reagujesz załamaniem, a przynajmniej długim smutkiem. Nie mozna tak. Nie to, że jestem jakąś przesadną optymistką, a wręcz przeciwnie:P no, ale nie można tak się zamartwiać:)))

ocenił(a) film na 10
Tygrysek3

użalanie się nad swoim losem nie zlikwiduje problemów.

Julia_20

Dokładnie. Trzeba zacząć działać, jeśli chcemy uporać się z problemem...

ocenił(a) film na 10
Tygrysek3

No właśnie. Później to sie odkłada i odkłada, a problem nie znika i potrafi ciągnąć się latami!

ocenił(a) film na 8
Julia_20

Z ust mi to wyjęłaś ;) I mówcie do mnie w skrócie Ann (wszyscy tak mówią :P)! Już sie przyzwyczaiłam i AnaMaria jakoś tak dziwnie :P

ocenił(a) film na 10
AnaMaria

Dobrze, Ann :D
<za krótki, za krótki, za krótki>

ocenił(a) film na 10
Elie_i_Keira_13

To może zmiana nicku?

ocenił(a) film na 9
Tatar

Nick moim zdaniem dobry :)
Ann ciekawa jestem skąd on się wziął :)

ocenił(a) film na 10
troll_3

a ja się domyślam, że od imienia;)

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Rózne myśli chodża po głowie, kiedy człowiek wymyśla imię.

ocenił(a) film na 10
Tatar

sometimes... ja sama nie wiem o czym myślałam, gdy wymyślałam swoją nazwę użytkownika.

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Ja wiedziałem od razu, jaki nick sobie nadać.

ocenił(a) film na 10
Tatar

a ja nie... nawet nie mogłam się zdecydować na konkretny.

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Ludzie kierują się róznymi rzeczami gdy coś robią. Nawet szaleństwem.

ocenił(a) film na 10
Tatar

z pewnością nie kierowałam się szaleństwem, gdy wymyslałam imię! jeśli dobrze pójdzie, to zacznę się tym kierowac kupując jakies chipsy:D

ocenił(a) film na 10
Julia_20

jak to juz gdzieś ująłem, jedzenie to spoób na zabicie czy tylko tłumienie emocji. Głównie tych negatywnych.

ocenił(a) film na 10
Tatar

to teraz temat o żarciu...
Ale chyba nigdy nie miałam tak, że jadłam tylko po to aby pozbyć się pewnych emocji. Raz może przez złość jakis czas nie jadłam nic. Ale inni to nawet głodzą się przez takie coś...

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Ja na przykąłd się głodziłem. nie jadłem obiadów, bo uważałem że jakoś muszę zaplacić.

ocenił(a) film na 10
Tatar

wiem... tak jakos sam sobie dałeś nauczkę. ale nadal myslę, że to zły pomysł.

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Zakorzenione w umyśle poczucie, że trzeba zapłacić za cos...

ocenił(a) film na 10
Tatar

z jednej strony ma się tę świadomość o popełnieniu błędu... wielu z tym żyje dalej, nie zważając na konsekwencje.

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Ja niestety, za bardzo biorę to do siebie.

ocenił(a) film na 10
Tatar

ehh nikt nie jest na tym świecie doskonały...

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Jakoś to nigdy do mnie nie docierało. Ciagle starąłem się wypadac jak najlepiej. Bez jakichkolwiek uchybień.

ocenił(a) film na 10
Tatar

phi, każdy chciałby czymś zaimponować i być w wielu rzeczach najlepszym! ale nie to czyni człowieka mądrym.

ocenił(a) film na 10
Julia_20

A ja zawsze cchiałembyc kimś podziwianym...

dobra lecę spać! Good nigth! Buenas noches!

ocenił(a) film na 10
Tatar

mnie też jakos już chce się spaaać... <ziewa>

Buenas noches! Bonne nuit!

ocenił(a) film na 9
Julia_20

Aaaaaa! Ratunku. Coś mi się popsuło na tamtym forum! Najpierw coś bardzo dziwnego stało się z moim avatarem, i musiałam go usunąć, a potem (i teraz już cały czas) nie mogłam się zalogować.
Ciekawa jestem co się dzieje. Teraz szukam sobie nowego ładnego zdjecia, ale nie mogę znaleźć tego poprzedniego :(

ocenił(a) film na 10
troll_3

a mnie wszystko działa...

ocenił(a) film na 10
Julia_20

A na narniawnas.fora jakoś nikt nie chce komentować moejgo fanficku...

ocenił(a) film na 10
Tatar

ja raz skomentowałam. I wiesz, że mnie się podoba. a teraz lecę na "Skazanego";)

ocenił(a) film na 10
Julia_20

A ja dodałem koljeną część. Julia już ją zna, bo czytała kiedy umieszcząłem to na blogu.

ocenił(a) film na 8
Tatar

za rzadko tu wchodze i mam zaległości... wracając do sprawy nick to faktycznie nazywam się Anna Maria (nota bene nie nawidze tej piosenki...), a ponieważ kiedy soie tu lopgowałam byłam na etapie piratów i bardzo polubiłam bohaterkę, która bardzo podobnie sie nazywała to tak zostało. a od kiedy zaczełam wchodzic na forum Curiosity musieli to jakoś skrócić i wyszło Ann. Z resztą teraz już nawet rodzice tak do mnie mówią i sie przyzwyczaiłam ;).

Znów Was zostawiam.. lekcji mam na cały dzien i całą noc a jeszcze lektura.... (Czy ja już mówiłam że nie cierpie szkoły?)

ocenił(a) film na 10
AnaMaria

mówiłaś;) bo ja mam tak samo... a już zaczynam omawiać Robinsona. Mnie się to nawet podobało xD

ocenił(a) film na 8
Julia_20

Mi też sie Robinson nawet podobał, ale nam go wycofali i dali "cierpienia młodego wertera" do których nijak sie nie moge zabrać! Chociaż z tego co słyszałam to bardzo ładna książka.

ocenił(a) film na 10
AnaMaria

też ją będę omawiać w tej klasie. I już też przeczytałam. Bohater to się cały czas użala nad sobą, ale mnie się podoba akurat ta książka.

ocenił(a) film na 8
Julia_20

lubie takie ^^ niespełniona miłość i te sprawy.. nie dziwie sie, że dzisiaj na zajecia z psychologiem w szkole wysżło mi "perfekcyjny melancholik" xD

ocenił(a) film na 10
AnaMaria

ciekawe co mi by wyszlo xD a pod koniec tej książki to aż łzy mi napłynęły do oczu, bo ten Werter się zabił... takie smutne to było...
xD

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Platoniczna miłość... uczucie do kogoś, kogo nie można sięgnąć...