Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
2008
6,8 129 tys. ocen
6,8 10 1 128673
5,8 22 krytyków
Opowieści z Narnii: Książę Kaspian
powrót do forum filmu Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

To co powiecie na kolejną kontynuacje, moje drogie panie?

ocenił(a) film na 10
Tatar

No i ja jestem teraz jedną z nich! :)
I mówię (tzn. piszę) dobranoc!

ocenił(a) film na 9
Julia_20

Jak się spało narnijskiej rodzince??? xD

ocenił(a) film na 10
troll_3

Ja całe popołudnie jestem senny...

ocenił(a) film na 10
Tatar

A ja dziś na 2 pierwszych godzinach w szkole usypiałam...

ocenił(a) film na 9
Julia_20

Ja generalnie w szkole nie śpię (otrzeźwia mnie myśl o kartkówce) xD
Natomiast według mnie najnudniejszym przedmiotem pod słońcem jest WOS. Tam gdyby było to możliwe chętnie zasnęłabym na 45 minut. :)

ocenił(a) film na 10
troll_3

Trollu, ja dziś właśnie miałam 2 godziny pierwsze wosu! Jeszcze nauczyciel ma taki usypiający głos...

ocenił(a) film na 9
Julia_20

O współczuję... :)
Mnie dobija jedna godzina WOS-u tygodniowo...

ocenił(a) film na 10
troll_3

Jedną miałam w pierwszej klasie. Teraz mam 2 tygodniowo. I do tego mam rozszerzony wos...

ocenił(a) film na 9
Julia_20

No no no...
Coś widzę, że nam się tu prawnik szykuje xD

ocenił(a) film na 10
troll_3

Nie nie nie!:) Nic związanego z polityką! To mnie nie bardzo interesuje... heh

ocenił(a) film na 9
Julia_20

Też nie chciałabym być politykiem... Ich zachowanie w sejmie jest niewiarygodnie odpychające :/
To w takim razie jaki masz profil klasy?

ocenił(a) film na 10
troll_3

mam rozszerzony polak, wos i angol... żyje się jakoś...
a ty do jakiej klasy chodzisz?

ocenił(a) film na 9
Julia_20

Ja dopiero I Gim.
Bachorek ze mnie jeszcze xD
Rozszerzony angol... O mamo, ja nigdy bym sobie w takim profilu nie poradziła...
Ale łatwiej Ci będzie (było) napisać listy do aktorów OzN :)

ocenił(a) film na 10
troll_3

heh ja dopiero drugi rok uczę się angielskiego, w gim to tylko niemiec...
A listów jeszcze nie wysłałam :| A planuję już to od początku lipca...

ocenił(a) film na 9
troll_3

Ja niestety muszę się już żegnać z "narnijską rodzinką" :(
Julio życzę Ci jutro powodzenia w szkółce xD
Dla odmiany ja mam jutro WOS :)
Ale po W-F więcjest szansa na obudzenie się :)

ocenił(a) film na 10
troll_3

ja tez mam jutro w-f... :/
Również życzę Ci powodzenia:)

ocenił(a) film na 8
Julia_20

ja 11 lat ucze sie angielskiego, mam podstawowy i czuje sie niewiarygodnie głupia na tych lekcjach...

A za rozszerzony WOS podziwiam! Szacunek Julia.

Tak wogóle to dzisiaj miałam jak co pół roku próbną maturę z chemii (taki duży sprawdzian od początku LO, żeby nie zapomnieć materiału, na którym sa tylko zadanbia maturalne)i jestem absolutnie zła bo nie zdązyłam zrobić najbardziej punktowanego zadania, ponieważ zabrakło mi czasu! A umiałam! Kto to widział dawać 40 minut na 10 rozbudowanych zadań... Chwilowy foch na życie! POnarzekała i może iść spać... Jestem czarną owca w rodzinie! :P

ocenił(a) film na 10
AnaMaria

Widzę, że zrobiła się tu szkolna dyskusja...

ocenił(a) film na 8
Tatar

W końcu jest wrzesien..
<za krótki>

ocenił(a) film na 10
Tatar

no nawet... a sama nie lubiłam nigdy gadać o szkole, przeważnie w wakacje..

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Ja ze szkoły to najbardzije nienawidziłem wf-u i fizyki. Wielokrotnie musialem popraiwać kartkówki i sprawdziany z tego drugiego. A wf? Takie beztalencie jeśli chodzi o gry zespołowe że...! PO prostu cieszyłem się, kiedy miałem zwolnienie z ćwiczeń ze względow zdrowotnych!

ocenił(a) film na 8
Tatar

ja w wakacje nie wiem co to szkoła, ale we wrzesniu jakos tak zawsze sie nakrecam.
Osobiscie nienawidze WOSu i Przedsiębiorczości! Zło...

ocenił(a) film na 10
AnaMaria

Ja w gimnazjum z wosu bardzo lubiłem historię najnowszą. Raz dostałem z tego szóstkę podczas odpytywania. Potem mnie już nauczyciel nie pytał, bo zaraz po tym wszyscy zaczęli krzyczyć że ja to dobrze znam. I tak dostawąłem same dobre oceny z kartkówek i sprawdzianów z WOSu historii najnowszej.

ocenił(a) film na 10
AnaMaria

wos to dla mnie nuda. Przedsiębiorczość miałam tylko w pierwszej klasie, tez zalatywało nudą. A w-f.. lepiej nie mówić, dzis graliśmy w siatke i nauczyciel skwitował nasza grę (tzn nielicznych, w tym mnie) jako porażkę... nienawidze grac w siatke...

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Siatka i koszykówka!... To były moje koszmary!

ocenił(a) film na 8
Tatar

No ja akurat uwielbiam te dwie gry... ale nie nawidze biegać!

ocenił(a) film na 10
AnaMaria

tak jak ja... nie lubię takich biegów długodystansowych...

ocenił(a) film na 10
AnaMaria

Ja musiałem w gimnazjum biegać jakiś kilometr na rozgrzewkę, a w podstawówce jeszcze większy dystans! Za każdym razem szybko dostawałem kolki!..

ocenił(a) film na 8
Tatar

my ostatnio mamy rozgrzewke na # KILOMETRY! po 600metrach mam wrazenie ze nie mam nóg... masochizm i sadyzm wuefisty!

ocenił(a) film na 10
AnaMaria

Ja po biegu zawsze czułem w ustach smak krwi... nie wiem dlaczego.
Biegów i gier zespołowych nie lubię, al eza to bardzo lubię ćwiczenia na siłowni: sztangi, suwnice, hantle...

ocenił(a) film na 8
Tatar

ja uwielbiam gimnastyke artystyczną.. kiedyś nawet trenowałam, ale to było bardzo dawno temu <rozpływa sie we wspomnieniach>

ocenił(a) film na 10
AnaMaria

takie ćwiczenia gimnastyczne zawsze lubiłam!

ocenił(a) film na 8
Julia_20

mostki, gwiazdy, przewroty, szpagaty! KOOCHAm! teraz co prawda nie zrobie ani gwiazdy ani szpagatu, bo 4 lata bez treningu sie odbiły, ale wtedy to było coś^^

ocenił(a) film na 10
AnaMaria

lubię robić przewroty xD W przód i w tył xD A gwiazdy ani szpagatu nie umiem;)

ocenił(a) film na 8
Julia_20

A mieliście kiedyś na wuefie ćwiczenia ze wstążka taką gimnastyczna którą się wywija przy różnych figurach?? My z tym tańczyłyśmy :P do BRITNEY SPEARS ale było super! Najwspanialsze hobby jakie miałam.. jo z wyjatkiem pianina :P

ocenił(a) film na 10
AnaMaria

nie miałam nic podobnego.. my mało tańczymy xD

Julia_20

No widzę, że dobrze wam idzie w szkole:)) Mi, nie chwaląc sie, b. dobrze:))
Ja w przeciwieństwie do Was baardzo lubie biegać. Dziś miałam na 60m:) Krótko, szkoda. Ale przez wakacje troche się straciło kondycji:(( Ale sie rozspisała ojoj xD nie męcze was juz:D

ocenił(a) film na 10
Tygrysek3

A ja, jesli się uda od października zacznę uczęszczać na siłownię! Parę miesięcy ćwiczeń, a potem kolejne i... Może w końcu zacznie robic mi się właściwa dla faceta umięśniona sylwetka!..

ocenił(a) film na 8
Julia_20

my w gimnazjum miałyśmy taką bardzo wszechstronną wuefistke która robiła nam bardzo.. kobiece lekcje i bardzo duzo tanczyłysmy własnie. wtedy polubiłam wf :P a teraz to non stop biegamy. koszmar!

ocenił(a) film na 10
AnaMaria

u nas mamy bieg na rozgrzewkę dookoła stadionu, wtedy ćwiczenia (też z bieganiem), później znowu kółko. Tak jest przeważnie.

AnaMaria

No to Tatar, szkola aktorska czeka xD

ocenił(a) film na 10
Tygrysek3

Szkoła aktorska to raczej wątpliwe. Nie chcę podporządkowywac życia czemuś tak niepewnemu!

Tatar

Jeśli ktos ma talent, to powinien. Np. Julia. Masz talent do rysunków. Nadal ten króliczek mnie rozczula xD

ocenił(a) film na 10
Tygrysek3

gdzie tam...

ocenił(a) film na 8
Tygrysek3

popierram tygryska Tatar! Jeśli o tym marzysz to droga wolna! Marzenia są fla ludzi ;)

ocenił(a) film na 10
AnaMaria

ja sama do szkoly aktorskiej zapisalabym sie, gdybym już znalazła cos stałego w życiu...

ocenił(a) film na 8
Julia_20

ja chciałabym isc do szkoły aktorskiej bo to ekscytujące, ale to niemożliwe, bo mam wade wymowy i troche szumie na sz i cz. A poza tym zamiast mówić to recytuje. Po prostu nie jestem do tego stworzona. Ale medycyny sobie nie odpuszcze chocby nie wiem co!

AnaMaria

Ja też nie potrafię deklamować. W ogóle specyficzna jestem xD

Julia_20

Dla mnie talent do rysunków ma kazdy, kto potrafi rowno narysowac kwadrat. Ja jestem kompletne beztalencie manualne, nie umie nawet ładnie pisac. Bazgrzę gorzej niż chłopak:((

ocenił(a) film na 10
Tygrysek3

A ja mam nawet ładny charakter pisma, do tego jestem leworęczna XD