Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
2008
6,8 129 tys. ocen
6,8 10 1 128673
5,8 22 krytyków
Opowieści z Narnii: Książę Kaspian
powrót do forum filmu Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

To co powiecie na kolejną kontynuacje, moje drogie panie?

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Po prostu się zgłosiłem jako kandydat na statystę. Nie było tam pytania, do jakiego filmu konkretnie! Chciałem po prostu szobaczyć, jak to jest pracować na planie filmowym!

ocenił(a) film na 8
Tatar

Tatar moja koleżanka czekała 3 czy 4 miesiace ale w koncu ją wybrali! Nie trac wiary ;)

ocenił(a) film na 9
Julia_20

Ja bym wolała, żeby kręcili w środkowej Polsce, najlepiej w Warszawie xD
Tylko jakoś nie kojarzę pasujących scen :)

ocenił(a) film na 9
troll_3

Ann ma racje. Ciebie jak nic czeka kariera aktora :)

ocenił(a) film na 10
troll_3

ciekawe jak ja bym sobie poradziła grając różne role! a wy też chciałybyście tak?

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Ja teraz jak oglądam film to zastanawiam się, jak bym ja to zrobił...

ocenił(a) film na 10
troll_3

Ciekawe jak to jest, podróżówać z ekipą, aby kręcić film...

ocenił(a) film na 9
Tatar

Podróże są pewnie super i różne kontakty z aktorami. Ale nie można też zapominać, że jest to ciężka (chociaż przyjemna) praca :)

ocenił(a) film na 10
troll_3

no ale jaki skutek! samo bycie na ekranie byłoby świetne!

ocenił(a) film na 9
Julia_20

Na pewno niesamowite uczucia...
<za krótki>

ocenił(a) film na 10
Julia_20

praca na pewno ciężka, bo przecież trzeba sie uczyc tekstu. W wywiadach czytałem, że wielu aktorów uczy sie tekstu gdzie tylko może:w łazience, przy jedzeniu, w drodze do pracy...

ocenił(a) film na 8
Tatar

mi wystarczyłaby scena. nie duzy ekran. czasami jak jestem sama w domu to ćwicze sobie niektóre kwestie przed lustrem xD jakby to ktos zobaczył to.. zal :P ale tak dla siebie mozna :P

ocenił(a) film na 10
AnaMaria

Co innego przed lustrem, a co innego naprawdę!..

ocenił(a) film na 10
Tatar

ale na planie jest tak, że jeśli coś przypadkiem pomylisz, to możesz ewentualnie od nowa.

ocenił(a) film na 9
Tatar

w każdym zawodzie trzeba się troche napracować. Aktorstwo nie jest wyjątkiem...

ocenił(a) film na 10
troll_3

Co do pomyłek na planie, to tojest właśnie największa zaleta kamery, ze można w razie czego powtórzyć!

ocenił(a) film na 8
Tatar

macie racje, ale kamera kojarzy mi sie juz z "wyzszym" aktorstwem. ;)

ocenił(a) film na 10
AnaMaria

a do takiego ja chciałabym należeć!:)

ocenił(a) film na 9
troll_3

wow idziemy jak burza z tymi komentarzami xD Oby tak dalej. Może dojdziemy do tysiąca :)

ocenił(a) film na 10
troll_3

Moim zdaniem, to chyba granie w teatrze wymaga "wyzszego" aktorstwa.

ocenił(a) film na 9
Tatar

Na pewno granie w teatrze jest sztuką "wyższą"... Podczas występu nie ma powtórek, pomylisz sie to trudno. Trzeba być naprawdę dobrym, bo wszystkie przedstawienia, na których byłam były perfekcyjne.

ocenił(a) film na 9
troll_3

Ja niestety muszę się już pozegnać (jutro klasóweczka z j.polskiego)
Good night (szpan angielskim) xD

ocenił(a) film na 8
troll_3

moze i racja.. ale jakos tak mi sie zawsze kojarzyło, ze ci lepsi wybijaja sie do filmu, a w sztukach graja te szaraki :P sensu to nie ma, ale ja wogóle robie i mysle na opak.

ocenił(a) film na 10
AnaMaria

Wielu robi coś na opak...

ocenił(a) film na 8
Tatar

to sie ponoc nazywa indywidualizm, ale w tym przypadku ja jestem wyjątkiem od reguły bo ja i indywidualizm to sie gryzie.

ocenił(a) film na 10
AnaMaria

Nie wiem czy jestem idywidualistą... Ael rpzyznam, że bardzo często zmieniałem poglądy...

ocenił(a) film na 8
Tatar

słyszałam gdzieś kiedyś, że prawdziwy indywidualista, nie wie,z e jest indywidualistom- po prostu robi swoje a postepowanie swiata wydaje mu sie dziwne.

ocenił(a) film na 10
AnaMaria

Nie wiem.

ocenił(a) film na 8
Tatar

no ja tez nie.. filozofia tez nie jest moją mocną stronie.. mój ścisły umysł nie potrafi analizowac takich przemysleń ;) Spadam. Kolorowych!

ocenił(a) film na 10
AnaMaria

Widze że forum pędzi i gna przed siebie! xD Cos w kościach czuje że niedługo będziemy się bić o autograf Tatara xD Nie pisywałam na forum bo szkoła mnie pochłoneła bez reszty xD Ale jak narazie daje rade xD Pochwale się bo dzis bedzie przypadał 5 raz pooglądania KK xD Piękna okrągła liczba xD A co do filozofii, to jestem chyba za młoda xD

ocenił(a) film na 10
Ann129

Wiesz Aniaa, jak przeczytałem twoją wypowiedź, to aż przybliżyłem oczy do monitopra ze zdziwienia...

ocenił(a) film na 10
Tatar

Haha xD Ale tu przede mną widzę, że padają prorocze słowa dotyczące Tatara... A ja sądzę, że będzie i aktorem, i autorem różnorakich scenariuszy ;)

ocenił(a) film na 10
Elie_i_Keira_13

Jeśli oczywiście pomyślnie zakończy się jego terapia...

ocenił(a) film na 10
Tatar

Zamiast narzekać, bierz się do roboty! ;P
Przed chwilą na onecie czytałam taki artykuł o karierze w Hollywood. Ogólnie, jak ją tam zrobić. Są tam różne sposoby. Wszystko się wydaje takie łatwe, ale jak przyjdzie co do czego... W każdym razie można sobie poczytać;)

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Na razie muszę dowiedzieć się z tym tetrem akademickim i tam przynajmniej spróbować. Ze statystowaniem nie wyszło, a nie wiem gdzie szukać informacji o castaingach do konkretnych filmów.

ocenił(a) film na 9
Tatar

Zawsze warto próbować...
Jak się w coś mocno wierzy i mocno dąży do zrealizowania tego, to zazwyczaj to się udaje :)

ocenił(a) film na 10
troll_3

ale nie zawsze:( "Bądź wdzięczny za dar najmniejszy, a większego godnym się staniesz"...

ocenił(a) film na 10
troll_3

To chyba ja musiałem zawsze wątpić, bo jak wierzyłem (a przynajmniej tak czułem) to nei wychodziło.
Tylko raz naprawdę wierzyłem w siebie: podczas próbnej matury z angielskiego.

ocenił(a) film na 9
Tatar

I co? Opłaciło się wierzyć?
<za krótki>

ocenił(a) film na 10
troll_3

It seems lack of faith....

ocenił(a) film na 9
Tatar

I don't understand (angielski leży) :)
<za krótki znowu>

ocenił(a) film na 10
troll_3

Wygląda to na brak wiary.
A co do angielskeigo, to jak się przekonałem nie jest z nim najlepiej. Wielu słów nie rozumiem.

ocenił(a) film na 10
Tatar

A dziś na angolu pomyliłymi się czasy Past Continuous i Present Perfect :| teraz jak sobie o tym pomyślę, to widzę że byłam myślami zupełnie gdzieś indziej!...

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Ja myśłami ciągle bywam gdzie indziej.

ocenił(a) film na 10
Tatar

Każdy tak ma chyba... nie mówię, że ciągle...

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Ciągle myślałem o wytworach mojej wyobraźni. Postaciach i miejscach, które nie zostąły przenieisione na papier...

ocenił(a) film na 10
Tatar

A ja myślałam o moim wyjeździe do Paryża, zwiedzaniu... Oczywiście w marzeniach.

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Ja chciałbym pojechac do Anglii i coś sobie zarobić.

Tatar

Uuu nie podoba mi się to:( Idziecie jak burza, nie mogę was dogonić:( Lekcje, szkoła... Szkoda, że nie moge się przyłączać jak dawniej:((
No nic, nie będę narzekać. A ty Tatar, przestań ciągle jęczeć! Przypomnaiło mi się jakieś powiedzenie: "Marzenia są po to by je spełniać". :)

ocenił(a) film na 10
Tygrysek3

Człowiek za młodu żyje marzeniami, na starość wspomnieniami.