Nie moge się nachapać jaka tandeta!!!! Oczywiscie amerykanie wystawiają się na pierwszy plan tworząc
z tego piękną historyjke o amerykańskiej pijaczynie....... Sam w sobie jest maksymalnym oportunistą
który czai się tylko na cudze potknięcia, najpierw zamordował rodowitego japończyka, gwałcąc później
jego żone i przekabacając jego syna. Wielki mi to bohater DAJE 1/10
Jakie to trudne rozmawiać z dziećmi.
Po pierwsze oportunista jest osobą, która szuka najłatwiejszego, najbezpieczniejszego wyjścia z sytuacji. Jeżeli oglądałeś to wiesz, że tak nie robił. Po drugie takie dzieci chyba nie potrafią zrozumieć co to jest gwałt (nie będę Cię uświadamiał bo to nie do mnie należy ten obowiązek ale jak dorośniesz to może zrozumiesz). A po trzecie nie mierz innych swoją miarą. To były inne czasy a samuraje byli specyficzną grupą społeczną której ktoś nie posiadający wiedzy na jej temat nie zrozumie.
I jeszcze jedno po co pisać że dało się filmowi 1 jak dało się 7. Takimi postami zaśmiecasz tylko filmweba.
Nie napisał, że nie ma mu nic do powiedzenia. Napisał, że nie ma mu nic WIĘCEJ do powiedzenia.
"Nie moge się nachapać jaka tandeta!!!! Oczywiscie amerykanie wystawiają się na pierwszy plan tworząc
z tego piękną historyjke o amerykańskiej pijaczynie....... Sam w sobie jest maksymalnym oportunistą
który czai się tylko na cudze potknięcia, najpierw zamordował rodowitego japończyka, gwałcąc później
jego żone i przekabacając jego syna. Wielki mi to bohater DAJE 1/10"
Daje 1/10 - Ocena użytkownika igdabrowski 7.
Coś nie pykło...
Ja bym na twoim miejscu obejrzal film jeszcze raz tym razem starajac sie to zrobic ze zrozumieniem - ten film to nie historia o 'amerykanskim pijaczynie'