PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36447}

Ostatni samuraj

The Last Samurai
2003
7,7 282 tys. ocen
7,7 10 1 281914
6,2 39 krytyków
Ostatni samuraj
powrót do forum filmu Ostatni samuraj

Nie moge się nachapać jaka tandeta!!!! Oczywiscie amerykanie wystawiają się na pierwszy plan tworząc
z tego piękną historyjke o amerykańskiej pijaczynie....... Sam w sobie jest maksymalnym oportunistą
który czai się tylko na cudze potknięcia, najpierw zamordował rodowitego japończyka, gwałcąc później
jego żone i przekabacając jego syna. Wielki mi to bohater DAJE 1/10

igdabrowski

Jakie to trudne rozmawiać z dziećmi.
Po pierwsze oportunista jest osobą, która szuka najłatwiejszego, najbezpieczniejszego wyjścia z sytuacji. Jeżeli oglądałeś to wiesz, że tak nie robił. Po drugie takie dzieci chyba nie potrafią zrozumieć co to jest gwałt (nie będę Cię uświadamiał bo to nie do mnie należy ten obowiązek ale jak dorośniesz to może zrozumiesz). A po trzecie nie mierz innych swoją miarą. To były inne czasy a samuraje byli specyficzną grupą społeczną której ktoś nie posiadający wiedzy na jej temat nie zrozumie.
I jeszcze jedno po co pisać że dało się filmowi 1 jak dało się 7. Takimi postami zaśmiecasz tylko filmweba.

igdabrowski

Jesteś beznadziejny. NIe mam ci nic więcej do powiedzenia marny prowokatorze.

TorcidaTiger

skoro niemasz nic dopowiedzenia to po co mu cokolowiek piszesz???

FlaP099

Nikt cie o zdanie nie pytał.

TorcidaTiger

A ciebie ktoś pytał??Po to jest forum żeby wyrazić opinie więc to robię.

ocenił(a) film na 6
FlaP099

Nie napisał, że nie ma mu nic do powiedzenia. Napisał, że nie ma mu nic WIĘCEJ do powiedzenia.

ocenił(a) film na 10
igdabrowski

"Nie moge się nachapać jaka tandeta!!!! Oczywiscie amerykanie wystawiają się na pierwszy plan tworząc
z tego piękną historyjke o amerykańskiej pijaczynie....... Sam w sobie jest maksymalnym oportunistą
który czai się tylko na cudze potknięcia, najpierw zamordował rodowitego japończyka, gwałcąc później
jego żone i przekabacając jego syna. Wielki mi to bohater DAJE 1/10"

Daje 1/10 - Ocena użytkownika igdabrowski 7.
Coś nie pykło...

ocenił(a) film na 7
igdabrowski

Oszalałeś człowieku

ocenił(a) film na 8
igdabrowski

Ja bym na twoim miejscu obejrzal film jeszcze raz tym razem starajac sie to zrobic ze zrozumieniem - ten film to nie historia o 'amerykanskim pijaczynie'

ocenił(a) film na 10
AstonMarkiz

gośc obejrzał 10minut filmu, albo co bardziej prawdopodobne ma zabawę z prowokacji, oceniam, że to takie 30-40 letnie dziecko