No i co my teraz zrobimy?? Trzeba znaleźć jakiś sposób żeby porzeprosić jakoś tego naszego klucznika.
dobra ostatecznie ja tez moge cie przeprosic:( przepraszam :) juz nie bede taka dla ciebie bede taka jak kiedys moze byc:)
nawet zarowa mu sie nie swieci!!
on wzail moje klucze nie mamy nawet rumu.
A TO WSZYSTKO PRZEZ WAS!!!!!!!!!!!!!
nawet zarowa mu sie nie swieci!!
on wzail moje klucze nie mamy nawet rumu.
A TO WSZYSTKO PRZEZ WAS!!!!!!!!!!!!!
sorki za kolna ale jakos tak wyszlo!!
a zauwazylyscie ze dzisiaj natrzaskalysmy z 4 stronki:)
Pani Kapitan przeciez on jeszcze nie dostał kluczy, bo stanowiska jeszcze nie zostały oficjalnie przydzielone (wiem wiem, to przez ten rum ;]). A ja sie musze pochwalić, ze skończyłam juz liste. Wkleje ją na mojego bloga i wtedy będziemy dyskutować, co ewentualnie nadaje sie do zmiany ;]
dobra ja juz go przeprosilam co mam jeszcze zrobic wyslac mu list a jak znam zyie to on jest tylko specjalnie sie wylogowal:)
przepraszamy cie o nasz kochany SPR bez ciebie zycie nie ma sensu jak zaraz nie wrocisz to pojde sie powiesic:D moze byc
SPr wroc do nas. my Cie kochamy a ty nam uciekasz:( przepraszam w imiemu calej zalogi curiosity!!
dobra wiem to wszystko moja wina :( przeproscie go za moje zachowanie jak go spotkacie ja ide sie powiesic zegnaj okrutny swiecie bede tesknic SPR:(
SPR wszystkie damy Ci buziaka jak wrócisz zaraz! A jeśli nie to już nigdy nie ujrzymy Marty!! :( I z kim będziesz rumu pilnował??
SPR WRACAJ!!!!!!!!!!
CHYBA NIE CHCESZ ZEBY TWOJE GIRLS SIE POWIESILY??
JA SIE NIE POWIESZE ALE ONE!!
JA JESTEM KAPITANEM MUSZE PILNOWAC RESZTY ZALOGI.
MY TAK NAPRAWDE WSZYSTKIE CHCEMY WYGRAC DLATEGO CI TAK GADAMY ZEBYS DAWAL PLUSY!!!
nie ja sie wylogowuje i ide sie powiesic:( jak zaraz nie wrocisz bedziesz mnie mial na sumieniu zegnaj zalogo zegnaj kochany SPR:(
nie wieszaj sie!!!!!!
zrobie wszystko abys wygarala tylko zyj!!
my CIe kochamy i nie chcemy abys sie wieszla!!
znowu moj post sie nie pojawila ale napewno jest wiec przepraszam za takie slowa ale inaczej go tu nie zwabimy!!
SPR TO ROZKAZ!! WRACAJ I ROB COIS ZEBY MARTUSIA SIE NIE POWIESILA BO JAK NIE TO JAK CI KOPNE W .... TO SIE OPAMIETASZ!!
albo nie bede sie wieszac mam lepszy pomysl nie daleko mnie jets wiadukt pojde i rzuce sie z niego bardziej efektywna smierc
O własnie Pani Kapitan przeciez jesteś PANIĄ KAPITAN!! Rozkaz, a jak nie to spacer po desce ( to tylko propozycja :P)
masz racje!!
WRRACAJ SPR BO BEDZIE SPACER PO DESCE PRZEJDE SIE Z TOBA I NA KONCU KOPNE CI W ....
MARTA TO ROZKAZ:
ZOSTAN TUTAJ SIEDZ NA DUPIE I Z NAMI PISZ!!!
SPR SIE NA PEWNO POJAWI!
ON TAK JAK PCHELKA POJAWIA SIE I ZNKIA!!
Martuś nie zapominaj, ze jesteś na Pirackim Statku! Na Curiosity!! Jeden za wszystkich, Wszyscy za jednego!!
dobra jeszcze troche poczekam ale jak nie wroci to pojde:( cholera jasna SPR wracaj tutaj bo jak nie to zawolam Krakena
Uuuu... ta ja już się boję o SPR'a! kolego nasz kochany przeciez sam mówiłeś, za Marta jest słodka jak sie denerwuje. A zobacz w jakim ona teraz jest stanie!! Przepuścisz taką okazje??
Potrzebuję zwiastuna!! jak najszybciej!!
najlepiej dzisiaj!!
i wogóle to mnie wszystko dzisiaj denerwuje!! idę sobie, jeżeli nie wiecie nic o zwiastunie/piratach, hm?
ok ja ide na obiad za SPRa nie zjem zadnego kesu!! papa martus:* nie:* wieszaj:* sie:*
Przykro nam Liriel.. Nic nie wiemy :( Ja narazie zajmuje się rekrutacją stanowisk ;]
Marta ja Cię powstrzymuje, bo obrażać obrażonego już SPR to tak troche dziwnie :PP
AnaMaria ty sie naprawde tak nazywasz. teraz przeczytalam na twoim blogu!! wow fajnie:)jaki zbieg okolicznosci:)