PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=580710}

Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2
2012
5,9 135 tys. ocen
5,9 10 1 134867
3,7 18 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2

Zapewne wszyscy wybieracie się do kina na drugą część sagi Zmierzch "Przed Świtem''.
Ale już niedługo do kin wchodzą inne dwa filmy z udziałem gwiazd z sagi.
15 maja w kinach pojawi się "Bel Ami"(pol. Uwodziciel) z Robertem Pattinsonem, a 1 czerwca "Królewna Śnieżka i Łowca" z Kristen Stewart. zamierzacie obejrzeć któryś z tych filmów, a może oba ? Jak myślicie, który będzie lepszy ?

czerwonykapturek_filmweb

nie bo ja nie mam zamiaru pokazac calemu swiatu jaka ja to słit historie umiem napisac. niech za ksiazki biora sie osoby ktore potrafia pisac KSIAZKI A NIE WYPOCINY

pozdro dla czerwonego kapturka - niech cie wilk zje <3

ocenił(a) film na 6
victrish

<facepalm>

ocenił(a) film na 10
victrish

dzięki, pozdrawiam również. A wilk mnie nie zje, bo mnie lubi..... la la la

czerwonykapturek_filmweb

Zasmucę cię ale to nie jest argument^^ Zresztą skąd ty wiesz, że na autora w necie nie trafisz z takim pytaniem? Ponadto naprawdę ciężko jest pobić Meyer w tworzeniu fabuły, no zwyczajnie jakby chcieć Mont Everest zdobyć xD( oczywiście IMO )

czerwonykapturek_filmweb

Niejeden napisałby lepszą książkę, aczkolwiek zgadzam się ze zdaniem Victrish i Ryuki.

ocenił(a) film na 2
victrish

haha zajebista jesteś ! :D

MaryCullen

ja z miłą chęcią wybrałabym się na film "Bel Ami", po obejrzeniu filmu "Twój na zawsze" z jakiś rok temu jestem jeszcze większą fanką talentu aktorskiego Pattinsona! Czekam z niecierpliwością na ten film!!!

patoola67

Roberto to goguś

Lubisz takich?? lol wspolczuje

ocenił(a) film na 5
MaryCullen

Ja na pewno pójdę na Królewnę Śnieżkę, bo ostatnio mam na jej punkcie świra <3 A do victrish mam pytanie: specjalnie robisz z siebie głupka pisząc "po polsku" angielskie wyrazy? Ogarnij się dziecko

myMyself

A jak zobaczysz taki dlugi ciemny tunel to nie idz w strone swiatla!

ps Swira na co dzien maja wszystkie fanki super mega gniota jakim jest Zmierzch i jakze rownie smiesznej Stefci nie-spoko Meyer :))))))))))))

ocenił(a) film na 6
MaryCullen

Królewna Śnieżka i Łowca zapowiada się dobrze, chociażby dla Cherlize Theron warto zaryzykować, ja zaryzykuję a klip Florance &The Mechanic "Breth of Life" powala, jest naprawdę świetny.
Co do Bel Ami, też się zapowiada nieźle, niekoniecznie muszą to być wyrzucone pieniądze gdy się na ten film do kina pójdzie. Można zminimalizować straty i wybrać się w środę, w środy w Cinema City są 2 bilety w cenie jednego ja na pewno rozważę i nie koniecznie dla Cullena czy jak mu tam..

artkie

:*

juz nie ma cinema city pozdroweczki

ocenił(a) film na 6
victrish

A co w zamian jest?? Bo w Jankach cały czas szyld Cinema City i jak w ciocię googlownicę wpisać to też jest i strona cinema z repertuarami jest. Silver screen nie ma bo ich chyba cinema wykupiło, ale może nie jestem na bieżąco.

ocenił(a) film na 6
artkie

oczywiście, że jest cinema city i że są tam środy z orange. victrish, chyba pomyliło ci się z silver screenem, który został przejęty przez multikino i jego szczątki są zdaje się już tylko w łodzi. co do cinema to sama byłam dziś na filmie tam.

poza tym, victrish dziwię ci się. tak nie cierpisz tego filmu, ale regularnie zaglądasz na fora z nim związane. czy dla ciebie punktem honoru jest napisanie przynajmniej raz na jakiś czas czegoś paskudnego na ten temat? dziwne hobby, naprawdę. autorka tematu chciała pogadać w normalny sposób o jakichś filmach, a ty robisz z tego ring dla siebie. znajdź sobie jakąś rozrywkę

siossstrzyczka

jusz znalazłam <3

ocenił(a) film na 6
victrish

tą rozrywką nie jest ortografia, jak widzę...

siossstrzyczka

brawo!!! z ust mi to wyjęłaś :) jak widzę w aktywności Victrish (czytaj osoby ,, nie lubię zmierzchu"), i tylko ma wypowiedzi na ten sam temat non stop, to aż żal się robi osóbki.... Rada: ignorować :D
Jak mnie coś nie interesuje poprostu nie zaglądam :)

MaryCullen

Marnować kasę na to by zobaczyć gniot ze stiuart? Naprawdę faneczki nie wolicie wydać kasy na coś pożytniejszego?

MaryCullen

Ahahaha błyskotliwa odpowiedź, zapewne nie stać cię na nic więcej prawda kulenówko.

MaryCullen

I FOCHA TERA STRZELI

AH - BUUNT !

victrish

Focha to sobie dzieci mogą strzelac, nie ja !

MaryCullen

no a o kim my mowimy ??? ! ! !
o dzieciach ! ! ! w koncu nim jestes :*

victrish

Nie wiesz ile mam lat.

MaryCullen

patrzac na twoj intelekt ktory plasuje sie na bardzo niskim poziomie - wiem

victrish

Tak, tak, napewno...

MaryCullen

no widzisz ?? :**
jednak można dojść do porozumienia <3

to jak tam dziecinko w szkole? jakaś kartkóweczka ostatnio była? :))

victrish

To ja powinnam Cie o to zapytać.
Jak mówiłam nie wiesz ile mam lat, nie wiesz czy JESZCZE chodze szkoły...nie, ty wogóle nic nie wiesz ;)

MaryCullen

JESZCZE ???????????????????????????????

TO TY DO PODSTAWOWKI JESZCZE NIE POSZLAS o_O
LOL :D

victrish

Oczywiście że NIE MASZ racji :D

MaryCullen

CULLENÓWKA JESZCZE W ZEROWCE SIEDZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
jak to mozna czlowieka zaskoczyc no.

sciska Ciocia Victrish :*

victrish

Żałosna jesteś

MaryCullen

Noł aj beg :((

MaryCullen

ups troche za duzo offtopu :)

ocenił(a) film na 9
victrish

wiesz co ja jednego nie rozumiem jak tak nienawidzisz zmierzchu to po co wchodzisz na stronę która jest jej poświęcona. hehehe dobra jesteś

talunia16

Głównie, żeby się śmiać z tego gniota.

ocenił(a) film na 9
miko1356

mam pytanie ile oglądałeś części zmierzchu?

talunia16

Ja oglądałam 4 część i nie mogłam wyrobić ze śmiechu jak belka goliła nogi... jaki żal

talunia16

Czy to w ogóle ma jakieś znaczenie?Nie jest to film dla ludzi myślących i nie wymaga dokładnego obejrzenia wszystkich części a wy-fanki,robicie z tego aferę,a potem spotykamy się z komentarzami typu "trzeba było obejrzeć wszystkie to inaczej oceniłbyś film" ;/

talunia16

Pierwszą oceniłem na 3, drugą na 1 i podziękowałem.

MaryCullen

Albo jest nią osoba, która nieustępliwie walczy z kimś a sam sam koniec (gdy zabraknie już pomysłów) przypisuje innym swoje identyczne zachowanie :)

Ofeflia

Czyli jesteś nią ty, albo ta nieszczęsna victrish ;)

MaryCullen

Z całym szacunkiem, ale to nie ja nazwałam Victrish "żałosną" przy czym sama nie walczyłam z nią na słowa, a raczej mam na myśli próbę walki bo za każdym razem kiedy się z nią o coś ścierasz - ośmieszaj się.

Ofeflia

Ja z nią nie walczę.
Ja juz wygrałam.
A ona swoim żałosnym zachowaniem udowadnia to że jedyne co potrafi to obrażać ludzi i denerwować ich (a przynajmiej próbować, bo jej to nie wychodzi), a nie ma zadnego lepszego celu w zyciu. Skoro nie lubi tego filmu nie powinna wogóle wchodzić na poświęconą mu stronę.

MaryCullen

>Ja z nią nie walczę.

Wszyscy widzą, że tak. Może popatrz na waszą rozmowę? :)

>Ja juz wygrałam.
>A ona swoim żałosnym zachowaniem udowadnia to że jedyne co potrafi to obrażać ludzi i denerwować ich (a przynajmiej próbować, bo jej to nie wychodzi).

Nie, bo za każdym razem jej odpisujesz a to oznaka, że jednak cię czymś denerwuje.

Ofeflia

Odpisuję jej bo jestem ciekawa jak skomentuje moją wypowiedź. Lubię się z tego pośmiać :D

MaryCullen

Naprawdę?Bo z mojego punktu widzenia to wygląda tak jakby wcale cię to nie śmieszyło tylko denerwowało czyli victrish osiągnęła swój cel.A ty z uporem maniaka nadal jej odpisujesz,poniżasz się-jak dziecko chcesz powiedzieć ostatnie zdanie więc wypisujesz mnóstwo bzdur.

panienka_2

O, kogo ja widze !
Dawno nie rozmawiałyśmy :D

MaryCullen

Tak się stęskniłaś?Bo ja konwersacje z Tobą wspominam niechętnie :) Ale widzę,że teraz prowadzisz o wiele ciekawszą rozmowę z victrish :D