Zapewne wszyscy wybieracie się do kina na drugą część sagi Zmierzch "Przed Świtem''.
Ale już niedługo do kin wchodzą inne dwa filmy z udziałem gwiazd z sagi.
15 maja w kinach pojawi się "Bel Ami"(pol. Uwodziciel) z Robertem Pattinsonem, a 1 czerwca "Królewna Śnieżka i Łowca" z Kristen Stewart. zamierzacie obejrzeć któryś z tych filmów, a może oba ? Jak myślicie, który będzie lepszy ?
ten caps lock i ten tekst ... ehh... niczego się nie nauczyłeś przez te ostatnie miesiące.
Jestem tobą rozczarowana O.o i zawiedziona
jeżeli uważasz że jestem bachorem to się mylisz bo jestem starsza od ciebie i należy mi sie troche szacunku śmieciu.
Mogę jedynie na ten czas stwierdzić że " bachor " cię spłodził.
nawet nie wiesz kto cię spłodził heh, idź na lekcję biologi i się doucz kochanie.
No wiesz ja wiem kto mnie spłodził i prawdą mówiąc jestem z tego dumna bo moi rodzice wychowali mnie na mądrego i wartościowego człowieka. Który stara się nie wyzywać innych. I wie co to kultura. A biologi nienawidzę wole fizykę
To przyznaj się w końcu, ile masz lat...?Bo jeśli jesteś starsza to w takim razie masz niedorozwinięty mózg skoro wyzywasz ludzi od śmieci.Dorosła osoba tak nie pisze.Cały czas się kompromitujesz,z każdym komentarzem coraz bardziej dziecinko :) Na szacunek trzeba sobie zapracować,ty na niego nie zasługujesz.
Na nie wyzywanie od śmieci trzeba sobie zapracować a wy na to nie zasługujecie.
heh, jezeli tak ciągle piszesz o tym Bravo to znaczy, ze go na okrągło śledzisz widzę : )
nawet nie wiedziałam, ze tam są jakieś riposty O.o
myslałam że Justinek i inne karykatury.
hmm... ostatnio jak przeglądałam to Vanessa była jeszcze z Efronem. A justin był wykorzystany przez tą laske co była w jego klipach. Czyli mysle że chyba 2010 rok to był
Rozumiesz znaczenie słowa "przeglądać"?
To nie to samo co "przeczytać".
wiesz ja w sumie juz straciłam nadzieję. Że TY KIEDYKOLWIEK DOJRZEJESZ?
Ojj wiesz przecież ja też kiedyś twierdziłam że Zmierzch jest cudowny. Ale ja w przeciwieństwie do ciebie się opamiętałam.
czasami jak tak sobie na ciebie pacze to mysle ze jestes tak mega inteligentna jak policjanci ktorzy scigali strusia i krzyczeli
"STÓJ BO STRZELAM" ! ! ! !
to sobie tak " pacz " haha .. co w tej podstawówce cie ortografii nie uczą? ;D
omg i jeszcze filmweb pokazuje błędy ort.... ejj poważnie jesteś taki tępy ? <ciekawość >
a teksty to nie skomentuję bo nie są warte tego ... chłam i gniot !