Zapewne wszyscy wybieracie się do kina na drugą część sagi Zmierzch "Przed Świtem''.
Ale już niedługo do kin wchodzą inne dwa filmy z udziałem gwiazd z sagi.
15 maja w kinach pojawi się "Bel Ami"(pol. Uwodziciel) z Robertem Pattinsonem, a 1 czerwca "Królewna Śnieżka i Łowca" z Kristen Stewart. zamierzacie obejrzeć któryś z tych filmów, a może oba ? Jak myślicie, który będzie lepszy ?
A według Cb jest fajny ?
Mi się szczególnie nie podoba, ale mogło byc gorzej.
Chociaz nam bardziej pasowałaby piosenka treści "Nic się niestało...Naprawdę nic się nie stało !"
Ofeflia - opanuj się i przestań krytykować Kristin Stewart nie podoba Ci się to się na nią nie patrz!
Zamierzam Obejrzeć Królewnie. Na Roberta filmy nie idę.
Przede wszystkim to ty się opanuj bo ni stąd ni zowąd złapałaś bulwersa. Jeśli ja piszę spokojnie to i ty potrafisz a przynajmniej powinnaś spróbować, tak więc słowa te kieruję do ciebie :)
Z choinki się urwałaś? proszę.
Oferma ucz się lepiej a nie siedź przed kompem bo nie długo koniec roku, mama napisze do Admina i ci bana dają za twoje jedyneczki w sQl ; *
Co to znaczy "sQl" Diablico? Czyżby koleżanki z podstawówki nauczyły cię skrótów by być bardziej cool?
Coś długo cie nie było...na samych jedynkach musiałaś jechać i dlatego rodzice ci internet odłączyli :) Jak tam egzaminy gimnazjalne ?
ojj.. no wybacz nie samym forum się żyje kochana, są również pewne obowiązki za kilka lat to zrozumiecie moje kochane drogie dzieci.
Pozdrawiam i buziaczki zostawiam :*:*:*:*
hahaha, i to mówi 12 letni transwestyta .
spójrz na swoje wypowiedzi chłopcze a później krytykuj.
nie skończyłam na 3 sezonie na Foxlife i czekam na czwarty ale mi się nie śpieszy poczekam jeszcze ale 5 podobno mają kręcić
sorry nie przeszedłeś do następnej rundy ...
za słaby tekst miałeś nie będe ci odpisywać.
a ty lepiej idź zobacz sie w lustrze :D ymm.. tylko weź miskę bo mogą wymiociny ci z buzi wylatywać.