Nawet nie wiedzą, z kim mają do czynienia ;D. Zapowiada się jakieś bite pół roku ostrej jazdy na nowym forum :)!
bez przesady, ile można dyskutowac na temat jednego filmu, tym bardziej takiego, potrzeba Wam aż pół roku, aby zrozumieć jego, że tak się wyrażę "fenomen"? chociaż chyba rozumiem, bo te dyskusje niekoniecznie dotyczą filmów, ale ciężko mi pojąć jak Wam nie szkoda czasu na przebywaniu na forum, czegoś, czego nie lubicie? wiem, miałam kończyć i nie wszczynać dyskusji, ale I'm only human after all
wlasnie .;] Xawier byl mega. Ach,chcialabym by w Polsce byli tacy faceci. A nie wiesniaki,co obrazaja dziewczyny,myslac ze zwroce na nich uwage ;
Niestety z moich wysoce profesjonalnych obserwacji :D i o zgrozo doświadczeniu wyżej wymienionego zjawiska na własnej skórze , śmiem twierdzić iż , że ponieważ tak.A przynajmniej większość.
hm. To chyba dobrze,ze jestem pewna siebie . ;] Ale spoko,az tak zadufana w sobie nie jestem,
Nie znosze,gdy ktos mnie poucza . Moze tak wam sie wydaje,ale nie jestem taka za jaka mnie macie.
Dobrze jeśli ta pewność siebie pokryta jest odpowiednią wiedzą i doświadczeniem.Ważną cechą jest również pokora.Nieraz właśnie ona wbrew pozorom działa na korzyść człowieka dużo bardziej niż upadek ze stratosfery mniemania o sobie.
Nie. Chodzilo mi o te nikczemne zachowanie. Mozna sie wypowiedziec kulturalnie; nie,film mi sie nie podobal. Ale zeby obrazac fanow ...
Ale czemu to tego używasz określenia ,,wieśniak".Teraz ty obrażasz ludzi ze wsi.Gratuluje panience :/
Ale za późno,teraz zostało tylko przeprosić.I wcale na ciebie nie wlazłam,nawet nie znasz tego uczucia gdy się kogoś uczepię :P
Musisz byc wtedy straszna .;o
Jesli kogos urazilam,przepraszam najmocniej. Nie to mialam na mysli .;]
Widział ktoś naszego drogiego koleżkę Pimpka? Gdzież on przepadł, taka sjesta a jego brak...
Jestem diabełek z koszmaru co to żyje z wiecznego bałaganu ;P
Napisałem to dla Cieie. Podoba Ci się?
Aj niestety nie moge tego zdradzić ;P Moje podoboje to moja prywatna sprawa, Ty powinnaś czuć sie zaszczycona, ze poświęcam Toie więcej czasu niż innym użytkowniczkom FW ;P
Nie próbuj być taka jak ja... Nieładnie! Nie pasuje to do Twej 15 letnio rozbudowanej duszyczki ;P
No ja juz doroslam w przeciwienstwie do Ciebie,moj cukiereczku. ;] Nawet pozartowac z Toba sie nie da. :-E
No ja nie wiem, jakiś nienormalny jestem ;P I ja moge pożartowac w przeciwieństwie do Ciebie, gorzka pigułeczko ;P
Papa moja Ty gorzka 15 letnia pigułeczko szału ;F Cześc, niech Ci sie coś madrego przyśni ^_^
i jak tu mozna isc spac,gdy jest taaka dyskusja ;d .
Uwielbiam Xawiera. Tez jestem team Riley. ;] I mam slabosc do blondynow z takimi fajnymi fryzurkami ;p.