Hmmm... A ciekawe, czy na mnie byś oko zawiesiła na plaży :). Co by nie mówić, ostatnimi tygodniami właśnie spędzam czas tak, jak na fotce i w takich rejonach jestem uchwytny :D.
Ale ja nad jeziorkiem.Byłam tak zażenowana tą sytuacją,że nawet obniżyłam poziom.Ehhh trzeba się gdzie indziej wybrać.
Ja? Hmmm, póki co lepiej Ci nie będę mówił ;D. Odłóżmy ten moment na parę dni później :D.
Na poczatku w ksiazce jakos specialnie mnie nie zainteresowal, ale jak zobaczylam go na ekranie to Edward poszedl w odstawke ;D
Szkoda ze Riley nie sciagal koszulki ;D
tiaakk. taki sllitasny ze az zrobiles sie zielony z zazdrosci. Och. Nie. Przepraszam ty juz byles zielony.
haha ;D . Mam dokladnie to samo ;P.
I ten jego usmiech. Widzialam z nim pare wywiadow. Jest taki serdeczny. Kurde. Szukam faceta podobnego do niego .x D
ale jak już o kimś rozmawiacie, to przynajmniej wklejcie link z fotką, bo za cholerę nie wiem o kim gadacie
http://www.filmweb.pl/person/Xavier+Samuel-780141
Jako wampirek z czerwonymi oczami wyglada o niebo lepiej ;D
One Cię celowo olewają, Ty który zawsze byłeś jestes i będziesz zielony... z zazdrosci ;P
Tak. Mialam nadzieje ze w filmie cos zmienia i Riely przezyje, ale nie ;/
Edward mial za duzo pudru na twarzy... ;D
Cristiano Ronaldo i tak miał więcej :D. A do tego o pół kilograma żelu do włosów więcej od "konkurenta"...
Przystojny, ale tak samo nie w moim tyypie. Chociaza darmowy striptiz bym sie nie obrazila ;D
haha. Seguine. Uwazajmy,bo zaraz pod Xawierem beda wyzwiska ,ze jest okropny itp. ; [ i jak moze nam sie podobac. ;] 100 tematow zaloza ;] hahaha.
Co do blondynow to ja pamietam czasy US5 i Richie'go Stringini ;D Te blond wlosy i niebieskie oczy, to bylo coos ;D
Ja jestem jakos tak pomiedzy ;D Wiesz troche parapet troche czlowiek. Mam swoje momenty ;D
Powiem ci ze mialam slabosc do oczow Richiego, ale jak juz mowic o blondynach to Chris byl lepszy.
Ale faktycznie, Jay byl najbardziej meski z nich wszystkich ;D
Ostrożnie, bo powoli wieje tutaj pokemoństwem, infantylizmem i... Ech, zabrakło mi trafnego sformułowania...
-_-
Ja nie potrzebuję... W przeciwieństwie do niektórych...
Akurat z całą pewnością w słowniku nie odszukałbym odpowiedniego słowa na skomentowanie całego tego tematu...
Jest już poniżej poziomu morza.