PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163577
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie
ocenił(a) film na 10
puma

Limonka, kto jest według ciebie przystojny?

użytkownik usunięty
Sequine

z gwiazd ; d

użytkownik usunięty

hello. Jest tutaj ktos jeszcze?

ocenił(a) film na 10

Bo jezeli mowa o przystojniakach, to jest taki jeden co mnie powalil na kolana. Bardziej przypomina prawdziwego wampira, no i jest zlym chlopcem, ma boskie teksty, i styl bycia. A mianowicie jest to Damon Salvatore z 'Pamietniki Wampirow' Zeby nie mylic postaci fikcyjnych od tych prawdziwych to Ian jest rownie boski ;D

użytkownik usunięty
Sequine

aaa ;] . wiem o kogo Ci chodzi . ;]

użytkownik usunięty
Sequine

"no i jest ZŁYM CHŁOPCEM, ma boskie teksty"

Nie rozumiesz, że pisząc coś takiego, zrównujesz się poziomem z fankami "Hajskulmjuzikalu"? Troszkę się nad sobą zastanów...

ocenił(a) film na 10

Nie, nierozumiem. 'Hajskulmjuzikalu' wrecz nienawidze, wiec blagam znajdz inny przyklad.

użytkownik usunięty
Sequine

Wybacz, ale popiskiwanie w stylu "Och, jaki on jest męski, jaki to zły chłopiec" automatycznie wykreślają cię z listy osób godnych poważnego traktowania na forum. Można ci wybaczyć, jeżeli masz mniej niż 14 latek i nikt cię jeszcze nie rozdziewiczył... W przeciwnym razie, ciężko znaleźć dla ciebie usprawiedliwienie...

ocenił(a) film na 10

Sadzisz ze jezeli dziewczyna ma wiecej niz '14' lat nie moze wypowiedziec sie na temat jakiegos tam faceta, ktory sie jej podoba? Bo skoro uzyłam jakis slow, ktore wedlug ciebie pasuja do wizerunku 13-letniej dziewczynki to powiedz mi jakich slow powinnam uzyzc? Nie znam faceta, nie moge powiedziec o nim nic oprocz tego co zaobserwowalam na ekranie.

użytkownik usunięty
Sequine

Chodziło mi o samo słownictwo, "ZŁY CHŁOPIEC" - dla mnie to jakaś dziecinada, zaprzaństwo i małomieszczaństwo. A że wypowiadasz się na temat faceta - okej, w tym nic złego nie widzę. Miałem na myśli samą lingwistykę. Jest przecież pełno normalnych słów, bardziej godnych...

ocenił(a) film na 10

Nie no rozumiem ;)
Musze przyznac ci racje, ale jakos tak nie zwrocilam na to uwagi.
Wybaczysz mi, pomimo iz nie mam 'mniej niż 14 latek;? ;>

użytkownik usunięty
Sequine

Wstaw tylko foto, a wszystko wybaczę ;).

ocenił(a) film na 10

Umowa stoi ;D

użytkownik usunięty
Sequine

Jaaaa, ja chciem, ja chciem! Cytrynka, wskasss mnie :D!

użytkownik usunięty

haha . ;p

No właśnie pominęłam Ciebie ale ,że jesteś zajęty to wiesz nie chciałam się narażać dziewczynie :P

użytkownik usunięty
Limonkaa

przez kogo jest zajety ? ;D

użytkownik usunięty

Eeeee tam, to jest pomówienie :D!

użytkownik usunięty

No powiedzcie mi ;P. przez kogo.

przez Grażynę z Klanu...No kurde no pomyśl :/

użytkownik usunięty
Limonkaa

myslalam,ze przez ciocie Stasie ;D heh. Nie mam zielonego pojecia.

użytkownik usunięty

Ja nie wiem, o czym mówicie, nie jestem przez nikogo "zajęty"... Co ja jestem, ubikacja, żeby być "zajęty"?

Przez laskę ,trzeba się na czymś podpierać :P

użytkownik usunięty
Limonkaa

Racja, starość nie radość...

użytkownik usunięty

;P myslalam,ze chodzi Ci o jakas konkretna . ;d

użytkownik usunięty

xP chodzilo mi o to,ze przez kogo jestes zniewolony . ;d

użytkownik usunięty

To ja raz jeszcze podkreślam, że przez nikogo. Moja wolność, autonomia i suwerenność nie podlegają absolutnie żadnej kontroli...

użytkownik usunięty

W porzadku. Ale dziwie sie,ze takie ciacho nie ma dziewczyny ;D.

użytkownik usunięty

Bo ja jestem poligamiczny :D. Nie wierzę w monogamię... Tzn. często zmieniam dziewczyny ;).

ocenił(a) film na 10

Arbiter, z tego co tam widze to klata jest niezla ;D Mam nadzieje ze nie domalowana, co?

użytkownik usunięty
Sequine

Tak, farbami olejnymi...

Haha czemu nie pastelami? :P

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
Limonkaa

Cóż, moja siostrunia takowymi akurat nie operuje, musiałem się zadowolić czymś innym... Ale artystka z niej niezła tak czy siak...

użytkownik usunięty

nie no. Fajne masz cialko ;]

użytkownik usunięty

Powiedz to mojej siostruni, w końcu to ona tyle się natrudziła, aby mnie "doszlifować" farbami :D.

użytkownik usunięty

daj spokoj. Wiem,ze to Twoje miesnie ;]

użytkownik usunięty

A gdzie tam. Pewnie jak oglądałaś "300" to też dałaś się nabrać na takie złudzenie optyczne, że tam same klaty, bice i kaloryfery ;D. A to wszystko musiało być retuszowane :D!

Sequine

Tacy jedni bliźniacy ale oni to anonimowi więc ich pomine :P Co do aktorów ,to na pewno mój boski Benicio del Toro ale ja nie wiem czemu go uwielbiam :P Może coś Mundialowego,to mój numer jeden Casillas,w wersji obecnej czyli z zarostem.Mam słabość do pana Villa(chociaż nie jest w moim typie).Jak coś mi się przypomni to dopiszę :D

użytkownik usunięty
Limonkaa

Oho ;]

ocenił(a) film na 10
Limonkaa

Benico, fakt jest przystojny. Moglby byc moim ojcem, ale to nie zmienia faktu ze jest przystoiny. Szczegolnie podobal mi sie w 'Wilkolak'

użytkownik usunięty
Sequine

jeszcze nie ogladalam tego filmu. Jest cos o milosci w nim?

ocenił(a) film na 10

Nie nalezy do najlepszych. W sumie jedyne co mi sie podobalo to gra aktorska Benica. Owszem, jest watek milosny, jak w wiekszosci filmow. Wiesz, 'milosc przezwyciezy wszystko', 'tylko ukochana moze go uratowac'.
Tylko ten wilkolak im troche nie wyszedl.

Sequine

Bo miał przypominać pierwowzór...

ocenił(a) film na 10
Limonkaa

No niby tak, ale widok owlosionego, blizej niezidentyfikowanego osobnika byl zenujacy. Reszte da sie przezyc a nawet potrafi wciagnac.

Sequine

To jak ma wyglądać wilkołak?Miał się ogolić ? :/

ocenił(a) film na 10
Limonkaa

Chodzi mi o efekty. Nie wyszedl im ten wilkolak komputerowo.

Sequine

Bo jak były ujęcia z bliska ,,gęby"to to nie było zrobione przez komputer tylko charakteryzacja.

użytkownik usunięty
Sequine

Musze obejrzec. ;]

użytkownik usunięty

Kurde. Jak my zboczylismy z tematu ;P.