To był najgorszy film jaki widziałem, po 30 minutach jak skończył mi się popcorn przestałem widzieć sens dalszego siedzenia w kinie (jednak zostałem ze względu na osoby, z którymi przyszedłem...) Trudno powiedzieć, że film ma jakąkolwiek fabułę, a te szczątki, które można zaobserwować są po prostu żałosne... co do "widowiska tanecznego" delikatnie mówiąc nie zachwyca. W skali 0-10 daję 0,5 ze względu na muzykę
Jezuu,jakie nudy. To po jakiego grzyba poszedles na ten film?
I po co zakladac kolejny niepotrzebny temat,ktory ncizego ciekawego nie wnosi na forum?
Poszedłem, bo zostałem namówiony przez inne osoby, a dodaję temat, bo liczę na to że dowiem się co ludzie widzą w tym filmie, bo dla mnie to tylko bezwartościowa papka...
ciekawe czy lepiej potrafilibyscie zatanczyc. :) haha.
Ja nie poszlam na ten film dla fabuly. Nie o to tutaj chodzi.
A jak nie lubicie tego typu filmu trzeba bylo isc na inny film. A nie niepotrzebnie tracic 26 zl. + popcorn itp,itd.
zresztą goq21 zero znajomych zero filmów ocenionych jest miernota, nie znasz się na filmach weź się za oranie pola po żniwach siema
Georgiana_ Constantine 9/10 buyhgaahaahagahgaaahahaha jak ty oceniasz takie gówno mierne SF na 9 to po co oglądasz film taneczny i płaczesz :O
Jezu, Ty to masz kulturę...
Oceniłam Constantine na 9/10, bo lubię go oglądać i mi się podobał. Tak samo "Słodki listopad" jest filmem średnim, ale mogłabym go na okrągło oglądać. I dlatego tak oceniam.
Nie rozumiem o co chodzi z tym, że byśmy kroki nie zrobili...przecież nie przez taki pryzmat mam film oceniać! To, że uważam, iż filmy z Siegalem są kiepskie to nie znaczy,że od razu muszę być lepszą aktorką.
Opanujcie się trochę.
PS. I kto tu jest prowokatorem
z reguły braku kultury nie komentuję, natomiast co do braku znajomych i ocenionych filmów... najwidoczniej nie bierzesz pod uwagę tego, że nowi użytkownicy raczej nie miewają zbyt pokaźnego dorobku...
Nie zgadzam się też z tym, że w filmie fabuła jest nieważna, bez względu na to o jaki film chodzi dobra fabuła zawsze działa na korzyść, a autor któremu zależy na tym żeby jego film był dobry dba o każdy szczegół. W step up 3 fabuła jest taka, że 10-latek by lepszą wymyślił w 5 minut, a to razi i smuci zarazem...
Haha. ;)
goq21 zmienil w ustawieniach zeby nikt nie ogladal jego ocenionych filmow. ;) dzieciak sie boi,ze go zjedziemy. Pewnie na 10 ocenil Spider-mana i Transformers. :F buehehe.
i mówi to osoba, która oglądała camp rock.. wyśmiewajmy teraz ludzi za to jakie filmy lubią!!
haha. :) Ogladalam i co? Tez moglabym Cie zjechac za to,iz dalas filmowi Remember me z Parkinsonem 10/10 + ulubione. ;) nie zaczynaj wiec.
Mowilam o uzytkowniku gog21. Nie wpieprzaj sie miedzy wódkę a zakąskę.
wolność słowa, od kiedy to ty mówisz, kiedy mogę się odzywać..... i nie możesz mnie za to zjechać, bo mnie gówno obchodzi co ty oglądasz, to ty czepiasz się ludzi i pojezdzach ich za to, co niby oglądają..
A tak się składa, że to ty bronisz filmu ZAĆMIENIE z PARKINSONEM... więc co się czepiasz... mu nie dałam dobrej oceny, tylko filmowi... ah...
Nie,nie bronie Zacmienia. To dobry film,chociaz gorszy od ksiazki. Ashley Greene czy J.Rathbone zagrali w nim swietnie. A jak jestes nerwowa,to wyzyj sie na kims innym. To ze dostalas ierwsza pale z jakiegos przedmiotu nie oznacza,ze masz sie na mnie wyzywac.
jest niedziela, szkoła z tego co wiem zwykle kończy się w piątki, więc wyżyłabym się w... piątek...
nie wyżyłam się, użycie caps locka miało tylko podkreślić, to, że uważasz za Zaćmienie za spoko, a tam też gra Edek z krainy kredek..
chociaż owszem, zdenerwowało mnie to, że mówisz mi kiedy mam się odzywać.. obawiam się, że do tego prawa nie masz, więc proszę.. nie bulwersuj się tak..
Okej,jak chcesz. Ja mowilam o goq21 i jezeli juz to on powinien odpowiedziec.
Nie wiem,moze po prostu jestes zla,ze jutro jest szkola i trzeba wczesnie wstac. Nie wiem,nie interesuje mnie to za bardzo.
Pattinson jest mi obojetny,szczerze. Tylko troche mnie irytuje ta obsesja na jego punkcie ;) .
obsesja jest chora, przyznaje :)
i nawet nie wiesz czy chodzę do szkoły czy coś :)
ale nie jestem zła, może po prostu dosadniej napisałam..
Ahahaha! Rumianesłowa-rozwalasz mnie od dawna.
Zaćmienie to dobry film...to ja jestem Bellą.
Nie chcę się wtrącać ,ale chciałam powiedzieć ,że mi się film podobał.A co do Ashley i Jacksona to oboje uwielbiam i fajnie zagrali ;) A tak poza to też byłam na Step up 3-D w Szczecinie i sądzę ,,że się podobało .
Pozdrawiam ;)
przerażacie mnie dzieci kukurydzy tak czytam wasze wypociny ale no nie mogę się powstrzymać daj wam 1/10 za komentarz że zaćmienie to fajny film dzieci klasy EMOOOOOO
Ach,Emo? Nie sadze,bym wyglądała jak Emo. :)
To nie mój styl. Czyli Pan nie trafił.
Mi się podoba,Panu nie musi.
Co ludzie w nim widzą hmm ... Taniec ? Radość ? Pozytywne emocje ? Ambicje ( bohaterów fikcyjnych od razu wyjaśnię, żeby ktoś nie myślał, że filmu ) ? Pokazanie jak taniec, który jest traktowany często przez społeczeństwo trywialnie jest ważny w życiu innych ? itp ... Wypowiedzi, że film jest gniotem od razu nasuwają mi posty pt" byłem na horrorze z dziećmi ...no wcale się dobrze nie bawiły" :) ... każdy film należy ( lub powinien należeć ) do jakiegoś gatunku , nie podoba Ci się taniec to po kiego grzyba idziesz na taki film ... ja nie nie lubię dołujących dramatów czy romansów, więc ich nie oglądam i nie oceniam ...proste ? Oczywiście, że z filmu można wyciąć fabułę i powstałby "dokument " o tańcu ... btw ja bym i tak chętnie go zobaczył wtedy, ale z założenia miał to być film ...do kin ... więc musiał o czymś opowiadać dla spójności ... a , że nie było to potrzebne bo film broni się genialnymi układami tanecznymi to inna bajka :) Przy okazji taniec w wodzie ...bezcenny ! :)
"Co ludzie w nim widzą hmm ... Taniec ? Radość ? Pozytywne emocje ? Ambicje ( bohaterów fikcyjnych od razu wyjaśnię, żeby ktoś nie myślał, że filmu ) ?"
którą z tych rzeczy poza chorymi ambicjami zauważyłeś w tym filmie? oni nie tańczyli, tylko się wyżywali, żeby wygrać jakiś durny contest, a przecież nie taka jest idea tańca. Właśnie, to powinna być radość zabawa, to jest cel, a nie nagroda.
" Wypowiedzi, że film jest gniotem od razu nasuwają mi posty pt" byłem na horrorze z dziećmi ...no wcale się dobrze nie bawiły" :) ... każdy film należy ( lub powinien należeć ) do jakiegoś gatunku , nie podoba Ci się taniec to po kiego grzyba idziesz na taki film ... ja nie nie lubię dołujących dramatów czy romansów, więc ich nie oglądam i nie oceniam ...proste ?"
no właśnie poszłam dlatego, że kocham taniec i byłam ciekawa co zaprezentują, a zaprezentowali całe nic
Oczywiście, że z filmu można wyciąć fabułę i powstałby "dokument " o tańcu ... btw ja bym i tak chętnie go zobaczył wtedy, ale z założenia miał to być film ...do kin ... więc musiał o czymś opowiadać dla spójności ..."
najciekawsze w tym filmie były rzeczywiście wypowiedzi tancerzy, kiedy ten typ kręcił film i gdyby owy film powstał naprawdę chętnie bym go zobzczyła i zgodzę się z tobą, musili już koniecznie zrobić jakąś fabułę, bo to do kin, nie? a skoro już musiała koniecznie jakaś być, to po co się starać, niech będzie beznadziejna, byle by była jakaś -.-
" a , że nie było to potrzebne bo film broni się genialnymi układami tanecznymi to inna bajka :) Przy okazji taniec w wodzie ...bezcenny ! :)"|
no tak, genialne po prostu hahahaha taniec w wodzie? parodia
Zgadzam się z autorem wątku, ten film jest beznadziejny. Jedyny w miarę przyzwoity film o tańcu to Dirty dancing. Reszta mu do pięt nawet nie dorasta, ostatnie papki typu step up 3d są robione chyba tylko dla zysku. Właśnie przez tego typu filmy, kino coraz bardziej się stacza... Nawet jak wcześniej widziałam reklamę tego filmu w kinie, to ludzie obok mnie śmieli się, kto coś takiego jeszcze chce oglądać, chyba tylko jakieś 14stki, 15stki...
Hm,co Ty nie powiesz. :) Bylam w kinie, w Szczecinie i ludzie w kinie bardzo dobrze sie bawili.
Zgadzam sie,ze Dirty Dancing jest genialny,ale juz taki kultowy film raczej nie powstanie. Mi sie Step Up 3-D bardzo podobal,a jestem ciekawa czy go w ogole obejrzalas,skoro mowisz iz jest beznadziejny. [?]
nie uważasz, że wdarła ci się nuta hipokryzji, na początku zarzucasz autorowi tematu, że jego temat jest niepotrzebny i nic nie wnosi, a kiedy jakaś dziewczyna napisała coś w stylu "Genialny film, najlepszy jaki widziałam" odpisałaś jej tylko, że ma rację... rozumiem, że jeżeli ktoś czegoś nie lubi ma siedzieć cicho? do tej pory twoje wypowiedzi były.. hm.. po prostu bardzo lubiłam w nich to, że nikogo nie obrażasz i umiesz uzasadnić swoje wypowiedzi, a teraz..
i przestańcie mówić, że w filmie jakakolwiek fabuła nie ma sensu, oczywiście, że taniec jest tu najważniejszy, ale liczy się całość... jednak co do tańca, może nie jestem znawczynią, ale ostatni taniec bez tych światełek nie byłby już taki fajny... czyli znów nie liczył się taniec, a efekty...
Tak,tez mnie to irytowalo,no coz... ale fani dla fanow sa zawsze mili. Wiec nie powiedzialam co o tym mysle.
To Twoje zdanie. Ja mam inne i nie zgadzam sie z wasza opinia.
Nie pytaj sie glupio.
Ludziom sie podoba. A ty naucz sie szanowac gust innych. To jest tolerancja,wiesz? Nie ucza tego w przedszkolu?
Podoba się, ale nastolatkom, bo stanowią ponad połowę użytkowników na tej stronie. Ciekawe, że karzesz mu szanować gust innych i uczysz tolerancji jak sama się do tego niestosujesz. Mogłabyś też juz skończyć z tymi swoimi bzdurnymi wnioskami, że jak komuś się film nie podoba to juz jest tłusty, chodzi do przedszkola, albo ma 13 lat ( co brzmi nieco zabawnie z ust 15- latki)
Czy naprawde musisz sie wpieprzac w nie swoje sprawy? :)
Łapska swędzą? :)
Ktos obraza ten film i fanow,spoko nie pozostane dluzna. ;)
A to twoja strona i forum?? Nie sądzę, więc mogę sie wypowiadać, gdzie mi się spodoba.
Powtarzam też, że ja tego filmu nie obrażam tylko staram się sprawiedliwie ocenić. Tymbardziej nie obrażam jego fanów. Jesteś jedyną osobą, którą negatywnie oceniam, gdyż twoje posty są tak głupie i bezsensowne, że nie da sie przejśc obok nich obojętnie.
Zgadzam się. :)
Rumianesłowa-taka rada, lepiej powstrzymaj się czasem od komentowania, a wyjdzie to nam wszystkim na dobre :) Nie chcę Cię obrażać, ale naprawdę byłoby miło gdybyś się zastosowała do mojej prośby :)
Szanujmy siebie i innych!
(Gdzie jest krzyż?!)
Powiedz to Dagmarze. : Szanujmy siebie i innych!.
A jak sie cos wam nie podoba,to wasz problem. :)
Alez po co ciagle sie powtarzasz? I po cholere wchodzisz na forum o filmie,ktory jest yyy. gniotem?
masochizm? :)
Jak ja nie lubie jakiegos filmu to nie wchodze na ta strone,po prostu.
Dagmaraa przez dwa a,a raczej moja pseudo-mamusiu,nie wiesz co to jest netykieta?
Nie obrazaj mnie,tylko udaj sie do psychologa. uwierz,jeszcze nie jest za pozno by cie wyleczyc. upadlas na glowe,masz problemy emocjonalne.
Dobrze pani doktor :)
Wchodzę na to forum, bo mam na to ochotę i wcale z tego powodu nie wystawiam się na cierpienia.
to już kolejne forum na którym mówisz ludziom kiedy mają się odzywać... przepraszam, że zapytam, ale kim ty do cholery jesteś?!
Mozecie wyglaszac swoje zdanie,prosze bardzo. Jednak byleby nikt nikogo nie obrazal:
jak Dagmara mnie.
możemy wygłaszać swoje zdanie? od kiedy?!?! ciągle tylko mówisz kto może się odzywać a kto nie, żałosne to jest... 15 latka ma mi mówić, kiedy mogę się odzywać!
Chcialam dyskutowac TYLKO z Dagmara, nie prosilam cie o zdanie. Az tak bardzo chcesz sie klocic?
Bo jak widzisz,my nic innego nie robimy. To dyskusja zamknieta.
I do cholery jasnej, ja nie mowie Ci co masz robic,tylko prosze,bys nie wtracala sie w ta nieciekawa dyskusje.
Wcale nie zamierzam na niego naskoczyć, bo jego opowiedź jest normalna w przeciwieństwie do twoich.
Wg mnie podoba sie głównie nastolatkom ,ale zawsze są wyjąki od reguły. Z resztą "podobać" z twojej strony, a podobać z jego, ma zupełnie inne znaczenie. Jakoś nie widzę, żeby od razu ocenił ten film, jako arcydzieło.
Moje nie sa normalne? Zapamietaj sobie- obrazasz mnie- ja nie pozostaje dluzna. :)
Przeczytane,zakodowane,zrozumiane?
I owszem. michalzawiski ocenił ten film na 10. Dowod?
http://www.filmweb.pl/user/michalzawiski/films na samym dole. :)
Haha to chyba jesteś jasnowidzem, bo ma ukryte głosy i przy jego nicku nic nie pisze. Jesli to prawda, to chętnie z nim porozmawiam, na jakiej zasadzie ocenił ten film. Moja mama tez by mu wystawiła 10, bo nie zna sie na filmach. Nie mów mi tu ciągle, że ja ciebie obrażam, bo nigdy nie użyłam pod twoim adresem epitetów na twoim poziomie.