...więcej tego filmu nie pokażą jupi :D Dobrze by było, żeby więcej tego filmu nie było :D Proszę następnym razem pokazać film jak facet się kocha z kobietą a nie facet z facetem feeee....
Vakr, Ty tak przecież nie myślisz, chcesz się tylko powygłupiać. Blogu nie masz, nawet avatara, przychodzisz po to, żeby zrobic awanturę i z uśmiechem ją obserwować.
-Fajny pomysł, tylko ludziom już się znudziło.
Haldir, Ty tak przecież nie myślisz, chcesz mnie atakować. Po co mam zakładać jakiś blog? Nie robię żadnej awantury. Założyłem temat na który nikt jeszcze mi nie odpowiedział, a tylko od razu mnie wszyscy zaatakowali... i gdzie tutaj kultura? Mogłeś mi odpowiedzieć na temat, a nie odpowiedziałeś. A mogło być np. tak: No ja sądze, że ten film mógłby być jeszcze puszczany w kinach bo mi się podobał. Dlaczego tak np. mi nie odpowiedziałeś?
Czy tylko jak ktoś założy nowy temat nawet jeśli mu się film niepodoba,
to od razu trzeba go krytykować?
Wypowiadaj się sensownie a nie zaśmiecaj jakimiś głupimi odpowiedziami. Na przyszłość proszę się ładnie wypowiadać i to tyczy się wszystkich zgromadzonych.
Reeze , maiałem Ciebie za inteligetna dziewczyna... kompletna pomyłka... powtarzasz jak kataryna ... "NIE KARMIC TROLA" zeby to jeszcze było zdanie przez Ciebie wymyslone, to jeszcze ... Badz orginalna, bo robisz sie nudna .
O matko... cieszę się Stachu, że nie masz mnie za inteligetna osóbkę bo jakbyś miał mnie za taką to dopiero miałabym się czym martwić. Samo zdanie 'nie karmić trolla' spodobało mi się, a powtarzam to zdanie kiedy ktos zakłada bardzo prowokacyjny temat. Bardzo to okreslenie pasuje. Z resztą fajnie oceniasz mądrość ludzi... nic tylko pogratulować...
Ludziska, proszę was. Dajcie spokój i nie odpisujcie już. Ja nie odpisuję bo nie widzę w tym sensu. Patrzę tylko jak inni biorą udział w prowokacjach. I to mnie drażni.
Proponuję nową zabawę podobną do tej szkolnej z udziałem szmatek i przepoconych koszulek. Ten, kto odpowie w tym temacie, ten syf. =)
To nie są żadne prowokacje! Czemu tylko potrafisz krytykować czyjeś wypowiedzi a sam nie potrafisz założyć tutaj tematu?
Cieszę się, że więcej tego filmu nie puszczą w kinach a ty od razu musisz mnie atakować! Jeśli się tobie film podobał to napisz Troptyn coś sensownego, a nie samą krytykę.
P.S śmieszny mnie twój obrazek to chyba nie ty jesteś na nim ;)
nie badz taki pewny ;)
to jest dopiero poczatek...
pozdrawiam, i witam was 20 lat do prszodu w cywilizacja :D
Jezu, Vakr, nie rób mi tego... Raz udaje się z Toba naprawde fajnie pogadać, wydaje się, że co nieco zrozumiałeś ze swojego postępowania, a tu znów wyskakujesz z tematem założonym tylko po to, żeby (jak to sam przyznałeś) ktoś Cię zauważył. Proszę Cię, wyciągnij wnioski z naszej rozmowy, bo nie chcę miec poczucia, że wytarte klawisze poszły na marne.
Przecież sam pisałeś, że tamten temat jest zakończony. Więc napisałem nowy. Dlaczego sam nie zakładasz tematu? Ok jeśli chcesz żebym więcej nie pisał to tak zrobię. Ale jeśli ktoś znowu ma mnie obrażac, to co mam zrobić...muszę się bronić.
Sam nie zakładam tematu, bo najzwyczajniej w świecie nie mam nic do powiedzenia, po prostu. A kiedy mówię, że kończymy rozmowę nie znaczy to, że Ty musisz kończyć rozmowę w tamtym temacie. Przecież rozmawialismy o tym i wydawało mi się, że doszedłeś do wniosku, iż takie tematy są bezcelowe i po prostu... głupie. Sorry, ale taka jest prawa. Nie widzę celu i senasu zakładania takiego tematu. Wiem, że wyrazasz swoje zdanie (swoją drogą w formie, która przypomina radosną wypowiedź pięciolatka), ale przecież i tak wszyscy je znamy. Wyobraź sobie, że za każdym razem gdy chcę dać do zrozumienia, że film mi się podobał zakładam nowy temat i w każdym pisze praktycznie to samo. Jest to po prostu niepotrzebne zaśmiecanie forum, bez względu na wartość czy treść wypowiedzi.
I dla ścisłości- nie mogę Ci nakazać, byś nie pisał. Nie stoję w żaden sposób ponad Tobą by kazać Ci przestać. Ale nawet, gdybym mógł to zrobić, to większego celu by to nie miało. To tak, jak z wychowywaniem dziecka: możesz mu wielu rzeczy zabraniać, odciągać od nich siłą czy nawet klapsem w tyłek, ale chyba dużo większą satysfakcję sprawia, jeśli dziecko zrozumie, że tej konkretnej rzeczy mu nie wolno/ nie powinno ruszać. Tylko nie zrozum mnie źle: nie uważam Cię za dziecko (ani teraz, ani przy tekście powyżej), tylko ukazuję Ci pewien mechanizm. Wiem, że uważasz homoseksualizm za nienormalny. Trudno- Twoje zdanie i nie mam zamiaru go zmieniać, ale nie musisz też nachalnie oznajmiac go wszem i wobec bez najmniejszej przyczyny. Stąd biorą się te bluzgania w Twoją stronę, sam chyba to zauważyłeś;) Ja też nie raz byłem obrażany i bluzgany, ale człowiek inteligentny wie, kiedy po prostu odwrócic się plecami i dla własnego dobra nie tarzać się wraz z inymi w błocie. Dla przykłądu: kolega pod spodem to typowy przykład braku mózgu, nie musze tego mówić. Takie zachowanie do niczego nie prowadzi i po prostu nie warto na nie reagować;)
No, to na tyle;) Jak chcesz, to odpowiedz. Znowu możemy pogadać.
Wiesz mam duże poczucie humoru tj. tak jak z naszymi aktorami (Andrzej Grabowski, Cezary i Radek Pazura itp.)
Wiem przecież, że inni mnie nie rozumieją; widać nie mają humoru.
A to jest przykre, że ludzie są tacy a nie inni...ale tego się już nie zmieni niestety :P Przecież nie można być całe życie snobem, sztywniakiem. Dziwię się ludziom, że mnie żle oceniają. Ich życie jest do d.... za przeproszeniem. Przykład: Ciągle nie mają na nic czasu, a tak naprawdę czas się zawsze znajdzie; Ciągle kłamią, oszukują i myślą, że im to na dobre wychodzi; Ciągle biegną za pieniądzem żeby go chwycić. Życie polega na szczerości, uczciwości, byciem dobrym dla innych ludzi. Trzeba być po prostu wesołym:D i się niczym nie przejmować, być spontanicznym i optymistą. Eh te dwa ostatnie mi nie wychodzą, ale to dlatego, że nie mogę trafić na miłych ludzi...
W Polsce każdy dla każdego jest wilkiem. Jesli chodzi o homosexualizm to tak racja nie popieram tego, ale wiesz dlaczego;)
Nie mogę uznać ludzi na normalnych jeśli uprawiają sex!; facet z facetem :P No sorry wybacz, ale to jest przegięte.
Porozmawiać możemy ale nie tutaj bo jak widzisz Troptynowi odbiło i to zdrowo. Hmm powiedz mi jakie lubisz filmy, ale podaj tytuły . Chodzi mi najlepiej jakby to były filmy ostatnich 3 lat. To wtedy możemy porozmawiac na forum ale nie na tym, tylko na tych filmach, które oglądałeś, które się tobie bardzo spodobały.
Pozdro ;)
Czemu nie odpowiadasz? Hmm?
Pisałeś że skończyłeś się wypowiadać na "B,M" a jednak z tego co widze odpisujesz innym w tym temacie(oczywiście nie w moim)
Boże, Vakr, nie bierz wszystkiego tak do siebie;) To niezdrowe, a przy okazji przez swoją porywczość rysujesz sobie błędny wyraz osoby, z którą rozmawiasz. Nie odpowiedziałem, bo zapewne nie miałem w tym momencie czasu/ochoty/weny/humoru, albo po prostu nie było mi jeszcze dane zajrzeć do tego tematu;) I uściślijmy jedna rzecz: ani razu nie powiedziałem, że kończę wypowiadać się na temat filmu. Powiedziałem, że skończyliśmy rozmowę na jeden konkretny temat, co nie znaczy, że nie możemy zacząć innej.
I jeszcze jedna kwestia- naprawdę powściągnij swe emocje, nieco więcej cierpliwości. Nie mam obowiązku odpowiadać Ci w tym momencie, w tej sekundzie. Zrobię to, kiedy będę miał na to czas, a nawet, jeśli do tego nie dojdzie nie powinieneś czuć sie urażony. Mimo wszystko jest to tylko internet: wynalazak zawodny, któy zawsze może odmówić posłuszeństwa.