Takie filmy mówiące o homoseksualizmie i tym samym propagujące tą chorobę w ogóle nie powinny istnieć bo bycie gejem lub lesbijką nie jest czymś normalnym i dziwi mnie ta wasza wielka tolerancja którą można tłumaczyć tym że żyjemy w czasach wielkiej zgnilizny moralności i mało kto może niestety powiedzieć ale tak szczerze ?jestem człowiekiem moralnym? i tym samym ktoś będąc moralny na pewno nie zaakceptuje wybryków natury jakimi są homoseksualiści bo na Boga nie można wszystkiemu mówić tak a zwłaszcza związkom pomiędzy dwoma mężczyznami czy kobietami bo w końcu natura stworzyła kobietę jak i mężczyznę po to by się łączyli w pary pomiędzy K+M a nie M+M lub K+K
zapewne zostanę teraz zbluzgany przez większość z was za to co napisałem ale wisi mi to bo i tak wiem że w tej sprawie ja mam racje a nie wy i nic tego nie zmieni
A wiec znów wracamy do punktu wyjscia,czyli stwierdzenia ze homoseksualizm to choroba???a ja jednak sie z tym nie zgadzam..mozemy jesli chcemy,mamy ochote jestesmy ciekawi zmienic seksualne przyzwyczajenia bo nikt ani nic nie moze nam tego zabronic....a jesli jestescie tacy madrzy to jak leczyc ,,ta,, niby chorobe he.....i skad ona wogole sie bierze...nadal nikt mi nie odpowiedział na pytanie co z lesbijkami???
Nie ważne do kogo była skierowana ,jesteśmy na forum ..wiec ja także moge komentowac ....ale dzieki za info
Ale chyba nikt nie protestuje przeciwko temu, żebyś komentowała, co? A na forum tak już jest, że ma zasadnicze znaczenie, kto mówi do kogo. Bez tego nie ma rozmowy, bez tego jest co najwyżej hyde park.
Klee pisze - "Co dla jednych jest oczywiste, przed innymi pozostaje zakryte. ;-)" Masz świętą racje Homoseksualizm to choroba psychiczna!
Są też tacy, którzy widzą to, czego nie ma.
Jak mówiłem, bardzo głupie stwierdzenie, bardzo głupie.
Jeśli twierdzicie że to choroba to zaprzeczacie nauce. To tak samo jakbym twierdził, że Ziemia jest płaska.
CAPEFEAR, uzasadnij, na jakiej podstawie uważasz homoseksualizm za chorobę psychiczną. Bardzo Cię o to proszę, od tego zależą losy wszechświata.
Wygłaszasz jakiś sąd bez żadnego uzasadnienia. Mógłbym Ci w tym momencie odpisać: "Homoseksualizm nie jest chorobą psychiczną". Ty byś opisał: "Nieprawda, bo jest". Ja, że nie jest, itd., do usranej śmierci moglibyśmy sobie tak odpisywać. Takie prowadzenie dyskusji nie ma wielkiego sensu, nieprawdaż?
Popieram wypowiedz poprzednika...Wszycy którzy uważaja iż HOMOSEKSUALIZM..jest choroba niech podadza jakies ,, dowody ,, ze jest to prawda....naukowe,teoretyczne ale dowody...
Pedofilia przez niektórych nazywana jest zgrabnie i zdrobniale homoseksualizmem( wytłumaczenie dla wszystkich impotentów wyobraźni: Dorosły, zakłamany i zdeprawowany "Gejuch" mami, karmi, indoktrynuje niewinne 14 letnie dziecko swoimi toksycznym rozumowaniem, szaleństwem człowieka ogarniętego manią rządzy ciała niewinnej, nieletniej istoty. Otóż ta młodziutka osóbka ucząca sie życia, prawd i reguł w tym życiu obowiazujących, podatna na prawie każdy absurd, z wielkim zadowoleniem swojego oprawcy upodabnia sie do niego i podziela jego tok rozumowania, rządze ciała. Czysta miłość dla więkrzości z was, lecz tak naprawde jest to perfidna, wyuzdana pedofilia, cyniczna pedofilia, bezwzględna. Tak właśnie, tak, to "uczucie" określane jest, bezapelacyjnie, przez Prawo.)
Otwórzcie oczy i głowe, to jest prawda nie podważalna! Nie dajcie sie mamić homoseksualną propagandą która chce was zwerbować, zarobic na was, wybebeszyć z uczuć, znieczulić na najniższe instynkty ludzkiej egzystencji!
Można sie spierać że sa to odosobnione przypadki, ale jak ksiązka pisze: " Wyjątek potwierdza regułe"
Nie doszukujcie sie we wszystkim motywacji i inspiracji to jest właśnie takie jak wyglada!
pozdro
Do aktów pedofilji dochodzi przeważnie w rodzinach, a geje rodzin nie mają. poza tym pedofilia a homoseksualizm nie mają ze sobą nic wspólnego.
homoseksualizm to pociąg seksualny do płci tej samej i brak pociągu do płcy przeciwnej.
heteroseksualizm to pociąg seksualny do płci przeciwnej i brak pociągu do tej samej.
biseksualizm to pociąg seksualny do obu płci.
pedofilia to dewiacja seksualna, objektem seksualnym pedofila (bez względu na jego orientację seksualną) są dzieci.
prościej się tego wytłumaczyć nie da. kto nie zrozumiał - współczuję.
ps: nie ma czegoś takiego jak "propaganda homoseksualna", ponieważ nie da się zmienić orientacji seksualnej, każdy homoseksualista o tym wie.
Homoseksualizm to też dewiacja. Czyn nie musi nikogo krzywdzić a może być dewiacją. Pedofilia ma to wspólnego z homoseksualizmem, że po głośnych manifestacjach walki o równouprawnienie, adopcję dzieci, małżeństwa homoseksualne i inne bzdury, zaczynają odzywać się pedofile, którzy proklamują tzw. miękką pedofilię. Każda lekka dewiacja pociąga za sobą inną coraz gorszą. W tym przypadku pedofilię.
Dlaczego u diabła mój poprzedni post został usunięty? Co było nie zgodne z regulaminem? Nie było wulgaryzmów ani zakazanych treści. Tak informuję, żeby ktoś sobie źle o mnie nie pomyślał...
Zapewne pan Klee maczał w tym palce, zamiast mi odpowiedzieć co myśli. Nawet mógłbyś mnie zwyzywać, ale usuwać posta? To nie po męsku...
"Czyn nie musi nikogo krzywdzić a może być dewiacją."
Pewnie...dla mnie "dewiacją" jest np. entuzjazmowanie się walkami Andrzeja Gołoty. Kto mi zabroni? Tak wiec, "dewiacją" (w takim rozumieniu) może być wszystko, co za "dewiację" przyjmiemy.
"Każda lekka dewiacja pociąga za sobą inną coraz gorszą."
Co ma piernik do wiatraka? Heteroseksualizm przecież wiąże się z przemocą wobec kobiet i gwałtami...czyż nie? Czyżby powinno sie go zabronić, bo jest "miękką dewiacją"?
Co ty gadasz?? Entuzjazmowanie się walkami Gołoty nie jest dewiacją, a seks homoseksualny jest. To kwestia faktów a nie przekonania. Skoro wszystko można uznać za dewiację to wszystko może nie być dewiacją.
Coś tą dewiacją musi być, a wkładanie sobie w tyłek jest dewiacją (pewnie znowu mi posta usuną). Nie mówię, że jest to coś złego ale jest to niezbyt poważne, śmieszne i trochę niesmaczne. W ogóle anal jest niesmaczy.
Jak to co ma piernik do wiatraka? - Mąkę. A co ma to napisałem. Każde odstępstwo od normy powoli uznawane za coś całkowicie normalnego zachęca gorsze odstępstwa do aktywności. Co w tym niezrozumiałego? Niech sobie geje bedą ale niech nie krzyczą jak to im źle jest, bo to nic dobrego nie przyniesie.
"Obiektywnie" Ty decydujesz, co jest, a co nie jest "dewiacją"... Zabawne.
A seks analny uprawiany jest tez w relacjach hetero... więc musisz chyba wyraźnie określić, co jest "dewiacją" w seksie hetero, a co (za Twym uprzejmym przyzwoleniem) już nie.
"Odstępstwem od normy" jest stosowanie przemocy wśród heteryków (gwałty)... ale nikt nie proponuje, aby heteroseksualizm napiętnować jako "zboczenie", skoro rodzi takiego rodzaju przestępstwa.
"Każde odstępstwo od normy powoli uznawane za coś całkowicie normalnego zachęca gorsze odstępstwa do aktywności"
Tak Ci sie tylko wydaje. Jakies źródła, potwierdzajace Twoje przypuszczenia...? Nie ma ich, prawda...?
Akceptacja homo nie powoduje wzrostu tolerancji dla pedofilii czy zoofilii, itp, itd.
Owszem posiadam źródła, jednym z nich jest pewien program pod tytułem "Warto rozmawiać", w którym oprócz zwykłych ludzi wypowiadali się eksperci, mówiący twierdząco o związku homosekualistów z pedofilią. Podawali statystyki oraz zjawiska społeczne, które nie były ich wymysłem. Wystarczy poczytać i poszukać w internecie różnych badań i publikacji organizacji międzynarodowych wykazujących definitywny związek pedofilii z homoseksualizmem. Zapewne słyszałeś o pewnej organizacji w Holandii, która obok hasła równości, proklamuje legalizację "miękkiej pedofilii". często w takich choryk postulatach obok pedofilii pojawia się homoseksualizm. Akceptacja homo POWODUJE wzrost tolerancji dla pedofilii, nie cieszę się z tego powodu, chciałbym aby było na odwrót ale takie są fakty.
Jedna z organizacji Family Research Council wykazała w swoich badaniach, że homoseksualni mężczyźni, stanowiący mniej niż 3 % dorosłej męskiej populacji popełniają nieproporcjonalnie dużą liczbę przypadków molestowania dzieci.
To nie jest mój wymysł do cholery tylko, statystyki i badania pochodzące z róznych niezależnych źródeł. Homoseksualizm w swojej cielesnej formie to dewiacja, seks analny wśród hetero również.
Zabawne, naprawdę. "Warto rozmawiać" to program publicystyczny (nie zas źródło naukowe), którego twórca (autor) daje wyraz swym konserwatywnym pogladom na świat. Rozumiem, że podzielasz jego poglady, ale choc trochę dystansu mógłbyś zachować.
Pytanie o "dewiację", ro przede wszystkim pytanie o "normę". Jeśli dla Ciebie "norma" będzie tylko seks heteroseksualny (po bożemu..., bez "eksperymentów"...), naturalne, że wszystko, co się w nim nie mieści, jest "wynaturzeniem".
Tylko, ze takie widzenie ludzkiej seksualności jest niczym z XIX-wiecznej broszury dla moralnej mlodzieży chrześcijańskiej. Wierz sobie w tą wizje, jeśli chcesz, ale przyjmij do wiadomości, ze inni ludzie mają prawo do wyrazania swej erotyki w dowolny sposób (o ile nie narusza to prawa). I to jest normalne, jak najbardziej.
Podkreślasz związki homo z pedofilia, ale ani sie zająkniesz o tym, że pedofilia dotyczy też (a raczej, przede wszystkim) relacji hetero, np. gdy ojciec, ojczym czy "partner" matki wykorzystuje seksualnie swoje (jej) niepełnoletnie córki... Tu jest prawdziwy problem, bo takich przypadków (potwierdzonych) jest sporo. Skoro tak, to może "dewiacja" jest jednak heteroseksualizm...? Zobacz... przeciez to Twoja własna argumentacja, tylko a'rebour.
Czytaj uważnie co piszę. Wypowiedź eksperta na dany temat można interpretować jako źródło naukowe. Skoro gościu jest autorem publikacji naukowych i wypowiada się w danej sprawie jako ekspert, to w czym masz problem? Tak samo jak naukowe badania niezależnych organizacji międzynarodowych, o których wspomniałem. To są źródła. Spodziewałeś się całych tomów książek naukowych o temacie, który nie został jeszcze zbadany, i/lub jest w trakcie badania?
Nikomu nie zabraniam wyrażania swojej erotyki w jakikolwiek sposób, oprócz pedofilii i innych przestępstw, ale homoseksualizm jest dewiacją, co nie oznacza, że trzeba to karać. To po prostu jest niesmaczne, śmieszne wywołujące ogólną dezaprobatę. To też nie jest zależne od człowieka. Taki się urodził, jest heteroseksualny, jak prawie wszyscy ludzie i jak widzi coraz bardziej nachalną propagandę homoseksualną to może się trochę zdenerwować. Jak dwóch facetów chce sobie uprawiać seks, to na własne życzenie będą wysłuchiwali takich uwag jak moje. Bo seks jest naturalny z udziałem 2 płci, a nie jednej. Znowu przekręcasz kota ogonem, przestawiając moje własne argumenty przeciko mnie, w sposób całkowicie bezproduktywny.
Co ma do pedofilli fakt, że wśród heteroseksualnych mężczyzn jest o wiele mniej pedofili niż wśród, osób homoseksualnych?? Skoro większość pedofili ma problemy ze swoją orientacją to chyba wniosek jest prosty. Różni eksperci już dawno zauwazyli, że dążenia wszelkich organizacji "równości" wobec homo, aktywują skrajne i chore organizacje pedofilii i innych dewiacji. Z reszytą do tego nie trzeba ekspertów, tylko zwykłych publicystów, którzy wyłapią pewne zdarzenia, które mają miejsce, bo pzrecież ich nie zmyślą.
Oczywiście nie odniosłeś się do tych pewnych organizacji, które pod przykrywką "legalizacji" homo, proklamują legalizację "miękkiej pedofilii". Co z tego, że pedofilia dotyczy także heteroseksualnych, przecież to oczywiste i niezaprzeczalne, przecież ja nie zaprzeczam, ale tu mamy dodatkowy problem, który wcale nie pomaga w zwalczaniu pedofilii. Już się zająknąłem, i co?
Słyszałeś o nowych programach nauczania (bodajże w Holandii), w których dzieci śpiewają piosenki o dwóch tatusiach, dwóch mamusiach, i inne pierdoły związane z przyswjaniem ich do zachowań homoseksualnych. Po jaką cholerę się pytam? W takim wieku powinny śpiewać piosenki o literkach, alfabecie i wesołej ciuchci.
Skoro tak lubisz zabierać czyjś miecz i nim wojować to proszę bardzo. Skoro uważasz, że dewiacja to kwestia osobistej interpretacji, no to ja tak uważam i wiele innych ludzi też. Koniec kropka. Skoro zasugerowałeś, że heteroseksualizm jest dewiacją to proszę bardzo. Niech geje to przyznają. Nie mam nic przeciwko. narażą się tylko na śmieszność. I tak będą w mniejszości.
"Zobacz... przeciez to Twoja własna argumentacja, tylko a'rebour."
No, zobaczyłem, że nic z tego co napisałeś nie wynika.
Acha, czyli ci "eksperci" to wyłacznie naukowcy, którzy traktują homo jako "dewiację"... A innych nie było w tej "obiektywnej" dyskusji...?
I wszystko jasne.
"To po prostu jest niesmaczne, śmieszne wywołujące ogólną dezaprobatę."
Nie "ogólną", tylko Twoją. Mnie to w ogóle nie obchodzi.
"Skoro większość pedofilii ma problemy ze swoją orientacją to chyba wniosek jest prosty." ???
Wniosek jest prosty, owszem, a jest nim jedno słowo: manipulacja.
Skąd te dane...? "Większość" Ile procent? Moim zdaniem, niewiarygodne są Twoje "źródła". Typowe "wishful thinking".
"Skoro zasugerowałeś, że heteroseksualizm jest dewiacją to proszę bardzo. Niech geje to przyznają.Nie mam nic przeciwko. narażą się tylko na śmieszność"
Problem w tym, ze na śmieszność narażasz sie Ty sam, konstruując tak nadmuchane teorie. Wszelkie skrajności są błędem, Twoja postawa też.
Użyłem Twoich argumentów, "odwracając je", żeby Ci pokazać, ze stosujesz podwójne standardy: jedne dla złych homo (utożsamianych z sufitu z pedofilami) a drugie dla dobrych hetero. Nie jesteś obiektywny w swoim zacietrzewieniu.
No byli inni, no ale tak się składa, że wszyscy wystepujący tam w roli ekspertów, mieli takie same zdanie a jak wiemy ten program nie jest stronniczy. Po prostu mają rację i trudno tym racjom w jakikolwiek sposób zaprzeczyć.
Chciałeś, żebym podał ci źródła a póxniej nazwyasz je manipulacją. Jasne lądowanie na księżycu to też manipulacja, a Gerge Bush jest kobietą...
te źródła są na tyle wiarygodne, że na ile wiarygodne mogą być źródła badań naukowych niezależnych organizacji międzynarodowych oraz innych naukowców.
"Problem w tym, ze na śmieszność narażasz sie Ty sam, konstruując tak nadmuchane teorie."
Jakie teorie?? Po prostu jak widzę dwóch gejów lecących w ślimaka i wyobrażę sobie ich razem uprawiających seks to bierze mnie na politowanie i odczuwam zdegustowanie, to nie jest żadne teoria, to jest czysty subiektywizm i moje własne odczucie. Nie tylko moje ale i wielu ludzi. Sam pisałeś, że wszystko jest subiektywne. Nie utożsamiam gejów z pedofilami. Aktywność homoseksualistycznego lobby ma związek z pedofilią. Nie twierdzę, że homo są źli i niedaleko im do pedofili ale ich aktywność na rzecz "równości", rzekomo zachwianej. Szkoda, że muszę to poraz kolejny tłumaczyć na kolejnym forum.
George Bush był kobietą...?! A może Curie-Skłodowska też?!
Wiesz, mnie zasadniczo "degustują" inne rzeczy, takie jak: nietolerancja, agresja, chamstwo. Dla heteryka seks homoseksualny moze być... dziwny. Ale to zaden powod, aby publicznie deklarować swój niesmak i pogardę (niestety) dla tych ludzi.
To, ze ktoś jest homo, nie degustuje mnie w ogóle, bo to nie moja sprawa. Nie zaprzątają też mej rozognionej wyobraźni pozycje erotyczne typowe dla gejowskiego seksu (Ty jakoś ciągle wracasz do tego wątku...)
Czy ja jestem chamski, agresywny? (Gorzej bedzie z tolerancją)
Powodów aby publicznie deklarować swój niesmak jest cała masa i jeśli chcesz mi tego zabronić to witaj w klubie nietolerancyjnych :]
Mnie też nie degustuje to, że ktoś jest homo. No bo co on na to poradzi. Degustuje mnie gdy poddaje się swojej inności i jeszcze ma pretensje, że inni mają go za dziwaka. To, że ktoś urodził się z taką "wadą", bo to jest jednak jakaś fizyczna wada rozwojowa, nie oznacza, że musi poszerzać sobie odbyt (mam nadzieje, że post nie zostanie usunięty).
Tak, moja wina jest oczywista: nietolerancja wobec nietolerancji.
Bo, skoro jestem tolerancyjny, winienem przecież tolerować wypowiedzi agresywne i wrogie wobec wszelakich "odmieńców"... Proste.
"Fizyczna wada rozwojowa"...? To jakaś nowomowa, chyba...?
Znowu zająłeś się odbytem... Jednak wyraźnie fascynacje Cię ten element ludzkiej anatomii.
Oczywiście, że twoja wina. W sposób chamski i agresywny nie pozwalasz mi wyrażać swojego, jakże słusznego zdania, na temat moich własnych odczuć. Jesteś grubiański i nietolerancyjny, twoje zachowanie utwierdza mnie w przekonaniu, że mam do czynienia z heterofobem. Do tego posądziłeś mnie o zrównanie homo z pedofilami, co za tupet i nieczyste zagranie...
A teraz poważniej: daj na luz bo się spocisz :] O nic cię nie obwiniam, nie jestem agresywny, uważam, że seks homoseksualny jest lekkim zboczeniem i dewiacją, śmieszą i denerwują mnie parady homo. Chcesz mi wyprać mózg i zmienić moje subiektywne odczucia? Jak nie to nie gorączkuj się tak bardzo.
Co do odbytu to masz rację, lubię ten temat. To takie moje własne zboczenie :] Prawie jak u homo tylko nie pozwalam nikomu nic tam wsadzać...
"Prawo do własnych odczuć" nie powinno polegać na swobodnej możliwości wyrażania pogardy wobec innych.
Post został zablokowany, bo był wulgarny. Na forum FW nie ma miejsca nie tylko na posty zawierające wulgaryzmy, ale też na posty wulgarne.
Post nie był wulgarny, a masa bardziej wulgranych postów nie jest usuwana. Nie jesteśmy w kościele czy na cmentarzu na zaduszkach tylko na forum. Nie robi się takich rzeczy.
No właśnie, nie robi się, w miejscu publicznym należy powściągać swoją wulgarność.
Nieakceptowalne posty możesz zgłaszać do usunięcia na przykład na moim blogu.
Jeśli masz wątpliwości co do nacechowania pod względem wulgarności Twojego posta, zgłoś się do jakiejś poradni językowej. Na pewno rozwieją Twoje wątpliwości.
Ty się zgłoś lepiej na terapię odwrażliwiania bo jesteś skrajnie przewrażliwony, jeśli ten leko zabarwiony sprośnym żartem post był wulgarny...
Wcześniej już Twoje dwa posty zawierające wyłącznie to przezabawne, sprośne zdanie zostały usunięte. Należało w związku z tym dojść do pzekonania, że trzeba je już sobie darować.
Dobra, dobra nie tłumacz się. Nikt, nigdy mnie jeszcze nie zbanował na forum bo nie miał za co. W tym przypadku też nie było za co. Po prostu słabyś w uszach!
Twoje posty były blokowane lub usuwane nie raz i nie dwa. Jeśli zaczniesz efektywnie korzystać ze swojego ośrodkowego układu nerwowego, nie będzie potrzeby robić więcej czegoś podobnego. Powodzenia, bo ja myślenie za kogoś i tłumaczenie mu rzeczy rzeczywiście na tym etapie zakończę, wszak miłosierdzie w nadmiarze może się okazać krzywdą.
Mówi się: "cienkiś w uszach", nie: "słabyś".
Ty jesteś słabyś. Rzeczywiście moje posty były usuwane nie raz i nie dwa, bo większość usuwana była w tym temacie. Nie było potrzeby usuwania tych postów dobrze o tym wiesz, więc nie pierdziel głupot o układzie nerwowym. Według mnie nie trzeba było ich usuwać i koniec kropka. Zabralibyście się za usuwanie tych postów które na to zasługują. Usunąłeś mojego posta bo tobie się tak podobało, dlatego że cie wkurzylem, a nie z powodu jego rzekomej wulgarności.
Weź pod uwagę, że Klee nie ma obowiązku się przed Tobą z niczego tłumaczyć. Fakt, że to robi, jest tylko i wyłącznie jego dobrą wolą. Możesz się z nim oczywiście nie zgadzać, ale uwagi w stylu "dobra, dobra, nie tłumacz się" mógłbyś sobie darować.
Co zaś się tyczy omawianej tu sprawy, nie mam podstaw, żeby się wypowiadać, ponieważ zablokowanego posta nie zdążyłem przeczytać. Podejrzewam jednak (zaznaczam: podejrzewam), że racja leży po stronie Klee. Po pierwsze dlatego, że jest solidnym moderatorem i nie sądzę, żeby blokował posty bez powodu, a po drugie - jeśli chodzi o kwestie związane z językiem (a więc również z oceną stopnia wulgarności Twojego posta), to wybacz, Pablo, ale w porównaniu do Klee jesteś bardzo, ale to bardzo "słaby w uszach".
Nie sądzisz ale jednak to zrobił, więc się nie wtrącaj; jesteś za niski w barach :]
CAPEFEAR, czy Ty nas masz za idiotów? W tym, co napisałeś powyżej, nie ma nawet krzty sensu. Ja Cię prosiłem, żebyś uzasadnił, na jakiej podstawie wygłaszasz sąd, że homoseksualizm jest chorobą psychiczną. Wyczytałeś to w poważnym piśmie naukowym, w jakiejś książce, w "Fakcie", w "Bravo", usłyszałeś w radiu, ktoś Ci to powiedział, przyśniło Ci się? Czy teraz zrozumiałeś moje pytanie? Jaśniej już nie mogę.
Zamiast odpowiedzi na moje pytanie, Ty się rozpisujesz na temat pedofilii. Każdy, kto wie COKOLWIEK o otaczającym go świecie, doskonale zdaje sobie sprawę, że pedofilia i homoseksualizm to dwa pojęcia dotyczące dwu różnych spraw. Ja nie wiem, kim są ci "niektórzy", co to niby nazywają pedofilię homoseksualizmem. Może tacy by się znaleźli, ale uczestnicy dyskusji w tym temacie do nich nie należą, więc po kiego grzyba o tym piszesz? Jeśli natomiast sugerujesz, że homoseksualiści to pedofile, oznacza to, że nie masz podstawowej wiedzy o temacie, na który tak chętnie się wypowiadasz.
Polecam więc mniej kwiecistości, a więcej sensu w tym, co piszesz.
Jedna strona pisze rzeczy głupie, druga - trywialne. Cóż za ciekawa dyskusja. ;-D
A Ty jako obiektywny i bezstronny obserwator "z ramienia"...? ;) Czy może jednak "strona"?
Rece mi opadają jak czytam wypowiedzi takiego klee. To ty człowieku wypisujesz najbardziej zajadliwe szkany na każdego kto podważa każde twoje "aksamitne" słowo, opinnie, które tak naprawde walą wychodkiem na kilometr. Juz nie pierwszy raz spotykam sie z kasowaniem sensownych postów dzieki twojej ingerencji i myśle że kieruje wtedy tobą ogólna zazdrość za tak wnikliwe i trafne riposty. Jak na role, funkcje jaka pełnisz powinieneś powściągnąć język, liczyć sie ze słowami i dawac przykład innym. Teraz jestem ciekawy jaka część ciebie zareaguje.
A do kolegi który często wymienia mnie ostatnio w swoich postach radze sie dobrze zastanowic bo mi sie coś zdaje że on też nie czaji za bardzo dialogu między ludzkiego! Ja naprawde nie prowokuje, tez jestem otwarty na nie podzielne zdania, uwagi, ale ty mnie nie przekonujesz, w kółko stawiasz te swoje zamki na lodzie i jedno zdanie komponujesz na kilka sposobów.
Jak napisał kolega Homoseksualizm jest dewiacją! co za tym idzie szerloku zkrzywieniem psychicznym. A cała masa popleczników twojego pokroju czepiająca sie słówek i wynajdująca jakieś absurdalne teorie jest naprawde nie smaczna i traci jakikolwiek sens debaty.
Proponuje nabrać troche dystansu do siebie, innych a przede wszystkim wygonic muchy z nosa.
Love & Peace