u facetów lepiej :D np jakby Tuomas tak miał *.* albo Ares jak jeszcze te dłuższe włosy miał ^_^ ale w krótszych było mu lepiej
hejo :) nie no nie obraziełam ;p przez 2 tygodnie nie miałam neta ;/ ej to ciekawe połączenie jak Sharon i Tarja się spotkały :)
A Tarja i Sharon już od dawna się przyjaźnią ale teraz duet zrobili :) i NIghtwish wydaje dvd koncertowe z Imaginaerum 29 listopada z Floor ;) i Floor prawdopodobnie na stałe zostanie :)
tylko wiesz nie którzy mówią że nie chcą opery w muzyce WT. a co do Floor to innni się ciesza inni nie nie wiem czemu Floor operuje tym samym głosem co Tarja a chcą Tarje w Nw a też bardzo lubiłem wręcz kochałem Anette w nw ale odpocznie psychicznie bo życia nie miała jak była w Nw .. :)
jo tam, mała odmiana nie zaszkodzi, przecież Tarja będzie tylko gościnnie a nie na stałe. też lubiła Anette, a czemu nie miała życia?
przez fanów czasem były wyzwiska i nie fajne gesty a pod koniec jej kariery to ktos jej nie przyjemny gest zrobił że popłakała sie i zeszła ze sceny a Marco kończył ..
wiem nie wiem co im do łba przyszło myśleli że Tarja wróci ale po tym jak Tuomas ja wykluczył z zespołu to ona za chiny nie wróci..
Niestety.. ale wiesz Tuomas po części się zabujał w Tarji bo piosenka Ghost Love Score jest o niej i po części mąż Tarji zażądał większej płacy za koncerty do Tuomasa i to go wnerwiło ..
Marcelo Cabuli Argentyńczyk :) i ma córeczkę która na Colours in the Dark jest Naomi Turunen :)
Nie którzy gadają że Floor nie powinna śpiewać wygląda jak goryl i żeby jak najszybciej opuszczała Nw... wnerwia mnie to..
jak goryl, jooo. pozdro. gadac to sobie mogą, zawsze będzie ktoś komu coś nie będzie pasować, nie warto się przejmować, głos ma fajny i to się liczy. no i to że dogaduje się z resztą zespołu.
Ja też to olewam :) mi się podoba i to bardzo jak i wokalnie jak i wyglądzie jest specyficzna i to kocham <3 jak Tarje i jej kości policzkowe <3
Jak na Finkę przystało :3 i jeszcze ma figurę piękna też tak jest z Floor dla tego lubię tą stronę :) https://www.facebook.com/TarjaFloorTheMetalGoddesses?ref=profile
no mi tez brakuje Xeny bo teraz po południu jakoś tak nie ma co robić, tak to zawsze był stały punkt dnia ;p
ja Tv teraz w ogóle nie oglądam bo w necie oglądam Xene ale fajnie było w tv tez zobaczyć ;)
no ja właśnie tego neta nie miałam to tylko tv, ewentualnie coś z kompa, ale nie bardzo mam co oglądać bo zawsze online cos znalazłam.
skuma że dziś w empiku widziałem trylogie LOTRa za 400 na blu raya i Hobbit na blu raya za 109.90... nie polecam blu raya..