obejrzałam, jest świetny :D serio. chyba nie oglądałam jeszcze tak zeschizowanego filmu, strasznie mi się podobał i już pisałam do znajomych, że też mają obejrzeć ;) żebyś wiedział, że nie żałuję :D
no może nie aż tak zakręcona, ale przyznam że lubię :) szczególnie w gimnazjum miałam takie jazdy na symfoniczny metal, na mojej playliście rządziły Nightwish, Within Temptation i Evanescence ^.^
oo to fajnie ja Nw słucham od 5 klasy podstawówki a trochę czasu minęło bo mam 19 lat już jestem wielkim ich fanem <3 :)) Ev ma kilka fajnych utworów ale nie nazywajmy ich metalem symfonicznym bo grają rock alternatywny :3
ja słucham od 5 albo 6 klasy, nie pamiętam nawet, i też mam 19 lat :) Ev zmienili trochę brzmienie co niekoniecznie mi się spodobało, no teraz to już na pewno rock ;p
mi Ev muzyka nie leży wolę bardziej gotyckie symfoniczne brzmienia jak Nightwish i Cradle of Filth :3 oo to mamy podobnie tylko ty lubisz Nw a ja kocham xD
wiesz co? ciężko mi tak powiedzieć, na pewno w każdym mam jeden lub dwa ulubione single. jeśli już mam wybierać to chyba Dark Passion Play, a Amaranth rządzi \m/
tak :D zawsze będzie kojarzył mi się z filmem mimo że już wcześniej słyszałam te utwory, ale to miłe skojarzenie :)
mi tez się to podobało, ale Marco zawsze będzie kojarzył mi się z "While your lips are still red" :) podobały mi się też sceny z Toumasem ;) wszystkie :D
Tuomas to moja inspiracja uczę się teraz coraz bardziej grać na klawiszach a to moja inspiracja :3
zawsze chciałam grac na jakimś instrumencie, ale właściwie to na chęciach się skończyło :/ a szkoda. sport mnie trochę pochłonął ;)
oj tam dobry spam nie jest zły :3 ja za sportem nie przepadam choć jestem facetem wolę muzykę :)
nie jest powiedziane że facet musi lubić sport, ale pewnie lubisz jakiś oglądać :) muzyka jest super ale czasami po prostu muszę się "wyżyć", a sport to jak dla mnie najlepszy sposób :) chociaż pójść czasem w pogo też nie jest źle :D chociażby w pokoju ^.^
uu ja jak byłem na Marilynie Mansonie to dopiero coś :)) było można się wyżyć :)
i to fajna broń kiedyś taki dres do mnie sie czepiał o wygląd i w ogóle o ubiór i muzykę ja taki kozak to wal on mnie kopna z adidasa a ja mu porządny zamach z glana w nogę to postał chwile w bez ruchu i spieprzył :3 tylko nie pomyśl ze jestem psycholem :3
normalnie wyglądam tylko przychrzaniał się mojej koszuli Nw i Torby Mansona podlazła i mnie kopna a ja mu oddałem :)
co za koleś dziwny, ludzi zaczepia, ale pewnie przez jakiś czas dał sobie spokój z takimi akcjami. zapewne uratowałeś wiele istnień ;)
heh bez przesady ja jestem typem człowieka że jak mi plują to udaję że deszcz pada .. :3
jeżdżę na rowerze szukam, pracy bezskutecznie.. a ty? ja mam na imię Marcin jak coś :)
mój rower śpi w piwnicy, nawet nie wiem czy jest sprawny ;p szukam pracy na wakacje, chyba wybiorę się do Warszawki i tam poszukam, ja jestem Iza :) i miło Cię poznać :)
o ja, nie wyświetliło mi się na poczcie że napisałeś, sorry że tak późno odpisuję. no nie wiem o czym, w głowie mam teraz akurat sport, ale raczej nie będziesz chciał o tym :p
chyba musimy przełożyć spamowanie na jutro bo jest u mnie burza i prąd mi szaleje :p już raz się wyłączył więc wolę nie ryzykować, że będzie tak znowu