PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31576}

Władca życzeń

Wishmaster
1997
6,2 3,9 tys. ocen
6,2 10 1 3920
5,2 5 krytyków
Władca życzeń
powrót do forum filmu Władca życzeń

Tytuł xD

ocenił(a) film na 8

Tytuł mnie urzekł Wishmaster jak album zespołu Nightwish <333

kornmanson112

Zainteresowałam się filmem z tego samego powodu :D

ocenił(a) film na 8
izusu

to pijona :3 i zachęcam do oglądania Imaginaerum Nightwish :)))

kornmanson112

hi5 :D obejrzę na pewno, dzięki :)

ocenił(a) film na 8
izusu

hi5 :3 mówię nie pożałujesz :3

kornmanson112

obejrzałam, jest świetny :D serio. chyba nie oglądałam jeszcze tak zeschizowanego filmu, strasznie mi się podobał i już pisałam do znajomych, że też mają obejrzeć ;) żebyś wiedział, że nie żałuję :D

ocenił(a) film na 8
izusu

to cieszę się bardzo że się podobał :3 też jesteś wielka fanka Nw jak ja?:D

kornmanson112

no może nie aż tak zakręcona, ale przyznam że lubię :) szczególnie w gimnazjum miałam takie jazdy na symfoniczny metal, na mojej playliście rządziły Nightwish, Within Temptation i Evanescence ^.^

ocenił(a) film na 8
izusu

oo to fajnie ja Nw słucham od 5 klasy podstawówki a trochę czasu minęło bo mam 19 lat już jestem wielkim ich fanem <3 :)) Ev ma kilka fajnych utworów ale nie nazywajmy ich metalem symfonicznym bo grają rock alternatywny :3

kornmanson112

ja słucham od 5 albo 6 klasy, nie pamiętam nawet, i też mam 19 lat :) Ev zmienili trochę brzmienie co niekoniecznie mi się spodobało, no teraz to już na pewno rock ;p

ocenił(a) film na 8
izusu

mi Ev muzyka nie leży wolę bardziej gotyckie symfoniczne brzmienia jak Nightwish i Cradle of Filth :3 oo to mamy podobnie tylko ty lubisz Nw a ja kocham xD

kornmanson112

heh, tak, fanka i fanatyk :D

ocenił(a) film na 8
izusu

heh nom :3 a jaki album Nw ci się podoba? :)

kornmanson112

wiesz co? ciężko mi tak powiedzieć, na pewno w każdym mam jeden lub dwa ulubione single. jeśli już mam wybierać to chyba Dark Passion Play, a Amaranth rządzi \m/

ocenił(a) film na 8
izusu

oo DPP moja ulubiona :3 a Tarja Turunen ci się podoba? :3

kornmanson112

zależy w jakim sensie :p podoba mi się jej głos, bardzo, ale Anette tez daje radę

kornmanson112

choć i ten nowy mi się podoba :)

ocenił(a) film na 8
izusu

Imaginaerum <3

kornmanson112

tak :D zawsze będzie kojarzył mi się z filmem mimo że już wcześniej słyszałam te utwory, ale to miłe skojarzenie :)

ocenił(a) film na 8
izusu

no no i Scaretale i ten moment z Marco Hietalą <3

kornmanson112

mi tez się to podobało, ale Marco zawsze będzie kojarzył mi się z "While your lips are still red" :) podobały mi się też sceny z Toumasem ;) wszystkie :D

ocenił(a) film na 8
izusu

Tuomas to moja inspiracja uczę się teraz coraz bardziej grać na klawiszach a to moja inspiracja :3

kornmanson112

zawsze chciałam grac na jakimś instrumencie, ale właściwie to na chęciach się skończyło :/ a szkoda. sport mnie trochę pochłonął ;)

kornmanson112

ale spamujemy O.o

ocenił(a) film na 8
izusu

oj tam dobry spam nie jest zły :3 ja za sportem nie przepadam choć jestem facetem wolę muzykę :)

kornmanson112

nie jest powiedziane że facet musi lubić sport, ale pewnie lubisz jakiś oglądać :) muzyka jest super ale czasami po prostu muszę się "wyżyć", a sport to jak dla mnie najlepszy sposób :) chociaż pójść czasem w pogo też nie jest źle :D chociażby w pokoju ^.^

ocenił(a) film na 8
izusu

uu ja jak byłem na Marilynie Mansonie to dopiero coś :)) było można się wyżyć :)

kornmanson112

moje koleżanki poszły kiedyś w pogo w trampkach :D ale jęczały potem :p

ocenił(a) film na 8
izusu

no nie dziwię się w glanach najlepiej <3

kornmanson112

glany to moc :D

ocenił(a) film na 8
izusu

i to fajna broń kiedyś taki dres do mnie sie czepiał o wygląd i w ogóle o ubiór i muzykę ja taki kozak to wal on mnie kopna z adidasa a ja mu porządny zamach z glana w nogę to postał chwile w bez ruchu i spieprzył :3 tylko nie pomyśl ze jestem psycholem :3

kornmanson112

no co ty, ja tylko czekam aż będę mogła użyć ich w taki sposób :D

ocenił(a) film na 8
izusu

to było piękne uczucie jak uciekał :3

kornmanson112

a to ty aż tak oryginalnie wyglądasz? :D a co, sam był cienias?

ocenił(a) film na 8
izusu

normalnie wyglądam tylko przychrzaniał się mojej koszuli Nw i Torby Mansona podlazła i mnie kopna a ja mu oddałem :)

kornmanson112

co za koleś dziwny, ludzi zaczepia, ale pewnie przez jakiś czas dał sobie spokój z takimi akcjami. zapewne uratowałeś wiele istnień ;)

ocenił(a) film na 8
izusu

heh bez przesady ja jestem typem człowieka że jak mi plują to udaję że deszcz pada .. :3

kornmanson112

i słusznie, szczególnie, że miałeś przy sobie broń :P

ocenił(a) film na 8
izusu

heh :3

kornmanson112

co robisz poza uwielbianie Nw? czy nie masz czasu na w grafiku na nic innego?

ocenił(a) film na 8
izusu

jeżdżę na rowerze szukam, pracy bezskutecznie.. a ty? ja mam na imię Marcin jak coś :)

kornmanson112

mój rower śpi w piwnicy, nawet nie wiem czy jest sprawny ;p szukam pracy na wakacje, chyba wybiorę się do Warszawki i tam poszukam, ja jestem Iza :) i miło Cię poznać :)

ocenił(a) film na 8
izusu

no ja też może na Wakacje wydaje do pracy :) mi ciebie tez miło poznać :3

ocenił(a) film na 8
izusu

hej dawno nie spamowaliśmy :)

kornmanson112

hej :) no fakt fakt, to o czym dzisiaj?

ocenił(a) film na 8
izusu

a o czym chcesz ;) teraz daj ty temat ja wtedy ci Nw męczyłem :)

kornmanson112

o ja, nie wyświetliło mi się na poczcie że napisałeś, sorry że tak późno odpisuję. no nie wiem o czym, w głowie mam teraz akurat sport, ale raczej nie będziesz chciał o tym :p

kornmanson112

chyba musimy przełożyć spamowanie na jutro bo jest u mnie burza i prąd mi szaleje :p już raz się wyłączył więc wolę nie ryzykować, że będzie tak znowu

ocenił(a) film na 8
izusu

a nic sie nie stało u mnie tez była burza.. i skończyło sie tragicznie..

kornmanson112

a co, wysadziło ci korki?

ocenił(a) film na 8
izusu

nic stodoła się spaliła wszystkie części samochodowe bus i mój motocykl sie spalili..