Wybacz ze teraz odpisuje ;) u mnie wszytko w porządku tylko pogoda nie dopisała dziś.. a co tam u ciebie?:3
ty odpisujesz późno? to co ja mam powiedzieć ;p u mnie spoko, spotkałam się w końcu ze znajomymi wczoraj bo tak to nie mam czasu w tygodniu, dzisiaj wyjdę sobie z innymi też, żeby nie narzekali że nie mam dla nich czasu i będzie git ;)
a u mnie wszystko ok żyje sie jakoś :) ja nie miałem czasu dla Tomka ostatnio przyjaciela i się nie odzywa do mnie..
ale mi przyjaciel ;p moi ludzi jakoś rozumieją że ie mam czasu. w ogóle to transfer mi się skończył i teraz przeżywam kryzys :(
no transfer mi się skończył :P teraz korzystam z neta siostry ale tylko dzisiaj, a do pierwszego będe odcięta...
na kursy jeszcze chodzę.. polub mój komentarz :) i jak chcesz Xene jeszcze raz to napisz że ją chcesz ;)
cały czas pracuję :/ ale już niedługo ;p i szukam pilota do dekodera i nigdzie nie mogę znaleźć :( w necie patrzylam i nie mogłam znaleźć odpowiedniego. gupio. a u ciebie? :)
chodzi sie na kursy :) teraz mimo ze nie mam pracy i jeszcze jakiś czas wakacji to chodzę do szkoły starej do mojego wolontariatu bo wszyscy pomagamy wpisywać pani naszej opiekunki książki bo ona założyła wolontariat i pracuje w bibliotece i tez tak jak by mam jakaś prace ;)
wykupiłem sobie jeszcze 10h jazdy by pewności nabrać nie długo bd mi zamawiać egzamin :)
nom niestety.. ale co jak chce się dobrze umieć jeździć to trzeba trochę zapłacić niestety.. muszę właśnie przed zimą zdążyć..
klikaj na pierwszy http://newalbumreleases.net/56937/tarja-colours-in-the-dark-2013/ :)
noooooooooo, masz bzika normalnie :D ale to dobrze, trzeba mieć świra na jakimś punkcie. w ogóle to ja jeszcze hobbita nie obejrzałam, o nie. nie miałam kiedy nawet.