tylko nie śmiej się taką starą javke z 74 roku ale kochana jeszcze podtrawiła pokazać co na nią stać ..
liczy się silnik a nie obudowa maszyny :) to teraz masz motywację, żeby postarać się o coś mocniejszego :D
teraz to ja robię prawko na samochód :) a motocyklem jeździłem bez prawka :3 takie cos miałem jak tu na zdjęciu może śmiesznie wygląda ale kochanieńka miała tyle mocy w sobie fajnie się jechało nią :)
aa, ja już mam na samochód :) ta maszyna w swojej aerodynamicznej obudowie wygląda trochę jak skuter :D
tak może wygląda ale musie ci jak ona mogła wyciągnąć taką prędkość miodzio .. :)
no nie wątpię, stare maszyny są często znacznie wytrzymalsze niż te nowe, zawsze chciałam mieć motocykl, ale jak chciałam prawko zrobić to rodzice się nie zgodzili, że niby po co mi, i że to niebezpieczne :/ i dobrze, a samochody są niby super bezpieczne?
też prawda motoryzacja czy dwuślady czy jedno ślady maja w sobie niebezpieczeństw nie ma co mówić na rodziców moi też tak gadają ale wiesz chcą dobrze :)
no wiem, ale się wkurzyłam wtedy trochę, teraz to już mi przeszło, wiem że się boją o mnie. zawsze jak biorę samochód to mówią "tylko jedź ostrożnie" :D fajnie byłoby już mieć swoje autko :) ale najpierw studia :/ o ile się dostanę
ja chciałabym Seata Ibizę, albo ewentualnie Golfa lub Punto ale na gaz bym i tak pewnie przerobiła, no i oczywiście 5-cio drzwiowe :)
JA SE WBUDUJE SUBUFERY BY MOJE SYMFONIE BYŁO DOBRZE SŁUCHAĆ :)) przepraszam za capsa :)
no wiadomo :) widzę że Zmierzch lubisz na avku widzę fajna w nim była Furgonetka :3
książki bardziej mi się podobały, ale filmy tez spoko, nieźle można się na nich pośmiać :) avatara nie zmieniałam chyba od paru lat, nie zwracałam na to uwagi nawet :) a furgonetka mi się podobała :D jeździłabym ;p
no ja też tez fajna taka czerwona :3 ale najbardziej drażniące w Zmierzchu jest Jacob.. ;3
heh, jak dla mnie to z taką klatą może się wtrącać ile chce :p a tak serio to mnie tez to irytowało, no i w sumie robił to niepotrzebnie, bo Bella mu urodziła dziewczynę :) a ciekawe czy jakby miała z nim dziecko to by sobie je wpoił... trochę patola...
też lubię Underworld, ale zawsze musiałam sama oglądać bo moje koleżanki tego nie lubią :p co do Władcy pierścieni to grubość książek zawsze mnie przerażała i chyba jednej części nie wiedziałam, za to przeczytałam Hobbita :)
a co to pyknąć sobie 1000 str. na dobry sen :) jeśli chodzi o ekranizacje to Harry Potter bardzo mi się podobał. ostatnio pierwsza część była w telewizji to z mama nawet oglądałam :p
co kto lubi ja wole przygody z akcja jak we Władcy Pierścieni styl walki elfów Legolas jak potrafi dać czadu swoim łukiem i Gandalf który rozgromi 10 orków na raz :)
możliwe, że Harry Potter leży mi bardziej bo można powiedzieć, że m.in. z nim dorastałam. z dzieciństwa pamiętam też np Czarodziejkę z Księżyca :) albo Xenę :D
Xenę ja uwielbiam i ciesze się że Puls ja puszcza mimo że mam 19 lat to uwielbiam ją jeszcze oglądać <3 fajne są też klipy Xeny i NIghtwish http://www.youtube.com/results?search_query=xena+nightwish&oq=xena+n&gs_l=youtub e.1.7.0i19l10.1531.4101.0.6971.6.6.0.0.0.0.242.1161.0j4j2.6.0...0.0...1ac.1.11.y outube.jRVZfU73ur8 :)
ja też teraz oglądam :) ktoś nieźle się spisał z tymi filmikami, ja lubię z Van Helsingiem do Wishmaster :p http://www.youtube.com/watch?v=mtU470r2w7M
niezła co? taka mała psychopatka :D oglądałam ostatnio "Igrzyska śmierci" i ona tam grała, oczywiście też psycholkę :p ale lubię ją :D
no może być :) dziwaczne takie trochę, zeschizowane, cały pomysł to jeden wielki schiz, ale za to lubię ten film :)
no jest jest, ale mało jej tam, a propos zeschizowanych filmów to "Imaginaerum" taki był, albo "Mr. Nobody" :)
Imaginaerum kocham wiadoma dlaczego <3 Mr Nobody też fajny :) jak lubisz Cradle of Filth i Daniego Filtha to polecam ci film z jego udziałem Kołysanka Strachu :)
nic dziwnego mówią na mnie Legolas a Legolas był elfem a elfy są takie gotyckie :3
wszystko takie ciemne i jakby brudne, prawie jak w punku :) heh, jak to niektórzy mówią "punk śmierdzi" ^_^