fajna piosenka i klip mi się fajnie zaczyna :) a o Frozen chodzi mi o piosenkę :)
no no ale bardziej muzyka im wychodzi bo teledyski średnie wole klipy Lacuny Coil :)
kojarzę ich teledysk, takie śmieszny, że wokalistka jakby szukała swojego miejsca i poznawałam przeróżnych ludzi, i muzyka tez taka śmieszna była, tylko nie mogę sobie tytułu przypomnieć, no nie. LC jest spoko, ale wolę WT ;)
dla mnie Nw miażdży wszystkich ma coś co kocham symfonie i dwa głosy Męski Marco i żeński Tarję , Anette i teraz Floor <3 a najbardziej kocham Tuomasa jego teksty i kompozycje :3 zresztą kto co lubi :)
Tuomas to człowiek czyny on stworzył Nw on wszystkie teksty napisał wszystko skomponował on jest sercem i duszą Nw :) i jeszcze solowy album bez Nw wydaje aż się doczekać nie mogę :3
nie nie uchowaj boże królowa i król mi się nie znudzili nigdy tylko coś nowego będzie co innego posłuchać :)
a DM to co ? też miasteczko https://www.google.pl/search?q=dobre+miasto&um=1&ie=UTF-8&hl=pl&tbm=isch&source= og&sa=N&tab=wi&ei=nDa2UdLXFeel4gS0mIGoBw&biw=1680&bih=935&sei=nTa2UcCMJ-n64QSc64 GYBQ :)
no to twoja miejscowość jest na pewno większa od mojej. dobra, u mnie jest wiocha z prawami miejskimi :D na to wychodzi
no rzeczywiście straszne DM o wiele gorsze :D wy macie boisko a nie to co my stadion taki zniszczony :3
no teraz to nawet orlika :D no miasto sie rozwija po prostu, kto tylko może to wyjeżdża, to miasteczko zombie, często musisz mieć szczęście żeby człowieka wieczorem spotkać. jak ktoś wyjeżdża na studia to wraca tylko w odwiedziny do rodziców.
a DM to miasto dresów hip hopów łysoli i ogólnie miasto nie życiowe żebyś wiedziała ile mam wrogów i hejterów.. masakra
heh, coś czuję że spodobałoby ci się tu :D przypomnij sobie miasto z Resident Evil w dzień, nie było nikogo, tutaj bywa podobnie,a nocą to już w ogóle :)