Piszę to z bólem serca i wiem, że takie wpisy jak ten mogą jeszcze pogorszyć sprawę, ale wietrzę finansową klapę. Dlaczego? Ponieważ ktoś kto odpowiada za reklamę tego filmu powinien już dawno stracić pracę. Za 3 miesiące premiera, a oprócz jednego małego zwiastuna nie wiadomo nic więcej. Cisza jak makiem zasiał, a nadmienię, że śledzę wszystkie informacje na temat tego filmu, jak mało którego, ale tych informacji po prostu nie ma. Taki Avatar miał swój zwiastun ponad rok przed premierą, kolejne ukazywały się systematycznie aż do wypuszczenia filmu. Tak jak większość filmów, które potem osiągnęły sukces kasowy. Czekam nad ten film od dziecka, a mimo wszystko nie czuję się napalony, żeby go obejrzeć, to będzie tylko "taki tam sobie kolejny film w kinie". Przez takie głupie działania wytwórni, boxoffice będzie niski, co przełoży się na nie stworzenie drugiej części...
Tak przeczuwam.
Jak on ma koszmary z powodu ortografii, to co dopiero pomyśleć o innych powodach.
Cześć. Trochę wam się w jeb...em w tą niesamowicie zapierającą dech w piersiach rozmowę, ale mam pytanie do Ciebie. Jak można zrobić profil w podobny sposób do Twojego? Dodać jakieś filmy, fotki, opisy. Trzeba mieć do tego jakieś konto premium czy nazbierać jakieś punkty? Muszę przyznać, że jestem trochę laikiem w tym temacie a widzę, że Ty ogarniasz to wszystko całkiem sprawnie.
poczytaj sobie "I feel your train" stronę wcześniej,ja się nie mogę przestać śmiać:D
as lying? It's your thing is, I do not believe in my English. But to lie immediately blamed? It's just the internet, is not about what's heat.
"I do not believe in my English" - i cieszę się, że to powiedziałeś, bo w twój angielski to nikt i tak nie wierzył.
Zle zrozumiałeś Tu chodziło o to ; To czy nie wierzysz w mój angielski , to jest nie istotne . To tylko internet , i można pisać co sie chce .
Przejęzyczyłem sie . To mi sie zdarza , gdy pisze w pośpiechu , nawet po angielsku .
Nie przejęzyczyłeś się, tylko translator ci źle przetłumaczył. To się zdarza. Odpuść sobie ten angielski, bo http://memytutaj.pl/uploads/2016/03/15/56e7ea9550e90.jpg
Na poprzedniej stronie ci też odpisałem ;)
Ty co jasnowidz jesteś ? To tylko internet człowieku , o nie wiadomo o co sie czepiasz . I mała poprawka ; to nie jest translator , tylko wujek gogle . Idąc twoim tokiem myślenia ; Trzeba prezentować w necie dobrą ortografie , i nie wypisywać bzdur . No porostu bomba , ojciec kujon trafił sie .
To widać. Mam już dwoje dzieci i naprawdę ciężko mnie oszukać. Poprawka: to jest google translator, czyli najgorszy tłumacz wszech czasów. Naprawdę nie pisz już po angielsku, bo tylko się tu ośmieszasz ;p Zapytaj Zbigniewa Stonogi o to, jak należy wyrażać się poprawnie po polsku.
https://www.youtube.com/watch?v=cP0HVB4pQ9M - obejrzyj to. Ten film powinien ci pomóc opanować nowe słownictwo, a do tego będziesz miał zabawę.
słuchaj ; To jest dla ciebie gogle translator , a wg mnie wujek gogle . Od mojego ojca na pewno jesteś sporo młotrzy , i tata mi powtarza ; W necie można pisać co sie chce , to tylko internet jest sie anonimowym . Jeśli ktoś na serio taktuje rozmowy w necie ; Trzeba skończyć takimi gadkę .
serio ? Licz sie ze słowami !!!!!! Moja mama uważa podobnie i rodzeństwo moje też . Nie chce już wdawać sie w dyskusje z tobą i twym braciszkiem i siostrą \ mamą . Jeśli wg was w necie trzeba pisać prezentując , dobrze ortografie .
A dla ciebie nie jest normalne , by w necie nie stosować dobrze ortografi , i nie wolno pisać co sie chce ? Moi rodzice należą do pokolenia po wojennego . Twoi natomiast przy moich rodzicach , to dzieci .
To jest chore myślenie! Co mnie obchodzi z jakiego pokolenia są twoi rodzice? Są chorzy psychicznie, a ty po nich odziedziczyłeś swoje upośledzenie umysłowe.
umysłowo chory dzieciaku , zatkaj sie . Twoi rodzice Ryloth i sentia źle cie wychowują . Jak byś trafił do mej rodziny , zrozumiałbyś ze nie traktuje sie rozmów w necie poważnie .
A co ja złego powiedziałem ? Dziewczyno otrząśnij sie to tylko internet !!! . Twój syn obraził moich rodziców [ nazywając ich psychicznie chorymi ] . I żądam przeprosin .Od mojej mamy jesteś sporo młotrza , jest z pokolenia powojennego .
Żądać to ty sobie możesz koloru w makao. Obraziłeś mnie. Matkę Elronda nazywając mnie kujonem oraz również nazwałeś go psycholem umysłowym . Nie obchodzi mnie kim jest twoja matka.
twój synalek obraził mnie pierwszy . Jeżeli cie to nie obchodzi [ kim jest moja matka] , to źle świadczy o tobie .Rodzina kujonów http://i1.kwejk.pl/k/obrazki/2012/09/c8a905c50c7d90d09dc179b2228b0fff.jpg
proste ; moja mama jest z pokolenia powojennego . I jesteś sporo młotrza , od niej . Jak byś powiedziała wprost ; pani syn nie stosuje poprawnej pisowni w necie . To moja mama nie odebrała by tego na serio . Bo wie , że są od tego WAŻNIEJSZE sprawy .
Ja tez jestem z pokolenia powojennego i babcia Erlonda i Dantego również. I jedyną osobą która robi tuaj dramaty odnośnie tego że " ktoś się go czepia ortografii" jest facet który ma podobno 28 lat. Śmiech na sali
Ano, tak się kończy skupianie się na komputerach, zamiast na pisowni: http://www.pssite.com/upload/news/13/84/4/small_1384044426.jpg
to nie jest barosz Elrond miał czelność moich rodziców obrazić . A sentia zamiast mu uwage zwrócić , to też traktuje rozmowy w necie na poważnie .
Nienormalny to jest twój ból pośladków o to że ktoś ci zwraca uwagę i wyśmiewa się z twojego ograniczenia.
jak na matkę wypisujesz straszliwe bzdury . Więc tylko ; Nikt normalny nie bierze rozmów w necie na serio . Np ty i Elrond , dante i być może Ryloth .
Ale z ciebie donosiciel.
Oczywiście bo to ja, Dante, Erlond i Ryloth robimy dramę ponieważ ktoś nam zwraca uwagę.