PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=829225}

Zenek

2020
2,8 40 tys. ocen
2,8 10 1 39943
3,8 32 krytyków
Zenek
powrót do forum filmu Zenek

Ludzie, ale wy tak serio? Robić tandetny film o tandetnym wykonawcy tandetnej muzyki? Film o wykonawcy, który każdy swój utwór ukradł mało znanym niemieckim i rosyjskim wykonawcom? Po prostu nie dowierzam. Kicz, żenada i tandeta. Nie mogę się doczekać filmu o producencie krasnali ogrodowych.

FruttidiMarek

Widzę, ze argumenty nie działają. A stare filmy to dobre filmy. pozdrawiam.

ocenił(a) film na 1
NieMamSwojegoZdania

Nickelbacka XD

ocenił(a) film na 9
FruttidiMarek

Dobry jest mimo że rokowy zespół, czasem taki nawet metalowy w niektórych kawałkach, ale lubie, i Zenka także.

ocenił(a) film na 1
NieMamSwojegoZdania

Ty trolujesz co nie?

ocenił(a) film na 9
FruttidiMarek

To ma być jakaś prowokacja? Czego w wymienionych zespołach nie rozumiesz? Dobre są i koniec, uznane przez miliony.

ocenił(a) film na 1
NieMamSwojegoZdania

Chce ci tylko uswiadomic ze twoje zdanie jest malo warte. Sory.

ocenił(a) film na 9
FruttidiMarek

Nie obrażam się bo skłamałeś, ja nie mam swojego zdania.

NieMamSwojegoZdania

Raper polski słoń z poznania o tym zarapuje! Karramba nagrywa nadal! Popek na prezydenta!

ocenił(a) film na 9
atari799927176virgin

Goro? Wolę DP.

NieMamSwojegoZdania

Subiektywnie mamy demokrację. według mnie jest ochlokracja rządy mafii

ocenił(a) film na 10
sliwek1992

To ochlokracja czy rządy mafii? Zdecyduj się.

ocenił(a) film na 3
buisnes

Ci co tak się odzywają i krzyczą głośno ze disco polo to bezwartościowe dno to proszę zróbcie jakakolwiek piosenkę, napiszcie tekst zrobicie muzykę i wtedy się wypowiadajcie. Pozdro

anulachmielowiec18

Zawsze mnie śmieszy, jak ktoś mówi, że trzeba umieć zrobić piosenkę, by móc oceniać xD. Jak ci dadzą w piekarni spleśniały chleb to też nie będziesz mogła skrytykować, bo nie umiesz zrobić chleba?

ocenił(a) film na 9
Rextens

Nie, to raczej jak:
Kiedy patrzysz w publicznym kiblu na współsikających jak zawsze i ktoś sika na czerwono, to lepiej nie mówić że chyba powinien pójść do lekarza, bo sam nie umiesz na czerwono.

NieMamSwojegoZdania

Pięknie podsumowane

ocenił(a) film na 1
anulachmielowiec18

Argument dajesz słaby. Oglądając obraz nie trzeba być malarzem by stwierdzić, że patrzy się na kicz.

ocenił(a) film na 1
buisnes

Proszę bardzo - https://cbos.pl/SPISKOM.POL/2018/K_104_18.PDF mi się najbardziej podoba podział procentowy u osób z różnym wykształceniem. W skrócie im jesteś bardziej ograniczony, tym bardziej Ci się ta "muzyka" podoba.

Cukiereczek007

O ja pierdzielę, ty tak na serio?

ocenił(a) film na 10
adlerxx

To są fakty!

Cukiereczek007

Baw mnie dalej także takimi tekstami :p

Cukiereczek007

Większość? Skąd te statystyki? Poprosiłbym o konkretne dane, jakieś badania albo coś

Cukiereczek007

Skończ się kompromitować.

ocenił(a) film na 10
sabba

Nie mów mi co mam robić.

Cukiereczek007

Tak, słusznie większość ma zawsze rację. Miliony much nie mogą się mylić, zatem jedzmy gówno...

ocenił(a) film na 10
eltoro10000

Zgadza się, w demokracji to większość ma rację, pogódź się z tym. Teraz nareszcie zwykli ludzie mają głos nie to co za PO gdzie kreowali rzeczywistość inną niż naprawdę jest. 

Cukiereczek007

To ty, Krysia P.? To smacznego. Tylko nie jedz na posiedzeniach, bo się muchy zlecą..;-)

ocenił(a) film na 10
eltoro10000

Nie, tu Nadia.

Cukiereczek007

Ten cukiereczek to chory psychicznie bo nie wierzę żeby ktoś był tak głupi

ocenił(a) film na 10
przemo993399

Nie przywykłam do mówienia o sobie w trzeciej osobie ale nie, ten cukiereczek nie jest chory psychicznie i uwaga, głupi też nie.

ocenił(a) film na 1
Cukiereczek007

Niestety, jest głupiutki :)

ocenił(a) film na 10
baba_yaga

Nawet płci nie udało Ci się odgadnąć, ale niefart.

Cukiereczek007

to jest właśnie efekt "dobrej zmiany" chamstwo "powstało" z kolan czyli przestało się wstydzić tego że są prymitywni, w Polsce dobrze być w mniejszości bo większość nie jest żadnym argumentem tak samo jak nie mycie rąk przez większość nie oznacza że brak higieny jest dobry ;) Niezłe czasy nadeszły że jeszcze trzeba ludziom tłumaczyć dlaczego tandeta, dres, fryzura czeski piłkarz i disco polo nigdy nie będą w dobrym guście

ocenił(a) film na 10
mionemico

W Polsce mniejszość ma HIV co nie oznacza, że go mieć jest czymś dobrym. Wytłumacz mi dlaczego to co tam sobie wymieniłeś to tandeta, skoro uważasz, że trzeba, chyba żeś cham i prymityw, to sobie daruj.

browne_2

To chyba miała być recenzja filmu a nie dyskusja o gustach muzycznych... widocznie komuś się nudzi..

ocenił(a) film na 10
paulina2012vip

Recenzje to masz w dziale "Recenzje", a to jest forum i tutaj się rozmawia ze sobą o filmie i muzyce bo ten film jest muzyczny.

Cukiereczek007

Sorki zwracam honor. Film to dno a brzęczenie i zawodzenie w nim zawarte muzyką nie jest, to dno i kilo mułu

ocenił(a) film na 10
browne_2

Nie widziałeś, czemu tak kłamiesz trollu?

Cukiereczek007

Widzę, że ty wszystko wiesz. Siedzisz w głowach i znasz ich gusta, stąd twoje tezy, że większość lubi Zenka. Wiesz też doskonale kto pisze komentarz i wiesz czy ta osoba była na filmie czy nie. No poprostu jesteś nadczłowiekiem czytającym w myślach.

ocenił(a) film na 10
buisnes

Nie, ale wiem, że nie był na Zenku, w przeciwnym razie pochlebnie by się wypowiadał o tym filmie bo on nie jest zły. Zamiast tego siedzi na forum i obraża ludzi co lubią inną muzykę niż on.

Cukiereczek007

Czyli jak tobie się film podobał to znaczy, że wszystkim też musi? Myślenie 5 latka.

ocenił(a) film na 9
buisnes

Facet ma ponad 5k ocenionych filmów. Tym filmem gardzi i nie ocenił.
Mogę zbierać zakłady, ale sam stawiam również na opcję że facet nie widział filmu i kłamie. To po prostu najbardziej prawdopodobny wniosek z wypowiedzi.

browne_2

DicoPolo samo w sobie złe nie jest. Ot takie do poskakania na weselu. Każdemu wedle potrzeb i gustu. Myślę jednak, że produkowanie filmu o Zenku czy Boysach jest marnotrastwem. W naszym jakże pięknym kraju, jest wiele życiorysów i histori wartych ekranizacji. A kiedy widzę reklamę tego gniota, aż mnie oko świeżbi.

browne_2

Są dużo gorsze gatunki muzyki w tym kraju jak chociażby polski rap w 80% nawijający o seksie, narkotykach, je**niej Policji, blokach i dupach. Oraz Cypis. Tego najczęściej słucha największa patologia która poza etykietą piwa czy wódki nie przeczytała nic innego w swoim życiu. Co do Zenka film jak film. Nie każdy musi lubić disco polo. Ja lubię się przy tym bawić i posłuchać. Prosty tekst i dobra zabawa. Zenka lubię bo śpiewa o miłości. Zachował poziom tekstów i nie zrobił z siebie błazenady a mimo takiej sławy w tym kraju wciąż zachował rozum i skromność. Film ocenia się nie pod względem gustu muzyki ( bo jak się nie lubi disco polo to jak ocenić film o wokaliście który go śpiewa? ) A pod względem wykonania. Osobiście minus że Zenek Zenka nie przypomina i że mimo iż Zenek żyje nie podkładał własnego głosu. To by miało sens ręce i nogi. Osobiście myślę że film mógłby być zrobiony znacznie lepiej i więcej znaczących szczegółów jego życia. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 2
Cukiereczek007

Haha;D nie, raczej nie są w mniejszości ;)

ocenił(a) film na 1
Cukiereczek007

Matko i corko i cala rodzino. Oczy mi wypali od ciebie cukiereczek007. Jakis psychofan zalozyl konto zeby bronic zenka lub totalne bezguscie ktore narzuca innym swoje racje. To samo ostatnio w TVP powiedzial ten obrzydliwiec od disko nastepny (od majteczki w kropeczki) cytuje "jak im sie nie podoba disco to przeciez moga wyjechac z polski"

ocenił(a) film na 10
FruttidiMarek

Konto mam dłużej niż Ty psychoantyfanie disco polo. Nie pamiętam kiedy ogłosili, że powstanie film Zenek, ale na pewno długo po tym jak założyłam konto. Nic nie narzucam nikomu, za to Ty mnie obrażasz samozwańczy arbitrze dobrego smaku.

ocenił(a) film na 1
Cukiereczek007

Fungirl twilight i disco coz mozna wiecej dodac. Nie mam zamiaru cie obrazac, po prostu twoje komentarze sprawiaja ze mozg mi paruje. Nie moglem przejsc obojetnie...

ocenił(a) film na 1
Cukiereczek007

Jesli da sie obiektywnie ocenic film i ujac to w jakis kryteriach to po prostu zenek, zmierch czy inne gowno ktore oceniasz na 10 nie nadaje sie nawet na 4. I nie trzeba byc "pseudoelita" czy "arbitrem dobrego smaku" jak to mowisz, zeby to dostrzec.

ocenił(a) film na 1
FruttidiMarek

Bezsensowna dyskusja.  

ocenił(a) film na 10
FruttidiMarek

Dlaczego cały czas starasz się mnie obrazić? I nie da się obiektywnie ocenić filmu, nie wiem kto Ci to wmówił.