Ludzie, ale wy tak serio? Robić tandetny film o tandetnym wykonawcy tandetnej muzyki? Film o wykonawcy, który każdy swój utwór ukradł mało znanym niemieckim i rosyjskim wykonawcom? Po prostu nie dowierzam. Kicz, żenada i tandeta. Nie mogę się doczekać filmu o producencie krasnali ogrodowych.
Dobry jest mimo że rokowy zespół, czasem taki nawet metalowy w niektórych kawałkach, ale lubie, i Zenka także.
To ma być jakaś prowokacja? Czego w wymienionych zespołach nie rozumiesz? Dobre są i koniec, uznane przez miliony.
Ci co tak się odzywają i krzyczą głośno ze disco polo to bezwartościowe dno to proszę zróbcie jakakolwiek piosenkę, napiszcie tekst zrobicie muzykę i wtedy się wypowiadajcie. Pozdro
Zawsze mnie śmieszy, jak ktoś mówi, że trzeba umieć zrobić piosenkę, by móc oceniać xD. Jak ci dadzą w piekarni spleśniały chleb to też nie będziesz mogła skrytykować, bo nie umiesz zrobić chleba?
Nie, to raczej jak:
Kiedy patrzysz w publicznym kiblu na współsikających jak zawsze i ktoś sika na czerwono, to lepiej nie mówić że chyba powinien pójść do lekarza, bo sam nie umiesz na czerwono.
Argument dajesz słaby. Oglądając obraz nie trzeba być malarzem by stwierdzić, że patrzy się na kicz.
Proszę bardzo - https://cbos.pl/SPISKOM.POL/2018/K_104_18.PDF mi się najbardziej podoba podział procentowy u osób z różnym wykształceniem. W skrócie im jesteś bardziej ograniczony, tym bardziej Ci się ta "muzyka" podoba.
Zgadza się, w demokracji to większość ma rację, pogódź się z tym. Teraz nareszcie zwykli ludzie mają głos nie to co za PO gdzie kreowali rzeczywistość inną niż naprawdę jest.
Nie przywykłam do mówienia o sobie w trzeciej osobie ale nie, ten cukiereczek nie jest chory psychicznie i uwaga, głupi też nie.
to jest właśnie efekt "dobrej zmiany" chamstwo "powstało" z kolan czyli przestało się wstydzić tego że są prymitywni, w Polsce dobrze być w mniejszości bo większość nie jest żadnym argumentem tak samo jak nie mycie rąk przez większość nie oznacza że brak higieny jest dobry ;) Niezłe czasy nadeszły że jeszcze trzeba ludziom tłumaczyć dlaczego tandeta, dres, fryzura czeski piłkarz i disco polo nigdy nie będą w dobrym guście
W Polsce mniejszość ma HIV co nie oznacza, że go mieć jest czymś dobrym. Wytłumacz mi dlaczego to co tam sobie wymieniłeś to tandeta, skoro uważasz, że trzeba, chyba żeś cham i prymityw, to sobie daruj.
To chyba miała być recenzja filmu a nie dyskusja o gustach muzycznych... widocznie komuś się nudzi..
Recenzje to masz w dziale "Recenzje", a to jest forum i tutaj się rozmawia ze sobą o filmie i muzyce bo ten film jest muzyczny.
Sorki zwracam honor. Film to dno a brzęczenie i zawodzenie w nim zawarte muzyką nie jest, to dno i kilo mułu
Widzę, że ty wszystko wiesz. Siedzisz w głowach i znasz ich gusta, stąd twoje tezy, że większość lubi Zenka. Wiesz też doskonale kto pisze komentarz i wiesz czy ta osoba była na filmie czy nie. No poprostu jesteś nadczłowiekiem czytającym w myślach.
Nie, ale wiem, że nie był na Zenku, w przeciwnym razie pochlebnie by się wypowiadał o tym filmie bo on nie jest zły. Zamiast tego siedzi na forum i obraża ludzi co lubią inną muzykę niż on.
Facet ma ponad 5k ocenionych filmów. Tym filmem gardzi i nie ocenił.
Mogę zbierać zakłady, ale sam stawiam również na opcję że facet nie widział filmu i kłamie. To po prostu najbardziej prawdopodobny wniosek z wypowiedzi.
DicoPolo samo w sobie złe nie jest. Ot takie do poskakania na weselu. Każdemu wedle potrzeb i gustu. Myślę jednak, że produkowanie filmu o Zenku czy Boysach jest marnotrastwem. W naszym jakże pięknym kraju, jest wiele życiorysów i histori wartych ekranizacji. A kiedy widzę reklamę tego gniota, aż mnie oko świeżbi.
Są dużo gorsze gatunki muzyki w tym kraju jak chociażby polski rap w 80% nawijający o seksie, narkotykach, je**niej Policji, blokach i dupach. Oraz Cypis. Tego najczęściej słucha największa patologia która poza etykietą piwa czy wódki nie przeczytała nic innego w swoim życiu. Co do Zenka film jak film. Nie każdy musi lubić disco polo. Ja lubię się przy tym bawić i posłuchać. Prosty tekst i dobra zabawa. Zenka lubię bo śpiewa o miłości. Zachował poziom tekstów i nie zrobił z siebie błazenady a mimo takiej sławy w tym kraju wciąż zachował rozum i skromność. Film ocenia się nie pod względem gustu muzyki ( bo jak się nie lubi disco polo to jak ocenić film o wokaliście który go śpiewa? ) A pod względem wykonania. Osobiście minus że Zenek Zenka nie przypomina i że mimo iż Zenek żyje nie podkładał własnego głosu. To by miało sens ręce i nogi. Osobiście myślę że film mógłby być zrobiony znacznie lepiej i więcej znaczących szczegółów jego życia. Pozdrawiam
Matko i corko i cala rodzino. Oczy mi wypali od ciebie cukiereczek007. Jakis psychofan zalozyl konto zeby bronic zenka lub totalne bezguscie ktore narzuca innym swoje racje. To samo ostatnio w TVP powiedzial ten obrzydliwiec od disko nastepny (od majteczki w kropeczki) cytuje "jak im sie nie podoba disco to przeciez moga wyjechac z polski"
Konto mam dłużej niż Ty psychoantyfanie disco polo. Nie pamiętam kiedy ogłosili, że powstanie film Zenek, ale na pewno długo po tym jak założyłam konto. Nic nie narzucam nikomu, za to Ty mnie obrażasz samozwańczy arbitrze dobrego smaku.
Fungirl twilight i disco coz mozna wiecej dodac. Nie mam zamiaru cie obrazac, po prostu twoje komentarze sprawiaja ze mozg mi paruje. Nie moglem przejsc obojetnie...
Jesli da sie obiektywnie ocenic film i ujac to w jakis kryteriach to po prostu zenek, zmierch czy inne gowno ktore oceniasz na 10 nie nadaje sie nawet na 4. I nie trzeba byc "pseudoelita" czy "arbitrem dobrego smaku" jak to mowisz, zeby to dostrzec.