Zmierzch

Twilight
2008
5,6 339 tys. ocen
5,6 10 1 338742
3,7 43 krytyków
Zmierzch
powrót do forum filmu Zmierzch

ooo ŻAL

ocenił(a) film na 1

film dla amerykańskich nastolatek.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

ZABRAŁY MOJE CĄŻKI!!! Bueeee:(;(

keshia21

A ile waćpanny wiosen liczą? Zacznijmy od Irminy...

MilesQuaritch

Napisałam już kilka postów wyżej :P

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Ja 13 listopada o trzynastej skończę 21;p Oczko:P

użytkownik usunięty

Bez urazy,ale nagle poczułem się choć troszkę młodszy chociaż o niezbyt wiele ale to zawsze coś xd

użytkownik usunięty

Looz:P Man;)

keshia21

Mógłbym być Waszym starym i na kolana Was brać.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Ciekawe bo ,mnie na pewno byś na kolana już nie nie wziąl

No ku...a chyba.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Mógłbyś mnie wsiąść ale na piwo

użytkownik usunięty

Tzn wziąć

użytkownik usunięty

Hehe, ja myślałam, że facetów się nie bierze... No chyba, że w jakimś homo związku...:P

użytkownik usunięty

Wiesz co dzięki że przypuszczasz u mnie pedalstwo serdeczne kurwa dzięki.

użytkownik usunięty

Nie przypuszczam:P Tak sobie żartuję:) No, ale przeczytaj sobie temte posty i powiedz, że Ci się z TYM nie kojarzy:P Ja wiem, że ty jesteś 100% hetero i masz pytę i...
i się rozpędziłam

Znaczy nie wiem...
Podejrzewam
Jestem przekonana!
Ale nie sprawdzałam..:P

użytkownik usunięty

No wiesz ostatnio się spotykam z jedną dziewczyną wiec na 100 % nie jestem gejuchem.

użytkownik usunięty

Jupi! ;)

Ale ja Cię nie znam. A jak jesteś jakimś starym zbokiem co chce mnie przeorać?Jak na tej reklamie-"Cześć Marysiu. Jestem Tadek , też mam 12 lat. Chętnie Cię poznam".

"Nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie"

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Musisz być na spotkaniu filmwebu:P Hah
Nie ma ustalonej konkretnej daty
Czekam aż wszystkie filmwebowe perełki będą w Polsce:P

A właśnie? Byłaś już na takim mityngu organizowanym przez FW? Bo ja się zastanawiam czy się nie pokazać i nie poznać paru osób bo z niektórymi się fajnie gada...ale to jak do Polski wrócę.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Jeszcze nie byłam, ale planowaliśmy to na te wakacje co przeleciały... Ale keshii nie było więc i sensu nie było. No bo co? Tak bez keshii? Co to za spotkanie?:(

MUA :*

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Tak węsz wszędzie spisek tak ja kiedyś robiłem....
Śmieszne było to co napisałeś tyle aż taki stary nie jestem.

użytkownik usunięty

Ty wszystko na poważnie bierzesz, co nie?;> A zauważyłeś, że większość kobiet na tych miłosnych portalach, które mają zdjęcia z bliska (sama twarz) z reguły okazują się grube?;>

użytkownik usunięty

Owszem zauważyłem,wiesz kobiecie nie szkodzi też mieć troszkę ciała przynajmniej nie jest wtedy jakimś wieszakiem ale jak jest z niej jakiś 110 kilogramowy prosiakiem to ja dziękuję.

użytkownik usunięty

Aaaa no:P A z reguły to te prosiowate sobie zdjęcia z bliska robią. Tak się śmieję, a sama mam większość z bliska:P Były czasy jak byłam gruba... Oj były... Wróciłam po 5 tygodniach wakacji u babci... Oj 65kg ważyłam... A teraz jestem taka mała i szczupła. Więc jest ok:P Proporcjonalnie...

użytkownik usunięty

65 to gruba nie wydaję mi się moja siostra wazy 63 i jestem całkiem normalna.Wy kobiety często też wszytko postrzegacie wyolbrzymione.jak kto jest że koleś aż tak nie przejmuje się takim sprawami ,hmm my faceci jesteśmy zwyczajnie brzydcy a takie istoty jak kobiety przejmują się takim sprawni aż obsesyjnie,jaka ja okropną ma fryzurkę ,za gruba jestem, brzydka jestem itd.

użytkownik usunięty

Ja nie mam nawet 160 wzrostu. Wierz mi, że jak tyle ważyłam byłam brzydka. Teraz jestem proporcjonalna a ważę nie więcej jak 50 kg (nie mam wagi). Od fast foodu nie tyję (dzięki Bogu!) a słodyczy nie lubię:-) Więc się trzymam:P I obsesji żadnej nie mam i nie miałam, jednak gdy każdy, KAŻDY mówił "Aśka, ale przytyłaś" to chciało mi się zrzucić to wszystko i być normalną. No i tak 5 lat mam mniej więcej tą samą wagę:P

Luz Dante.

Bądź jak Dante z "Clerks"-wyluzowany i poj...any (pozytywnie);P

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

No ile masz? 27? 29? Trzydziechy na bank nie masz. Dark Lady Katarina coś wspominała. Plotkowałyśmy na Twój temat na gadu gadu:P

Ja Wam dam ku...a 30! emerytem nie jestem jeszcze.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Aaaa widzisz:) Jak trzydziestki nie masz to mogłabym się za Ciebie wziąć:P

MilesQuaritch

Ale ja ślubowałem czystość.Jeszcze przed komunią.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Komunia to bubel i ściema jak cala religia zresztą hehe.

użytkownik usunięty

Tya... komunia...
Nie pamiętam komunii
Nie pamiętam chrztu
Nie pamiętam chrzestnej, bo ją ostatnio na chrzcie widziałam:P

użytkownik usunięty

A ja nie pamiętam już modlitwy i dobrze mi z tym jak dobrze być ateista:D

użytkownik usunięty

Wiesz co jest w ateistach najlepsze? Że podczas jakichś katastrof życiowych modlą się gorliwiej niż księża:D

użytkownik usunięty

To jakiś podrabianych ateistów nasz wiesz skąd ty w ogóle takie rzeczy wiesz hmm?

użytkownik usunięty

Wszystko zależy od wychowania. Jeśli zostałeś wychowany przez katolików to tak czy siak będziesz mówił "O Boże" i zwracał się do Boga. Taka jest prawda;)

użytkownik usunięty

Sratata ja już tak dawno nie mówię a po pierwsze według religii wzywanie boga w każdej nawet najbardziej błahej sytuacji to grzech.

użytkownik usunięty

Po to są reguły żeby je łamać. I widzisz, kiepski z Ciebie ateista. Prawdziwy ateista może pisać swoje racje, jednak nie wywyższa się nad katolikami. Chodzi mi o to, że prawdziwy ateista tak czy siak pisze o Bogu z wielkiej litery. To już nie kwestia wiary, ale szacunku do innego człowieka.

Nie pamiętasz bo byłaś zalana.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Łyhyhy... Też nie pamiętam czy jeszcze z cyca piłam więc nie wiem:P

Nie z cyca a z gwinta.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Miałam za małe usteczka, żeby objąć taką długą, wielką szyjkę butelki:P

hmmmm ale jakoś weszła? ;P

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Chyba, że byłaby pchnięta siłą. Ale nic takiego nie miało miejsca:P