...będący 6 częścią rozmów na temat Alana Rickmana i wszystkiego co jest z nim i Alanholiczkami związane.
Taaa trzeba zakopać i pożegnać nasze mądrości o Alanie. jakoś smutno mi na wątrobie, że nie ma już tego tematu ale cóż. Alan jest niewyczerpanym tematem dyskusji
nawet w Czechach przetłumaczyli tytuł a u nas to nie łaska...http://www.csfd.cz/film/224194-bezcenny-syn-nobel-son/
nie wiem czy to dobra wiadomość (ja uważam że tak) ale ostatnio wyszyłam napisy do Search for John Gissing i znalazłam po Hiszpańsku kto wie może za niedługo zrobią polskie mi by się ang przydały(polskie to szczyt marzeń)..
Ja nie wiem co tutaj sie wyprawia beze mnie...troche człwieka nie ma a ten się zaczął zadawac z PODEJRZANYM towarzystwem... http://rickmanalan.free.fr/galerie/displayimage.php?album=112&pos=0 Na miejscu jego kobity zaczęłabym sie obwawiac;]
Kto tęsknił? Łapcia w górę. Nikt? Wiedziałam, też Was kocham;] Co słychac (jakos trzeba zacząc;)
Dlaczego? Czyżbyś miała nadzieję, że masz u niego szanse, sunshine? ;D
Odnośnie usunięcia Waszego tematu, to wielka szkoda. Miło się Was czyta. ;) Niech no spróbują jeszcze coś usunąć! Ja mam wprawę w wysyłaniu maili z zażaleniami! Też pomysł, żeby takie przyjemne tematy usuwać. Phi! Mam nadzieję, że szanowne moderatorstwo nie będzie więcej uprzykrzać Wam życia. ^^
(tak się zbulwersowałam, że aż musiałam coś napisać xP)
Chwilkę człowieka nie ma i czego się dowiaduje? Jakieś usuwanie tematów? A ja się dziwię, że mi nic na pocztę nie przychodzi... Już myślałam, że wszyscy się tak pilnie do sesji uczą...
No nic- łatwo się nas chyba nie pozbędą ;P Choć nie wiem jak to by się za nas próbowali brać ;) My się nie damy, co???
Mittron miło znów widzieć! Co tam u Ciebie złotko? Bo ja w dalszym ciągu nie wiem jak potoczyła się Twoja 'kariera studencka'? Ja wylądowałam jednak na archeologii we Wrocku :)
No i powód odwiedzenia dzisiaj forum ;)
URODZINY PAULINY! (i to 21!)
Wszystkiego najlepszego Kochana!
Spełnienia wszystkich alanowych marzeń ;)
No to teraz zostaje mi tylko włączenie obserwowania tego tematu i odzywania się tutaj czasem ;)
Pozdrowienia dla wszystkich ucieśnionych przez filmweb spamujących fanek! XD
ja się przyłączam do życzeń wszystkiego naj naj lepszego;)
co do zdjęcia to powiem, że nie dziwie się tym panom że z Alanem sobie pozują ale Alanowi bo jakiś nieprzystojnych "modeli" sobie wybrał (szczególnie ten w środku jak papuga wygląda) ;p
"Leniwa ciszo" ależ oczywiście że tak
i nie "miałam nadzieję" tylko wiem to na pewno zresztą my wszystkie tu na tym forum to wiemy i kazda z nas ma szanse
nie po to przez 6 tematów zastanawiamy się jakby go tu "wyrwać" żeby jeszcze wątpić w swoje możliwości oraz urok osobisty
Naturalnie:) A jak już któraś go wyrwie, to się oczywiście tym pochwali. I jeśli (broń boże!) się jej znudzi, to go udostępni innymxD
Dziękuję za pamięć o moim święcie, tym samym wkraczam w trzecią dekadę swojego życia, nadal wielbiąc sir Rickmana szaleńczą miłością:)
Alan się nie może znudzic, o nie ;) trzeba tylko czekac, która z nas go pierwsza wyrwie i potem już jak w bajce- żyli długo i szczęśliwie :)
meAlancholic, przesyłam spóźnione życzenia! ten tekst o wkraczaniu w trzecią dekadę życia, hmm... brzmi poważnie, a mnie też już niedługo czeka :) tzn teraz rozkoszuję się ostatnimi 3 miesiącami nastoletniego życia :)
kochane niebezpieczni spadamy w dół zaraz nam zniknie ten temat..
jeśli chodzi o film alanowy to jutro leci "autostopem przez galaktykę" choć raczej nie opłaca się go oglądać ze względu na Alana bo jego głos będzie zastąpiony lektorem ale zawsze mogę zaliczyć kolejny film z udziałem Bill'a;)
żeby nam było miło to słyszałam że Alicja w krainie czarów w kinach ma być dubbingowana ale całe szczęście udostępnią tez wersje z napisami
Sunshine, faktycznie jest milej dzięki takiej informacji, bo gdyby Alicja była tylko z dubbingiem, byłaby to wielka strata.
Dziewczyny, mam pytanie- czy któraś z Was ma może w swojej alanowej filmografii An Awfully Big Adventure? z napisami lub lektorem? Bardzo bym chciała zobaczyc ten film, a niestety w naszej rodzimej telewizji nie ma on racji bytu. Słyszałam, że emitują go na Zone Europa, ale mój telewizor nie odbiera tej stacji. Byłabym wdzięczna za informację :)
pozdrawiam!
Oj, zgadzam się! Właśnie kolejny raz odtwarzam 'Pretty Woman' z Sweeney Todd'a i czuję się jakbym umarła i trafiła do nieba ; d Alan i Johnny... Więcej dodawać nie muszę.
A tak poza tematem - witam Panie :) Jestem nowa na forum, aczkolwiek mój bzik na punkcie Alana nowy nie jest...
Witam:)
Lady Joy, ten film jest gdzieś na osiołku, jest też na rs i ja mam go stamtąd właśnie. No ale nie mogę tutaj podać linka, bo nat temat skasująxD
na chomiku są linki do strony z której można ściągnąć film niestety w internecie brak wersji z lektorem bądź napisami....
Wzajemnie Nela:) Toczy się kariera, owszem toczy. Zobaczymy czy się przetoczy przez sesje. Inżynieria materiałowa Krk...ŚCIŚLE związana z moją humanistyczną duszą;)
moje drogie muszę się pochwalić moim skarbem a mianowicie na mym biurku leży oryginalna "nieprawdopodobna historia" nabyta kompletnym przypadkiem dziś w empiku (co mnie zdziwiło że to tam jest gdyż już 2 empikach powiedzieli mi że nie mają)
więc wczoraj jadąc na zakupy wstąpiłam do M1 w czeladzi i tam weszłam do empiku i oglądałam książki gdy wtem moja siostra podbiega do mnie i wręcza mi ten film "nieprawdopodobna historia" i to koniec pytałam ją teraz czy było więcej egzemplarzy on mi odpowiada że nie pamięta bo ja już nawet nie szukałam tego miejsca tylko poszłam kupić za 25 zł;)
za cicho pewnie przez naukę, w końcu sesja i pilne studentki się uczyły :) no ale już koniec i tydzień ferii, nareszcie obejrzę sobie spokojnie "Pachnidło" :)
na allegro można kupić nieprawdopodobna historię
http://www.allegro.pl/search.php?string=Alan+Rickman&search_type=1&description=1 &location_radio=1&order=n&st=gtext&ap=2&aid=224833&bid=536&p=2
no właśnie może tego się trochę obawiam a czasem mam chęć na kupienie czegoś co powiedzmy nie kosztuje 5 zł tylko wiecej
dzis w tv było powiedziane ze jutro odbędzie sie Berlinale
nie wiecie czy Alan jest nominowany do jakiejś nagrody?
jakis czas temu ktos wspominał o BAFTA ale nie wiem czy juz odbyło sie to rozdanie nagród i czy bedzie transmitowane w naszym kraju?
niestety nic mi o tym nie wiadomo choć miło by było wiedzieć że Alan jest nominowany i wygrywa co do emisji wątpię żeby była emitowana
nie wiem Sun gdzie ty ta nominacje widziałaś ale tu nic o tym nie ma
http://www.stacjakultura.pl/4,18,5000,Ogloszono_nominacje_do_nagrod_BAFTA,artyku l.html
ani tu http://www.bafta.org/awards/film/film-awards-nominations,949,BA.html
to chyba ty Kwiat źle zrozumiałaś bo ja nie napisałam że Daniel jest nominowany tylko Harry Potter jako film
tak jest napisane nawet w twoim pierwszym linku na drugiej stronie
a dzięki, już poszła, jakoś cudem, tylko matma została;)
Świetny zakup, gratulacje. Chyba też pochodze po Empikach w Krk, być może też mi się coś trafi...