Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 186 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

Chore relacje prześladowca-ofiara; psychopaci-Alan. Wejście grozi szokiem, odpowiedź tym bardziej, ale zapraszamy

sunshine_7

Oo Sun zna się na rzeczy:P

kwiat

Z taką znajomością już się pewnie urodziła:)

meAlancholic

My już jakieś 2 strony o Sun rozmawiamy i tylko kilka razy przewija sie słowo Alana:P Trzeba by już jakiś nowy temat zarzucić choć to będzie trudne bo rozmowy o Sun są takie fascynujące:D

kwiat

Mówiłyście, że podobają się wam mężczyźni w garniturach (zwłaszcza jeden…), ale tak uważa większość kobiet, więc może teraz coś bardziej „kontrowersyjnego”… - frak, co sądzicie o takim stroju? XD

sugmanik

garnitur, frak, surdut wszystko jestem na tak
kwiat aż tak cię fascynuje ??

sugmanik

A wiecie, że na filwebie są wirusy? Teoretycznie niegroźne, bo tylko odpowiadające za otwieranie się reklam, ale i tak to jest chyba nielegalne… ;D

sugmanik

filmwebie*

sugmanik

A gdzie jest Mittron? Coś jej ostatnio nie ma :P Sun z przykrością stwierdzam że nie fascynujesz mnie aż tak bardzo przykro mi nie ta płeć:P

kwiat

Wracając do pytania Alana. Frak może być ale wolę jednak garnitury:P

meAlancholic

To ja powiem tak fraki mi się nie podobają, ale za to garnitury są boskie. Garnitury są lepsze pod każdym względem :P

kwiat

A widział ktoś kiedyś Alana we fraku?

kwiat

Mnie się zdaje, że było gdzieś jakieś zdjęcie Alana we fraku...Ale nie pamiętam w jakich okolicznościachxD

kwiat

w takim typowym fraku nie przypominam sobie go, ale coś "frakopodobnego" miał na sobie kilka razy... XD

sugmanik

Muszę poszukać jakiegoś zdjęcia sir Alana we fraku lub w frakopodobnym czymś:D

kwiat

Rickman jednak pokazał się kiedyś we fraku... A mianowicie w filmie „Something the Lord Made”, na uroczystości z okazji przeprowadzenia udanej operacji XD Wydaje mi się, że Alan powinien też być we fraku w filmie „Nobel Son”, ale nie oglądałem filmu, więc nie wiem... Ale tak naprawdę po tym co jest w Internecie ciężko ocenić, czy to frak, czy coś innego, bo zdjęcia są kiepskiej jakości... na niektórych uroczystościach rozdania nagród Alan mógł mieć frak (a jak nie, to w każdym razie coś frakopodobnego, np. surdut... XD)

A tak zmieniając nieco temat... czy nie sadzicie, że to „zbliżenie”: http://pics.livejournal.com/alanrickmanfrek/pic/00b3czhg/g178
nie wygląda na [tylko] przyjacielskie? ;D

sugmanik

Wyglądają jak przyjaciele jeśli Alana miał by odwróconą głowę do niej to kto wie:P

kwiat

Znowu osunęli temat Konrii tym razem ten drugi utrzymał się dłużej, ciekawe czy spróbuje ponownie założyć jakże interesujący temat tylu : Jaki Alan ma brzydki ryj"....

kwiat

*typu

kwiat

Mam taką osobistą wzmianką do sir Alana czy mógłbyś już nie pisać na swoich opisach gg jaki to ten kotek jest słodziutki gdyż Ci strasznie zazdroszczę i już sobie mogę tylko wyobrazić jaki on musi być malutki i w ogóle:P Jak ja czytam że Ci się mieści na dłoni i te inne opisy to chce mi się zakraść do Ciebie i ukraść go.... Wyszła na jaw moja zazdrość o kotka, już nie mogłam wytrzymać:P

kwiat

Kwiat, nie wiedziałem, że masz mnie na liście kontaktów... :D A nie będę pisał o kotku pod warunkiem, ze ty nie będziesz zwracać sie do mnie "sir" ;P

sugmanik

kwiat alez ja się nie smuce wiec nie powinno ci być przykro
po prostu zastanowiła mnie twoja chęć założenia tematu o mnie

sugmanik

Kiedyś pisałeś nr gg i ja swym sprytem go odnalazłam i zapisałam... ok i już nie zwracam się "sir" rozumiem, że przeliśmy na Ty czyli Alanie :P

kwiat

Mi nie chodziło o to by zrobić dla Ciebie osobno temat tylko, żeby ktoś napisał coś niezwiązanego z Tobą bo cały czas o tobie rozmawialiśmy Sun :P

kwiat

aha
tak czy inaczej rozmawianie na mój temat jest raczej mało owocne bo nie ma żadnych nowych ani potwierdzonych informacji

sunshine_7

Sun powinnaś się przyłączać do rozmów o Tobie i weryfikować prawdę fałsz i trochę o sobie powiedzieć:)

kwiat

raczej nie

sunshine_7

Widać, że nadal chcesz byśmy o tobie raczej nic nie wiedzieli..

kwiat

co racja to racja
nie mam ambicji promowania się w necie

sunshine_7

No proszę jaka skromna:D

meAlancholic

nie skromna tylko cenię sobie swoją prywatność
niektórzy lubią o sobie mówić gdy są anonimowi bo wtedy mówią co chcą i inni raczej nie sprawdzą czy to jest zgodne z prawdą
ja taka nie jestem

sunshine_7

Ależ my to szanujemy:P A co do mówienia o sobie... Myślę, że nie ma nic złego w ujawnieniu naszych zainteresowań, czy też wieku lub tym podobnych rzeczy.

meAlancholic

i owszem ujawniłam swoje zainteresowanie panem na którego forum sie znajdujemy więc to chyba wystarczy

sunshine_7

Jeśli wg Ciebie starczy to w porządku:D Ale szanuj też tych, którzy piszą o sobie więcej:P

meAlancholic

A zmieniając temat....Alan jak twój kociak?

meAlancholic

"cenię swoja prywatność"...skąś to znamy, nie ma to jak być idolem i przykładem;)
Alan tak, bo mi w pamięci zostało, Rickman pojawial się na uroczystościach we fraku, a mnie osobiscie to obojetnie czy we fraku, czy w garniturze, byle zeby dobrany do sylwetki, elegancki i dobrze leżał. W jego przypadku tak zwykle jest akurat. Apropos zdjęcia...ty to sie zawsze doszukujesz...eh...;)

Mittron

W końcu wróciłaś na forum:)

meAlancholic

ależ nie zamierzałam z niego odchodzić...;) poprostu ostatnio nawał zajęć że tak powiem...

Mittron

Uuuuu...współczuję i cieszę się że jednak znalazłaś czas:D

meAlancholic

Och Sun, najpierw piszesz, że nie chcesz byśmy o tobie rozprawiali, a teraz sama napędzasz od nowa ten temat… to tzw. hipokryzja… ;P
Ten kociak nie jest mój, mam się nim tylko opiekować do czasu aż moja koleżanka wróci z wycieczki…
Mittron, ciszę się, że w końcu zaszczyciłas nas swoja obecnością XD

sugmanik

Oj ja bym potem nie chciała już oddać... A co do Sun masz całkowitą rację^^

meAlancholic

również się cieszę, dziękuję, aczkolwiek nie ma czego współczuć, zajęcia przyjemne:))żałuję tylko że nie już na forum tematu wspaniałego konriego...

Mittron

cala przyjemnosc po mojej stronie...;) Powiem tylko tyle...współczuję kotu;P

Mittron

Nie traćmy nadziei, może założy nowy, równie ambitny xD

Mittron

ależ ja niczego nie napędzam
to wy sobie upodobaliście moja osobę

sunshine_7

Już kiedyś zdaję się pytałam co w tym złego i nie odpowiedziałaś. Więc chyba Ci się to podoba;P Tylko oczywiście nie przyznasz tego...:D

meAlancholic

wlasnie...sa o wiele ciekawsze tematy niz Sun, ten o niej jest nuuudny, nie mozna plotkowac, bo jest na forum, wszystkiemu zaprzeczy i chociaz nic o niej nie wiemy (PRAWIE tak jak o Rickmanie) to jednak tematy związane z nim są ciekawsze i mozna bynajmniej pofantazjowac i dopowiadac...;)

Mittron

Aj można...Ostatnio znowu zastanawiałam się co by było gdyby Alan był moim sąsiadem. Oj chyba codziennie pożyczałabym od niego cukier^^

meAlancholic

Rima już by go upilnowała, codziennie patrzyłaby na ciebie ostrzegawczym wzrokiem... ;D

Mittron

Mitton, współczujesz? Mam przez to coś konkretnego rozumieć? ;D

meAlancholic

tak, naprawdę jest to fascynujące doświadczenie czytać o sobie rożne "teorie"