Chore relacje prześladowca-ofiara; psychopaci-Alan. Wejście grozi szokiem, odpowiedź tym bardziej, ale zapraszamy
Ja też żałuję, że temat kornii został zablokowany no cóż może jeszcze ktoś odważny założy taki " interesujący" temat:P
Dziękuję obu Paulinkom :)
Sun, masz rację czuję się dowartościowany... (ale w pełni na to zasługuję ;P)
Co do „adoratorek”... ;D Czyżbyś była zazdrosna? ;P XD
Byłem ciekawy jak odpowiesz na to pytanie, bo nie jest ono jednoznaczne, ale jak widać ciebie nie można podejść ;D (to oczywiście komplement... XD)
Sir Alan dziękujesz dwóm Pauliną czy to znaczy że Sun też ma tak na imię? Bo jeśli tak to jesteśmy imienniczkami:P
Kwiat, to Alanholic_girl ma tak na imię :D Sun jest zbyt tajemnicza, nigdy nie dowiemy się jak brzmi jej imie... XD
Acha no tak ale Sun chyba coś kiedy napisała że ma 19 lat czy coś takiego :P Odkryła się trochę przed nami dziewczyna :)
Zaczekaj nela trochę się rozpędziłam z odpowiedzią ale o co chodzi, że ty na mojego bloga czy ja twojego bloga?:)
Dobrze Paulinko, niech będzie po imieniu :D Sun, udzielaj się, możesz przecież mówić o sobie, bez większego ekshibicjonizmu, my tylko wyrażamy swój podziw nad tobą… XD
Oj tak. A zresztą skoro ten temat jej nie odpowiada, to niech zaproponuje inny, w jej mniemaniu ciekawszy xD I tyle;p
Sun, umilkłaś skarbie... A narzekasz gdy nikt nic nie pisze... Coś nam temat nie idzie, może jutro będzie lepiej... Znikam, Rickmanowych snów skarby ;*
Nie bój się Kwiat, Sanszajn nic ci nie zrobi, pisała przecież, że nie lubi przemocy... ;D (więc jedyne co moze to sie obrazić ;P)
znów mnie obgadujecie
proponuje obgadywać np Alana Rickmana
to nie przedszkole nie mam zamiaru "strzelać fochów" czy jak to sie tam mówi(?)
Fochy można: mieć, stroić, pokazywać; o tym „z przytupem” nie słyszałem, ale do Sun, mi nawet jakoś to pasuje... XD ;P