Super Alex gra "agenta" Alexa :) Niezle co ?? Film świetny a Alex :* Boski :) Ma świetne fotki :) Na portalu ...... (nie powiem :P ) A tak wogole to naprawde swietny, wysportowany aktor :*
Wiesz nie dziekuje za te kciuki :D zobaczy sie jak jutro sie napisze narazie nic mi nie jest ale pewnie jutro nie bede wiedziala co zrobic ze soba :/ <boje się> co do filmu.. hymm nie wiem w jakim by mogl zagrac... hihi nie podam tytulu ale moze w jakims mlodziezowym, wiecie przyjazn, milosc itp.... :D:D ja mogla bym zagrac jego dziewczyne :P ;)
POWODZENIA W TESIE :) A Alex pasuje do rol raczej dobrych chociaz jako zly charakter moglby byc ..... mniam :)
ja bym go wolala tylko w dobrych :P bo sa czasem tacy aktorzy, ktorzy grali zle role i przet to jakos ich nie lubie nie wiem czemu ale tak mam ale pewnie i tak jakby Alex zagral zly charakter to i tak bym zdania o nim nie zmienila :P
No co do testow to juz jeden za mna...:/ normalnie ale porazka byl trudniejszy od probnego a mowia ze probny jest zawsze trudniejszy od prawdziwego bo robia tak zeby przygotowac...:/
hMMM,,, ja tam wole zle charaktery ogolnie w filmach wiec nie mialabym nic przeciwko :D A sprawdzianu wspolczuje :D
Podsłuchałam <oj nieładnie;P> jak dziewczyny gadały o nim w WC, podobno jakaś rozprawka była, tak? Ja dziś miałam próbne matematyczno-przyrodnicze. I zapewne będzie jak zwykle-napisze wszystko, z czego połowe źle:P A najlepsze było to, że spojrzałam na jedno i wiedziałam ile powinno wyjść, ale żadny, cudem tyle nie wychodziło;p I jedno pytanko: wiem że nie zobaczymy w zimę dzięcioła, ale powiedzcie mi, dlaczego? Humanistyczny z natury łatwiejszy;p Cóż, życze powodzenia na matematyczno-przyrodniczym:D
Ja bym widziała Alexa w roli jakiegoś kogoś złego, ale nie do cna, żeby jednak coś dobrego w sobie miał. Do takich nie do końca złych mam jakiś sentyment;P LoTR-Gollum, HP-Draco Malfoy <on może jest zły do końca, ale w tej rodzinie nie ma wyjścia:p> PotC-Jack Sparrow <nigdy nie wiadomo po czyjej stoi stronie> Nie wiem... JAkby był jakieś 4,5 lat młodszy, mógłby zagrać Artemisa Fowla;P
Jack z POTC nie jest zly !!! :) No Draco natomiast jest zly ale fajny :D A jak byl maly to taki slodziutki :D
jasne hiihihi a jakby byl z 30 lat starszy moglby zagrac T-Baga w PB ne ? hehehe
Co do testow to byla rozprawka ale na szczescie nie taki glupi temat :D A mianowcie Swiat pozbawiony ogrodow bylby ubozszy czy jakos tak... sa gorsze temat np czy muzyka lagodzi obczyaje no i jeszcze jeden przyklad z literatury wiec co wezme o muzyce z jakiejs ksiazki ?
Pirat--> z natury zły, a Jack dba o własne interesy, ale serce ba dobre:) a Draco rzeczywiście był słodziutki;pp
Aha, mam nadzieje że Ci dobrze poszło;)
Nie moge przeżyć tej mumi;/;/
hahahah dobre z tym T-Bagiem :D xD
w złej roli... hmmm, mi też jakoś nie pasuje do złych :)
To dobrze, że nie b ył zły, bo z rozprawki można zagarnąć dość dużo punktów :D:)) pozdr
no mozna... az 16..z reszta myslalam ze matma lepiej mi poszla a ja dzisiaj sprawdzialam odp to jak bedzie 15 ptk to bedzie dobrze...
No szyderka by byla jakby zagral T-Baga znaczy nie zagral by bo za mlody hehe ale tak mi sie powiedzialo.
Nie ogladam PB więc nie skomentuje:/
Prawdopodobnie z matmy będzie pisany jeszcze raz bo był przeciek i na necie kilka dni przed egzaminami były rozwiązane już zadania... U nas próby to była katastrofa: z mamtmy miałam 31\50 i byłam 2 w klasie... tragedia
wiesz z probnego nie zdradze swoich wynikow :/ ale nie rozumiem czego w 2 klasie bylas, przeciez pisze sie w 3 :]
Wiem że sie pisze w 3, ale w 2 są próbne i z próbnych po napisaniu z matmy byłam druga w klasie.... Znowu nie na temat:P Dobra, dajcie jakiś temat związany z Alexem:P
co probny w 2 ? u nas sie pisze i probny i ten prawdziwy w 3...no teraz mozemy zmienic temat :P tylko o Alexie juz wszystko chyba wygadane :P:D wiec nie mam zadnego pomyslu, moze wy macie ?
Widzisz tak sie sklada ze ja tez nie wiem i jest maly problem, poniewaz Kinga juz nie przychodzi, Luelle przyjdzie raz na jakis czas, a Huronkowa hymm jej jakos ostatnio nie widac :/ wiec albo wymyslimy same jakis temat i go porzadnie rozwiniemy, albo forum podupadnie :((
FORUM NIE MOŻE PODUPAŚĆ! <za dobrze mi sie gada:p> nie mam pojęcia...:/ Wiesz co? napisz do mnie na gg <9785915> to wymyślimy jakiś topic i rozwiniemy tu bo tak to raczej trudno wymyślić bo było już wszystko....
here I am ;)
Ja nie miałam próbnych w 2kl gim, ale miałam mieć, w końcu jednak nie było.
A jak tam z wyborami liceum? :)
o Alexie już chyba wszystko mówiłyśmy! ;) :D
http://www.youtube.com/watch?v=YZLzyoqI-tM
tylko trochę dziki dźwięk :/
a Missi Pyle mi się zawsze będzie kojarzyła z Nadią Vole xD :D
dobrze ze jestes ... przychodz czesto. No juz wybralam szkole ale czy mnie przyjma to juz nie odemnie zalezy :/ jeszcze podania zlozyc i w ogole... latanie po tych szkolach....
Wlasnie w tym problem o nim juz wszystko powiedziane i nie mamy jak gadac bo sie beda czepac ze nie na temat :/
Jestem, jestem nie tak czesto jakbym chciala ale jestem ;D A no i wiecie wierze ze utrzymacie forum :D Albo rozeslijmy jakas wiadomosc typu lancuszek o forum --> dobry pomysl co ??
no dobry, dobry tylko gdzie i komu chcesz to rozeslac ? w tym problem wlasnie ze nie mamy kogo namowic, zeby z nami gadal i podzielil sie swoim zdaniem :(
Dokładnie... Ja osobiście jak kiedyś wejde na bloga swojego moge dać linka i napisać że film i Alex są ach i och i w ogóle, ale wątpie zcy to załatwi sprawe....:/ <ludzie żadko kiedy czytają co się napisze:/> Nie mam pojęcia.....
hmmm... Jak by to...
Znowu zapomniałam wejś na jego myspace'a xD e tamnie chce misię już logować, zrobię to następnym razem ;)
Co do frum, to nie może upaść, oczywiście że nie! Tylko jak to zrobić...
http://blue-crush.fan-sites.org/ hmm ciekawe,ze strony o AP - trza przejrzeć;)
ej... sadze, ze i tak nie wypali z tym werbowaniem wiec powinnysmy dac sobie spokoj i zamast myslec czy ktos sie bedzie wypowiadal, powinnysmy znalesc nowy temat i go jakos porzadnie rozwinac. Wiem, ze juz wszystko omowione ale zawsze cos sie wymysli. No i wracajac do Alexa mam pytanie. On bedzie gral w tej Mumi czy nie ? bo bylo napisane ze zagra a teraz go usnuneli z obsady a filmwebie.. wiec jak to jest ?:|
Tez chcialabym to wiedziec :D No ale jak dla mnie to nie jest wazna "mumia" :/ Tylko ty kiedy bedzie 2 czesc "Alexa Ridera" ?? Bo to jest nie pewne :/
no wlasnie, pytanie brzmi czy w ogole bedzie ??:/ znajac ich mozliwosci to wcale nie zrobia albo zrobia jak juz bede stara :P ale i tak ogladne :D:D :P
ja nie wiem jak z mumią. Ale AR dalej musi być! miło by było,jak bgy się już za to wzięli, może jak bęedę mieć20 lat to wyjdzie xD hahhhh ale tez pójdę xD xD xD :D :)
dokladnie lepiej pozno niz wcale :P :D:D tylko oby nie za pozno ..:/ nie jestem pewna ale jakbym miala 40 na karku to sadze, ze bym poszla :D:P
w sumie nie wiem czy to dobru pomysl, zeby isc jako staruszki do kina na taki film, bo wiecie jeszcze za bardzo sie zachwycimy ( mialam co innego napisac ale lepiej niee :P:D:D) i jakiego zawalu dostaniemy :P:D:D:D
Co do filmu to, o to oczym dyskutujemy teraz powinno byc pisane na forum o filmie ale i tak dobrze bo chociaz Alex ma cos wspolnego z tym :D:D :P ;)
Tia... siadziemy sobie wszystkie i będziemy wydawać jęki zachwytu:P:P Swoją drogą, ciekawe jak Alex będzie wyglądał za jakieś 25 lat:P
no nareszcie ktos wszedl na forum i cos napisal :D:D wiesz nie zastanawialam sie, jak bedzie wygladal za ok. 25 lat ale sadze, ze jak bedzie kolejna czasc alexa ridera za 30 lat w kinach to jak znajdzie sie jakis glupol co bedzie chcial ze mna byc to pewnie pojde wtedy z moim dzieckiem na ten film :P
hehehee :)) rzeczywiście ciekawe :)
Ania! Na pewno się znajdzie! I napewno nie głupol! :))
Ja też pójdę xD hahahh już to widzę! ^^ Jak by była córka to i mama i córka z zachwyceniem wpatrujące się w ekran <rotfl2> :D ;)
no jak przejde operacj plastyczna to sie kazdy znajdzie :D:D:D no w koncu wrocilas :D:D hehehe jak bylo na wycieczce ?? moze napisz mi na myspace, zeby nie bylo ze nie na temat :D:D co do filmu to pojde napewno o ile wyjdzie tylko nie wiem, czego ciagle zmieniaja obsade alexa w mumi poprostu nie wiem... :/ chyba napisze do shemka :P
No wiecie moze i to dobrze isc w przyszlosci z wlasnym dzieckiem do kina na Alexa :D Ale ja ososbiscie wolalabym aby to bylo wczescniej :D
:( ale wtedy na pewno nie pójde ze swoim dzieckiem<lol> hehe;) Miejmy nadzieje że nie wyjdzie później niż w '09:p
No wiecie ja i tak juz wiem ze w :
2008r. ide do kina i w 2010r. tez ide :d Wiec 2009 mam wolny :P Ale chce wczesniej oczywiscie :)
to na co idziesz do kina ze masz zaplanowane ? w tym roku na pottera zapewne :D:D:D <ja tez ide :P> a 08 i 09 ??
tja,też jestem ciekawa:D Ja cały ten rok i następny rezerwuje na Gossip Girl i jeszcze '08 na Fowla. Jeśli wejdzie, co jest mało prawdopodobne...:(
No wiec moje rezerwacje to :
2007r. ---> piraci, Shrek3, HP5, Hairspray i Skarb Narodów 2 :) A no i HIGH SCHOOL MUSICAL 2 --> ale tego nie ma w kinie :/
2008r. ---> Harry Potter 6 i High School Musical 3 : )
2010r. ---> Harry Potter 7 :)
No i pewnie jeszcze cos tam wpadnie :D Ale narazie te premiery mnie interesują :D
super tytul trzeciej części HSM - Haunted! Ale się uśmiałam! Ciekawe, kto tam bedzie "haunted"... Może Sharpay umrze i będzie straszyłą Troya i Gabrielle? Nie!!!! Tylko nie Sharpay!!!!!!!!!
Yyy... jak by kto pytał (;P) to ja na pewno wybiorę się na film pt. "Hania", na Pottera pewnie też ale będę narzekać na Radcliffe'a i Watson xP
Na "Ultimatum Bourne'a" na bank xD może na "Mr.Brooks"... zobaczymy ;P
A tego całego High School Musical nie widziałam,mówicie że warto?
Alex mgłby w czymś fajnym zagrać anie w Mumii... ;)
Nie widzialas HSM ?? Zaluj :D A coz Sharpay mialaby zginac ?? Nie sadze ona za nic nie da sie zniszczyc :D
Ja napewno na Pottera, Shreka, a tak ze mna to nigdy nic nie wiadomo:PP
Ale napewno ide w sobote na piratow:D:D high school musical warto obejzec! Musi w czyms fajnym jeszcze zagrac!
Ja na piratów wybieram się jutro no ewentualnie w czwartek :D A Alexa widzialabym w roli czarnego charaktera np. jako najpopularniejszy chlopak w sql uwodzi jakas dziewczyne itd.... wiecie o co biega :D
tak no moglo by cos takiego byc tyle, ze jakby zagral taka role to za duzo panienek kolo niego by bylo... no ja ide tylko na pottera i kingusia chyba to ty pisalas ze 08 idziesz na pottera 6... heh watpie zeby zdazyli go zrobic w rok bo zawsze robia w dwa.. wiesz o co mi chodzi :P a co do shreka 3 natomiast to moim znajomi juz ogladali< ahhh internet :P > i sadza ze glupi wiec nie wiem czy sie oplaca..