Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
69 581 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

należę do grona anty-fanów emmy i mam cos do powiedzenia..
wkurza mnie ze "wielki faneczki emmusi" (które prawie zachowuja sie jak lesbijki) gadaja ze anty-fanki są zazdrosne o emmę. nie wszystkie. ja np. nie jestem zazdrosna bo wcale nie ma co jej zazdroscic. Urody???-emma wcale nie jest taka piekna a jesli mam byc szczera to ja jestem ładniejsza od niej ,Kasy???-jest wielu bogatych ludzi.a ja nie naleze do takich osób co uwazają ze pieniądze nadaja sens zyciu (zresztą co z tego ze emma ma kase jak ubiera sie jak wieśniara ).Sławy???-emma wcale nie jest jeszcze wielką hollywoodzką gwiazdą.na początku to jest fajne, kazdy by chciał byc sławny,ale pozniej to meczy.Po jakims czasie dochodzi do tego ze jak sie wychodzi z domu to jest sie oblaganym przez takie właśnie pseudo "fanki" i fanów.jest pełno aktorów którzy maja dość sławy-zaczynają wpadac w depresję, ćpać itp. Oczywiście nie wszyscy:)
pozdrowienia dla anty-fanów

użytkownik usunięty

zalezy jej tylko na tym, zeby jej ktos zazdroscil. Niestety trzeba byc Emma zeby tak powiedziec. A zreszta nie bede jej tego zazdroscic, bo Dan mi sie nie podoba:) Jest przystojny, ale jakos specjalnie go nie uwielbiam:D
Kosiarka

ag_

na poczatku nic do niej nie miałam, ale Emma zaczęła okazywać typowy objaw dziewczynki, której pieniadze uderzyły do głowy. No cóż zycie - można się było tego spodziewadź! I rzeczywiście ubiera sie jak wieśniara (jakbym miała tyle kasy to bym starała się jakoś wygladać). Aha jeszcze jestem ciekawa kiedy Emmie przestanie podobać się ta kochana sława i zacznie ćpać, wpadnie w alkoholizm albo urodzi dziecko pierwszemu lepszemu. Bo jeżeli niektóre dorosłe gwiazdy nie radzą sobie z tym to co dopiero taka małolata, nawet jeżeli bedzie miała "wspaniałą" wpierającą rodzinkę (hehe chyba w wydawaniu pieniedzy).

użytkownik usunięty
Asiata

nie cierpie emmy...sorry...ale ona przegina...chce zeby jej zazdroscili..twierdzi ze nie mamy tradycji(a jestesmy jednym z krajow na swiecie z tak gleboko zakorzeniopnymi i urozmaiconymi tradycjami..)jest glupia, brzydka.nieutalentowana i śmierdzi kalafiorem...niech jakas inna aktorka ja zmieni w innych czesciach ...
misia

użytkownik usunięty

Ja czuje niechęc zarówno do emmuśki jak i do Dana. Dan już sobie zaczął kombinować z dragami, widać jak niedojrzałej młodzieży może szkodzić sława. Błyszczą, zasypywani pochlebstwami, pojawiają się na wszystkich okładkach młodzieżowych czasopism..a potem kurde, sztachają się, piją, palą i staczają na dno. Nie chcę generalizować, ale ogolnie tak jest. pozdro Gaba

użytkownik usunięty

Gaba..pozwól że zapytam tylko skąd podejrzenia ze Dan zaczał kobinowac z gragami?
misia

użytkownik usunięty

To znalazłam w Necie.. oni nie są DO KOŃCA pewni ale prawdopodobnie Dan czymś ostrym sie sztachnął i przez to miał kłopoty. Pozdrawiam, Gabon

użytkownik usunięty

a niby taki porzadny chlopak, patrzcie patrzcie... niedlugo moze emma sie czyms zatruje i bedzie musiala opucisc plan. Moze dan ja poczestuje... :)
Kosiarka

użytkownik usunięty

oczywiscie do Dana nic nie mam, to tylko takie male stwierdzenie:)
Kosiarka

użytkownik usunięty

osobiście nic do Dana nie mam..może nie jest aż taki najgorszy z hcarakteru i słuch fajnej muzy..ale z drugiej strony to taka troche ...cipa..z niego..sory ale tak uwazam..z reszta nie tylko ja..hm...emmuńcia chyba nie tknęła by czegoś takiego chyba , ze ze wzgledu na swoj zryty charakter i nie tylko, straciwszy przyjaciol bedzie chciala sie podniesc na duchu...hmm...ale uwazam ze Daniel pasuje na role Harryego i nie chcialabym zeby ktos go zmieni8l...rupert i tak jest najlepszy...

użytkownik usunięty

najlepiej graja tom i rupert, dan srednio, a emma jest tak sztuczna, ze az sie patrzec na nia nie da:/ jakas inna bardziej utalentowana dziewcyzna moglaby przyjsc na jej miejsce. wcale, ale to wcale bym nie tesknila za kims, kto ma az tak zryta psychike:)
Kosiarka

użytkownik usunięty
ag_

ale jesteś głupia przecież każdy mółgł się podpisać że jest jej kolegą lub koleżanką

nowłaśnie każdy se moze powiedzieć że jest koleznka emmy

użytkownik usunięty
ag_

ale ludzie!!jaka dziewczyna w jej wieku nie ma problemow z cera?!ona po prostu nawala sobie ta tapete zeby jakos wygladac,bo inaczej bylaby juz dawno objechana we wszystkich gazetach!!i blagam nie mowcie o niej jakichs wyssanych z palca bzdetow,bo jej po prostu nie znacie!!nie jestem ani jej fanka ani anty-fanka,ale to co tu wypisujecie jest totalnie smieszne!!

użytkownik usunięty
ag_

nom ona ma downa wszyscy mówią ze emma jest taka piękna... to żałosne przeciez kazda gwiazda jest ładna a pod taką tapetą trudno byc brzydkim... przyjrzyjcie sie uwazniej zdjęcią emmy ona ma piegi, odstające uszy... jak u elfa ona powinna zagrać goblina(zaoszczędzili by na przebieraniu)

użytkownik usunięty
ag_

jej talentu nie widać po tej scenie, kiedy w IIIcz. zabili Hardodziba, kiedy z Rupertem i Danem stworzyli trójkąciek miłosny!!! To była jedna z wielu prymitywnych scen!!!

użytkownik usunięty
ag_

Hej wam wszystkim znów piszę na tym czymś a strasznie ją lubię!!!!!
nastawiam się do niej optymistycznie więc nie uważam że jest np. tak jak ty pisze taka jedna "damulka" że jest bezczelna zarozumiała i uważa się za niewiadomo kogo!!! chyba ci się śniło dziecko drogie!!!!
skoro ona cie nie interesuje to powtarzam to po raz ostatni i więcej nie powtórzę....ZOSTAWCIE JĄ WY NIBY ANTY FANKI EMMY JEST JAKA JEST A NIKT NIE WIE JAKA JEST NAPRAWDE BO CHYBA NIKT Z POLSKI NIE STANOŁ JEJ OKO W OKO I POZNAŁ JĄ BARDZO DOBRZE ŻEBY JĄ DOPIERO WTEDY OCENIAĆ A TAK SIĘ WŁAŚNIE ROBI JAKBYŚCIE CHCIAŁY WIEDZIEĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
na stronach Emmy byłam już chyba 500 razy i to na różnych!!! i wiem że Emma jest miła, sympatyczna, i jeszcze nigdy nie odmówiła autografu swojemu fanowi oglądałam zdjęcia z jakimiś babkami co spotkały Emme i poprosiły o zdjęcie na drugim zdjęciu przytula jedną ręką małą dziwczynkę i się uśmiecha z jej rodzicami i bratem tej dziewczynki. W każdym razie jest aktorką ma bardzo dużo kasy jest NORMALNA i umie podzielić czas między zawodem a rodziną i przyjaciółmi tak czytałam a tam nie kłamią!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
ma talent i go rozszerza oraz kształci. Do widzenia chore (nie wszystkie) debilki zasrane!!!!!!!!!!!!!!!! wejdzie jedna pozmyśla pare rzeczy i rządzi się na tej stronie że ty mnie słuchaj ty jesteś głupia bo lubisz Emmę a ty ty w ogóle......heh idź się leczyć !!!!!

użytkownik usunięty

heh, to prawda, chyba nikt z Polski jej nie poznal zbyt dobrze, ale wywiady chyba swiadcza o jej ... charakterze, materialy z telewizji zagranicznej i zdjecia. Moze i dla swoich przyjaciol i rodziny jest cudowna i w ogole swietna, ale ogolnie nie jest przyjemnie nastawiona dla Polakow, dlatego kazdego jej fana uwazam za czlowieka, ktorego zbytnio nie obchodzi jego kraj... Bo prawdziwy Polak jest patriota. Nie pisze tutaj, ze nie jestes patriota(ka) i jestes debilem(ka), ( bo jestes chyba jednym z fanow, ktorzy sa normalni), ale sam(a) przemysl to: czy wolisz Polske czy Emme...
Kosiarka
Ps. Co stalo sie z Elle, Mary Kate, Gaba i innymi?

użytkownik usunięty

Spoko, Kosiarka :D jestem tu i obserwuję .. niektóre posty tych niezrównoważonych napaleńców mnie naprawdę dobijają. Ale co robić? dalej będą uparcie robić swoje.. na głupotę lekarstwa nie ma.
Pozdro dla Ciebie, Driver, Croft (coś ostatnio bardzo długo Jej nie ma) i reszty AntyFanów.

użytkownik usunięty
ag_

zgadzam sie ztobą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja tez tu cały czas jestem i obserwuje :).. czasami nic nie pisze dlatego ze mam dosc odpisywania na wypowiedzi w stylu- emma jest bogiem :/

pozdrawiam :) :*

ag_

Ja też cały czas obserwuję, ale po 700-setnym poście już się zaczęłam gubić, dlatego nie włączałam się do dyskusji.

I nawet nie myślcie, że zwątpiłam w działalność anty-fanów. Niee, nie ma szans. Nie w przypadku Emmy. Nawet nie próbujcie tak myśleć.

Pozdrawiam :D

Carol

Ja też tu jestem ;) I dzielnie obserwuje :D Zgadzam się z Elle, że po pół roku działalności forum odpisywanie na posty niektórych fanów to poprostu strata czasu :]

Pozdrowionka :*

użytkownik usunięty
Mary_Kate

Mary-Kate. Zgadzam się z tobą. Niektóre dziewczyny piszą jakieś tatalne bzdury. To jest chore! Wyraźny tytół forum to ANTY EMMA WATSON. Jej fanki nie powinny pisać tu swoich opinii.
someone

No właśnie drodzy fani, spójrzcie na tytuł forum... ja tam NIE widzę napisu "Obsmaruj anty-fana" a wy? Oczywiście są fani jak Eowina, którzy umieją normalnie mówić i przeciwko takim naprawde nic nie mamy :]

ag_

o rany... taka dyskusja na temat 15 lestniej aktorki ktora zagrala w kilku filmach...LUDZIE OPAMIETAJCIE SIE!!!!!!!

użytkownik usunięty
Plainview

Tylko, że widzisz klimkov, nie jesteś chyba najwyraźniej w temacie.
someone

użytkownik usunięty

wlasnie... problem, ze fani chyba nie umieja czytac: wyraznie napisane, ze forum jest dla antyfanow, a reszta niech stad ... spada:)
Kosiarka

użytkownik usunięty

No tak, tylko że co da napis, skoro fani albo nie umieją czytać albo na siłę się tu wwalają razem ze swoimi żałosnymi komentami.. echh.. może kiedyś zmądrzeją... kiedyś.. pozdrawiam Antyfanów, Gabon

użytkownik usunięty

widzisz Elle, wróciłam! I mam dla ciebie niespodziankę...szukałam bloga koleżanki,i znalazłam takie coś...ble..przeczytaj to, chyba pękniesz ze śmiechu- http://wspomnienia-hermionki.mylog.pl/ [wspomnienia-hermionki.m ...]

użytkownik usunięty
ag_

Nie no coza kretynka to napisała! Na pewno jej czegoś debilu zazdroscisz i jestem pewna czego.Po pierwsze napewno każdy chłopak wolałby mieć za dziewczyne Emme ,a nie ciebiebo kto inteligętny chciałby mieć za dziewczynę buraka ze wsi, zamiast sławnej dziewczyny.Po drugie ty się wogóle nie znasz na modzie bo to co ona nosi na sobie musi być modne bo ubierają ją styliści,a oni napewno znają sie na modzie dużo więcej od ciebie(no bo buraki się nie znają,a to co robi z piniędzmi to ujej sprawa)

użytkownik usunięty

nie wiem czy to do mnie, ale i tak odpowiem: a wiec skad wiesz czy ktos jest burakiem ze wsi?? Niektorzy ludzie ze wsi sa o wiele madrzejsi i inteligentniejsi niz miastowi:) a zreszta rzadko na wsi jesr internet (jesli sie myle, to przepraszam), wiec nie gadaj bzdur:D To Twoje rozumowanie swiadczy o tym ze jestes burakiem:)
Kosiarka:)

użytkownik usunięty

Do tego napaleńca, tam, nad Kosiarką.. Obrażać innych to potrafisz- zato argumentowanie wychodzi ci znacznie gorzej ( nic nowego, jak u wiekszości fanów)Poza tym nigdy nie widziałaś na oczy ani Kosiarki, ani Driver ani mnie ( jeśli jeszcze przyjdzie ci na mnie bezpodstawnie bluzgać) Twoj koment był, co tu dużo mówić.. żałosny.. po prostu żałosny.. ech. jeden napalony fan zagina drugiego swoją "inteligencją" i wolnością słowa" szkoda gadać. Jedyna fanka o zdrowym rozsądku jaką spotkałam na tym forum, to Eowinka.
Pozdro dla Kosiarki, Driver, Mary-Kate, i reszty Antyfanów, Gabon

użytkownik usunięty
ag_

oczywiście. ALE ZE TY JESTES GLUPIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
osenki są super ale to nie powód zeby krytykować innych!!!!
moze ci sie podotybać czy nie ,ale zachowuj to dla siebie.
nie bys napewno nie zagrala jak emma watson
sama jestes lesbijką
nie jestem jakąs wielka fanką ale jak ciebie by tak krytykowali to byś z płaczem pobiegła do mamusi.

użytkownik usunięty

(to było do"ANTY EMMY WATSON" i wszyskich co ja popierają, to na górze)

użytkownik usunięty

Osoba, która napisała to nade mną jest idiotką. Wyraźnie pisałam wcześniej, że fani do ...... nie mają prawa tu pisać. Spadajcie! Dziewczyny ANTY pomóżcie mi coś z tym fantem zrobić
someone

użytkownik usunięty

Widzisz, Someone, to jest właśnie bardzo trudna sprawa. Bo tym napaleńcom nie możemy zabronić tu włazić i wpychać swoich.. politowania godnych postów:/ Jedyne co można zrobić to albo ich ignorować albo odpowiadać ostro i celnie. Do wszystkich Antyfanek :DAMY RADĘ. i sie nie ugniemy. Gdzie jest Lady Croft?????
Pozdrawiam Was, Gabon. :D

ag_

Hej girls, kurcze ale dużo mnie ominęło, jak tu byłam ostatnio, to było jeszcze 12 podstron, a teraz, no no, nie próżnujecie widzę :)) Coś słabo słychać o Watsonowej, bo promocja DVD z Wiezniem Azkabanu się skonczyła :) Teraz tylko wypisują przestarzale informacje w gazeciskach, JA CHCĘ ŚWIEŻEJ KRWI :))))) Dziwny zbieg dat i okoliczności, kiedy Emu jest "na topie" (no i kto mi udowodni, że TO nie jest BEZTALENCIE jadące na famie jednego filmu [własciwie czterech filmów niedlugo, ale liczy się jako jeden, biedacy nie mogli jej wyrzucić po pierwszym, bo już podpisała kontrakt...])

użytkownik usunięty
LadyCroft

heh... szkoda ze emma ma podpisany kontrakt do konca... takie beztalencia to zostaja, ale ludzie, ktorzy umieja juz grac to odchodza, np. Tom Felton. Umie grac, jest utalentowany, ma przeszlosc filmowa, ale niestety zrezygnowal:/ no coz, ale to forum o emmie, wiec o tomie ani slowa juz:) ni wlasnie: czemu wy, fani, wchodzicie tu? To forum dla antyfanow, a nie dla fanow. Odczepcie sie raz na zawsze. To forum jest po to, zeby wypowiadali sie antyfani na jej temat, dodawali jakies ciekawostki z jej zycia:], a nie fani. Dlatego, moze zrobcie sobie oddzielne forum dla fanow emmy, a my sie nie bedziemy wtracac i tyle. My u sibie, wy u sibie, proste i logiczne.
Pozdro dla wszystkich AntyFanow!!
Kosiarka

użytkownik usunięty

Popieram! Załóżcie swoje forum i przestańcie się nas czepiać. Na tym forum wyznajecie politykę typu: kto lubie emmusię, jest inteligenty, a kto nie to debil. Mamy tego dość. Nie zgadaliśmy się z tym, nie zgadzamy i nie będziemy się zgadzać. Mamy nadzieję, że dotrą do was nasze słowa i wreszcie się odczepicie. (tylko nie piszcie komentarzy typu: to wy się zaczęłyście, bo to nasze forum i ne macie prawa na nim pisać)

pozdrowienia dla Kosiarki, Lady Croft, Mary-Kate i założycielki forum oraz Eowiny (juz wiem która jesteś)

someone

użytkownik usunięty

ponad 700 postów.. whoa.. to forum zagięło chyba wszystkie inne... :D pozdr Gab.

No rzeczywiście sporo jest tu naskrobane :P I popieram pomysł someone, DRODZY FANI EMMY ZAŁÓŻCIE WŁASNE FORUM CHYBA WAS NA TO STAĆ, PRAWDA? Po co kłócicie się z nami? Czy nie lepiej byłoby wam pogadać z innymi fanami zamiast nas obrażać?! Chociaż o ile znam niektórych wielbicieli Emmy to i tak to by się skończyło kolejnym forum z podtekstami "Jacy to antyfani są głupi", w każdym razie lepsze to niż pisanie tego tutaj NA FORUM ANTY.

Pozdrowionka :*

Mary_Kate

Oj przepraszam to forum fanów to pomysł Kosiarki :] Sorcia pomyliłam ksywy :D :D :D

użytkownik usunięty
Mary_Kate

Ja również popieram ten pomysł.. może by to coś dało i nasze forum zostało by nieco oczyszczone z "tych fanów - intruzów " :D hehehe pozdr. Gaba

Wiecie co..ja tez przyłacze się do tego apelu do "fanów". Zaużcie sobie nowego bloga w którym bedziecie sobie wychwalac emme pod niebiosa. Nikt tutaj nie bluzga na fanów i dlatego wy rowniez nie powinniscie tego robic, to tylko swiadczy o waszej kultorze osobistej. Acha i mały apel do KOSIARKI. Z tego co słyszałam to tylko Rupert podpisał kontrakt na wszystkie 7 filmów a Dan i Emma wyłacznie na cztery. Mogę sie mylic oczywisicie;-)

użytkownik usunięty
Pearl

ostatno fanow na tym forum coraz mniej, wiec moze juz zalozyli swoje:D, a jesli chodzi o tenn kontrakt: to moze rzeczywiscie tylko rupert go podpisal, ale w kazdym badz razie cos slyszalam o tym:)
Kosiarka

Pearl

A mnie tam wszystko jedno, mogliby nawet wcale nie robić dalszych częsci, bo nie lubie HP, a moze to bylby jedyny sposob na naszą ukochaną EMU. Nigdy więcej jej nie oglądać, ach jaka piękna wizja :)

użytkownik usunięty
LadyCroft

Prawdopodobnie EMU bedzie sie mizdrzyć jeszcze ten jeden rok. ( bo chyba tylko Rupert podpisał, ale nie jestem pewna). Oby jednak tak było. Im szybciej zmiotą emmuśkę z ekranu, tym lepiej hiehie pozdrowienia :* Gabi i N

użytkownik usunięty

Z tego co słyszałam to właśnie tylko Rupert zagra we wszystkich częściach :) Hymm... ciekawe kto zostanie nową Emmą? Mam nadzieję, że wybiorą kogoś bardziej "wyciągniętego z książki" bo Emma tak naprawdę tylko w 1 części pasowała mi do tej roli...

Mary-Kate

cos malo fanow tu ostatnio zagląda :D . znow mamy przewage :)..
dobrze LadyCroft ze wreszcie sie pokazałas na forum :D :*
pozdrawiam wszystkie anty-fanki :) :*

użytkownik usunięty
ag_

Masz racje, Carol, są wyjątkowo okropne. szczegolnie to pierwsze, gdzie EMU szczerzy kły. Pełne zbliżenie - przefluoryzowane, z jakimś paskudnym osadem - uaaach.. ohyda! :p. ech, gdyby tak fani się dokładnie przyjrzeli to może by zrozumieli, na jaką paskudę lecą. ale ich sprawa. :/ pozdro dla AntyFanow, Gabon i N*:D