należę do grona anty-fanów emmy i mam cos do powiedzenia..
wkurza mnie ze "wielki faneczki emmusi" (które prawie zachowuja sie jak lesbijki) gadaja ze anty-fanki są zazdrosne o emmę. nie wszystkie. ja np. nie jestem zazdrosna bo wcale nie ma co jej zazdroscic. Urody???-emma wcale nie jest taka piekna a jesli mam byc szczera to ja jestem ładniejsza od niej ,Kasy???-jest wielu bogatych ludzi.a ja nie naleze do takich osób co uwazają ze pieniądze nadaja sens zyciu (zresztą co z tego ze emma ma kase jak ubiera sie jak wieśniara ).Sławy???-emma wcale nie jest jeszcze wielką hollywoodzką gwiazdą.na początku to jest fajne, kazdy by chciał byc sławny,ale pozniej to meczy.Po jakims czasie dochodzi do tego ze jak sie wychodzi z domu to jest sie oblaganym przez takie właśnie pseudo "fanki" i fanów.jest pełno aktorów którzy maja dość sławy-zaczynają wpadac w depresję, ćpać itp. Oczywiście nie wszyscy:)
pozdrowienia dla anty-fanów
Do tego szanownego anonima pod Kosiarką: możesz sobie myśleć, że emmusia jest pięknością ale nigdy nie widziałeś mnie na oczy, więc na jakiej podstawie oceniasz, że emma jest ode mnie ładniejsza?Napisz jeszcze że jestem głupia i nieutalentowana w przeciwieństwie do NIEJ i że zazdroszczę jej sławy.. ta stara śpiewka fanów dalej przewija się na tym forum i nie wiadomo, kiedy będzie jej koniec, bo oni z uporem maniaka próbują nam wcisnąć kit, że jesteśmy ZAZDROSNE ;)) boki zrywać. pozdr GaBa.
Taa, wiem, że się powtarzam, ale po raz kolejny stwierdzam, że jej fani są płytcy. "...laska z niej nie lada...". Ludzie... czy wy na prawdę myślicie, że wygląd jest najważniejszy? Że każda jest zazdrosna o drugą bo tamta jest od niej ładniejsza? Jakby tak było, to każdy by sie nie nawidził, bo przecież każdy ma swoje mocne strony i druga osoba mogłaby być o nie zazdrosna... Ludzi nie ocenia się po wyglądzie. A jeżeli ich tak oceniacie to znaczy, że jesteście powierzchowni i płytcy. I z pewnością niesprawiedliwi.
Matko, z kim my żyjemy na tym świecie...
tak prawde mowiac, to chyba nikt z nas nie zna jej osobiscie, wiec nie mozem mowic ze jest glupia. Jednak patrzac na te wszystkie wyewiady, to niedobrze mi sie robi na sama mysl o niej.Dlatego w fanach nienawidze tej cechy: mowia, ze jestesmy brzydkie, jak nas nawet na oczy nie widzieli!! Drodzy fani, przystopujcie troche i uzywajcie mniej wulgarnych slow... ehh...
Kosiarka
to jakieś zbiorowe pranie mózgu czy co?? prawie wszyscy fani emmy to jacys maniacy którzy uwazaja ją za Boga :|..
emma- gdziekolwiek jestes - współczuję Ci takich fanów :P
hmm zreszta po co? ona pewnie jest bardzo zadowolona i wpada w coraz wiekszy samozachwyt..
macie jakies nowe wiadomosci??
ja gdzieś wyczytałam, że jej ulubiona ksywa to "Bossy" ( pewnie z chęci dominowania nad innymi :/) i że po raz pierwszy użyła siły,kiedy ktoś z fanów powiedział jej że ma ładny biust .. i że Ruprt Grint chciałby zagrac z nią w scenie miłosnej bueahahaha... ;D pozdr GaBa
buahahaha pewnie sama się tak nazwałA :D
a za ten biust to pewnie dlatego ze powiedzial tylko ładny a nie PIEKNY ;)
a Rupert to pewnie tez miał pranie mózgu :D :D
buahahaha nie moge :D
a wiecie co ja o tym wszystkim mysle prawie wszyscy jestescie nawiedzeni wiekszosc wypowiadających sie tutaj osob to dziewczyny wiec wcale sie nie dziwie ze tak sie o EW wypowiadaja wg mnie jesyt dobra aktorka i super laską nie wierze za grosz tym idiotom co wmawiają sobie ze z nia gadaja lub znaja ją. z ta tona tapety to prawda zeby tez miala wybirelone bo na zdjeciach przed tym jak sie w sobie zakochala miala strasznie zolte a po za tym i tak nadal ma zeby krzywe!!! pieniadze ma na koncie tak??? wiec potem je wyplaci pojdzie do playboya jak prawie wszystkie ładne (chocby z tapeta) aktorki i bedzie pomagala bieednym dzieciom z afryki zeby ludzie ja sopstrzegali jako cudowna cudotworczynie i licytowac koszulki z planu zdjec!!! w ogole ona ma manie na swoim punkcie na jej oficjalnej stronie jest napisane jakich kosmetyków uzywa!!!!!!!!!!!!! moi rodzicw twz sie rozwiedli i jakos zyje ;] to wlasnie chcialem powiedziec ;]
nie wiem czy wczesniej wpsominałam ale moi rodzice tez są rozwiedzeni ale wcale nie zachowuję sie jak panienka watson :]
dzięki Kosiarko :)
wejdźcie na bloga Eowiny-http://eowina16.mylog.p l
i zobaczcie jak sie watson ubrala na premiere dvd :|
ryża wredota ta emmuśka ( Driver, dzięki za rozmowę :))) jeśli chcesz to możesz do mnie pisać w kazdej chwili jak tylko będę dostępna)) pozdr.Gab
Wow! Ale się ubrała nasza Emusia :] Boże ja nie wiem czy to ona ma taki gust czy to jej styliści :| W każdym razie chyba każda dziewczyna która wie coś o modzie przyzna, że te spodnie za grosz nie współgrają z górą :| Nawet Eowina pod zdjęciem jako fanka przyznała, że strój nie najlepszy :)
PS. Ja wiem że o gustach się nie dyskutuje, ale bez przesady :|
Mary-Kate
Jak ona mowi to tylko wychodzi z jej wychowania,poprostu jeszcze nie dojrzała.Zeby coś takiego powieciać,nikt by tak ie powiedział .
emka
Jak ona mowi to tylko wychodzi z jej wychowania,poprostu jeszcze nie dojrzała.Zeby coś takiego powieciać,nikt by tak ie powiedział .
emka
emka
nie czytalam waszych wypowiedzi bo mi sie nie chce, ale powiedz jedno: niewiem jaka Emma jest , ale z tego co oglądała lub czytałam jej wywiadu to wydaje sie głupią kurwą która sądzi że jest najcudowniejsza i najpiekniejsza na swiecie tylko z tego powodu bo gra w Harrym Potterze... (hahaha) głupia szmata , tak prawde mowiac to ona wcale tak dobrze nie gra...nawet mój kochany Dan - taki cudny , gdyby nie jego brwi, nie gra zbyt dobrze. Najlepszy z calej trojki jest Rupert
pozdrawiam wszystkich :) i prosze zebyscie nawet nie zgadzając sie z moją wypowiedzią nie wyzywali mnie od różnych #######... etc ... na forum :)
Dominisia - która kocha Pysia :*
jeżeli to głupia szmata (czego nie wiem ale skłaniam się do odpowiedzi twierdzącej :P) to po co się produkować i tracić czas opieprzając ją. To poprostu kolejna głupia ciota której się poszczęściło.
to fakt jalepiej gra rupert i może kiedyś będzie z niego jakiś aktor
ja tez za bardzo za nia nie przepadam (chociaz trudno jest mnie nazwac antyfanką). Myślę, że nie ma się co taką lalą przejmować, jej sława szybko minie, po HP nikt juz nie będzie jej pamiętał;-) Jej gwiazdka zgasnie zanim zdązy sie jeszzce zapalic..bo sprojrzmy prawdzie w oczy..talentu to ona nie ma..po prostu kolejna szczesciara której powiodło sie na castingu...
ech ta emma...słów mi brak...ha hha!!! ja się nie wypowiadam, ja tylko w stu procentach zgadzam się z Pearl ;)))
Carol- te gwiazdy które wystrzegają się stylistów mają racje :D (czesto widac co ci "stylisci" robia z człowieka ;) )..
hmm ubiory emmy.. tu mi sie wydaje ze ona sobie sama ciuchy wybiera ;)
pewnie :D juz zaczynam zbierac pieniądze do skarbonki ;).. jak myslicie? ile tych słowników będzie trzeba ? :D
oooo. dosyć dużo! kilka tomów dla każdego fana-napaleńca hiehiehiehieee.. pozdr GaBa
jak piszesz że tylko *podobno *tak powiedziała to nie mów że jest zarozumiała bo nie masz na to dowodów
masz rację wcale tak nie jest ja jestem jej fanką ale tymi bzdurami nie popsują jej reputacji bo kto słucha takich debilnych komentarzy jeżeli chcesz pogadać napisz 2200351
nie wiesz kto to?! to taka dziewczyna która występowała w Harrym Potterze,dzięki temu ma wielu fanów którzy nie potrafią pisać po polsku.
a te słowniki..to ja myślę ,że wypadałoby petycję do prezydenta napisać,chyba ,że Kwasiu jest taki "dziwny" jak Bush..wtedy nam raczej nie pomoże....
hehe dobre ;)
wlasnie...
niektórzy fani tu pisali ze wstyd za to ze przezywamy emme , ale chyba gorsze jest kaleczenie ojczystego języka :D
To ja też podpisuję się pod akcją "Wspomóżmy fanów Emmy, czyli słownik dla każdego" :P Pozdro dla Kwasia - może jego żonka weźmie nas do programu "Nie jesteś sam"? :D
Mary-Kate
oczywiscie ja takze przylaczam sie do akcji dotyczacej slownikow:) skoro fani nie umieja sie wyrazac... nalezy im pomoc!! Biedni... nawet nie znaja dobrze ojczystego jezyka. A to przeciez podstawa!! I jak maja nauczyc sie dodatkowego angielskiego, aby porozmawiac ze swoja Emma?? no jak??
:D:D:D
Kosiarka
tylko czy przyswojenie sobie jednego i drugiego nie przerasta ich możliwości? hiehiee.. pozdr GabA ;)
no nie wiem..hmm...to może jeszcze pomoce w przyswajaniu? tylko do tego potrzebni są wolontariusze, a takich trudno znaleźć. kto zgłasza się do pracy z hmm...trudną...nie,może...dobr a,z młodzieżą z problemami?
ja niestety wolontariuszka byc nie moge, bo nie mam cierpliwosci do takich... ludzi:)
a po drugie: cos teraz ci biedni fani ucichli... coz im sie stalo? nie wyzywaja, nie przeklinaja, moze czekaja z utesknieniem na nasze slowniki?? :)
Kosiarka
Absolutnie zgadzam się z... Misią... koszulki Ruperta rządzą. Emma jest, niedouczoną, mierną aktorzyną, która korzystając z przypadkowego szczęścia, zagrała w filmie, który okazał się hitem kinowym... to w żadnym razie nie robi z niej bóstwa. Żal mi ludzi tak... mizernie zobowiązanych. Pozdrowienia. Przyjrzyjcie się kiedyś koszulce ruperta z afro...
Ja
Drogi...Ty....ciesze się że się ze mną zgadzasz i masz racje..koszulki Rupertą są co najmniej swietne..jego bardzo znoszone trampki tez..zgadzam sie równiez z tym, że Emma jest mierną aktorzyną...mogłaby sobie cos zrobic z brwiami i mniej widocznie wypychac cycki..
Misia
I ponownie muszę się z Tobą zgodzić... Misia... dziwne, ale czuje się jakbyśmy się znały... A co do tych cycków.... jak możesz je w ógóle tak nazywać? Zmieniasz ten... kobiecy organ w absolutnie haniebny... obiekt...
Ja
hmm....wybacz...juz nigdy tego nie zrobie..nazwijmy to wtedy mini piramidki....wspolczuje tylko Viktorowi który bedzie grał Kruma ...bedzie musial udawac ze mu sie podoba..miejmy nadzieje ze dobry z niego aktor bo tylko wybitnie uzdolnionym sie to uda...Pozdrawiam pixie i "Ja"
Drodzy antyfani..moze to juz czytaliscie ale ja dopiero teraz to vznalazlam..jest to wywiad z Emma...wklejam kilka fragmentow bo sa co najmniej ..sami ocencie
Redaktor:A co z anty-fanami?
EW: Anty-fani? Owszem, mam kilku anty-fanów, ale naprawdę to tylko garstka ludzi. Słabi emocjonalnie i psychicznie, zazdroszczą innym ładnego wyglądu i sławy. Mają pretensje bo gram w filmach, rozdaję autografy i zna mnie mnóstwo ludzi. Ale gdyby oni sami z dnia na dzień, ze zwykłej dziewczynki stali się gwiazdą filmową, zachowywali by się identycznie. Rozdawaliby autografy i szczerzyli się do fotoreporterów.
Redaktor:A jak ty radzisz sobie z anty-fanami?
EW:Ja ich po prostu ignoruję. Najpierw niech zmądrzeją i dojrzeją a później pogadamy.
Redaktor:Jak myślisz, dlaczego to właśnie Ty dostałaś się do filmu? Na castingu było przecież mnóstwo dziewcząt...
EW:Odpowiedź jest prosta: TALENT! Gdybym nie była mądra i inteligentna to przecież bym się nie dostała, prawda?
Redaktor:Jakimi cechami charakteru możesz siebie opisać?
EW:Wesoła, inteligentna, ładna, wysportowana, uczynna i wrażliwa.
Wybaczcie że to tyle zajęło ale musialam wam to przeslac...nie ma to jak skromność...ale w koncu ona jest pieknym madrym utalentowanym ideałem...jeezu...jaki pusty próżniak..pozdro
Misia
jak widzicie, emmuśka opisuje siebie w samych superlatywach.. a co by było, gdyby redaktor zapytał ją o jej wady??? hehehe:D pozdr Ga
ehh znam ten wywiad.. wlasnie po nim wzrosła moja niecheć do emmy..
po wypowiedziach fanow widac tez ze poziom nauczania w szkołach języka polskiego jest marny ;)..
Ale wiecie, my w końcu jesteśmy słabu psychicznie i emocjonalnie...zazdrościmy emmie krzywego zgryzu, grubych nóg, tapety na twazrz, małych cycków i zrytego charakteru..w końcu jest czego nie?..M
taaak, wlasnie po tym wywiadzie przestalam lubic emu, a jeszcze bardziej po tym jak wyzwala Polakow:/ DRODZY FANI!! I TERAZ SKORO TAK BARDZO BRONICIE EMMY, TO ZNACZY ZE NIE LUBICIE SWOJEGO OJCZYSTEGO KRAJU - POLSKI!! BO JAK MOZNA POZWALAC NA OBRAZANIE SIEBIE I KRAJU. Wkleilabym tutaj artykul, co dokladie powiedziala Emma na temat naszego kraju, ale jest za dlugi: w skrocie: twierdzi, ze jestesmy pijakami i zlodziejami, ale najgorsze co powiedziala to to, ze nie mamy tradaycji!! Ja uwazam, ze mamy i to piekna! Wszystkie obrzedy Bozonarodzeniowe i nie tylko zreszta!! Dlatego wlasnie nienawidze panny watson, za jej samolubnosc i bezpodstawna krytyke!!
Kosiarka