Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
69 581 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

należę do grona anty-fanów emmy i mam cos do powiedzenia..
wkurza mnie ze "wielki faneczki emmusi" (które prawie zachowuja sie jak lesbijki) gadaja ze anty-fanki są zazdrosne o emmę. nie wszystkie. ja np. nie jestem zazdrosna bo wcale nie ma co jej zazdroscic. Urody???-emma wcale nie jest taka piekna a jesli mam byc szczera to ja jestem ładniejsza od niej ,Kasy???-jest wielu bogatych ludzi.a ja nie naleze do takich osób co uwazają ze pieniądze nadaja sens zyciu (zresztą co z tego ze emma ma kase jak ubiera sie jak wieśniara ).Sławy???-emma wcale nie jest jeszcze wielką hollywoodzką gwiazdą.na początku to jest fajne, kazdy by chciał byc sławny,ale pozniej to meczy.Po jakims czasie dochodzi do tego ze jak sie wychodzi z domu to jest sie oblaganym przez takie właśnie pseudo "fanki" i fanów.jest pełno aktorów którzy maja dość sławy-zaczynają wpadac w depresję, ćpać itp. Oczywiście nie wszyscy:)
pozdrowienia dla anty-fanów

użytkownik usunięty
ag_

z jednej strony masz racje, ze tylko sie traci klawiature, ale coz... trzeba czasami podyskutowac no nie?? A zreszta ja nikogo nie wyzywam, tylko grzecznie prosze fanow, aby sobie zalozyli oddzielne forum, niestety fani nie umieja sie kulturalnie wyslowic... Nic sie na to nie poradzi... Pozdro dla AntyFanow!!
Kosiarka

ag_

Ja chcę przyznać w jednym rację tej osobie co napisała o pomocy dzieciom tsunami. Jezu czy naprawdę taka Emma nie mogłaby dać chociaż troszeczkę na pomoc takim ofiarom? To się tyczy zresztą wszystkich aktorów... mają kase więc zamiast kupować sobie wcześniej wspomniane ciuchy za tysiące dolarów naprawdę mogliby zrezygnować z jednej bluzki i wspomóc takie cele :/ Bardzo podoba mi się to co zrobiła Angelina Jolie, czy to tak dużo dla "wielkiej Emmy"?

To pierwsze zdjęcie rzeczywiście yyyy.... niezbyt ładne :P Okropnie się umalowała i ogólnie hymmm... no wiecie o co chodzi :D

Mary_Kate

Angelina ma złote serduszko i to wiemy nie od dzisiaj :))) A co do szmatsona to predzej by chya umarla, niz by sie podzielila kasą, przeciez w koncu przyznala sie otwarcie, że na gwiazdkę kupuje przyjaciołom czekoladę...

LadyCroft

te foty są okropne.. a najbardziej smiac mi sie chce z tego napisu- EMMA'S THE BRITISH SUNESHINE :D buahaha...

no wlasnie.. czemu emma nie dala chociaz jakiejs niewielkiej sumy dla ludzi poszkodowanych przez tsunami?kasy ma wystarczająco duzo.nawet niech sie nie probuje wypierac ze przez to ze nie moze wydawac kasy dopoki nie bedzie pełnoletnia ;)... gdyby nie kupowala nastepnej wiesniackich bluzek pomoglaby ludziom ktorzy naprawde sa w potrzebie.. ;)

A Angelina naprawde jest wielka :D!

użytkownik usunięty
ag_

taakk... okropne (hahaha)... prawie spadlam z krzesla jak je zobaczylam. LOL! A zreszta kazda gwiazda moglaby troche dac kasy na ofiary tsunami...
Kosiarka

użytkownik usunięty

prawda jest taka, że im więcej sie ma kasy, tym trudniej sie z nią rozstać. Emmuśka ma ten sam problem tak jak większość "gwiazd". Rzeczywiście mogłaby zrezygnować z jednej bluzki. Mogłaby - ale nie chce. Nie chce - bo widocznie jest jej bardzo trudno. Ech.. pozdrawiam Gabon i N* :)

macie racje :)

a fani sie cos nie odzywają bo pewnie tak długo szykują swoje następne "cudne" przemówienie ;)...
ciekawe czy już sie nauczyli poprawnej pisowni?

użytkownik usunięty
ag_

Odezwała się!!!!!!!!! HAHAHAHHAHAAHHA
Ale wy macie nasrane do głowy!!!!!!!!!!!
może będziecie robić przemarsze z flagami i z szalikami Anty-fanki i napierdalać wszystkich fanów! BEBHEBHBEHEHEBEHEB
Wasze wypowiedzi anty-fanki zostawiają głęboką rane na moim umyśle są tak beznadziejne że bardziej nadawały by się do kabaretu niż na tą strone HEHEHBHEBHEBEHE.............. zresztą fanki też nie są najlepsze ale one przynajmniej nikogo publicznie nie obrażają a wy........
Ech......... szkoda na was ANTY-FANI języka!!
Lepiej załóżcie club lezbijek jak tak bardzo jesteście po swojej stronie......

użytkownik usunięty

NIKOGO nie obrażają? Aa to ciekawe, wiesz, bardzo ciekawe... powinnaś sobie prześledzić to forum od samego początku, to byś zobaczyła, jaki obraz te twoje fanki sobą reprezentują. Widzą, że zbierają sie tu Anty Fanki, to już nas wyzywają od dziwek, zdzir.. etc. Nikogo nie obrażają, nieeee, wcale, absolutnie. Powiem ci jedno, jeśli jesteś fanem EMU, to swoją wypowiedzią nie rożnisz sie NICZYM, od reszty fanów, którzy tu złażą na upartego. ( Pomijam Eowinkę). :/:/:/:/

Pozdro dla Driver, Croft, Someone, Kosiarki, MK i and the rest :* Gabon i N*:)

Ale twoja Wypowiedzi bardzo się różni.....BHEBEHBEHEBH
no tak jak mówisz że zbierają się tu anty-fanki powiedz po co??
po to żeby demonstrować waszą siłe i nie jestem jak juz coś fanem!!
Jestem neutral ale wasze zagrywki bardziej mnie drażnią mówisz że fanki was wyzywają itd. ale wy ich do tego prowokujecie ANTY-FANKI!!
I nie mów że wy nic ich nie przezywacie itd bo w to nie uwierze Aniołki....

użytkownik usunięty
mechme

nie, mój drogi chyba to nie jest tak. To forum nie zostało założone w celu obrażania fanek. I wcale nie chciałyśmy ich prowokować a to, że na siłę tu wlażą, choć jest napis ANTY jak wół, to już jest ich sprawa. Carol, miło, że wpadłaś. pozdr G.

ag_

No nikt nie mówi, że my tu aniołami jesteśmy, ale może nam powiesz, że TY nim jesteś? Bo mi się zdawało, że aniołki to te takie białe postacie latające sobie w niebie... Chyba, że coś się zmieniło. Jesli tak, to wybaczcie- nie jestem poinformowana.

Co do kwestii obrażania, poniżania i prowokowania. Czytając wypowiedzi RÓŻNYCH ludzi na RÓŻNYCH forach (to się chyba tak odmienia) mam wrażenie, że byłabym w stanie napisać całkiem sporą książkę na temat kultury (albo jej braku), zachowania (dobrego lub złego) ludzi różnego pokroju wypowiadających się na (bardzo czasem dziwne) tematy. W każdym bądź razie- ani jedna osoba, tak, ani jedna na tym forum nie jest bez (w wiekszym bądź mniejszym stopniu) bez winy. Bo moge się ewentualnie z tym zgodzić, że anty-fani mogą sami "zachęcać" fanów do odpisywania im (z reguły w dość wulgarny sposób, alet o już inna kwestia), ale jeśli ci Fani mieliby na tyle rozumu, by wiedzieć, w którym momencie należy się powstrzymać, to nie pisaliby tego, co piszą. To się w sumie tyczy obydwu stron.

Pozdrawiam

PS. Jak możecie nazywać Emmy "EMU"?! Przecież to obraza dla gatunku strusiów...
PS2. Cieszę się, że zdjęcia się tak (nie)podobały :).

ag_

wszyscy jestescie tak zalosni ze sie zygac chce!!! juz lepiej poogladajcie telewizje a nie udzielajcie sie na forum!!!
nie moge zrozumiec o co wam wszystkich chodzi??sprawia wam przyjemnosc obrazanie tej dziewczyny czy co??
powtarzam jeszcze raz:JESTESCIE ZALOSNI ZALOSNI ZALOSNI!!!!

lafi85

ja niby nic do niej nie mam , ale mogłaby sie tak nie chwalić swoją urodą (ekhm) bo to zaczyna sie czasem robic wQrwiające :)

PAPA :D

użytkownik usunięty
dtxd

hmm... a wiec, to fani zle wyrazaja sie na temat antyfanow. Byc moze czasami prowokujemy ich do tego, ale to niestety oni zaczeli:/ Ostatnio trafilam na forum J.K. Rowling. Ktos wypowiadal sie bardzoo zle o niej. Lubie ja, dlatego baaardzo sie zezloscilam, ale stwierdzilam, ze nie ebde przeklinac, bo nie jestem fanka, ktora w taki sposob broni swojego idola. Dlatego powstrzymalam sie i nie wypowiedzialam sie. Na tym to polega. Fani - nie mozecie troszeczke bardziej kulturalnie sie odzywac?? (z wyjatkiem Eowiny oczywiscie). Lub czasami sie powstrzymac?? Wypowaiadajc sie tak tylko budujecie o sobie zle zdanie!!
Pozdro dla antyfanow - Kosiarka
Ps. Carol ma racje z EMU, przeciez obrazamy te biedne strusie;)

użytkownik usunięty

Sorka, dziewczyny, już wiecej nie będę, macie racje :/ pozdro :) Gaba. ( Przepraszam strusie) :D

użytkownik usunięty

hmm nie bede sie rozpisywac na temat tego co napisał ten fan wyzej :).. Carol wszystko dokladnie wytłumaczyła :D. :)

jedyne co moge napisac po zobaczeniu postow fanow to- hahahahahahaha hahahahahhahhahahah ahahahahahahhahahahahahahahhah ahahaa hahahahahahahhahahahaha ;)

użytkownik usunięty

a tak wogole to pisała niezalogowana elle :D

To jesteś niezła skoro możesz tylko się śmiać widać że masz bardzo dużo słów w swoim słowniku!
Jak już coś to nie jestem Fanem!
Jestem Obojętny Ale postępowanie debili mnie "wkurwia"

mechme

to cudownie ;) ...
zreszta chyba niedokładnie przeczytałes co napisałam- nie chciałam sie powtarzac po Carol- a mamy podobne, albo nawet takie samo zdanie ;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
mechme

eee... jezeli masz zamiar obrazac antyfanow, to po co tu wchodzisz? Nienawidze takich ludzi, ktorzy gadaja nie na temat i obrazaja innych.
Wiec najlepiej tu juz nie wchodz, krzyz na droge †
Pozdro dla Elle, Gaby, Lady Croft, Carol i innych antyfanow
Kosiarka

użytkownik usunięty

zle ujelam o tym obrazaniu: obrazaja innych: bez powodu:)
Kosiarka

Moge byc gdzie mi się podoba i nikt mnie z tąd nie wygoni a zwłaszcza TY!!!

ag_

"A Wasze mózgi niedługo staną się jednością (...)" zaraz, zaraz, to tekst z jakiegoś filmu albo książki. Ale ni przypomnę sobie z jakiego.

Tylko zastanawia mnie jedno, jeśli nigdy nawet nie widziałam Elle, a ona mnie, nigdy nawet nie rozmawiałyśmy nie licząc wpisów na TYM forum, to ciekawe jak ma się stać to, co sam "przewidujesz".

No cóż, wyobraźnia niektórych ludzi ma szerokie granice. Nawet bardzo.

Carol

Jak Bardzo dobrze zauwarzyłaś to był cytat więc nie wiem czemu napisałas "wyobraźnia niektórych ludzi ma szerokie granice. Nawet bardzo"

ag_

Oj mechme, mechme... czy sprawia ci przyjemność obrażanie nas? Jeśli denerwujemy cię swoimi wypowiedziami to czemu tak bardzo chcesz zostać na tym forum?

Mary_Kate

A tak w ogóle, to po co się rozwodzić nad jakimś tam mechme? Przecież to forum, mające na celu zjechać totalnie Emmę W., nie ma tu miejsca dla niedowartościowanych frajerów, którzy pragną za wszelką cenę zwrócić na siebie uwagę w taki czy inny sposób, no bo skoro od początku jego stanowisko do EW było obojętne, to przepraszam po ... CO się tutaj ładuje nie mając nic do powiedzenia na ten temat (ani na żaden inny, bo jeśli elokwencja wypowiedzi = ZERO, to nie zalicza się już to do wypowiedzi, zwłaszcza jeśli jest zaadresowane do osób postronnych, a nie do tematu właściwego).
POZDR. Elle, Mary, Carol, Gaba, Kosiarka i reszta ekipy :*

użytkownik usunięty
LadyCroft

Widzisz, mechme, ja sprawdziłam cosik w jednym temacie, ( tym po AEW) i już wiem, skąd w twoich wypowiedziach tyle agresjii i niechęci do nas :P. Skoro tam uważasz, że emma jest fantastyczna i skoro ją TAK podziwiasz, to chyba raczej nie jest ci obojętna, jak tu pisałeś. Zamiast siedzieć tu i sie uzerać z nami, czyli anty fanami (:D), to dlaczego sie nie przeniesiesz do gniazdka jej FANÓW?? tam możecie ją sobie wielbić, czcić, nazywać bogiem i inne takie gnioty.. :/:/:/. ale nie NA TYM forum.
Pozdro dla Elle Driver, Lady Croft, Carol, Kosiarki i pozostałych AntyFanów :*:*:*:*.. Gabon i N* :D.

Ha, a więc to tak, wydało się! Nieładnie złotko, nieeeeeładnie! Nie dość, że niedowartościowany frajer, to jeszcze zwyczajny kłamca i obłudnik no i grubianin też swoją drogą, bo w słowach nie przebiera... Jak widać na tym forum nic się nie ukryje :) EW już dawno zdemaskowana!!!!! hahahahahaha :)))

użytkownik usunięty
LadyCroft

noom... kazde klamstwo fana wyjdzie na jaw... przed nami antyfanami nic sie nie ukryje:P No i teraz, jak mamy miec dobre zdanie o fanach, jesli okazuje sie, ze maja ograniczony slownik, sa klamcami i uzywaja wulgaryzmow? A tak poza tym, wiecie, ze mozna emme sciagnac sobie do the sims 2? Looool !! Kto wpadl na taki durny pomysl?? Hahaha...
Pozdro dla antyfanow :*
Kosiarka

mechme ale przycyniłes :P lol podniecasz sie tym i emocjonujsze jakby to wiele dla Ciebie znaczyło :P

a my nadal rządzimy :D :D :D

LadyCroft- Twoje teksty są naljepsze :D!! :))

pozdrawiam :****

ag_

zle napisałam- emocjonujesz* ;)

ciesze sie ze to forum nie upada :).. kiedy je zakładałam myslałam ze długo nie wytrzyma :D! Anty-fanki górą :D

ag_

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:

użytkownik usunięty
ag_

MOZE KTOS POMYSLI ZE JESTEM GLUPI ALE JAK ZALOZYC BLOGA BO NIE UMIEM

użytkownik usunięty
ag_

NIECH KTOS MI POWIE JAK ZALOZYC BLOGA BO NIE UMIEM A JAK SIE NIE MA BLOGA TO NIE MOZNA OGLADAC ZWIASTUNUW PROSZE NIECH KTOS NAPISZE

użytkownik usunięty
ag_

NIECH KTOS MI POWIE JAK ZALOZYC BLOGA BO NIE UMIEM A JAK SIE NIE MA BLOGA TO NIE MOZNA OGLADAC ZWIASTUNUW PROSZE NIECH KTOS NAPISZE

ag_

My tu gadamy o tej Emmie a nie o twoich problemach:/ z takimi pytaniami to leć do FAQ

użytkownik usunięty
ag_

Masz rację!!! ja myślę, że Emma jest zwykłą dziewczyną.na pewno nie jest ładna, gdyż ciągle się maluje, jest taka wytapetowana- WYSTARCZ ZOBACZYĆ !!! :(

użytkownik usunięty
ag_

MASZ RACJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

użytkownik usunięty
ag_

Ja również nienawidzę tej ku..ehm,idiotki.W filmie ''harry Potter i Kamień Filozoficzny'' była fajna,lubiłam ją nawet-ale teraz zrobiła z niej się taka ''gwiazda'' że sorry ale ona w wywiadach mówi że jest piękna(buahahah)zdolna(heheh)i ma talent aktorski(przesada ona nie ma talentu)ale najbardziej wkurzyło mnie to że zaczęła OBRAŻAĆ POLSKĘ i podkreślać że jest SKROMNA!!!!!!!!!Wobrażacie sobie?Jest bardziej bezczelna i niedojeb..,ekhm głupia niż niewiem jakis najgorszy down!Pozdro dla ANTY-FANÓW EMU

użytkownik usunięty
ag_

Też jestem anty-fanką Emmy. I zwracam się do fanów: Jeżeli myślicie, że wszyscy anty-fani jej ZAZDROSZCZĄ, to jesteście w wielkim błędzie, bo sami pomyślcie, jaki to ma sens? Jeżeli się kogoś nie lubi, to za jakiś konkretny powód, a nie za to, że ktoś jest sławny. Chyba nikt ze sławnych osób nie byłby lubiany, gdyby tak miałoby to wyglądać. Panienka pojawiła się nagle na ekranach kin i wszyscy zaczęli się nią interesować. To chyba normalne, ale trzeba dodać, że dziewczyna miała farta, bo seria o "Harry'm Potterze" zyskała sławę na całym świecie, więc film też miał dobry start. I zastanówcie się co piszecie, bo komentarz, że anty-fani nie byli chyba na żadnej stronie Emmy to też bzdura! Żeby kogoś znienawidzić, to trzeba kogoś trochę poznać, czyż nie...?

Caroline

użytkownik usunięty
ag_

Zazdrośni, zazdrośni... a co ja niby nie mam być o kogo zazdrosna tylko o jakąś aktorke?? Pozatym ona zagrała tylko w tym jednym filmie. Nie to co np. Haley Joel Osment. On jest chyba o 2 lata starszy od niej i ma filmograie taką że niejeden 40-letni aktor by pozazdrościł. I o kim my tu teraz móiwmy?
Chomik/Ania

użytkownik usunięty
ag_

Chciałam ci powiedzieć że nie jestem lesbijką

użytkownik usunięty
ag_

Tez jej strasznie nie lubie. Bie lubię rzadnycvh osob ktorta zagbraly w kjilku filmach i sa wielkimi gwiazdami. Jestem wielim anty fanem Danielaczyli Hareego, Rona, Emmy i wogole. Sorry ze troche pomieszane ale ogolem chodzi o tril z hp.

użytkownik usunięty
ag_

a wiecie ze emma nie nosi majtek (hahaha) no prawde mówie :)
mam nawet takie zdjęcie jak siedzi i wiecie co tam ma...

użytkownik usunięty

Jak ty morzesz o kimś tak mówić ty niedobry chłopcze*

*(ty skórwysynu jebany przez psa dziwko z poprzedniego małrzeństwa
wójka twejbabki,huju dziurawy obspermiony ,zjebana hujowa szmato
zasrana i przejebana wucho)

ag_

Ja również jej nie luubie!
Ale tych zagorzaych fanów Emmy ignowruje, co porawda tak mnie wkurzają swoimi tekstami..ale jakoś trzymam!
Oczywiście sa też ci fani co szanują czyjeśc odmienne zdanie!

użytkownik usunięty
ag_

Do Emmy Watson nic niemam ale jako Hermiona Granger chcąc nie chcąc,trzeba przyznać że wspaniale zagrała.Uważam że wszyscy podzielili się na dwa ''chore'' obozy: ci co Watson kochają jak less (sorx ale nie chciałam je obrazić!) oraz ci co nienawidza jej za wszystko. Ja tam jestem neutralna bo np.czasami Emma jest spox a czasami... szkoda słów....

użytkownik usunięty

Wy debile !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Załorze sie że nikt jej nie zna ani z nią nie rozmawiał.
Ja ją kiedyś widziałem i rozmawiałem z nią .Na jednym z wyazdów mojgo klubu piłkarskiego spotkałllem się z nią w Oxwordzie!!!!!!!!!!!!!!!
Jest bardzo miła i uprzejma więc mnie nie wkórwiajcie!!!!!!!!!!!!!!!
Jak ktoś ma do niej wonty to do mnie prosze WY BIEDAKI POLSKIE!!!!!!