Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
69 581 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

należę do grona anty-fanów emmy i mam cos do powiedzenia..
wkurza mnie ze "wielki faneczki emmusi" (które prawie zachowuja sie jak lesbijki) gadaja ze anty-fanki są zazdrosne o emmę. nie wszystkie. ja np. nie jestem zazdrosna bo wcale nie ma co jej zazdroscic. Urody???-emma wcale nie jest taka piekna a jesli mam byc szczera to ja jestem ładniejsza od niej ,Kasy???-jest wielu bogatych ludzi.a ja nie naleze do takich osób co uwazają ze pieniądze nadaja sens zyciu (zresztą co z tego ze emma ma kase jak ubiera sie jak wieśniara ).Sławy???-emma wcale nie jest jeszcze wielką hollywoodzką gwiazdą.na początku to jest fajne, kazdy by chciał byc sławny,ale pozniej to meczy.Po jakims czasie dochodzi do tego ze jak sie wychodzi z domu to jest sie oblaganym przez takie właśnie pseudo "fanki" i fanów.jest pełno aktorów którzy maja dość sławy-zaczynają wpadac w depresję, ćpać itp. Oczywiście nie wszyscy:)
pozdrowienia dla anty-fanów

użytkownik usunięty
pixie_larsyfan

mala pomylka..sory..wspolczuje Sanislavowi a nie Viktorowi...zapedzilam sie..:):)

użytkownik usunięty

biedny Krum...on będzie później musiał iść na terapię, i będzie musiał mieć kontakt z psychologiem 24 godziny na dobę. Przeżyje szok...szczerze współczuje

a jeszcze lepiej gdyby spotkał jej polskich fanów (i gdyby oczywiście znał mowę polską)...oj chyba by biedaczyna fiknął!

użytkownik usunięty

dzięki Kosiarko, że z nami jesteś i dzieki ze napisałaś,( bo tego niesłyszałam akurat) co ta wredna wytapetowana żmija powiedziała. ciekawe czy ONA ma jakąs tradycje i czy szanuje tradycje SWOJEGO kraju. Wredota!!!! Uch, jak ja jej nie cierpię!!! z każdym dniem coraz bardziej. Bueeeeee:d pozdrawiam wszystkich Antyfanów - GaBa

użytkownik usunięty
ag_

pisze się "głupia a nie "gupia", i nie "brzdka" tylko "brzydka"

patrzcie ,chcą nawtykać a nie potrafią! choć przyznaję ,że EW jest mi obojętna to Ci jej ucywilizowani fani raczej nie....matko święta,kiedy wy się wreszcie nauczycie pisać!!!!!

użytkownik usunięty

i jeszcze jedno -nie "igiotko" tylko "idiotko

użytkownik usunięty

mówiąc o polskich tradycjach i jej inteligencji... ONA TO MA NAPRAWDE TRADYCJE, AHA, MHM, WIERZE JEJ, TAAAAA, PEEEWNIE... czekajcie, ona faktycznie jest inteligenta... ciekawe czy wie co to SĄ tradycje... Co a człowiek, chyba normalnie się kurna zakochałam...
Oby jej "piękna" buźka poszła do piekła...
Ja

użytkownik usunięty

Drogi Ty..byłabym bardzo wdzieczna gdybys zdradził/ła mi twe imię gdyż nie wiem jak się do Ciebie zwracac...w kazdym razie wiem ze jej zazdroscisz tego ze jest taka piekna i ma taki swietny gust....jej styl przewyzsza wszystkie..szczegolnia ta suknia ktora zalozyla na premiere ..ani troche nie ywgladala jak worek na ziemniaki..ale w koncu to cala emma..glupia brzydka i bez gustu...

użytkownik usunięty

Droga Ja ma na imię Daniela... w każdym razie co do worka na ziemniaki się zgdzam... Ona ma ryj jak surowy bewsztyk, ale to da się pominąć...
Ja

użytkownik usunięty

innymi słowy, bewsztyk z ziemniakami... przepraszam jeżeli popełniłam błąd w pisowni słowa bewsztyk/befsztyk, ale nie bardzo mnie to interesuje hehe
Ja

użytkownik usunięty

A wic Danielo..jak najbardziej zgadzam sie z ...surowym mefsztykiem na jej twarzy..befsztyk jednak nie ma az tak zołtych zębów...wiem ze to dorum o Emmie ale troche szkoda mi tracic czasu na nia...nie ma tu gdzies forum o Rupim?
misia

użytkownik usunięty

jeżeli nie to baaaaardzo mnie kusi żeby taki założyć... co ty na to Misia...? Współpraca?
DanielaJa

użytkownik usunięty

bóg wam to kiedys wybaczy@@ w kazdym razie zajebiście sie to czyta...eh

użytkownik usunięty

Jako Misia pragne powiedziec , że znam anonima co gadal cos o wybaczeniu i zajebistym czytaniu..znak "@" oznacza w naszym jezyku kropelke uzywana powszechnie w mandze i anime..@@@ droga Danielo..nie wiem czy inni uczestnicy forum nie maja nic przeciwko rozmow o Ruypercie...isia

użytkownik usunięty

dzieki ze mnie wydałas...ah..zycie jest złe...
pixie

użytkownik usunięty

oczywiście że nie! Niech odpoczną od nienawiści do Emmy i zaczną nienawidzić Ruperta @ żart... niech się troche wyluzują...
DanielaJa

użytkownik usunięty

Kocham Cie Pixie!!!@@ Hmm...a nawet jezeli i mnie pasuje to same mozemy sie popodniecac..zaczynajac od jego slicznyc hwlosow i zielonych oczkow!!!!!! (3

użytkownik usunięty

Zastanawia mnie co ludzie w niej widza?
pixie

użytkownik usunięty

Nic nie widzą bo ludzie Ci należą do gatunku wysoce niewidomych a nie chcą stracić swej COOLOWOŚCI... I świetnej "miny Ron'a" Misia, nie zapominaj...
DanielaJa

użytkownik usunięty

Jest to pytanie na które żadne z nas nie potrafi odpowiedzieć...Ciężko jest w niej znależć coś czego można zazdrocić dlatego owe pytanie będzie dręczyć ludzkość po wieki wieków...@@@ Misia

użytkownik usunięty

I wieki wieków. To tak jak zapytać... co widzi człowiek niewidomy? Nauka nigdy nie posunie się daleko na tyle aby to stwierdzić... @
Ja

użytkownik usunięty

zgadzam sie chociaz z drugiej strony watpie ze nauka kiedykolwiek bedzie sie przejmowac czyms takim jak Emmunia..
p.s. pozdro dla pixie danielki bebna i merryego

użytkownik usunięty

zgadzam sie chociaz z drugiej strony watpie ze nauka kiedykolwiek bedzie sie przejmowac czyms takim jak Emmunia..
p.s. pozdro dla pixie danielki bebna i merryego

użytkownik usunięty

ZNasz BĘBNA I MERREGO?! Ojej, chyba coś nas łączy ;))
Ja

użytkownik usunięty

dzieki wam za oświecenie biiednego umysłu, jakim jestem ja...eh
pixe

użytkownik usunięty

Nie ma za co... chociaż w rozmowie, w której w jednym zdaniu chpćby znajduje się EMMA WATSON nie ma mowy o oświeceniu
Ja

użytkownik usunięty

trafna uwaga...chyba zaczne cie podziwiac ^^

użytkownik usunięty

Myślałam że już podziwiasz hehehehe ]:-)
Ja

użytkownik usunięty

...to zalezy od punktu widzenia...
pixie

emma przegina!!! my nie mamy tradycji???? :

użytkownik usunięty
ag_

no wlasnie z "igiotko" sie udalo :) pomysl ze slownikami jest swietny:) jednak cos mi sie wydaje, ze i to nie pomoze... oni i tak pozostana przy swoich bledach. a jesli chodzi o emme to po prostu jest samolubna. Lepiej gdyby czasami popatrzyla na SIEBIE okiem krytyki:)
Pozdro dla Elle, GaBy i innych antyfanow:)
Kosiarka

słowniki są w tej sprawie konieczne :D .. Kiler gwen armstrong- trzeba natychmiast podejmowac w tej sprawie jakies działania :D..
a moze zrobimy na tym forum jakąs lekcje polskiego ?;)

Kosiarko- emma niestety nie potrafi tak na siebie spojzec..

a jesli w głebi duzy wie ze ma wady to niech chociaz nie krytykuje innych ://..
nienawidze emmy!! z kazdym dniem i z kazda jej "mądrą" wypowiedzią coraz bardziej...

użytkownik usunięty
ag_

a co jest już naprawdę śmieszne.. to to, że ona jest przekonana, że nas, czyli Antyfanów jest tylko GARSTKA! oj, żeby sobie tak policzyła o ile ona w ogóle umie liczyć.. buaahahahaha!!! Pozdr GABA

użytkownik usunięty

nie łódzmy sie ze emma cokolwiek potrafi oprocz wyliczania swoich zalet...to chyba nie lezy w jej naturze
misia

umie cos jeszcze- zachwycac się nad swoim wyglądem i sztucznie szczerzyc zebiska ;)

użytkownik usunięty
ag_

przyznaje ci racje Elle...gdyby te zebiska chociaz nie byly takie zolte..misia

moze nie ma na paste do zebow (jej pieniązki trzymane w banku :))

użytkownik usunięty
ag_

to jej oddech tez musi byc powalajacy(doslownie)zal mi Ruperta i Daniela,...w ogole calej obsady
misia

pewnie noszą na planie maski gazowe :D :D...
nie rozumiem emmy :|- ma takie zólte zeby to niech chociaz je schowa :|

(ciekawe co by było gdyby Antyfani i fani spotakali sie naprawde- kto by z tego wyszedł zywy ;)?)

użytkownik usunięty
ag_

no pewnie ze fani bo w koncu antyfanow jest "tylko garstka" hehe...misia

hehe wlasnie ;).. ale by była masakra :D .. a zreszta.. czy warto by było sie spotkac dla emmy ?;) chyba nie :D

użytkownik usunięty
ag_

mysle ze w ogole spotkanie z fanami nie mialoby sensu..szkoda czasu na klotnie z kims kto kocha ..Emmusie..

użytkownik usunięty

nie łódzmy sie ze emma cokolwiek potrafi oprocz wyliczania swoich zalet...to chyba nie lezy w jej naturze
misia

ag_

Tej damulce po prostu sie we łbie przewróciło bo Harry Potter zrobił z niej NIBY gwiazde. Co ona sobie myśli?! Za kogo sie niby uważa?! Znam wielu aktorów którzy grają o wiele lepiej niż ona , jednak wiedzą o co chodzi w tym całym świecie złudzeń zwanym Hollywoodem i im woda sodowa do głowy nie uderza! A tak na marginesie: wielu aktorów "zagrało" w kilku filmach po czym zniknęło z wilekiego ekranu i już sie tam nie pojawiło! Taką samą kariere wróżę Emmie:krótką i szybką. Niech zaraz po ostatnim Harrym Potterze zniknie z ekranu i sie tam więcej nie pokazuje! Zostawi miejsce tym którzy naprawde sie do tego nadają.
Ps.Nie chciałam urazić jej fanów. Po prostu wyrażam swoje zdanie na ten temat:D

z poważaniem...
Wasz/a Amerykański/a Idiot(k)a:D

Peyton_2

masz racje :D

zreszta emma wcale nie jest gwiazdą.. po prostu ja tak wykreowali i "przereklamowali" :)

użytkownik usunięty
ag_

wlasnie, dopiero zagrala w kilku filmach, takiego kogos nie mozna nazwac gwiazda:) po harrym potterze zniknie z ekranu i juz nie wroci:) mam taka nadzieje:) prawdziwe gwiady unikaja fotoreporterow, a ta damulka szczerzy sie tymi swoimi zebami.
Kosiarka

użytkownik usunięty
ag_

Nie jesteś zazdrosna bo jesteś głupia to coś antyfan to wielkie guwno i ten kto do niego należy jest debilem a jeszcze większym kto to wegule założył!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Emma Charlote Duer Watson jest najpiękniejszą dziewczyną pod słońcem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (szkoda że Emma tego nie słyszy)

Wiecie co...tak czytam wasze komenty i czuję że rosnie we mne wściekłośc..co to niby ma znaczyć, ze nie mamy tradycji..no normalnie dajcie mi ją tutaj jak jej z sierpowego wywale to zacznie sztuczną szczękę nosic..
Elle kochanie mozesz zapodac jakiegos linka do tego artykułu???

użytkownik usunięty
Pearl

ja znalazlam ten artykul, pewna dziewczyna opisywala to, nie wiem czy to prawda czy nie, ale mimo wszystko takie cos sie pojawilo. link: http://blog.tenbit.pl/drown_her [blog.tenbit.pl/drown_he ...]
Nota pt. Jakie zdanie o Polakach ma E.W.??
Kosiarka

użytkownik usunięty

slyszy?? myslalam, ze jak cos sie czyta to sie widzi, a nie slyszy, hehehehe :D:D:D
Kosiarka

użytkownik usunięty

Mam coś nowego ;) w BRAVO emmuska powiedziała, że " nienawidziłam wcześniej scen, w których musiałam sie przytulać do Harrego ale teraz rozumiem, że inne dziewczyny będą mi tego koszmarnie zazdrościć.. Boże,Boże, Boże.... :/ pozdr GaBa