Ewan McGregor

Ewan Gordon McGregor

8,3
71 276 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ewan McGregor

Aktor swietny i baaaaardzo przystojny!!!Bardzo podobal mi sie w Moulin Rouge i w Wyspie!!W tym pierwszym tak ladnie spiewal.... :D a w wyspie byl niezastapiony!!I TEN JEGO USMIECH!!POWALAJACY!!!

zinah

Dziękuję bardzo za wyczerpującą odpowiedź - u mnie z angielskiego masz 6:) Z tym, że on jest attractive man to się zgadzam ale czy znowu aż taki big?:) Ale jak słusznie jest zaznaczone usually wiec on stanowi ten wyjątek:) Żeby nie było że uważam, że jest niski (bo przy moim wzroscie to nawet Elijah Wood to kawał chłopa:D) ale na Bonda go nie chcieli bo podobno dla nich za niski - jakieś młotki:) A z drugiej strony może to i dobrze ja go wole w troche ambitniejszych filmach a nie w kasowych amerykanckich shitach:)

Ps. Trochę z innej beczki: Widziałyście "Norę"? Podobała Wam się? Tak cicho o tym filmie a mi się bardzo podobał - taki pełen pasji i namiętności:) No i do tego śpiewający Ewan, jak dla mnie miodzio:)

Lara810

Łałłłłł rozpoczęłam 15 stronę jakżem sie cieszem:D Jak to było? Absynt z oliwką dla wszystkich!!!:)))

Lara810

Niech mi jeszcze ktoś wytłumaczy (najlepiej autor) o co chodzi w tym poście:

"ta racja super aktor ale czy troche .."

bo ja nie kumam - może to dlatego, że chora dziś jestem?

gosik_6

6 z angielskiego? Wow! Dzienx!

No cóż, przy bardzo wielu ziomkach Ewan może się wydać kurduplem, ale co z tego? I tak jest boski! To że Ewan nie został Jamesem Bondem jest moim największym życiowym rozczarowaniem, jak dotychczas - może jestem płytka, ale co mi tam. Jestem fanką "prawdziwego" książkowego Jamesa Bond i po prostu uwielbiam go, ale ten nowy Bond to po prostu kaszalot! Ewan byłby o niebo lepszy!!!!

Już 15 strona? Jak szybko... Pewnie przez mój słowotok na poprzedniej stronie... :) Wasze zdrowie, moje miłe panie!

Ja też nie kumam tego ostatniego posta, mogę się tylko domyślać... Może to coś w stylu "ta racja super aktor ale czy troche .. nie przesadzacie? Powinnyście się leczyć, pomylone fanki!"??? Równie dobrze może to oznaczać: "ta racja super aktor ale czy troche... się nie skomercjalizował?" albo "ta racja super aktor ale czy troche... nie za późno na pisanie postów na forum? Piszę już kompletne bzdury. Idę spać razem z moimi gumowymi kurczakami." Albo coś jeszcze innego... np. w kontekscie naszej rozmowy o hunky manie "ta racja super aktor ale czy troche... nie za niski?" ;)))) Whatever...

Ja tam chora chyba nie jestem, przechodzę za to kryzys wieku każdego...:))

Ale strzeliłam z tymi reklamami - właściwie to nieprawda, że najwięcej zrobił dla Japończyków, to była nieprzemyślana uwaga. Wiecie, że reklamował herbatę Tetley? :))) Mniam!

"Nora" to po prostu genialny film!!! No i rzeczywiście w nim śpiewa! I był producentem! Tylko ciężko go dostać w Polsce, a może w ogóle to niemożliwe...? Tak słyszałam, to prawda, Gosik?

Hehehe - w jednym z wywiadów (Jay Leno) fajnie opowiadał o tym filmie i jego kręceniu!

Umm, chce mi się spać a tu jeszcze tyle roboty...

zinah

)Idę spać razem z moimi gumowymi kurczakami( ej no weź bo sie posikam skąd Ty bierzesz te teksty:) naprawde sie usmiałam:) ja obstawiam że chodziło o )ta racja super aktor ale czy troche .. nie przesadzacie? Powinnyście się leczyć, pomylone fanki!???(

kurde czuję sie fatalnie kicham, smarkam i w ogóle fuuuj jestem:( ale nic jeszcze tylko jutro i święta będę się byczyć całe 5 dni:D

A co do "Nory" to ja mam nagrane z TV4 bo leciało jakoś rok temu chyba ale kopia jest tak fatalna że szkoda gadać:( Za to śpiewanie super:) Susan Lynch także ma bardzo ładny głos - fajny duecik z nich:)

gosik_6

Hehm, tak zawsze reaguję na jakieś oczywiste bullszity, w rodzaju tego posta, mam po prostu bardzo skrzywione poczucie humoru. :))) Nie każdemu pasuje... ale gumowe kurczaki wymyślił ktoś inny - Mr. Jedi, nie wiem czy ktokolwiek kojarzy redaktora CD Action i Kawaii. :))) Niesamowicie fajny ziom - zawsze byłam jego wierną fanką!

http://www.wuelce.terramail.pl/images/chicken%20(2).gif [www.wuelce.terramail.pl ...]
oraz specjalnie dla Gosi, kurczak gumowy piszczący:
http://www.ubasseta.com.pl/imgs/products/normal_28.jpg [www.ubasseta.com.pl/img ...]
:))))))))
Kurczę, gdzieś zapodziałam moje kurczaki w 3D - taka ładna trójwymiarowa grafika. :(((

My tu gadu-gadu, a Chińczyków wciąż przybywa...

Teraz ta panna na pewno sobie o nas coś pomyśli...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~
Godzina po prostu nie ta - a ja się dopiero rozgrzewam (z pomocą trukawkowego kisielu)...

Ach, rzeczywiście - silly me!/głupia ja! - "Nora" była w TV!!! Na TVP 1 albo 2 raz i TV4. No tak, i wszystko jasne...

Wiecie co? Strasznie mi tu brakuje opcji jak na normalnym pełnometrażowym forum, np. obrazków. :(((
To jeszcze dwie fotki, tak dla ogólnie pojętego funu i pociechy:
SG (hehehe - owłosiona klata! ;)):
http://i48.photobucket.com/albums/f202/NeferNefer/Ewan/SG1.jpg [i48.photobucket.com/alb ...]
Boski Julien:
http://i48.photobucket.com/albums/f202/NeferNefer/Ewan/julien10.jpg [i48.photobucket.com/alb ...]

Lara810

Witam całą elitę :)

Na wstępie chciałabym napisać, że oczywiście również jestem wielką fanką Ewana.
Trochę poczytałam sobie wasze forum i widzę, że chyba widziałyście i wiecie o nim wszystko. Trochę wam zazdroszczę, bo mnie niestety na ten luksus nie stać. Ale nie mogę niestety na forum powiedzieć, dlaczego, a mam do Was mnóstwo pytań :)

Zinah widziałam, że podałaś maila czy mogłabym się z Tobą skontaktować?

Zaobserwowałam, że bardzo trudno na tym etapie dołączyć do elitki (15 stron znajomości to już coś), ale bardzo proszę o odpowiedź – jakąkolwiek.

mitra

Elita wita całą Griet (mówię w imieniu wszystkich, tak na wyrost)! :)

Wszystkiego o nim nie wiem... :( Mnie też nie stac na luksusy, ale notorycznie spłukuje się na rzeczy, których nie powinnam kupować. Obsesja?

Pytaj, pytaj - informacji mogę za udzielać bez problemu, jeśli tylko je posiadam. Nie wiem, czy trudno dołączyc do elity (to był taki żart z tą elytą). 15 stron, jak na nas to dużo - anglojęzyczne fora mają wiecej (jedno z tych, których jestem członkinią ma około 30000) ale one mają więcej aktywnych forumowiczów, ja tu przylazłam, wszystkich terroryzuję i zmuszam do tolerowania, trochę pomagam, o ile mogę, bzdurzę bez sensu i gadam głównie do siebie. :)))) Po prostu zacznij tu pisać posty i tyle - każda nowa udzielająca się tu osoba jest mile widziana. W kupie raźniej - ziarnka, do kupy, ziarnek nikt nie ruszy... Nie zwracajcie na mnie uwagi...

Co do maila - jeśli go podałam publicznie, to znaczy, że absolutnie nikt nie ma na niego pisać i nie życzę sobie żadnych kontaktów... ;))))) Został tu podany do wiadomości spamerów i wszytkich tych, którzy chcą mi np. sprzedać viagrę online. ;)))) A na pewno nie dla osób z forum...

Żartuję, mozesz pisać! :)

zinah

Zinah jak Ci się chce tyle pisać?
Ja nie mogę napisać 5 zdań a ty piszesz takie komenty ...
jestem pełna podziwu ...
:)
Pozdrowienia :)

mitra

Ja również witam serdecznie!!! Nowe gaduły mile widziane:)
1. Wszystkiego jeszcze nie widziałam troszkę mi jeszcze brakuje:D a w porównianiu z Ziną wiem niewiele.
2. Nie ma czego zazdrościć ja też kasiasta nie jestem:) Jeśli masz internet to masz wszystko to co ja:) Mnie także nie stać na oryginalne filmy DVD - z przykrością stwierdzam, że prawie cały mój zbiór pochodzi ze źródeł nieczystych (czyt. emule)
3. Na pytania chętnie odpowiem jeśli takie będą, chętnie też poczytam Twoje opinie na temat obejrzanych filmów i podzielę się swoimi wrażeniami (jak ktoś bedzie chciał oczywiscie - nic na siłę:)
4. Ja dołączyłam do "elitki":) 2 strony temu i nie było z tym kłopotów trzeba tylko pisać i pisać co by forum się ładnie rozwijało:D

PS. Zinah za poprawienie mi wczoraj humoru lądujesz wśród moich ulubionych użytkowników:) Griet za dodanie mnie do swoich także:) Trzymajcie się laski pozdrawiam:*

gosik_6

ja też jestem w Elicie? :D Nie było mnie 2 dni,a tu już tyle napisane :D No coż ewan ma duzo fanek :D To taki rewelacyjny aktor, oskara mu dać za słodkość :D JEST SUPER BOSKI :D
EWAN EWAN EWAN EWAN EWAN EWAN EWAN EWAN EWAN EWAN EWAN

Mona

@ NaShI!
Uwierz mi - nie piszę tu wcale dużo. A poza tym wielokrotnie już mówiłam, że cierpię na słowotok - a dla mnie przelać to na klawiaturę to, na Wasze nieszczęście, jak splunąć. :))))) Żyję w symbiozie z moją super śliczna czrną, płaską klawiaturą... ;))) Pozdrawiam również!

Źródła nieczyste są szpoko! Często można tam prawdziwe rarytasy dostać! :))) eMule rulez!!! Mnie teoretycznie nie stać na te dvd, ale z uporem maniaka przetracam na nie swoją stypę - zamiast ją przechlewać na przykład. Sądzę, że tak lepiej... :))

Chętnie podzielę się swoimi wrażeniami, myślami, refleksjami i czym tam jeszcze... A tak poza tym - właśnie instaluję gg (potrzebne do pracy oczywiście - na potrzeby projektu będę czyli do kontaktu z moją cud grupą ze studiów - uwaga, jest nas AŻ 11 osób!). Jeśli ktoś chce pogadać, to podam numer.

Danke schon, Gosik! Większość z Was też wylądowała w moich ulubionych (a tych, których jeszcze nie dodałam, to przez nieuwagę, sory, poprawię się).

Z tą ilością fanek Mona to bym nie przesadzała, dużo tu nas nie ma. :((( Ale za to jakie aktywne!!! :)

Pozdrawiam Gaduły!

zinah

No trzeba przyznać, że z nas wszystkich Zinah ma nawiększy słowotok... nie było mnie od wczoraj a tu nowa strona... do połowy zapisana. Chlupnę sobie ten absynt z obowiązkową oliwką. Zdjęcie kuchni boskie- masz więcej takich? ;)

Dreamerin

ja tyle rzeczy pisze, kiedys napisalam bajke :D Jak jeszcze bylam w gimnazjum :D Pisze wierszyki, ksiazeczki, a tu ZINAH mnie przycmila :D Jak dla mnie to tutaj jest duzo fanek EWancia no i sry, ale szukałam negatywów i sie nie doszukalam :D Tak bardzo chcialabym zeby Ewancio byl troche wyzej w top swiecie...
pozdrowionka :D

Mona

I jeszcze jedno:
Ewan naprawde jest malo doceniany, czytam sobie jakie nagrody dostał, potem patrze na filmy z jego udzialem i np:
Idol:nie ma dla niego nagrody, ani nominacji
Duża ryba: potraktowali go tak jakby w ogole nie gral w tym filmie
Star Warsy;tylko Haydena Hristensena doscenili
Moulin Rogue"Nicol Kidman miala nominacje do Oskara i Globa, McGregor tylko do globa ;(
Wyspa:-SATURN SIE NALEZY!!!
Helikopter w ogniu: Ewan nie zauwazony
trainspotting- takie marne nagrody, to co to dla Ewanka?
Zgadzacie się trochę ze mną ?

Dreamerin

Dreamerin - Przepraszam...Ten typ tak ma...

To se chlupnij - widzisz, dzięki mojemu słowotokowi możesz częściej pić absynt! No i jest jakiś pożytek w końcu ze mnie... :) Postaram się tak nie rozpisywać, kto to będzie czytał te pierdoły...

Zdjęcia kuchni? Hmm... da się załatwić. Ale niespecjalnie fajnie się tutaj umieszcza zdjęcia (znowu marudzę, narzekam i kwiczę). Jak bym wiedziała, że ktoś przyjdzie, to mogę spróbować założyć takie osobne forum. Tam by się lepiej zdjęcia wrzucało. Poza tym jak mówiłam - kaseta była słabej jakości i czasami jest za duży kontrast - czy ktoś mi na słowo uwierzy, że to Ewan w swojej kuchni?:
http://i48.photobucket.com/albums/f202/NeferNefer/Screenshots/BF-Frame609.jpg [i48.photobucket.com/alb...]
a dla porównania - kuchnia z Solid Geometry - też mi się nie podoba, jak z katalogu Ikei:
http://i48.photobucket.com/albums/f202/NeferNefer/Screenshots/SG1.jpg [i48.photobucket.com/alb...]

Ha! Ja też pisałam kiedyś wiersze i sennik spisywała, a teraz piszę programy... Kariera renifera, doprawdy!

zinah

Kurde, zapomniałam - dostałam już odpowiedź od Viasat: "Trips Money Can't Buy" ("Bezcenne podróże") - będą powtarzane około 27/28 maja na Viasat Explorer - już napisałam Corleone na blogu - miejmy nadzieję, że: ma właściwy kanał, odpisze mi, uda mu się nagrać i mi wyśle - to na eMule'u od razu się pojawi! Dam Wam znać!

Ewan czyta książkę w wannie (specjalnie dla Dreamerin - żadnych sprośności i ekshibicjonizmu):
http://i48.photobucket.com/albums/f202/NeferNefer/Screenshots/BF-Frame12894.jpg [i48.photobucket.com/alb...]
Prawdziwy mężczyzna nawet w kąpieli nosi okulary! Aha! Tutaj Ewan to Ewan - a nie postać filmowa, bo Ewan w filmach dość często pojawia się w kąpieli - zauważyłyście??? :)

zinah

Czy on ma w rece tosta??????? A na tym drugim to kto to jest w tej kuchni???

zinah

Ale mcGregor nie ma meblo z ikey, no nie?

Mona

Nie mam pojęcia, co trzyma w ręce... coś tam szama, chyba wyjął dopiero co z lodówki, więc chyba nie tost... :)))

Na którym drugim??? W tym samym poście, tak? Ta kuchnia z Ikei? Hmmm... to kadr z filmu "Solid Geometry" a ta lasencja kwadratowa to żona Phila, granego przez Ewana. Taka undergroundowa produkcja wujka Ewana, Dennisa Lawsona. :) Fajny film. Dziwaczny. Jeszcze dziwniejszy niż "Oko obserwatora". Ale ma klimat. Jest znowu dostępny w sprzedaży od niedawna! - i mają własną stronę: http://www.solidgeometry.net/. [www.solidgeometry.net/.]

Lara810

Kurde Zinah jakby sie udało z tym programem to byśmy miały niezłą radochę:))) Właśnie byłam na stronce Kyiio, dodałam jej komentarz lekko zachęcający do reaktywacji na forum:)

Lara810

Wow! Dzięki za odpowiedź
Gadułą to ja niestety nie jestem, ale postaram się czasem (raczej rankiem) coś tam skrobnąć:)
Mój zbiór też pochodzi w większości z internetu. Filmów obejrzanych chyba sporo (w ogóle nie tylko z Ewanem), ale nie mam porównania. Aktualnie ściągam „Życie mniej zwyczajne” – Zina czy przypadkiem od Ciebie?. Mój nick na emule jest łatwy do odgadnięcia:)
Pomysł gg bardzo mi się spodobał.
Pozdrowienia

Lara810

A tak w ogóle to jestem na filmwebie od niedawna i doszłam właśnie do wniosku, że czas za jakąś fotkę
Zdjęcie EwanEve mnie powaliło więc - oto jest:)

Lara810

Qr*a:
http://film.onet.pl/0,0,1306187,plotki.html [film.onet.pl/0,0,130618...]

Lara810

Mam nadzieje tylko ze ta Jego adoptowana dziewczynka bedzie podobna do przeslicznego,cudownego,wspani alego dziecka A.Jolie z mongolii-Maddoxa :D:D:D Ten chlopczyk to najpiekniejsze dziecko jakie widzialam!!
Oto on dla tych ktorzy go jeszcze nie widzieli:
http://img.uno.hu/img/pictures/7342.jpg [img.uno.hu/img/pictures...]
http://www.carlaantonelli.com/anjelina_hijo_madox.jpg [www.carlaantonelli.com/...]

Wiem ze to strasznie nie zwiazane z Ewanem no ale sie powstrzymac nie moglam:D

Lara810

Ale on ją adoptował tylko finansowo...
http://www.miastoplusa.pl/kp/kino/wydarzenie.jsp?id=37715 [www.miastoplusa.pl/kp/k...]

Lara810

I TEN IROKEZ!!! Maly ma styl:D
Ci ktorzy czytali pozostale strony wiedza ze uwielbiam chlopakow z irokezami:D Jestem w ciaglym zachwycie nad tym dzieckiem:D
Przepraszam reszte za sama siebie... :P

Lara810

Irokeza robi mu matka. A zakochiwanie się w przedszkolaku jest niezdrowe :P

Lara810

Przeciez nie napisalam ze sie zakochalam w nim...Tylko ze jest bardzo fajny...A to jest duuuuza roznica...

Lara810

Ewan jest kochany - w LWR tak się przejmował losem biednych dzieci. Mówiłam że uwielbiam tego człowieka? ;)

Swoją drogą - kto pisał tego newsa...Clara nie ma 1 roku :)

May_morning

Hehe no właśnie...
Laro ja to tak profilaktycznie napisałam :)

May_morning

Aha - Ewelinko fajnie, że jesteś xD

Lara810

Ha, na chwilę się ulotniłam, odsypiać zaległości (dziś pierwszy wolny dzień!), a tu już pełno postów. :)))

Dobra, po kolei:

Gosik - ziom się jeszcze ze mną nie skontaktował, ale zobaczymy - do końca maja jeszcze trochę czasu! Widziałam - czekam na Kyyio!

Dremerin - :) cokolwiek to oznacza :))))

A co do fotki Ewana w wannie - z tym kawałkiem filmu było sporo zamieszania - nie uwierzycie - wycięli to przed wydaniem filmu!!! Zgroza!

Griet - fotka jest z ewanmcgregor.de - fajna stronka po niemiecku, prowadzona przez Ambersky, którą znam z forum, udziela się tam też Ester, którą znam z tego samego forum i z niemieckiego forum Ewanboard. Profesjonalna! Aczkolwiek robiona sposobem ready-made, z gotowych szablonów. Strona powstała niedawno, niedługo powstanie i polska :))). Myślę, że nie mają nic przeciwko wykorzystaniu foty do stworzenia avatara (co innego zamieszczenie jej na jakiejś stronie www bez podania, skąd pochodzi). Link jest do mojego konta photobucket, a ja tam często i gęsto coś zmieniam, więc jeśli link przestanie działać - to szarp mnie, żebym to naprawiła.

Nie ściągasz ALLO ode mnie, bo tego nie udostępniam - nie dlatego, że jestem złośliwa, ale żeby zmniejszyć kolejkę - żeby ludzie byli w stanie ściągnąć ode mnie inne rzadkie rzeczy (jeśli jestem jedynym źródłem to takie postępowanie jest wskazane). Nie jestem zwolenniczką ściągania filmów Ewana, które są dostępne w sprzedaży (w ten sposób właściwie jakby się go okrada), ale znam też polskie realia... :(

Jak Cię zobaczę na eMule'u to pewnie przemówię - domyślam się nicka.

Mój avatar jest oczywisty...

Ojej, Dreamerin się znowu oburza. :) Nie rozpatruj wszystkiego w takich kategoriach! :) Skąd wiesz, że Lara nie dostała przypadkiem ostrego ataku instynktu macierzyńskiego na widok Maddoxa? Fakt, śliczne dziecko... :)

Co do adoptowanego dziecka - tak, adoptował osieroconą dziewczynkę z Mongolii. Wygląda na to, że jest to inna sierotka, niż ta na którą daje pieniądze. Ta druga to Jamiyantsetseg, którą próbował zaadoptować w 2004, ale jego podanie zostało odrzucone :(. Zgodził się więc ją utrzymywać co najmniej do 16 roku życia. Tą pierwszą, która ma cztery latka, najwyraźniej rzeczywiście zaadoptował - informacja pochodzi z 12 kwietnia, z Evening Standard.

Jakieś debile piszą te newsy polskie. Ewan ma 35, Ève - 39, Clara Mathilde -10 i Esther Rose - 4.

Siema Ewelinko! Wróciłaś!

Lara810

Mógłby tak w końcu odwiedzić nasz biedny kraj. Czemu Oni zawsze interesują się Afryką, Mongolią itp?.

mitra

Jaki on dobry :D jest członkiem UNICEFU!!!!! Ma serce!!

Lara810

Ale sie tu żywa dyskusja toczy ----) I like it!!!:) Witam Ewelinę:) Jeszcze tylko Kyiio brakuje:)
Griet - Życie mniej zwyczajne na pewno Ci się spodoba, no bo kto nie lubi Ewana w roli zdesperowanego porywacza:D
A jeśli chodzi o tą adopcję to nie wiem czemu akurat dziś o tym piszą. Wydaje mi się, że czytałam już o tym dawno temu tylko nie pamiętam gdzie:) Bardzo mi się podoba ta jego wrażliwość na ludzkie cierpienie. Czasami sie zastanawiam czy to możliwe, żeby było tyle pozytywnych cech w jednym człowieku?:) A co do najazdu McGregora na Polskę - nie liczyłabym na to:) Powiedzmy sobie szczerze: może i jesteśmy ubogim krajem no ale nie aż tak:)))

Lara810

Ja nie rozpatruję niczego w takich kategoriach. Ja po prostu mam taki czarny humor...

Dreamerin

Hahaha! Wreszcie została podana data wydania "Miss Potter": 29 Grudnia 2006 (limited release) i 12 styczeń 2007 w całej północnej Ameryce.

A ja wciąż czaję się na amerykańskie "Stay"... Tak się czaję, że na razie to kupiłam niemieckie "Das Auge". :))))))

Dreamerin - a ja mam skrzywiony humor - pasujemy do siebie, nie? :)))

Hehm, żywa dyskusja! :) Ewan przez Polskę miał przejeżdżać w LWR ale w końcu skręcił w bok - i tyle go widziałyśmy... :(((

A propos tej adopcji - jak mówię - to dwie różne sprawy i dwie różne dziewczynki. Info na ten temat było w 2004 i jest teraz z wczoraj!

Rzeczywiście ma dobre serduszko - i udziela się charytatywne na lewo i prawo - I love him! :)))

Nareszcie podana została data wydania "Miss Potter"!!! 29 grudzień 2006 (limited release) i 12 styczeń 2007 - w całej północnej Ameryce.

zinah

Lolasto!! Miss Potter na pewno bedzie super, nie przepadam za Renne Zelweger, no ale Ewanek jest BOSKI!!!!!!!!!! Taki szlachetny, rewelacyjny aktor :D :D A co do Stay, to ty Zinah jestes w lepszej sytuacji bo juz film widzialas, a ja nie ;(((((
PS. Niech mnie ktos przytuli(ewanek :D)

Mona

A i jeszcze jedno obejrzyjcie sobie te fotki!!
http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://skirts.provocateuse.com/images/phot os/ewan_mcgregor_08.jpg&imgrefurl=http://skirts.provocateuse.com/show/ewan_mcgre gor&h=400&w=262&sz=11&tbnid=TidLenq3pXHZmM:&tbnh=120&tbnw=78&hl=pl&start=41&prev =/images%3Fq%3DEwan%2Bmcgregor%26start%3D40%26svnum%3D10%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa% 3DN [images.google.pl/imgres...]

dlugi link :D

Mona

Widziałam te fotki :) Uwielbiam go w kiltach :P

Mona

Przytulam Cię wirtualnie - co prawda ja to nie Ewan, ale zawsze coś... :)

A co do Stay, to mam szalony pomysł kupić to w USA. ;))) Choć nie sądzę, że w najbliższym czasie...

Renee nie umie śpiewać, ale jest zabawna.

UWAGA - nie czytajcie dalej!!! SPOILERS!!! :)))))

Tyle, że ten film bedzie bardzo smutny - bo życie Beatrix Potter było smutne. I jej narzeczony szybko umiera... :((( To se nie pogra w tym filmie za dużo...

zinah

Film Miss Potter na pewno będzie fajny - moim zdaniem Renee&Ewan to jedna z najsympatyczniejszych par filmowych - po prostu uwielbiam ich w Down with Love:)

Jedyne co mi sie nie widzi w tym filmie to ten WĄS - Czy ktoś widział to coś na jego twarzy?! Widziałam wywiad w związku ze Stay i tam właśnie mówił, że zapuszcza wąsy do Miss Potter - ekhm jakby to powiedzieć nie wygląda w nich zbyt atrakcyjnie:)))

gosik_6

Ekhm... no też widziałam te wąsy. Jemu po prostu nie do twarzy w zaroście... Broda w LWR też nie była zbytnio pociągająca :)

Lara810

obi-wana tez zagral dobrze w II i III czesci ;]
chociaz film byl kompletna klapa ;]

dmarcin666

A no powróciłam :D Właściwie nawet nie powróciłam - po prostu wreszcie coś napisałam, bo się od jakiegoś czasu przyglądałam dalszej cześci rozmowy która już do 15 strony dotarła :D

Uwielbiam facetów w kilcie...

Eh i nie mogę z tego naszego Ewana - jak mało który dzisiejszy aktor jest porządnym i przy tym zwyczajnym człowiekiem a nie głupim karierowiczem i nadętym bufonem.

A i tak zapytam na marginesie - czy ma ktoś na mp3 Standing to stand still U2 które Ewan śpiewa w LWR? Tak bosko to zrobił, że chętnie zgrałabym sobie na cd, bo nie chce mi się non stop dvd puszczać z tym fragmentem

May_morning

Ja mam :) zripowane z DVD :)- jest na sieci gdzieś w mp3 ale nie wiem czy mogę tu wrzucać takie linki? Chyba nas nie wypieprzą stąd za takie rzeczy? Na niektórych forach mają z tym problemy... Dlatego wolałabym, żeby jednak było jakieś forum bardziej prywatne... :( Daj znać na maila - to Ci wyślę linki do tego i do Flower Of Scotland. Nie są genialnej jakości - ale to nie nagranie studyjne, nie? :)))

zinah

dry-county@o2.pl

Ogromne dzięki :D

Znalazłam to jakiś czas temu na emule ale stoi od 3 miesięcy i ma nadal 0% więc już sobie dałam spokój bo ile można czekac ;)

May_morning

heeeej ja też chcę!!