Ewan McGregor

Ewan Gordon McGregor

8,3
71 280 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ewan McGregor

Aktor swietny i baaaaardzo przystojny!!!Bardzo podobal mi sie w Moulin Rouge i w Wyspie!!W tym pierwszym tak ladnie spiewal.... :D a w wyspie byl niezastapiony!!I TEN JEGO USMIECH!!POWALAJACY!!!

Lara810

JA CHCE NA TO ISC!!!
Idziecie tez??(pytanie glownie do Eweliny i Kyiio) :D To jest znakomite miejsce do spotkania!!!Tylko musze zarezerwowac bilety jezeli wogole sobie z tym poradze:) Posterujcie mnie troche jezeli mozecie:)

Buziaki:*

Lara810

ZACZELAM 17 STRONE!!:D :D :D
DLA WSZYSTKICH ABSYNT Z OLIWKA!!A co mi tam:P

Lara810

Jej, 12 maja! zgdyby nie promocja motorow, pewnie nikt nie mialby szans na taka dawke McGregora, nie wiem jak ja to przezyje, przez tego czlowieka grozi mi staropanienstwo....

Lara810

(lol) :P

Ja też chcę :( wybrałabym się na to do Krakowa, ale jak zaczyna się o 20... orientujecie się ile będzie to trwało?? Raczej nie mam szans na taką wyprawę ;( załamka totalna...
Witam Kyiio back :)
Absynt - chlup - strasznie ostatnio często to pijemy (oliwka - mniam) chyba wpadniemy w nałóg...

Lara810

Trwa 200 min...A daleko masz do Krakowa??

Lara810

prawie dwie godzniny :( to jakby się skończyło 23:40 + oglądanie motocykli :( nie ma szans żeby mnie wypuścili na takie coś... (beksa)

Dreamerin

Zarezerwowałam bilety - i mam nadzieje że pokażą końcówkę a nie skończą na 5 odcinku, dziekujemy, idźcie do domu...

May_morning

zazdroszczę :( =]

Dreamerin

Wowowow! Super z tym LWR! Kurczę, no to może do Poznania się wybiorę? Hmmm... zobaczymy. Jeśli tak to tylko z moim facetem - on też lubi motory! :)

Czemu we Wrocku nie robią takich akcji??? Naiwne pytanie...

Ale się baby rozgadałyście... :)))))))) łał! Już 17 strona - grozi nam uzależnienie (Ewan + absynt = bum!!!) :)))

Na razie nie włączę się do dyskusji bo ostro pracuję (nauka + świąteczne przygotowania) ale JA TU JESZCZE WRÓCĘ! :))) I wtedy napiszę moją recenzję Stay - bójcie się. :))))) Lubię takie "przegięte" filmy - mam skojarzenia z "Mullholland Drive" Lyncha, nie wiedzieć czemu. I Naomi też tam grała - bardzo dobrze, polecam! A Goslinga widziałam też w świetnym "Fanatyku" - genialny film!

Na razie mało czasu na udzielanie się tu bo ostro robię Ewanowe interesy (tak, tak wymiana dóbr z Australią i Filipinami :)))))), a także kombinuję nowy kabel do karty wideo. Cholernie ciężko znaleźć taki dokładnie jak chcę - żeby zgrać ewentualnie z kasety ten dokument i kilka innych rarytasów (Scarlet&Black i może Doggin' Around - być może będę wreszcie miała francuską wersję, byrtyjskiej w ogóle nie idzie znaleźć, kuczę - generalnie nikt nie ma tego filmu!).

ARGH! Corleone się nie odzywa - weźcie mu coś powiedzcie na blogu, ignoruje mnie ziomek wstrętny! :)))) Niech uważa, bo stworzymy własną mafię i będzie miał. :)))))

zinah

A ja Goslinga widziałam wcześniej tylko w 'pamiętniku' xD A tak apropos to skąd jest ta jego piosenka - całkiem mi wpadła w uszko...

Dreamerin

Ale temacik idzie no no 811? odpowiedzi :)
oby tak dalej :-)

Dreamerin

A wiesz, że nawet nie wiem:) Jak dodawałam go do ulubionych to zajrzałam na jego forum i ktoś tam napisał o tym, że Ryan śpiewa wpisałam w Emule no i jest:) Trochę biednie bo właściwie tylko 1 piosenka jest w całości i dobra jakość:( Ja mam jeszcze 2 inne ale to takie jakieś odpady:) Jedna w kawałku a druga z fatalnym dźwiękiem:/ ale przyznam, że bardzo mi sie podoba jego muzyka taka lekka i przyjemna do posłuchania i ewentualnie potańczenia:) Boże ja mam jakąś słabość do śpiewających aktorów - oni mnie rozwalają:D

A wspominałam Wam juz coś o kapeli Jareda Leto? Chyba nie - nie wiem czy go lubicie ja po Reqiem... bardzo:) No i jeśli chodzi o śpiewających aktorów to też niedawno odkryłam, że gosć się ostro w muzyce udziela a jakie głosisko ma ho ho ho!!! Aż mi sie nie chciało wierzyć, że on tak ostro śpiewa. Jakbyście były zainteresowane to zespół sie nazywa "30 second to mars" mają trochę ostrzejszą muzę ale niektóre kawałki są całkiem ładne:) Jak ktoś będzie chciał to mogę podać tytuły tych najfajniejszych:)

Jeszcze co do muzyki to nie wiem jak Wy ale ja kocham Long Way Round - Stereophonics:) W ogóle uwielbiam ten zespół ale ta piosenka jest prześwietna:) Stereophonics i Coldplay tego mogę słuchać dzień i noc i mi sie nie nudzi:D

O żesz kurde ale mnie poniosło kończę już bo mogłabym wam tu na ten temat 3 strony więcej zrobić a któż to będzie czytał potem? Pozdrowionka:*

Ps. Dreamerin - cieszę sie, że Ci sie podoba:)

gosik_6

Omg! Tylke komentarzy ;D Ciężko jest złapać rytm ;D
Pytanko :D
Jaki jest wasz ulubiony Duet filmowy w którym zagrał Ewan9mam nadzieje ze napisalam po polsku )
moje typy to
1.Ewan i Naomi Watts w STay
i
2. Ewan i Ashley Jud (chyba zle napisalam nazwisko) w oku obserwatora

Mona

A ja lubię Ewana w parze z Nicole Kidman, Scarlet Johanson i Naomi Watts, ok - Ashley Judd też. A z partnerów męskich - nie wiem czy się to liczy, ale co tam - Charley Boorman :D

May_morning

zdecydowanie Naomi Watts :)
śliczna para :)
( nadonsana )

May_morning

Ja też uwielbiam Ewana i Charleya! Nie tylko w Long Way Round ale wystąpili też w Serpent's Kiss! :D Hihihi! Słodcy są!

A z kobiet - też lubię go z Asley Judd! I z Nicole oczywiście! Aha, i z Rachel Weisz. :) Z Emily Mortimer - to było coś! :) :P custard? hmmm... :P

Nie podobały mi się duety: Ewan i Alice Krige (ona jest koszmarna! :))), Ewan z Tildą, Ewan z Patricią Arquette (ona to dopiero jest ughhh!) :/

Czy mogę powiedzieć, że nie podobała mi się para Ewan-Hayden? Oni po prostu nie pasują do siebie... :)))

I z tego co widziałam (na razie częściowo) podoba mi się duet: Ray Mears i Ewan oraz para Ewan i ten ziom z SOASN - są uroczy!!! :P :P :P

zinah

Aha! I widziałam Reqiuem dla Snu!!! Świetny film, bardzo mnie poruszył. Wychodziłam z sali płacząc. Swoją drogą na sali były tylko cztery osoby...

zinah

A Ewan i NAomi Watts??? nie podobal ci się?
PS. Faceci tez się licza, a i jeszcze fajny byl duet z Natalie Portman
W jakim filmie grał z Rachel Weisz?

Mona

Kurczę, też mi się podobali, ale jak wymienię całą listę, to zaczniemy 18 stronę! I kto będzie to czytał??? :)))) Rzeczywiście, ładna para - lepsza niż Ewan i Scarlett, osobiście za nią nie przepada, choć w Między Słowami zagrała świetnie.

Oczywiście, że faceci się liczą. No to jeszcze Ewan i Jonathan w "Idolu"!!! Mmmmm...

Z Rachel i z Alice Krige zagrał w "Czerwone i czarne". Taka produkcja BBC. Kultowa. Cała trójka ma tam zaskakująco dużo scen rozbieranych, ale ogólnie seria ma swoją wartość a może nawet i głębię. ;)

zinah

A ja rachel Weisz bardzo lubię ale nie mogę zdobyć filmu "Czerwone i czarne" :/

A Scene of sexual nature widziałaś? Jakim cudem? Bo jeśli faktycznie, to ja bym z chęcią o źródło tego cudu poprosiła :P

Mi się z Arquette nawet podobał.

Aaa i jeszcze podobał mi się całkiem całkiem z Anną Friel w Spekulancie - najbardziej zawsze w tym filmie rozwala mnie scena - a właściwie 2 - 1) jak ona poroniła a on jej mówi że będą mieli jeszcze dużo dzieci - normalnie kochane to było :) 2) jak siedzi taki załamany i ogląda TV a żona go pociesza. Tylko szkoda, że taka ładna para a tak się to skończyło :( Jakby nie było - to też film oparty na faktach.

May_morning

Moje typy to:
1. Renee
2. Nicole
3. Cameron
4. Jonathan
5. Scarlett
I dużo wiecej ale wszystkich nie mogę podać:) A z Anną Friel to była naprawdę ładna para i z Susan Lynch też:D

Lara810

Nie na temat: obejrzałam sobie zwiastun Stay =] uwielbiam głos tego faceta-lektora który czyta ten trailer... =] czy ja jestem dziwna? :P

Dreamerin

Nie - mi się też podoba jego głos:) choć sposób w jaki mowi jest chyba najbardziej amerykancki jak tylko może być:/ i to mnie troszkę irytuje. Ale barwa głosu bardzo ciekawa pewnie dlatego go zatrudniają do tych zwiastunów:P

gosik_6

też tak myślę =] A mnie się podoba taki 'niedbały' amerykański. Ja to w ogóle mam taki specyficzny gust, bo lubię ludzi mówiących tak inaczej, właśnie tak niedbale :) Chyba jednak jestem dziwna. A wracając to tego gościa to mi się podoba to 'gozzzzlyng' :P

Dreamerin

Oczywiście, że nie widziałam całego SOASN!!! Przecież jest dopiero w drodze, że się tak wyrażę - widziałam tylko kawałek puszczony w TV - taka słodka, urocza scena jak Ewan leży na kocyku i macha nogami, obok siedzi jego partner i czyta. Ewan gapi się (w domyśle na jakiegoś faceta), a jego partner nie podnosząc wzroku znad gazety mówi: "On nie jest w twoim typie." :))) Ewan (Billy): "Skąd wiesz?" :) Puenta sceny jest extra: ziom na którego tak gapił się Billy okazuje się być jakimś tłuściochem bez podkoszulka. Rzeczywiście nie w jego typie. Z tej sceny pochodzi zdjęcie, które tu gdzieś zamieściłam. Więc zapowiada się świetna para!

A co do "Czerwone i czarne" mam na 2 kasetach VHS (oryginalne! :))). Droga impreza doprawdy, ale warto, film jest świetny. Cyfra + ma opis w swojej bazie - pewnie ma kopie, może by puścili? Ja nie jestem abonentem, więc nie mogę ich o to szarpać. :( A szkoda, z chęcią bym ich pomęczyła.

Cameron mi się nie podobała - choć może taką miała rolę, wypadła dość histerycznie. A poza tym uważam, że jest brzydka, ale to tylko moja skromna opinia. :)

Czy ktoś do mnie pisał na podany tu adres e-mail? (Oprócz Griet - dzięki za listy! :) Mail od Corleone podobno nie doszedł. :((( Cholera, co jest z tą pocztą...

Wolę brytyjski akcent... :))) I szkocki!!! :)))))))))))))) Irlandzki też mi się podoba...

zinah

Już gadałam z moim lubym, wstępnie stwierdził, że skoro 12 maja to piątek, to możemy jechać. Jeszcze zobaczymy, mam nadzieję, że będą jeszcze bilety... W piątek nie mam zajęć, tylko tai-chi będę musiała przenieść na inny dzień.

:)))

zinah

No właśnie - coś mi w tym SOASN śmierdziało bo tego przecież jeszcze nie ma :P

A co do Cameron - to w sumie racja. Robert był/jest zajefajną postacią - taki kochany pechowiec, a postać Cameron była dla niego zbyt...jakby to ująć? Zbyt ostra? No w każdym razie, że wariatka :P

Jakby się tak zastanowić gdzie postaciami najbardziej jakaś para Ewan + ktoś pasowali do siebie to dochodzę do wniosku, że najlepsze jeszcze przed nim - bo z Nicole naprawdę bylo extra - Christian + Satine - super, tylko Nicole troszkę od Ewana była starsza ;) Ze Scarlet - stworzył fajną parę, takie 2 niewinne klony :D

I w sumie - nie będę oryginalna - najlepszą parę stworzył chyba w LWR ze swoją własną żoną - jak taki brodaty i włochaty ją obejmował siedząc na jakimś murku w momencie gdy do Charleya cała rodzina się zjechała.

A z kim chciałybyście żeby zagrał? Z jakim mężczyzną i kobietą - również w rolach głównych?

May_morning

Ja już napisałam na stronce Dreamerin, że moje małe marzenie to Johnny Depp i Ewan w jednym filmie najlepiej u Burtona:) Może bracia?! Tylko podobieństwo niestety nikłe:( To może chociaż kuzyni? albo rywale jacyś:P

Jeśli chodzi o kobietę to może np. Charlize Theron? Ładna by była z nich para:)

Ps. Właśnie jestem na świeżo po "Dziewczynie z perłą" bardzo mi się podobało - Scarlett to jest niesamowicie utalentowana kobita, a w tych rudych, falowanych wosach wyglądała anielsko wręcz:)

gosik_6

Owszem zgadzam się, aczkolwiek film jako taki drażnił mnie postacią tej Griet, która się praktycznie nie odzywała, a akcję trzeba sobie było samemu wymyśleć. O ile to bym jeszcze przetrwała, to ta akcja którą sobie trzeba było wymyśleć nie podobała mi się właśnie ze względu na Griet, którą moementami uważam za głupią.
Ale namąciłam, sama nie wiem o co chodzi :P
A Ewana chętnie bym zobaczyła z... hmmm... nie wiem. Z Jamesem McAvoy :) Tak mi jakoś wpadło do głosy - zaczynam tego gościa lubić, ale to nie jest dziwne, bo to Szkot :P

Dreamerin

Kurcze, sama zadałam pytanie a teraz nie wiem jak na nie odpowiedzieć - jeśli chodzi o parę damsko męską to chciałabym go zobaczyć z Rachel Weisz, najlepiej w jakimś filmie z ładną scenerią, jakieś włóczenie się po pustyni + trochę dramatu + trochę dramatu - a może i jakiś melodramat :)

A z panami - teraz sama nie wiem, bo jest wielu świetnych aktorów których bardzo sobie cenię, ale jakoś nie potrafię ich sobie z Ewanem wyobrazić - kiedyś mówiłam o Deppie, ale w tej chwili pomyślałam, że może Depp byłby zbyt taki...hmm, nie wiem jak to ujać, w każdym razie może grałby postać bardzo zamknięta w sobie. Mógłby też być Malkovich - chociaż do końca tego połączenia też nie widzę. Ze Szkotów - Gerard Butler? Powiedziałabym, że dlaczego nie - ale gdyby zagrali w czymś takim jak Dear Frankie - żeby było oszczędnie, ze szkockim, brudnym klimatem, ale też i pięknie i wzruszająco.

W każdym razie musiałyby to być wszystko filmy, po których ma się tzw. 'fazę ' :)

Lara810

Gosia dokladnie napisala to co ja na ktorejs z pierwszych stron tzn ze Ewan + Depp=bracia/rywale/kuzynostwo

Ja bym Ewana widziala z Amanda Peet chociaz tez tak do konca nie pasuja do siebie...albo z Salma Hayek ktora po prostu zajebiscie zagrala z Antonio Banderasem w Desperado :D

Dziewczyna z perla mi sie podobala:)

Aha no i widzialam Tajemnice Brockeback Mountain ktore baaaardzo mi sie podobaly :D

WESOLYCH SWIAT!!

Lara810

Ewan + Depp faktycznie jakoś nie pasuje... z jednej strony kusi a z drugiej mam pewną obawę, że Johnny by nam biednego Ewana zagłuszył no i jak wybrać który bierze główną rolę? Niby nie ma to znaczenia dla roli, ale dla widzów raczej tak... zresztą nie wiem - niech mnie zaskoczą :P

Lara810

A ja już odejdę od tematu z kim i powiem w czym najchętniej bym go widziała:) Nie wiem jakoś tak za mną chodzi ostatnio myśl, że mógłby Ewan w końcu zagrać kogoś zupełnie przeciętnego mam na myśli tutaj np. męża i ojca - takiego szarego obywatela:) Jakoś mi tego brakuje w jego filmografii. Nie to żeby nie podobali mi się jego dziwni i na maxa pokręceni poprzedni bohaterowie, ale przydałaby sie mała odmiana.
W Stay było już blisko i o ile bohater był w miarę zwykłym psychiatrą to sam film był zupełnie niezwykły.

A ja tu widzę jakiś zwykły dramat ewentualnie komediodramat gdzie, że tak powiem on byłby głównym atutem filmu i olśnił wszystkich swoją grą:D

Mogłoby być też coś w stylu Brokeback Mountain piękna przyroda, cudna muzyka, owieczki, krajobrazy i Ewan na koniu jako cowboy (niekoniecznie gej:) To byłoby coś :D

gosik_6

A wiecie co mi ostatnio do głowy wpadło? Otóż ja jako że studiuję archeologię nie ma bata - muszę lubić Indianę Jonesa. I tak sobie pomyslałam, że Ewan również dla odmiany mógłby zagrać w lekkim, zabawnym dość ale wciągającym i pięknie osadzonym filmie przygodowym. Nie mówię, że takim głupkowato-przygodowym gdzie dzieją się niestworzone rzeczy i jest natłok głupich efektów specjalnych które raczej tylko śmieszą...Po prostu - coś jak stary dobry Indiana Jones w młodszym wydaniu - to byłoby coś :)

A co do dziewczyny z perłą - bo zapomniałam się wypowiedzieć - mi się film bardzo podobał. W sumie nie nalezy chyba do gatunku tych, które można oglądać dzień w dzień, ale jest bardzo ładny, ma piekne zdjęcia, w ogóle sprawia wrażenie jakby był malowany. A jego wymowa - delikatna i niepełna - i to jest zarazem pluem i minusem - plusem, bo samemu można sobie zawsze coś dopowiedzieć, a minusem - bo można sobie dopowiadać teorie gdzie okaże się że nikt tego akurat nie miał na myśli i interpretacja jest zdecydowanie prostsza niż byśmy chcieli.

A mi się wreszcie ściągnęła Duma i uprzedzenie - nie miałam czasu na to iść do kina, więc sobie dziś na kompie obejrzę.

A wyobrażacie sobie Ewana w roli kogoś złego? Nawet nie kogoś kto gdzieś w głębi jest choć trochę dobry, ale w roli własnie takiej totalnej złej, paskudnej, wrednej kanalii - np. mordercy? :P Bo ja szczerze mówiąc nie. Nie to żebym wątpiła w jego talent, ale za dobrze mu z oczu patrzy. Chociaż - taka rola byłaby wyzwaniem i może Ewan kiedyś tego spróbuje?

May_morning

A ja jeszcze raz chciałabym go zobaczyć razem z NAomi WATTS !!!!!
A z facetów to chyba z Melem Gibsonem
pozdrawiam :D

May_morning

Może być Indiana Jones zawsze to coś nowego:) a co do ciemnego charakteru to ja go sobie wyobrażam i to chyba właśnie w roli seryjnego mordercy-psychopaty:) ale nie takiego do końca złego, tylko takiego pokrzywdzonego przez los mściciela:D Uuu ale się groźnie zrobiło:) pewnie zagrałby tak przekonująco, że strach się bać.

Co do Dziewczyny z perłą to mi sie bardzo podobały obrazy - piękne były nie mogłam oczu oderwać:) Jesli chodzi o Scarlett to mnie ona w tym filmie nie irytowała ani trochę, bardzo mi sie w niej podoba to że mimo tak niecodziennej i dość wyzywającej urody potrafi zagrać kobiety-aniołki, niewiniątka, skromne i nieśmiałe tak jak w tym filmie a jeszcze bardziej w Good Woman.
Jeszcze w Dziewczynie... zaskoczył mnie pozytywnie Colin Firth:) Chodzi mi głównie o jego image bo to, że jest dobrym aktorem to już wcześniej zauważyłam, Tylko do tej pory nie rozumiałam zachwytu pań nad jego urodą, mowiąc prościej uważałam że jest kompletnie nieprzystojny:) Po tym filmie zmieniłam zdanie - w tych długich włosach wyglądał całkiem do rzeczy:)
A Dumę widziałam niedawno - piękna muzyka, film też całkiem przyjemny:) miłego oglądania

gosik_6

Trzymajcie mnie bo zaraz zwariuje!! Ewan ma 72 miejsce w top świecie
co za okrucieństwo

Mona

no.. właśnie

macie może jakieś zdjęcia jego żony ?
bo ja znalazłam ale takie jakies nie wyraźne - nie umie szukac i tyle ...
:)

Lara810

W dziewczynie z perłą najbardziej zaskoczył mnie właśnie Firth :) Zupełnie inna rola niż do tej pory przywykłam =) a ten rzeźnik, nie pamiętam jak miał naimię, cały czas pląsał mi po głowie, że chyba go znam i o ile się nie mylę widziałam go w batmanie... i w intermission... jeśli to on :) Też mnie to zaskoczyło :) Ogólnie - żeby nie było że mi się tak nie podobało strasznie - film bardzo ładny i spokojny, tylko ta Griet... nie wiem, moze ja nie lubie Scarlett...
A duma i uprzedzenie też jest w mojej kolejce :P
A teraz oglądam Dr Dolittle 2 (lol)

Dreamerin

Dobrze kojarzysz Dreamerin:D On się nazywa Cillian Murphy - ja go widziałam jeszcze w Red Eye ostatnio. Gość ma niesamowicie ciekawą twarz, taką ładną:) Gdzieś widziałam jego zdjęcie jak był zrobiony na babkę (chyba z jakiegoś filmu) - pełen makijaż i kapelusz - wyglądał zupełnie jak kobieta:))) Ale jako rzeźnik był fajniutki:)

gosik_6

No tak, co do urody to ja tam nie wiem, ale postać nrzeźnika polubiłam. A tak apropos: widziałyście Intermission?? Jaki ja miałam polew z tym filmem ;P początek mnie wrył w fotel, a potem to już tylko patrzyłam z niedowierzaniem na ekran i sama nie wiem, co o tym myślę :)

Dreamerin

Intermission nie widziałam, ale właśnie obejrzałam Dume i uprzedzenie - CU-DOW-NE! No i Darcy...*mdleje* :)

A jako mordercę ale pokrzywdzonego przez los to sobie Ewana jak najbradziej wyobrażam. To byłby naprawdę poruszający dramat. Ale za to nie widzę go jako 100% złego. Kurcze, jeszcze raz bym sobie Dumę obejrzała, ale dziś Dracula z Oldmanem w telewizji...

Lara810

Mr Darcy byl po prostu olsniewajacy!!Az sie poplakalam ze wzruszenia,tak mi bylo go zal jak ona go tak odtracala a on taki zraniony...Piekne...

Lara810

NaShI! Już kiedyś zamieściłam tu gdzieś zdjęcie Ewana i Eve (patrz avatar Griet!!! :), ale tak dla przypomnienia kolejne ślieczne zdjątko, prawdziwy rarytas!:
http://i48.photobucket.com/albums/f202/NeferNefer/Ewan/non-smoking.jpg [i48.photobucket.com/alb...]

Czy ktoś tutaj jest w stanie odtwarzać płyty DVD Region 1 (Kanada, USA) - bezkarnie??? :)))) W sensie bez żadnych problemów typu licznik itp.? Pytam a propos płyty Stay... A tak w ogóle - to mojemu facetowi bardzo się film podobał. I naprawdę mam skojarzenia z "Mullholland Drive" (nie tylko przez Naomi), a mój ziom ma skojarzenia z "Donnie Darko" - ktoś widział??? KULTOWY FILM!

Aha, i Ewan z Rachel Weisz (uwaga, melodramat!!!):
http://i48.photobucket.com/albums/f202/NeferNefer/Screenshots/SB2.jpg [i48.photobucket.com/alb...]
http://i48.photobucket.com/albums/f202/NeferNefer/Screenshots/SB1.jpg [i48.photobucket.com/alb...]

zinah

Rety jaka fryzura... (Ewan nie R.)
A Donnie Darko, przyznaję się, nie widziałam. Kiedyś miałam amiar, ale mi przeszło, bo w sumie sama nie wiem, czy chcę oglądać i czy lubię takie filmy. Ale może kidyś zobaczę, bo wszyscy mówią, że warto.

Dreamerin

no no fajna ta jego fryzurka :)
thanks za zdjecia :)
- ciagniemy dalej temat :)

NaShI

Macie jakieś ulubione strony albo blogi o Ewanie - bo u mnie pustka - chociaz nie chyba mam jedno ( zamyślona )

zinah

To pierwsze zdjęcie jest śliczne, pozostałe też ale ta fryzura jaka bujna:) Jeśli chodzi o DVD to ja nie wiem o co chodzi:P coś tam odtwarza:)

Donnie Darko nie widziałam ale słyszałam, że ciekawe. Jak będę miała okazję to na pewno zaliczę ale ściągać mi się nie chce:) Aktualnie jestem na etapie ściągania moich ulubionych starych filmów - teraz się zasysya Skarbonka z Tomem Hanksem z 1986r:D widział to ktoś? Świetna komedia jak ktoś nie widział to polecam!

I wiecie co dziołchy tak sobie siedzę i się zastanawiam czy jakiś inny aktor ma na filmwebie takie zajebiste forum jak nasz Ewan:))) Wydaje mi się, że nie:D

gosik_6

Gosik musze sie z toba zgodzic nikt nie ma takiego jak nasz Ewan :)
och lae mi sie nudzi ..

NaShI

Moja ulubiona Ewan-strona to "Best of Ewan McGregor" ma fajny wygląd, taka jest ładnie uporządkowana i super zdjęcia tam mają:)