Aktor swietny i baaaaardzo przystojny!!!Bardzo podobal mi sie w Moulin Rouge i w Wyspie!!W tym pierwszym tak ladnie spiewal.... :D a w wyspie byl niezastapiony!!I TEN JEGO USMIECH!!POWALAJACY!!!
Aha, Gosik, przeoczyłam Twojego posta - "Desserts" to krótki film wyreżyserowany przez Jeffa Starka, który zrobił też "Anno Domini/Tabula Rasa" (AD nikt nigdy nie widział :)))))). Pojawił się na DVD Film Fest 3, i na kilku festiwalach fimlowych (wygrał na Soho Rush, tam też pokazywano AD ale przeszło bez echa i dlatego go nie ma).
Desserts - trzeba obejrzeć, nie można opowiedzieć!!! Bo się zepsuje to zaskoczenie. Gra tam tylko Ewan (gra Strollera czyli no takiego... przechodnia? Nie wiem jak przetłumaczyć...). :) Dziwaczny filmik, troszkę przerażający. Świetny jest filmik o kręceniu "Desserts". Oba były lub są gdzieś na sieci dostępne, na jakiś tam stronach.
Hahaha - rozwaliło mnie stwierdzenie - "całuje gołębie z przejęciem", nie wiem czemu... :))))
Hahaha, wy też się w to pobawcie - na ewanowskich forach zapanował szał na głupie quizy i tym podobne zabawy:
http://rumandmonkey.com/widgets/toys/namegen/6236/ [rumandmonkey.com/widget...]
Jakie byłoby wasze imię na "Wyspie".... Sprawdźcie!!!
~ Quinlan 1 Delta ~
Hurra!!! Zaczęłam nowa stronę!!! Absynt z oliwką dla wszystkich!!!
Do 1000 niedużo brakuje!!! Postarajmy się!!!
~ Quinlan ~
Niezłe:) ja jestem "Zaragosa 1 Echo" :))) Ale wiesz co po moim to można by sie jeszcze skapnąć jakie to imię - ale Twoje? Siedzę i myślę i nie mam pojęcia co Ty tam wpisałaś. Może "Ania" a może nie wpisałaś swojego imienia tylko jakąś ksywę co?
A ja wiem czemu Cie rozwaliło - bo jest w 100% prawdziwe;P No weź popatrz na jego minę i to zmarszczone czoło - jakby to była sprawa życia i śmierci. Cały Ewan czego by nie robił to wkłada w to całe swoje serce:) Ciekawe jaką ma minę jak pastuje buty:))) O kutwa ale mi się humorek włączyl debilny;D
A co do Desserts to jak bardzo to krótkie jest? Można normalnie sobie to obejrzeć bez ściągania? Chciałabym to zobaczyć
Wersja z DVD ma 4:08 (minuty:sekundy) łącznie z napisami. Było też na DVD "Spooks&Creeps", tak mi się przypomniało...
Poszukaj przez Google, na pewno da się w miarę łatwo znaleźć. Zresztą jak oglądasz z sieci, to też ściągasz nie? :))))
Mam średni humor bo praca mi nie idzie, a do tego słucham jeszcze Rammstein. :)))) Mein Hertz brennt! - hehe, prawda.
Wpisałam oczywiście Zinah bo jestem Ziną i tyle, czuję się Ziną. To zupełnie normalne imię - mnóstwo ludzi je nosi!!! Jaka tam Ania..? Skąd Ci się wzięło coś takiego??? :)
Oj to przepraszam ja się spotykam po raz pierwszy z Zinah i szczerze - nie mam zielonego pojecia co to oznacza:) Jeśli Cię uraziłam to bardzo mi przykro:( Mam nadzieję, że kiedyś mi to wybaczysz;) Ja wpisałam Gosia a nie gosik swoja drogą sprawdzę co by wyszło w tym drugim przypadku, o kurde ale bedzie jazda jak wpiszę Małgorzata uuuu - jezuuu jak ja nie lubię tego imienia:/
A ja jestem Grant 1 Delta (????? nie wiem czy to dobgrze zrobiłam). Desserts - mam to. szokujące, powiem :)
Aha, Desserts jest gdzieś na ewanmcgregor.net, trzeba za tym pogrzebać. To nie jest duże, łatwo ściągnąć...
Nie ma sprawy Gosiu! Nie uraziłaś mnie! Przecież nie musisz wiedzieć, że takie imię istnieje! To arabskie imię, swoją drogą wyraz może też oznaczać piękno kobiety, którego nie powinna pokazywać mężczyznom, ale też cudzołóstwo i karę z nie. Natomiast wersja Zina to zniekształcone słowo z rumuńskiego, oznaczające ponoć kiedyś elfa.
I w dodatku nie jest to moje prawdziwe imię, tylko imię które sama bym wybrała i które do mnie lepiej pasuje. :)
A z Małgorzatą - wychodzi to samo!!! :)))
Lubię zadawać naiwne pytania - czy któraś z Was ma może wywiad z Ewanem z show Parkisona, z 2003 roku??? Kto pyta, nie błądzi; proście, a będziecie prości...
A nieprawda:P bo Małgorzata ma 2 echo;) ale to dziwne przecież to jest wielka różnica - w sumie to zgadzają sie tylko 3 litery a wychodzi zaragosa dziwna sprawa:) A co do ziny to skad Ty to wszystko wiesz? Arabski, rumuński? Jakiś poliglota z ciebie czy co?:) Wywiadu oczywiście nie mam. Dzięki za info o Desserts:)
Dziewczyny nie wiem od czego zacząć...
To było straszne, ja nie powinnam oglądać takich rzeczy:((( W życiu nie sądziłam, że mogę się tak czuć po 2-minutowym filmie:(((
Ja wiem że Ewan to nie ryba, ale zrobiło mi się tak bardzo szkoda tych wszystkich biednych małych rybek:( Zawsze byłam przeciw, za każdym razem jak mój ojciec wracał z wędkowania to robiłam mu wyrzuty, że czerpie radość z czyichś cierpień. Nie no nie mogę, chce mi sie płakać:( Od 5 lat nie jadłam mięsa, wmuszałam w siebie właśnie tylko ryby - od dziś przestaję...
Znalazlam wideo z konferencji prasowej Stay, ale nie bardzo wiem o co tam chodzi bo nie znam dobrze angielskiego, dziewczyny- pomozcie!! :D
http://www.youtube.com/results?search=Stay%2Bewan+Mcgregor&search_type=search_vi deos&search=Search [www.youtube.com/results...]
Aaaaaa te wąsy to jest marakra!!!!! I tak sobie ta bródkę skubie... Już go widzę jak będzie miał taką jak ten druid z Asterixa... i sobie ją będzie sQbał :)
Z tym wąsem jak muszkieter wygląda :P Ale jak ładnie powiedział, że o prywatnym życiu się publicznie nie będzie wypowiadał. Respect!
Boże, czuję się taka sfazowana przez tą naszą rozmowę że zaczęłam szukać wycieczek do Szkocji w necie ;)
Mona ja zrozumiałam większość ale nie wszystko. Dla Ciebie moge sie posilić na jakieś ogólne tłumaczenie, choć pewnie ktoś mnie potem uzupełni:) Ale że nikt Ci nie odpowiedział to będę pierwsza:)
No więc tak - na początku reżyser mówi o tym, że po pierwszym przeczytaniu scenariusza pomyślał, że to nie dla niego. Dopiero póżniej uswiadomił sobie, że ta historia ma inną (wizualną?) stronę i że mógłby nakręcić pewne wyjątkowe dla niego sceny.
A potem się Ewan rozgadał i tu mam pewne problemy ze zrozumieniem może ktoś wyjaśni. Napiszę co zrozumiałam:) Mówi, że to co chcieli w filmie osiągnąć, to aby więzi pomiędzy bohaterami sprawiały wrażenie realistycznych, mających własną historię. I w nastepnym zdaniu nie rozumiem jednego słowa, które jest kluczowe wiec je pomijam;) Potem powiedział coś chyba w stylu, że pracował przed kamerą najciężej jak potrafi:)
Później jakiś natrętny typ zapytał sie go jak mysli: Co sprawia, że prawdziwa miłość jest trudniejsza lub łatwiejsza od miłości filmowej?
A on stanowczo a przy tym oczywiście bardzo grzecznie uniknął odpowiedzi na to pytanie:) Powiedział, że to nie jest tematem rozmowy i że jeśli pozwoli to zatrzyma to dla siebie :) Potem było o Long Way Round, że miał kilka trudnych sytuacji podczas podrózy z Boormanem (coś o utracie zaufania do reżysera?) Następnie jakaś babka mówi, że częścia jego pracy jest promowanie filmów, chodzenie na imprezki, festivale itp. On mówi, że lubi wspierać filmy ale drażni go to, iż ludzie myślą, że skoro jest aktorem, to mogą wypytywać się o jego życie osobiste. Tu według mnie następuje lekkie zrypanie tego gościa i innych namolnych paparazzich i całkiem słusznie;) Powiedział: gdybyś był zwykłym przechodniem, to nawet by ci sie nie śniło zapytać aktora o takie rzeczy, ale kiedy jesteś dziennikarzem i przeprowadzasz wywiad to myślisz, że masz prawo pytać o wszystko:) Potem mówi, że lubi się przechadzać po czerwonym dywanie i bywać na festivalach filmowych takich jak ten. Uważa, że spotykanie fanów jest bardzo miłe - są chwile kiedy mniej a są takie kiedy bardziej, że to zależy od ich zachowania:) Niektórzy potrafią być bardzo niegrzeczni, a niektórzy bardzo uprzejmi.
No i to by było na tyle - mam nadzieję, że coś pomogłam:)
A ja sobie właśnie ściagnęłam Tonight Show with Jay Leno z 2003r i zaraz będę sie wysilać może coś załapię:) Zauważyłyscie jak on często w wywiadach sie zacina i robi to swoje "eeem" - tyle ma do powiedzenia biedny, że mu słów brakuje;P
Hmmm... wydaje się, że zgolił już wąsy więc spoko, bez stresu, babeczki! :)))
http://i48.photobucket.com/albums/f202/NeferNefer/Ewan/mbewan.jpg [i48.photobucket.com/alb...]
Skąd masz Leno z 2003 roku? :)
Z tej strony, którą podałaś ewanmcgregor.net tylko nie wiem czy to faktycznie był 2003 czy 2004:) No bo Big Fish jest z 2003 ale mowił tam tez o Long Way Round więc mogł być to już 2004. Kurde ale tu nabździłam tymi datami, już sama nie wiem. W każdym razie na bank to widziałaś i pewnie masz:) Fajna ta strona, podoba mi się. I fajne show - ta historia z duchami była niezła:))) Ale czy ktoś zauważył, że on w tym programie wypowiada słowo POLAND?! Jaka szkoda, że zmienili plany:(
Są z 2001, 2003 (dwa), 2002. Ten o którym mówisz to raczej 2005. To ten z bitwą na pistolety wodne? :) Dawno nie widziałam, a ostatnio mi się miesza z Parkinsonami (też takie tv show :). Parky jest zabawny ale - nie uwierzycie - nie mam jednego odcinka!!! Najlepszego!!! Z 2003 roku! Bu!
Nie! Właśnie sprawdziłam: ten Leno jest z października 2004! Tam był Charlie (awwww! Charlie!!!)! W 2005 był z Nicole Richie...
Wiem, też żałowałam, że ominęli Polskę... ;(((
A strona jest fajna! :)
Ten z Nicole to mam od pół roku jest świetny:) Ewan jest tam taki jajcarz jakich mało;) A ta cała Richie to bożesz ty mój półmózg totalny - z tymi butami swojego faceta to juz mogła sobie darować:/ Ale swoją drogą to niezłą mieli z niej chłopcy polewkę:)
To co ściągnęłam wczoraj to jest tylko z Ewanem, bo to jest jakoś wycięte, nie ma całego show - trwa chyba kilkanaście minut. Ale się ryłam z tego kawałka jak się Jay spytał o Młodego Adama - Gdzie musi jechać, żeby zobaczyć penisa Ewana a on mu na to, że mógłby pokazać mu go za sceną;)))) Kurde nie mogę jaki on jest dowcipny:)))
W ogóle muszę przyznać, że bardzo podoba mi sie to całe show. Leno jest dowcipny ale nie chamski i daje się tym gościom wygadać, a nie wcina się co pół słowa jak niektórzy polscy szołmeni typu Kuba W.
Parkinsona ściagnęłam jednego, z Nicole Kidman, nie wiem który to rok, ale podejrzewam że 2001 lub 2002. Szkoda tylko, że głos jest tak fatalny, że prawie nic nie słychać:( Chyba zaraz sobie ściągnę coś jeszcze:) Pozdrowionka:*
Pewnie, że jajcarz! A czy w tym ściągniętym wczoraj jest ten tekst jak Ewan opowiada o kręceniu pewnej sceny z Nory? HaHaHa! To dopiero jest polewka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To tak apropos takich odważnych textów. Jest ta scena tam???
Zinah skąd to zdjęcie?? I z kiedy??
Wracając do tego, że Ewan robi pauzy 'eeem' - to przy tym tak się drapie palcem wskazującym pod nosem (lol) (teraz dla odmiany skubie wąs & bródkę). Zauważyłam też, że bardzo często pije w trakcie rozmowy, pewnie zasycha mu w gardle. Bardzo mi się to wydało charakterystyczne i jak na tej konferencji prasowej zobaczyłam jak sobie niesie kubek, to aż się uśmiechnęłam :)
Mam jakieś 2 programy z Ewanem u Leno... Jeden jest z fkarmentem big fish drugi z Czarlim :)
Hmmm... jest do tego taki prosty program, który umożliwia tworzenie ruchomych obrazków. To znaczy masz np 3 obrazki i po przejściu przez program one się zmieniają w tempie jakie ustalisz... to działa tylko na gify i tylko taki program znam osobiście. Są bardziej zaawansowane, ja się na nich nie znam, ale na jakimś portalu blogowym sa linki i instrukcje do tego :)
nhie wiem ja nie mam pojęcia - jestem blada jezeli chodzi o tworzenie avatarów, blogów i stron...
( nienadąż(rz)e za wami )...
gdybym miala program to bym sobie poradzial, ale nie mam ;( , a jak ktos ma to moze zrobi? :D na bloga o Ewanie McGregorze
www.ewan-m.eblog.pl
PS. A znacie moze szablony o Ewanie?
Z tego, co wiem to oprócz takich skrajnie prostych (raczej niefajnych, ale i tak nie pamiętam linku) to raczej nie krążą po sieci w dostępnych dla mnie miejscach. Trzeba zrobić samemu :)
Łeee no, po co się męczyć - avatarki na fora robiłam swojego czasu, ale teraz mam go mniej więc korzystam z takich ślicznych gotowych:
http://maesstria.livejournal.com/2913.html#cutid1 [maesstria.livejournal.c...]
http://www.eccentricity-online.com/icons.php [www.eccentricity-online...]
http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.houseofblack.net/images/icons/e wan/ewan10.png&imgrefurl=http://www.livejournal.com/community/ewanicons/&h=100&w =100&sz=16&tbnid=tpx1x6bfYl0E2M:&tbnh=77&tbnw=77&hl=pl&start=1&prev=/images%3Fq% 3Dstay%2Bewan%2Bicon%26svnum%3D10%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa%3DG [images.google.pl/imgres...] - to jest dopiero kopalnia - tylko uwaga - jeśli chcecie więcej, to klikajcie w more, bo zawsze pod tymi 3 czy kilkoma avatarami jest odnośnik do większej ich ilości :)
I jeszcze jedno można zauważyć podczas wywiadów - że nie tylko robi eeem i pije wodę ale się tak fajnie przyjacielsko przytula przy witaniu :D
Wow faktycznie sporo tych dobroci w tym trzecim linku :)
Kogo jeszcze denerwuje samoczynnie włączający się zwiastun strasznego filmu 4 na FW ręka do góry!
(Dreamerin podnosi obie i nogę)
Tak oglądam sobie te avki i pomyslałam, że Ewan z tym wąsem tudzież bródką staro wygląda... tu przytoczę cytat autorstwa mojej kumpeli, która spłodziła go (ten cytat) w urodziny Ewana: "(...) i niech się nie starzeje, bo go zamrozimy i będzie miał seksmisję xD"
Hehehe seksmisję XD
A tak poza tym to podnosze ręce do góry :D
I czekamy z koleżanką na LWR w kinie. Kurcze, zdobywam Ewanowi nowych fanów. To już się robi zaraźliwe hehe ;)
I dobrze - niech się rozplenia ta zaraza :) :D ja też moje koleżanki uwrażliwiam na tego człowieka :) Po części wychodzi :)
Zinah trochę sie namieszało z tym Tonight Show with Jay Leno:) To co ściagnęłam wczoraj to nie może być z października bo Ewan mówi tam, że w stytczniu rozpoczęli przygotowania do LWR i mają zamiar wyruszyc w kwietniu - czyli wychodzi chyba cos pomiędzy styczniem a kwietniem i to nie tam jest mowa o Norze. Tam mówi o Big Fish, Młodym Adamie i planach dotyczacych LWR i nie ma tam Boormana. Ale spoko spoko już dziś ściągnęłam ten z Norą i Charlim i bardzo mi sie podobało oczywiście:) A najlepszy był zwrot "I play with myself":D
A co do ewanowych rytuałów, to za każdym razem jak pojawia sie u Leno pierwsze co robi, to chwyta za ten kubek - to chyba jakiś tik nerwowy :) No bo chyba mu tam za kulisami dają coś do picia żeby nie uschnął, ja nie wiem:)
Jeśli chodzi o zwiastun Strasznego filmu to ja wysiadam:/ Nie dość, że się sam włącza, to u mnie się jeszcze nie da go zamknąć. Wkurza mnie to na maxa. Jeszcze jedna rzecz mnie denerwuje a mianowicie brak emotikonów na forum filmwebu:( Już ktoś chyba wcześniej o tym pisał więc sie z nim zgadzam. Inne fora maja takie fajne gęby a my tu możemy sobie tylko nawiasy i dwukropki wstawiać:( WSTYD drogi filmwebie WSTYD!!!
Aha mi zdobywanie nowych ewanofanów kompletnie nie idzie:( Czasem coś komuś zaprezentuję z moich zbiorów:) Niektórym wciskam filmy z nim albo je reklamuję odpowiednio:) Ale jak moja starsza siostra widzi na swoim kompie kolejną zdobycz z nim, to za każdym razem mówi "O boże ale ty jesteś zryta" a koleżanka mówi na mnie "czubek":) No więc wychodzi na to, że jestem zrytym czubkiem;P Jakoś specjalnie mi to nie przeszkadza ważne, że nie jestem sama:)
A ja szukam jakis fotek z planu filmowego Stay :D Widzialyscie jakies, procz tych dwoch z fw?
pozdrowionka :D Spox te Avatary, ale chyba moj brat mi zrobi takie ruchome i ja tez tam dam swoja fotke :D
A szablonow nie znacie? ;(
Szablonów nie znam - ale jest na nie jeden prosty sposób - wejsć na stronę z szablonami, ściągnać sobie zdjęcie tego szablonu na pulpit, zamiast niego wmontować jakąś ładną graficzkę jaką chcesz, wgrać ten przerobiony layout na jakąś stronę, skopiować wtedy po wgraniu link i umieścić go w odpowiednim miejscu HTMLa szablonu, skopiować cały html, wgrać i gotowe. Nie wiem jak to po ludzku wytłumaczyć, ale ja zawsze sama sobie kombinowałam :)
Na angielskim babka zapowiedziała, że będziemy film oglądać i mamy przynieść coś co będzie trwało jakieś 90 minut. Moja pierwsza myśl - Trainspotting - problem w tym, że jakbym to przyniosła to by mnie chyba po scenie ze Spudem przy śniadaniu, albo po nurkowaniu w kiblu delikatnie mówiąc zabili albo w lżejszej wersji uznali za nienormalną. No cóś, nie każdy wie że to film kultowy :P
A ja mam problem innej natury - ściągnęłam sobie program Azureus to torrentów no i pisze mi że pobiera, ale wszędzie mam 0% i po lewej stronie mam taką czerwoną gębę przy pliku i pisze 'nie jesteś połączony podczas pobierania' czy coś takiego. Co mam zrobić żeby mi wszystko elegancko ściągnęło?
Aha - i skombinowałam jeszcze 1 osobę na seans LWR :D
No u mnie w klasie nie ma osoby ( dziewczyny ), która by nie była fanką Ewan'a :)
Moje ukochane zdj. :) :
http://www.cswu.cz/obiwan/ewan/10/ewan342.jpg [www.cswu.cz/obiwan/ewan...]
http://static.flickr.com/42/81206539_1cdc594575_o.jpg [static.flickr.com/42/81...]
http://i8.photobucket.com/albums/a19/miss_sugarpuss/Ewan%20McGregor/fan2.jpg [i8.photobucket.com/albu...]
http://i7.photobucket.com/albums/y261/ensaimada/ewan-mcgregor5.jpg [i7.photobucket.com/albu...]
i tak można wypisywać ..
A to zdjecie? Czy on nie wyglada jak Bond :D http://www.filmweb.no/bilder/multimedia/archive/00006/Ewan_McGregor_i_Down__6167 c.jpg [www.filmweb.no/bilder/m...]
Trochę jak Bond, ale bardziej jak Block :P
PYTANKO: (QUESTION):
Powiedzcie mi dziołchy (tak mnie jakoś przestawiło na wiejski slang) czy macie może jakieś piosenki Ewana, których nie ma w łatwodostępnych źródłach?? :) To znaczy takie nie z moulin rouge, ani LWR, ale w jego wykonaniu. Poza tym: http://www.eccentricity-online.com/music.php [www.eccentricity-online...] :)
Ja to w ogóle nie mam pojęcia o czym tu się mówi:( Nawet nie wiem co to te avatary bo ja to generalnie niewiele wiem;) W tych sprawach to zielona jestem jak mało kto. Jak czytam wasze posty to się czuję jakbym była na zajęciach z informatyki:(((
Co do pytania Dreamerin o piosenki to ja mam raczej te, które można było ściagnąć z emula czyli z MR, z Idola, z Life less ordinary. Ale mam jedną która jest podpisana, że jest z Moulin Rouge, co mi jakos nie pasuje bo w tym filmie jej nie słyszałam "You're just in love" z jakąś babką śpiewa - fajna całkiem ale to pewnie też już masz, więc raczej się nie przydam:)