Ewan McGregor

Ewan Gordon McGregor

8,3
71 259 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ewan McGregor

Aktor swietny i baaaaardzo przystojny!!!Bardzo podobal mi sie w Moulin Rouge i w Wyspie!!W tym pierwszym tak ladnie spiewal.... :D a w wyspie byl niezastapiony!!I TEN JEGO USMIECH!!POWALAJACY!!!

Mona

Ok, tak działa! Chyba po prostu na blogu jest zły link.

Zrobiłam sobie funtest - heh, banalny, 90/90. Jestem master of disaster. :))))

zinah

Dla nas banalny, a dla takiego Adama(10 pkt) raczej nie :D TOm lincoln z filmwebu tez niezle wyszedl, to chyba wszyscy ktorych znam :D
pozdrowka :D !!CO z naszym forum i fanklubem?

zinah

U mnie też 90/90 wyszło ;D Przydała by się druga seria - baaardzo trudna - żeby się trochę pogłowić :)

May_morning

Ja też myślę, że trzeba zrobić taką hardcore wersję! Taką, żebym nie miała maxa - ale byłby ubaw! :))))))))))))) Lubię takie trudne quizy!!!

Yaiks! Nowa strona!

Czeski czerwony absynt "Diabeł" dla wszystkich i full oliwek (z papryczką w środku)!

Fanklub - róbcie, ja nie wiem jak. ;)))) Co do forum - robi się, robi! Bawię się właśnie PHP. Niedługo będzie! Takie full wypas mam nadzieję. :) Narazie istnieje forum ale wolałabym żeby nikt nie pisał na nim, bo w czasie mojego grzebania w tym może się coś schrzanić. :) Ktoś chce zrobić banner? Albo ma jakieś propozycje?

zinah

Myślę, że szybko będzie to forum bo już mam dość tego przechodzenia na 21 i 22 stronę tu - to jednak utrudnienie. Małe ale upierdliwe. Chyba rzeczywiście nie przewidzieli takich dużych wątków. Arrrgh!

zinah

Bedzie forum!! łiiiiiiiiiiiiiiiii . Co do fanklubu to chyba go zrobie, ale nie teraz, musze miec wiecej czasu. A co do testu hmmm pomysle, ale dla was nie bedzie i tak trudne, nawet jak bedzie pytanie: kiedy zrobil swoj pierwszy kroczek, albo ile ma wlosow na glowie :D pozdrawiam ;D

Mona

hmmm ile ma włosów na głowie - to byłoby dobre :)
A tak poza nawiasem to gdzie się Lara podziała?? :(

Dreamerin

Wlasnie. Od pewnego czasu jej nie ma. Moze wyjechala na wekeend, moze odcieli jej neta, moze ma virusa na kompie, moze o nas zapomniala, moze ma szlaban

Mona

A tak sobie przeklądam nasze forum i czytam komentarz Keiry, ze jezeli ewan jest ladny to ona ma iloraz inteligencji 170. Jak ktos tak mowi to znaczy ze ma bardzo niski, zazwyczaj sie mow ze jak ten jest taki, to jestem oslem(taki glupi przyklad), ale z tej Keiry puste dzziecko ;0
Ewan jest ladny!!! I madry i super aktor!

Dreamerin

Niezłe...

Nie wiem jakiego skina dać na forum...

Jak się wam podobają;

Ten jest świetny -
róż majtkowy ;)): (żartuję tylko)
http://demo.phpbb2.pl/index.php?style=6 [demo.phpbb2.pl/index.ph...]

i ten, ale nie na to forum:
http://www.phpbb-design.com/phpBB2_styles_demo/theme/?s=289 [www.phpbb-design.com/ph...]

Lara810

Znowu chcę odbiec od tematu, wybaczcie mi. Wiem, że taki temat mogłabym sobie zrobić na blogu itd, no ale stwierdziłam, że zapytam tutaj i was: Mogłybyście polecić mi jakąś fajną komedię (ewent. romantyczną byleby śmieszną)? Najlepiej coś dla nadtolatków, coś co się fajnie ogląda, z sympatycznymi postaciami, miło byłoby żeby była inteligentna, ale głupia w sumie też może być (wszystko jest do obejrzenia byle było śmieszne nie żałosne). Byłabym wam bardzo wdzięczna, bo szykuje się długi weekend (już się w sumie zaczął) a pogoda, że szkoda gadać :(

Dreamerin

2 tygodnie na milosc, Jak w niebie, Do diabla z miloscia(ale to juz ogladalas zapewne), Historia kopciuszka, Rozwód po francuzku, King Kong (czyli zakochana malpka, a=moze byc king kong, no nie? ), Nothing hill, oszukac przeznaczenie(zarcik), Elizabethtown,Moulin Rogue,
straszny film3, american pie, Legalna blondynka, madagaskar, american pie, dzis 13 jutro 30, Bridgis jones

Mona

uh - dopiero teraz mogłam obejrzeć Wyspe - dziekuje nie narzekam - film był ( bajerancki? )
poprostu super :)
Ewan i Scarlett tworzą niezły duet :)

Mona

Z tego co wymieniłaś nie widziałam tylko rozwodu, king konga (jeszcze - tylko mi się nie chce bo nie mam napisów do mojej wersji i nigdzie nie mogę znaleźć) i dziś 13 jutro 30, ale nie lubię filmów z serii zamiana ciał, bo już widziałam ich tysiąąąące. Mimo to dzięki za propozycje :) Macie jeszcze jakieś?

Dreamerin

Polecam "Zabijanie na śniadanie" z Johnem (?) Cusackiem i Minnie Driver. Właściwie nie jest to film dla nastolatek, ale bardzo zabawny i romantyczny w sumie też. Ale nie głupi. :) Bardzo go lubię, a mój facet wprost za nim przepada.

Ciężko mi coś wmyślić - zabawnego i niezbyt głębokiego, chyba oglądam same ciężkie filmy i ambitne filmy. ;)

zinah

Jezus!

Właśnie jestem po obejrzeniu "Wiele hałasu o nic". panie Branagh, jeśli mnie pan słyszy to chcę powiedzieć że pana kocham!

;)

Boski, no po prostu boski film. Doskonały. Dreamerin - jesli szukasz czegoś śmiesznego ale niegłupiego (w końcu to Shakespeare, ale tak cudownie zagrany, że odbiera się go jakby ktoś to napisał współcześnie), z kochanymi, zabawnymi postaciami (i przede wszystkim świetnymi aktorami) oraz piękną scenerią (Toskania!) - polecam baaardzo gorąco ten film. Jestem nienormalna i już sobie go na dvd zamówiłam. Cud, miód i orzeszki ! Swoją drogą zaraz idę oglądać kolejny film Branagha i z Branaghiem :) To się zamienia w dziki szał, ale co zrobić, ten człowiek jest genialny!

Polecam też "Długo i szczęśliwie" - może nie jest to bardzo górnolotne, ale ja już to widziałam z 10 razy, bo jest sympatyczne. Taka bajka o Kopciuszku, ale naprawdę miła.

A co do forum to róż faktycznie gaciowy :P, niebieski jest ok, tylko że mi się przejadł bo w sumie to klasyczny kolor tych for (hehe for? forumów :P :P :P)

May_morning

Heh, niebieski też mi się przejadł. Stanęło na mdłym i neutralnym, ale wygląda dobrze. Zawsze możemy się zastanowić i zmienić. Forum już istnieje, jest częściowo skonfugurowane i działa, ale nie podaję adresu i proszę jeszcze na nim nie pisać (jeśli przypadkiem ktoś znajdzie je na sieci), nie wszystko jest gotowe, niestety. Np. regulaminu nie ma, a ciężko zapisywać się na forum, pisać na nim i zgadzać się na zachowywanie się według reguł, które JESZCZE nie istnieją. Patologiczne. :))))

Ciężko napisać taki dobry sensowny regulamin...

Myślę, że wkrótce wszystko będzie gotowe.

Heh, dodałam dział Ulubieni aktorzy - Ewelina będzie się mogła wyżyć. :))) Widzę, że masz taką fazę na Kennetha jak ja ostatnio na Randy'ego. Ech , każdy ma swoje słabostki. :))))

Widziałam "Wiele hałasu..." - świetny rzeczywiście! Godny polecenia Dreamerin!

zinah

Wpisałam wiele... w osloskop i wyskoczył mi Forrest Gump i Dziewczyna z Alabamy, więc wywnioskowałam, że nie mają :(
Długo i Szczęśliwie to ten film z odjechanymi spodniami D. Scotta? Jeśli tak to widziałam :)

Dreamerin

Heheh no faza jest maniakalna :D

Taaak to te odjechane spodnie z ochraniaczem na ekhm...wiadomo co :D Kiedyś nawet czytałam jakiś wywiad ze Scottem i padło tam jakieś angielskie słówko które pierwszy raz w życiu widziałam, sprawdziłam - i było to określeniem własnie tego ochraniacza :D Tylko że słówka teraz zapomniałam, no a takie przydatne XD

May_morning

A ja mam tylko Ewana, od 7 lat. I nikt inny, reszta to lubiani aktorzy, Ewan to nadulubiony

Mona

Dla mnie Ewan też jest jedyny i NADulubiony :) A poza nim lubię też paru (to ci, co są w moich ulubionych ;) bardziej niż zwykłych zjadaczy chleba za pieniądze Amerykańskiej Maszyny Hollywood. Czasem po prostu jak mnie najdzie mania na jakiś film (obecnie trwam w totalnym zachwycie nad "Inside I'm Dancing" - od razu POLECAM) albo na aktora (ostatnio miałam na Setha Greena (? why? nie wiem :) i też maniakalnie oglądam film 10 razy albo chłonę filmy jednego aktora, ale to przeważnie mija, zostają miłe wspomnienia, a Ewan forever :)

Mona

Ja mam taką jakby to ująć - swoją hierarchię - mam swoich mistrzów, potem tych których uważam za totalnie świetnych, ale są niżej chociażby z tego względu, że widziałam z nimi mniej filmów i nie moge ocenić ich tak jak tych pierwszych, potem są ci dobrzy i lubiani, a potem - może nie wybitni, ale sympatyczni i przez to lubiani. Mona, zainspirowałaś mnie, chyba napiszę o tej hierarchii na blogu i wyjaśnię kto jaką pozycję zajmuje :)

May_morning

Heh :D Ja mam zazwyczaj natchnienie do pisania ksiązki po snie, bo mam takie super sny, ze mam juz gotowy pomysl na ksiazke ;D A ewan ile razy sie snil ho ho. Ja mam teraz manie z King Kongiem i Wyspą :D
Kiedys lubialam Residenta Evila(tez nie wiem dlaczego), obejrzalam 10 razy i znienawidzilam ten film wraz z Milla jovovich ;) , ale milli sie nalezalo, za to jak brzydko zagrala Joanne d'Arc, znaczy sie to wina tworcow, lae jej tez
pozdrawiam

Mona

Mona - mam to samo co ty :)
Uwielbiam kiedy śni mi sie Ewan :)
Ja jestem pod urokiem Wyspy :)
Sciagłam do wczoraj i obejrzałam - sliczny jest - i ta muzyka - normalnie cud :)

NaShI

A ja powiem, że w ulubionych mam bardzo dużo osób - chociażby dlatego, że może i niektórych widziałam w niewielu rolach ale uznaję ich za dobrych aktorów/aktorki. A jak mam ich w ulubionych to potem mam więcej opcji odnośnie tego co z moich ulubionych jest w kinie czy w tv - można sobie na filmwebie to elegancko sprawdzić, a im większy wybór z tych których lubię tym lepiej - wiem przynajmniej o większej ilości filmów z nimi w telewizji. Chociaż nie ukrywam, że powinni na to zrobić jakby taki osobny dział - żeby w jednym byli ci najbardziej ulubieni, a w drugim cała reszta tych których się lubi, ale number 1 nie są - i to by się własnie przydało do sprawdzania jakie są z nimi obecnie wyświetlane filmy.

May_morning

Te osoby co sa u mnie w 'ulubionych' maja po 10 lub 9 wszystkie bez wyjatku :)

NaShI

no troche w Wyspie grał debila no ale przeciesz miał taką rolę no to sie nie dziwię
ale poza tym gra świetnie:)

HAL1996

Ludzie ale nam Forum idzie :)
Dawać ... dawać ...
A co do tego Kejsza to jak "debil" wcale nie wyglądał :)
Wygladał - słodko.

Pozdrowienia dla wiernych fanów Ewan'a :)

NaShI

Debil? Już słyszałam burak, ale debil? ???

UWAGA! UWAGA!

Jeśli ktoś jest zainteresowany, skończyłam ustawiać nowe wypaśne forum o Ewanie, jest tu, zapraszam:

http://www.ewanmcgregor.fora.pl [www.ewanmcgregor.fora.p...]

- żeby coś na nim pisać, wymaga rejestracji (jak na prawie każdym forum) i napisania krótkiej o tym notki (niestety) do mnie na podany na forum adres (jehonala@interia.pl), bo muszę aktywować nowo zakładane konta.

Zapraszam serdecznie!!!

zinah

zinah jak zawsze - wysłałm juz e-maila ( aby się zarejestrować ) strasznie fajne to twoje forum :)
czekam na odpowiedź :)

polecam ludzie :)
Kejsza - przesadzasz i tyle :)

zinah

Renovatio... :)))

Pięknie!!! Ciekawe kto to...

zinah

hhehehe
tez jestem ciekawa :)

Fajnie najlepszy jest ten dział z Ewan n zdjeciach :)

zinah

You're in!!!

Już aktywowane! :)))))

Dziękuję - starałam się!

zinah

Thanks you very thanks you :)

Ślicznie :)
Ludzie czekamy i zapraszamy ( przepraszam robie Ci reklame Zinah )

NaShI

Dobra chyba mam problem (zawstydzona)
znacie strone z jakimiś fajnymi avatarami ?

Lara810

Zarejestrowałam się!! :)

Dreamerin

hehehehe
to sie robi ciewakie :)
ale co z ta strona z avatarami - cokolwiek ...

NaShI

Oj, jak fajnie, rodzinka się powiększa! Aktywowałam wszystkich. W faq dodałam jakiś wątek na temat avatarów! Jest tam sporo dobra. :)

Piszcie coś na tym forum, żebym widziała, że Wasze konta działają.

A tu co taka stypa? ;))))

Choruję na lenia...

zinah

No właśnie - co tu tak cicho??

Dreamerin

Hej dziewczyny!
Wybiera sie któraś na maraton "Long Way Round"?:)
U mnie (w Zabrzu) leci w piątek i nie umiem sie juz doczekać :P
Pozdrawiam

Kathleen

Ja się wybieram - tylko ostatnio się dowiedziałam, że mamy robić pomiary archeologiczne któregoś tam maja o godzinie 19.00 i nie wiem czy to przypadkiem nie będzie akurat wtedy gdy grają LWR. Jak tak to się baaardzo zdenerwuję ;

May_morning

Oby tak nie było, bo wiesz ... taka strata. Uuu cos zaczyna grzmiec :| Co za pogoda ..

Kathleen

Ja chyba nie będę w stanie się wybrać - daleko mam, we Wrocku nie grają...

No co Wy - nic nie piszecie na tym moim nędznym forum. Sama do siebie tam gadam! :((( A to zły objaw...

zinah

No własnie...ja wiem, że skoro mamy teraz nowe forum to trzebaby się tam przenieść...ale ech, ten sentyment do tego 22-stronnicowego tematu każe mi tu siedzieć :D

A wczoraj oglądałam "Stracone zachody miłości" (Love's labour's lost) z branaghiem - LOL!!! Dobre. Fajnie zatańczone, zaspiewane no i pomysłowe.

May_morning

No cóż - to sobie tu siedź - ja idę na chwilę do swojej piaskownicy... Nie chcesz się ze mną bawić to nie... ;)))))

A może jednak dasz się skusić zdjęciami Kennetha z kaczką z Ducktastic! i Gilderoya Lockharta. :)))))))))))))))))))))))) Polewam, Kenneth z kaczką!!! Aaaaj! Słodkie! - to co? Założysz wątek na Kennetha? :)

zinah

Poza tym w "Wiele hałasu o nic" grał też Keanu, o ile dobrze pamiętam (*wokół Ziny pływają serduszka*) - zawsze miło popatrzeć na ładnych facetów... :))))

zinah

Dobra, na forum się tam pojawiłam :P

A ja Keanu w sumie nie lubię, taki sztywny mi się wydaje, a Wiele hałasu o nic wyglądał całkiem całkiem, ale go nie lubiłam - może dlatego że grał też wrednego typa - hm, no w sumie skoro tylko dlatego go tu nie lubiłam to znaczy że mu rola wyszła ;) Dość mi się podobał w filmie "Mały Budda". A co do ładnych facetów w tym filmie to był tu jeszcze Robert sean Leonard - odwieczny respekt za Stowarzyszenie Umarłych Poetów! :)

May_morning

Keanu - da sie przezyć - lubie go za role w Matrixie:)
( coś sztywno to napisałam )
Szykam sobie avatara :)

Lara810

Dzińdybry:) Kurde 2 dni mnie nie było i jestem totalnie zdezorientowana:( Na mojej poczcie 40 wiadomości z Filmwebu!!! Co Wy? Nie macie co robić?:) No i jeszcze to nowe forum, kiedy ja to wszystko nadrobię? Co z tego, że długi weekend? Kupa czasu a mój internet strzela większe fochy niż baba w ciąży!!! To i tak cud, że tu teraz jestem. Akurat się musi psuć patałach jeden jak jest wolne:( Czy już kiedyś wspominałam jak wielką miłością darzę radiowy internet? Jeśli nie to właśnie teraz to robię i łączę się w bólu ze wszystkimi posiadaczmi tego cudownego wynalazku:)

Zinah jak mi sie uda to się zaraz zarejestruję u Ciebie:)

Co do Kennetha to wydaje mi się, że widziałam z nim tylko jeden film. Przepraszam, jeśli tytuł przekręcę, ale to trochę dawno było "Sztuka latania" a może "Nauka latania"?:) W każdym razie boski film, boska Helena i Kenneth:)

A ja dziś zaliczyłam fajnego filma w TV - "Zjazd" z Noah Wyle, którego bardzo lubię:) Boski Carter z ER jak ktos nie pamięta:D

gosik_6

ER to ja kiedyś namiętnie oglądałam :)

Czytam taki tam artykuł i miałam włączone TVP1 - leciał Klan - omg, ale się uśmiałam, Ryszard z grażynką i swoimi dziećmi po prostu wymiatają XD