Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 717 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

Fani podpinajcie się jeśli chcecie należeć do Echelonu. Z senioritą19 nie chcemy się pogubić w liczeniu;) Jestem założycielką, wspólniczką jest Revenge;)

Priscilla22

eh eh co za życie, boli cię żołądek i musisz wyjść na scenę i drzeć japę zamiast poleżeć w ciepełku i pić herbatkę:P

baj de łej dziś na Mtv była lista top 10 wszechstronnie uzdolnionych artystów i na 10 był pan Smerf ! ale najlepsza była lektorka " Jared zdobył kilka nagród za teledysk do 'Beautiful life" . wtf

madzja90

boli go żołądek i musi wyjść na scene, bynajmniej miał czym oddychać xD jak tam sie wszyscy o niego troszczą, a to że jakiegoś syfa rozprzeszczenił na koncercie to już nie łaska powiedzieć, <haha>, mam taki katar i ból gardła, że mam święta pozamiatane, a jeszcze z kilka dni temu martwiłam się, że rano obudzę się niebieska xD
Za "A beautiful lie" też sporo dostali nagród.... ale "A beautiful life", nie mam zielonego pojęcia- pomyliła się, zdarza się....wybaczmy jej ten grzech ;)

seniorita19

o rany, ja też po koncercie się rozchorowałam, już wiadomo dlaczego:P

madzja90

a widzisz mamy coś o czym fg mogą zamarzyć, wirusa Jareda, yey mogą nam pozazdrościć, bo można to uznać za najbliższy kontakt z nim.... ha ha nie ma jak to wyobraźnia, nigdy mnie zawodzi xD

seniorita19

dziubeczki, ja też jestem chora od koncertu! :D jeszcze dzisiaj się zaprawiłam robiąc te życzenia dla pana J. ale było warto hahaha świetna zabawa, polecam! :)

oluskaa

następnym razem przyjadę pociągiem ;>

FallenGirl.

zapraszam :) ogólnie zostałyśmy tylko we dwie, ale dałyśmy radę, buty przemoczone maksymalnie od tych roztopów, ale za to pogoda świetna i ładne zdjęcia wyszły z naszą główną atrakcją na czele. szczegóły wkrótce ;)

oluskaa

a co zrobiłyście? pochwal się:D

oluskaa

czekam na linki !

oluskaa

ja również czekam, jestem ciekawa waszego projektu :)

seniorita19

a teraz pochwalić się - która z was dostała coś marsowego pod choinkę? ;>

oluskaa

no i nasz niebieskowłosy Jaredo :) mówię wam - lepienie i odpicowywanie go było świetne.
http://img137.imageshack.us/i/dsc9537n.jpg/

(na tym zdjęciu akurat brakuje mu noska ;< ale nie pamiętam gdzie zapisałam resztę)

oluskaa

jest cudowny <3 good job girls ! podobieństwo jest uderzające ! nie ma co na następną akcję też się muszę załapać

oluskaa

hahaha ale świetny bałwanek:D macie zamiar mu to wysłać? :D
a prezentów marsowych nie było, nikt mnie nie rozumie jeśli chodzi o wielbienie marsów:P

madzja90

dzięki dziewczyny :) śniegowy Jarecki był ogromnie optymistyczną atrakcją tego dnia - obcy udzie podchodzili do niego i sobie zdjęcia przy nim cykali :D aa jeśli chodzi o wysłanie - powstaje filmik 'narodowy', że się tak wyrażę - różne akcje urodzinowe połączone w jeden filmik, który potem udostępnimy wszędzie, gdzie się da, żeby jakoś do Dziada doszło :D a bałwanek jest tak pocieszny, że nawet same jego zdjęcia można mu powysyłać.

FallenGirl - wbijaj do Katowic następnym razem, ja co prawda z miasta obok, ale K-ce mają więcej charakterystycznych miejsc no i Spodek - miejsce gdzie mamy zamiar sprowadzić marsów na następny koncert hahhaha

a na mnie pod choinką czekała piękna neonowoniebieska TIW DE <3 czego się w sumie nie spodziewałam. jasne, mamuśka wiedziała, że chcę, ale nie podejrzewałam, że akurat na gwiazdkę dostanę :) jej, jak to dobrze, że moja mama zaraziła się ode mnie ich muzyką.

oluskaa

Do Katowic niestety mam spory kawałek bo jakieś 200km ale dla takich akcji warto! Mam nadzieję, źe Leto wreszcie zobaczy to swoje prawdziwe oblicze, no a prezentu pozazdrościć :D

FallenGirl.

aa tam, na zachętę dodam, że gwarantuję nocleg <teraz ujawnia się prawdziwa twarz zboczeńca hiehie> :D ale spoko, jak tylko dadzą gdzieś marsjanie info, że następny koncert własnie w katowickim Spodku się odbędzie to zapraszamy, zapraszamy, zawsze takiego bałwanka możemy na miejscu stworzyć, jestem pewna, że nie zostałby pominięty w oczach chłopaków :D w końcu te włosiska rzucają się w oczy ;)

oluskaa

Ja też tak myślę ;D trzymam za słowo jeśli chodzi o nocleg, choć trochę się boję ;o

FallenGirl.

nie ma czego, zupełnie nie ma czego.. ]:->

oluskaa

hmmm no dobra, zaufam Ci... ale jak mi się coś stanie to wiedz, źe Jared się o tym dowie i wtedy nici z niebieskookich zezowatych dzieci!

FallenGirl.

oo nie, JA CHĘ NIEBIESKOOKIE ZEZOWATE DZIECI Z RADIOAKTYWNĄ KUPĄ NA GŁOWIE (jak to ładnie podsumowały dziewczyny z innego forum łepetynę Dżeja)

oluskaa

w sumie Ci się nie dziwię, mogę być chrzestną tego najbardziej zezowatego i obsranego?

FallenGirl.

OUI (ah, ten mój fhrancuski :D)

chwilowo jestem zła, wybaczcie, nic więcej nie napiszę

oluskaa

Great! ok, no problem

oluskaa

ja tak mam przy matmie ;(

oluskaa

ojej aż tak :) no to im się udało, ha ha ha, dobry tekst trzeba to sprzedać gdzieś dalej xD

oluskaa

słodycze się liczą...? ZERO NULL :( a Ty?

madzja90

oj biedaczki;)

Priscilla22

Kochana marsjańska rodzino.... chciałam wam złożyć życzenia z okazji (...) w skrócie Merry Christmas and a Happy New Year !!! ₪ ø lll ·o.

seniorita19

Wesołych :*

seniorita19

Very Merry Christmas ! xD ;**

Priscilla22

Właśnie ja też wszystkim Marsjanom składam najserdeczniejsze życzenia:*** i szalonego sylwestra z rockiem na czele ;p

Priscilla22

Merry ChristMARS ]:->

Priscilla22

wesołych świąt!

Priscilla22

A ja niestety się pogubiłam, więc nie wiem, która mogę być w kolejce. :)

iamfrommars

po nowym roku zacznę doliczać, to się okaże ;P

Priscilla22

http://www.youtube.com/watch?v=nB3w90iuhIk

TU MACIE LINK DO URODZINOWEGO FILMIKU DLA DŻEJA. PROSZĘ, ODPSTĘPNIJCIE GO, GDZIE TYLKO SIĘ DA, W MIEJSCA, KTÓRE PRZYJDĄ WAM DO GŁOWY - TAK ŻEBY DO SZEFA ON TRAFIŁ :)

oluskaa

This is FU.CKIN' AMAZING ! świetny filmik !

oluskaa

okay się robi !!!

oluskaa

ooo świetny, i bałwanek się znalazł <3 :D myślę, że na tłiterze najlepiej mu podrzucić tyle, że nie posiadam.

madzja90

jest balwanek i jest również moja morda przy bałwanku i te kartki na schodach to tez nasze ;d a twittera niby mam, ale kompletnie nie ogarniam, jestem pod tym wzgledem zacofana jak but cholera ;<

oluskaa

Nie tylko Ty (jeśli chodzi o twittera) moja walka twitter vs. magda już dawno wyniosła ok 3:0

FallenGirl.

aa wydawałoby się to takie proste, skoro nawet fanki Biebera go ogarniają -,- wczoraj jeszcze próbowałam coś zdziałać, ale zakończyło się to ogromnym.. zdenerwowaniem i zrezygnowałam z tego pojedynku.

oluskaa

no właśnie dlatego myślałam, że raczej uda mi się wygrać tą wlalkę, jednak ta bitwa jest zbyt krwawa i brutalna dla tak prostego śmiertelnika jak ja

FallenGirl.

popieram + DŻAREDO BYŁBY ZAWIEDZONY ;<

oluskaa

Ahh tak ;( od razu by wglądał na te 39 lat, wtedy fg prawdopodobnie ukamieniowałyby nas

FallenGirl.

o tak, to jest sposób na pozbycie się ich !!! moment zobaczymy co ja zdziałam...

FallenGirl.

EPICKA ŚMIERĆ hahaa. kurde, lubie gościa, ale tak przyjemnie jest się z niego ponabijać, że nie mogę odmówić sobie tej przyjemności :D a wiecie, że J znowu się farbuje? są dwie opcje - chwilowo ma zielonoszarosrakowate cos i albo w takim pozostanie albo jest to przejscie (dobra-próba przejścia) do blondu (imitacji blondu) z niebieskiego i wykorzystanie tego jako bazę pod następny kolor.

+ najświeższy njus - jest już wymyślany projekt filmiku na marcowe urodziny Shannimala i powiem wam, że pomysł całkiem, całkiem.. :)

oluskaa

u mnie dzień bez nabijania się z dżeja to dzień stracony! pomysł z włosami jest cudowny <3. A co do urodzin Shanna, z przyjemnością wezmę udział w jakiejś akcji i ma nadzieję, że mi się uda !