Fani podpinajcie się jeśli chcecie należeć do Echelonu. Z senioritą19 nie chcemy się pogubić w liczeniu;) Jestem założycielką, wspólniczką jest Revenge;)
Nie uwierzę, Highway w telewizji, na jakiej stacji ? ? ? ? A z Alexandrem i Panem życia i śmierci trochę przesadzają, ile razy może to w Tv lecieć, mogliby lepiej puścić serię My so-called life byłoby co oglądać popołudniami, ewentualnie w weekendy xD
oj nie martw się ! mogę Ci ściagnąć :D nawet jeśli po angielsku, to jak dałyśmy radę z Last of the High Kings to i z tym damy !
ołlł Highway jest super! muszę gdzieś zapisać, bo zapomnę :P a Mr Nobody jest dobry, chociaż za 2 razem wyłączyłam w połowie (nie bijcie) bo się ciągnął niemiłosiernie. może za 3 podejściem będzie lepiej:P
a ja uwielbiam Stay, obczajcie jeśli nie oglądałyście. nie ma tam wprawdzie Jarosława więc trochę off-topuję, ale i tak polecam:D
a kto powiedział, że musimy sobie polecać tylko to co z Jaredem związane xD Kiedyś nam zabraknie tematów na jego temat, więc lepiej trochę pogadać o innych rzeczach.... Ja osobiście polecam Ulice w ogniu, stary film, ale świetny...
słyszałyście że na koncercie Marsów była wiocha? i bardzo smutne incydenty przez rozhisterowane "fanki"? czytałam recenzje na blogu i jestem zawiedziona tym zachowaniem.....
"Shann wyszedł ze swojego 'kokpitu' i zaczął obdarowywać publikę sowimi pałeczkami. Rzucał dość blisko, jednak w pewnej chwili zasygnalizował grupie dziewczyn stojącej na lewo przy barierkach, że zaraz rzuci pałeczki w ich stronę i by się naszykowały by je złapać. Myślicie, że to zauważyły? Ależ skąd. One wciąż histerycznie krzyczały imię młodszego z braci, który już dawno zszedł ze sceny. Nie zwróciły nawet uwagi na naszego wyśmienitego perkusistę. No więc Shannon zrezygnowany rzucił obojętnie te pałeczki mając w nadziei, że jednak może któraś zauważy ten fakt. Jednak nic takiego nie miało miejsca. Dziewczyny dostały pałeczkami w głowę i tak skończyła się cała ta historia."
to troszke recenzji ktora czytałam jednego z fanów wstyd ....
mam jeszcze cos czy to prawda
"Jedna z dziewczyn gorączkowo starała się dać Jaredowi flagę, by ten okrył się nią czy zaczął nią machać, jak to robił wcześniej czy to na koncertach w Niemczech, czy w Anglii czy nawet na Ukrainie. Nic jednak z tego. Młodszy z braci Leto był nie ugięty na jej prośby i nie wziął naszej flagi. Gdzie więc ta jego wielka miłość, skoro nawet na tak mały gest nie potrafił się zdobyć? Nie wspominając już nawet o tym, że nawet nie chciało mu się czegoś powiedzieć po polsku, co na koncertach w Niemczech, Rosji czy Francji, jest niemal normą. Jesteśmy publiką drugiej kategorii!?"
Tak, Jared czasami zachowywał się jakby Polacy byli trędowaci... unikał większego kontaktu z fanami, niewielu osobom udało się z nim zrobić zdjęcia, zamienić zdanie, ale na prawdę to już musiał być fart, że szanowny Mr Leto raczył pozostać i poświęcić trochę czasu... Dlatego cieszę się, że są jeszcze inni członkowie zespołu, którzy wiedzą, że poza FG są też normalni fani.. ktoś fajnie gdzieś napisał: Jared jest mózgiem zespołu, natomiast Shannon ( i inni) sercem..
wiocha z tej Polski.............
jak te histeryczki mogły potraktować reszte zespołu skandal wstyd Jared nie jest solista...............
mnie już wkurza to, że dla większości "fanek" 30STM = Jared... co za idiotki (wybaczcie, że tak delikatnie, ale po prostu szkoda słów) nie wyobrażam sobie Marsów bez Shannona, Toma, bez Tima i Braxtona też, boję się że przez FG chłopaki na prawdę nie będą chcieli do nas przyjeżdżać...
BOŻE, DLACZEGO KAŻESZ MI W TAK DAREMNYM KRAJU ŻYC?!?!! ;xx
ja już o FG wypowiadałam się wcześniej i nie bede kolejny raz sie rozpisywac, bo naprawde na takie przypadki szkoda moich palców.. NIESTETY, zawsze, ale to ZAWSZE były, są i będą się pojawiać takie osoby, nieważne czy to przy okazji marsów czy beaty kozidrak (dobra, moze za bardzo w skrajność wkroczyłam) a zwłaszcza, jeśli liderem czy tez czlonkiem ekipy jest ktos o nieprzeciętnej urodzi. oni nie widzą zespołu, oni widzą tylko tego jednego osobnika. ja natomiast im współczuję takiego zaślepienia. boże, co to będzie jak Jarecki osiwieje (choć stawiam, że on jednak z siwych włosów stworzy ostani krzyk mody) albo broń boże coś mu się stanie i już nie będzie miał tak ślicznej buźki. CO ONE BIEDNE WTEDY ZROBIĄ OO NIE! marsi to wszyscy - jared, shann, słodki tomo, tim, braxton, również steve, kenny oraz reszta ekipy. nawet emma i vicky mają jakiś swój wkład w to wszystko i dlatego powstaje tak dobra muzyka i robią tak dobre show. jasne, jared głos ma bardzo dobry (chyba o to w tym wszystkim chodzi), ale to jest tylko i wylacznie czastka zespołu.
nic na to nie poradzimy, tak jest i będzie.... najlepiej przenieść się do innego kraju i nie przyznawać sie do Polski, bo być może już wkrótce polski naród będzie kojarzony właśnie z szalonymi fg .... ja tego nie rozumiem... można kochać Jareda, Shannona, Toma i reszte zespołu, każdego z osobna, ale nie koniecznie skakać nad nim i oszukiwać samą siebie: "Jared nawet w niebieskich włosach jest śliczny" owszem ładnemu to nawet w ścierce od podłogi ładnie, no ale trochę obiektywizmu, błagam.... zresztą one są takie, że gdyby Adama Lamberta zobaczyły to też by za nim łaziły, nie odpuszczą żadnej okazji xD ŻAL MI ICH
nie no nie mogę. nie wierzę w to, co czytam o.O jak można być takim tłukiem i iść na koncert po to, żeby zobaczyć Jareda (aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!) z bliska. niech one się zastanowią trochę, bo robią wiochę nie tylko sobie ale i reszcie fanów. i to fanów zespołu a nie samego Jaredzika (aaaaaaaaaaaaaaaa!!). nie zdziwię się jak długo u nas nie zawitają przez takie panny jarające się panem Jot.
Na Torwarze jak te napalone "dziewice" zaczęły się wydzierać Jared Jared to sobie zatkałam uszy !!! LUDZIE!!! Dlaczego nie krzyczały Shannon i Tomo?! 30stm to nie tylko Jared!! Uwielbiam Jareda za jego wokal, aktorstwo również za to w jaki sposób jest zżyty z fanami, ale uważam, że nie tylko Jareda powinniśmy nosić na rękach ale Shannona i Toma również! Polski naród po raz kolejny pokazał jaki jest beznadziejny... ;p olusska uwielbiam Cię za Twoją wypowiedź ;D ii do nastepnego koncertu na którym będziemy krzyczeć Shannon i Tomo ;p
dlatego napisałam w cudzysłowie bo w dzisiejszych czasach trudno o dziewice... ;p z mojego sektora Z niestety dało się słyszeć tylko rozhisteryzowane wrzaski "Jaaaaaaaareeeeed!!!!!" tylko ja krzyczałam Shannon jak zagrał tę swoją genialną (trochę krótką) solówkę ! Na szczęście nawet te histeryczki nie popsuły mi świetnej zabawy ;) Było bosko!!!!! Oby ich obietnica, że powrócą ziściła się w przyszłym roku! ;))
całe szczęście ich nie słyszałam. ale i tak najlepsze było ich śpiewanie The Kill: "cooooome break me doooooown! MARRY ME MARRY ME!"
oooo tak !!! to jest genialne ;D i mogę się założyć, że one myślą, że tak jest serio w tekście piosenki..... głupota ludzka nie zna granic.... ;p moja głupota też nie, ponieważ na torwarze kupiłam sobie taką a'la torbę z napisem Thirty Seconds To Mars za 50 zł a warta jest jakies 5 zł ;p no cóż ... jest pamiątka ;D UWIELBIAM JĄ !!! czego się nie robi dla Marsów (podkreślam, nie tylko dla Jareda) ;) ktoś by mógł się przyczepić dlaczego mam tylko zdjęcie Jareda w awatarze więc piszę, że uwielbiam to zdjęcie ;p
OO, ALBO NA HURRICANE - 'DO YOU REALLY love, DO YOU REALLY love ME?' bo takie teksty również słyszałam hahaha
ogólnie to ja, żeby biednych FG nie zdekoncentrować i nie namieszać im w tych pustych i mało obeznanych w marsach łbach, skromnie po prostu krzyczałam - zamiast na przemian wywoływać T i S. biedne jeszcze by były tak zmylone, że na zły koncert trafiły a buuu!
najbardziej chyba mi się podobała akcja z mgłą - pojawia się mgła, a tu ogólny ryk i wyłapałam jedynie 'Jared, Jared', bo tylko to usłyszałam. nie ma mgły i wielkie oburzenie, że Jarecki zrezygnował z wyjścia hahah. jest kolejny jakiś tam zalążek mgły - 'Jared, 'Jared', nie ma go - 'Jared, ty niedobry figlarzu, wychodź' xD (ostatnie dodałam, mimo wszystko nigdy złego słowa by na niego nie powiedziały, nawet gdyby nas olał i wgl nie wyszedł, to tylko taka moja wybujała wyobraźnia)
OIIIII JA TEŻ WAS KOCHAM NO DZIUBASKI :* <zaciera ręce na myśl, że usłyszy na następnym koncercie tak piękne dowody miłości i będzie w centrum uwagi i Modrowłosy będzie konfjusd>
podsumowując można napisać książkę "Przekręcone teksty piosenek 30 Seconds To Mars" ;p a to z mgłą było epickie ! strasznie mnie to rozbawiło ;) siedze sobie spokojnie nagle jakieś krzyki, więc wstałam a tu dupa ! JAREDA NIE MA ! za mną usłyszałam zrozpaczony głos jakiejś dziewczynki : "Zaraz się potnę... Ile można czekać?" brak słów do takich ludzi ... a swoją drogą mam do was pytanie. Czy ktoś z was widział na torwarze dziewczynę w turkusowych rajstopkach i różowej mini, czy to był wytwór mojej wyobraźni? Przysięgam, że jak wychodziłam z wc to stała tam taka dziewczyna ale niestety nie udało mi się jej pozniej zlokalizować... :(((
haha ja teraz sobie przypominam, że szczerzyłam się jak głupia do wszystkich, sama atmosfera tak na mnie podziałała. jak nie mialam co z soba zrobic pomiedzy supportem a wejsciem 'Jareda i reszty' (jakby to słodziachne fg rzekły) to krążyłam dokoła własnej osi i uśmiechałam do wszystkim, jakbym na haju była haha. więc albo mieli mnie wtedy za idiotkę, albo za niezwykle sympatyczną osobę :D
oo takiej nie widziałam, ale widziałam za to dużo innych wybryków natury, m.in. szanowną koleżankę w szpilkach, cisnącą się pod sceną, której to szpilka została z powodzeniem wciśnięta w mojego biednego fioletowego martensa. jej, nie mam słów do ludzi.
to na następnym koncercie widzimy Cię na scenie, załatwimy sobie wtykę na bakstejdżu i zamiast oświetlać Smerfa będziemy oświetlać Ciebie! a potem już wszyscy oszaleją, łącznie z Dżarkiem i może nawet da Ci pośpiewać trochę;P podoba Ci się taka opcja? xD
madziolina: żadnego takiego wybryku nie widziałam o.O wydawało mi się za to, że słyszałam przed wejściem jak panienki mówiły coś w stylu "bo my jesteśmy jego FG". wryło mnie to trochę:P
HAHA, CÓŻ ZA POWÓD DO DUMY - BYCIE FG :d
oki, oki, mi pasuje! :D z tym śpiewaniem to troszkę kapa, bo zaręczam, że naprawdę nie chcielibyście tego usłyszeć, ale cała reszta jest perfecto!
BO DŻAREDZIK JEST KÓL. JAK KTOŚ MA COŚ DO DŻAREDZIKA TO MA COŚ DO MNIE hihih :D ej lubie gościa, naprawde, ale przez te wszystkie akcje z fangerlsami (xD) zaczynam miec jakiś swego rodzaju żal do niego, że wygląda tak dobrze, że takie pokraki za nim latają jak głupie. w związku z tym serdecznie proszę - Dziadu, na następny koncert w Polsce załóż torbę na głowę, zobaczymy ile tych laseczek opuści wówczas miejsce koncertu bo nie bedzie na kogo papatrzeć, BŁAGAM!
hej dziewczyny;* właśnie przeczytałam jeden z wywiadów przed koncertem i jestem w szooooku zachowanie Jareda było powodem jego choroby;( wycinek wywiadu:
A ja dziękuję wam za przyjazd i za wywiad.Na koniec zazwyczaj prosimy artystów,żeby narysowali swoje autoportrety.Co wy na to?
Tomo:Spasuję.Kiepsko rysuję.
Shannon:Jared wspaniale rysuje.
Jared:Ta i z wielką przyjemnością.Dajcie i kartkę.
Proszę.
Jared:Źle się czuję.Ból żołądka,rozumiesz...I to jest to,co zamierzam narysować.