Fani podpinajcie się jeśli chcecie należeć do Echelonu. Z senioritą19 nie chcemy się pogubić w liczeniu;) Jestem założycielką, wspólniczką jest Revenge;)
No oczywiście ja też Poznań bo najbliżej to mogłybyśmy się spotkać wcześniej tak jak przed koncertemsie ludziska spotykali ;-)
wrr.. czemu nigdy nikt nie bierze pod uwagę Wrocka? No cóż... apropos. też sie przypinam, ale albo przegapiłam numerki albo już mam coś z głową. :)
No to jak będzie bliżej coś wiadomo to jeszcze się wszyscy zgadamy gdzie i kiedy się wszyscy spotykamy,
ja też do poznania;) ja jede na opener i coke nareszcie pierwszy raz, b poznałam dziewczyne która jeździ i z nią pojade a wczesniej nie znałam nikogo kto jeździ...:/ długo po ostatnim Coku przeżywałam że mnie nie było:/ Linkin Park ma byc ponoć na Coku:) ale jeśli by byli Marsi w Niemczech to wtedy bym tam pojechała:) a jeśli ktoś jeszcze nie wie to 1 stycznia leci na polsacie o 0.45 Autostrada a 6 styczia na TVNie Aleksander:)
LP skutecznie omijają Polskę ostatanio, więc nie wiadomo. SĄ TAKIE POGŁOSKI, natomiast każdy wie, jak zazwyczaj pogłoski się kończa :)
Hej!! właśnie tu zajrzałam, nie czytałam wszystkich 16 stron,ogarnę to potem;) ale widzę że jakaś akcja się szykuje;) count me in;) ja of course również Poznań;)pozdrawiam
oo super by było ich zobaczyć, ale nie wiem jak to z kasą u mnie będzie, a kiepsko ostatnio.... jeśli bym była to również Poznań, no niestety najbliżej
rozkminiam właśnie czy naj.ebać się sama czy może udostępnić chatę chociaz na kilka godzin, pozwolic zeby zrobili mi niesamowity burdel, ale naj.ebać się ze znajomymi ;> *ROZKMINA DNIA*
kochana, wbijaj do mego zadupczonego Sosnowca, propozycja noclegu w dalszym ciągu aktualna ;) zapijemy smutki i będziemy życzyć sobie marsowego, jaredowego, shannonowego, tomowego nowego roku!
szczęśliwego, szczęśliwego wszystkim :*
Fallen - ruski kupiony? ;>
nie wiem czy wiecie, ale mam dla was njusa - JaReCzEk JeSt bLoNdAsKiEm, egen.
nooo nieeee blooond? ja chce niebieshki !!
był polski, ale był na prawdę dobry. ruski miała senioritaa ale zapomniałyśmy wziąć ;/ a u Ciebie ruski był ??? ;o
nie ma już smerfa, smerfie wracaaaj. powiem ci, że początkowo ten niebieski było okropny, ale jak już mu trochę wyblakł to ładnie współgrał z oświetleniem scenicznym i się przyzwyczaiłam ;<
ruskacz obowiązkowy! starzy chcieli mi jakiegoś CIN&CINA wcisnąć co by jakiegoś gówna nie pić, ale się nie dałam! *dumna z siebie*
jak wam minęła ta noc? ;>
szampan+ 30stm+ seniorita= wycie do 3 .. biednaa babcia, dobrze , że jest chociaż trochę przygłucha ;oo
a Toobie?
u mnie bez marsów, bo znajomych nie wzruszają. ale za to troche SOAD, i dwie piosenki sylwestra, które znali WSZYSCY i nam pięknie wychodziły. rotary - na jednej z dzikich plaż oraz myslovitz - z twarzą mm.
ogólnie pobawiłam się, nie było źle, nie schlałam się jak świnia (brawa dla mnie!), wypieprzyłam się na śniegu, jarałam się fajerwerkami (kocham je <3) i przekonałam, jacy ludzie potrafią być popiep.rzeni, aż przykro. a teraz panie i panowie czas na powrót do rzeczywistości nowego 2011 roku! żeby był lepszy od poprzedniego i pełen różnych koncertów! :)
mam zaszczyt napisać,że 30STM w rockowej setce 2010 Eskirock zajęli 56.miejsce [Closer to the edge], 25.miejsce [Hurricane] oraz miejsce PIERWSZE [This is war]! :)
ja nie glosowalam,bo kiedys do mnie zadzwonili i wyszlam na idiotke w radio i od tej pory sie boje :(
zauwazylam,ze zawsze faceci wygrywają głowne nagrody! dyskryminacja
WIDZIAŁYŚCIE? http://www.youtube.com/watch?v=mrziHCeIFOQ&feature=player_embedded OPENNING WCZORAJSZEGO NYE.
MOJA OPINIA? NIESMACZNE, COKOLWIEK CHCIAŁ POPRZEZ TO PRZEKAZAĆ
to jest okropne i przykre.... cieszę się, że mnie tam nie było bo szkoda byłoby mi wydać tyle kasy by oglądać... nie wiem jak to nazwać... "ORGIĘ" na scenie... boję się o Jareda, bo coraz bardziej mnie zadziwia jego ciężki przypadek... he becomes a friggin' MOFO -.-
Nieco mnie to przeraziło, a nawet bardzo, Jared potrzebuje chyba więcej zdrowego snu, aby zregenerować szare komórki. Rozumiem pojęcie artyzmu, ekspresji itd., ale we wszystkim trzeba potrafić zachować umiar.
A tak oprócz tego moja miłość dla Jared'a pozostaje niezmienna i nieskończona, zwłaszcza po koncercie w Warszawie.
Ech 30STM for ever:*
Właśnie skumaliśmy z bratem o co chodziło w tym całym "występie". Po prostu "Hurricane" został ocenzurowany, a Jared chciał pokazać, że nie wszystko można ocenzurować i będzie robił co tylko zechce :P I w sumie dobrze :*
to jak chce pokazać światu, że nie można mu zabronić <robienia> rzeczy wzbudzających kontrowersje to niech sam zrobi striptiz, a nie wynajmuje do tego laski... wg mnie przesadził
OK, rozumiem i szanuję Twoje zdanie.
Ale nie miałabym nic przeciwko, gdyby sam miał zrobić striptiz :*
Provehito in altum
http://www.youtube.com/watch?v=ZHszcAGgpUw ;)) wstałam dzisiaj rano i moja mama się drze : Magda, Magda, popatrz! miła niespodzianka ;p jakby ktoś jeszcze nie widział ;d
http://www.youtube.com/watch?v=ZHszcAGgpUw dzisiaj rano obudził mnie wrzask mojej mamy : Magda, Magda patrz !!! miła niespodzianka ;p jakby ktoś jeszcze nie widział ;D
dzięki, że to wrzucilaś bo niestety nie udalo mi sie tego oglądnąć a jak cos ludzie to wczoraj na vivie polska mówili tylko nie słyszałam kiedy będzie wywyiad z Jaredem .