Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 717 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

Fani podpinajcie się jeśli chcecie należeć do Echelonu. Z senioritą19 nie chcemy się pogubić w liczeniu;) Jestem założycielką, wspólniczką jest Revenge;)

FallenGirl.

No oczywiście ja też Poznań bo najbliżej to mogłybyśmy się spotkać wcześniej tak jak przed koncertemsie ludziska spotykali ;-)

twilight0954

Poznań, ma sie rozumiec ;)

Revenge

A tam na facebook'u widziałam coś, że to ma być 25 czerwca to prawda ?

twilight0954

wrr.. czemu nigdy nikt nie bierze pod uwagę Wrocka? No cóż... apropos. też sie przypinam, ale albo przegapiłam numerki albo już mam coś z głową. :)

siarku

głowa jest ok , my się już gubimy z naszą liczebnością więc nie liczymy ;ppp

twilight0954

tak, na to wygląda :)

Revenge

No to jak będzie bliżej coś wiadomo to jeszcze się wszyscy zgadamy gdzie i kiedy się wszyscy spotykamy,

twilight0954

ja też do poznania;) ja jede na opener i coke nareszcie pierwszy raz, b poznałam dziewczyne która jeździ i z nią pojade a wczesniej nie znałam nikogo kto jeździ...:/ długo po ostatnim Coku przeżywałam że mnie nie było:/ Linkin Park ma byc ponoć na Coku:) ale jeśli by byli Marsi w Niemczech to wtedy bym tam pojechała:) a jeśli ktoś jeszcze nie wie to 1 stycznia leci na polsacie o 0.45 Autostrada a 6 styczia na TVNie Aleksander:)

benita1116

NO NIE GADAJ,ŻE LP NA COKE'U!!!!!!!!

Revenge

LP skutecznie omijają Polskę ostatanio, więc nie wiadomo. SĄ TAKIE POGŁOSKI, natomiast każdy wie, jak zazwyczaj pogłoski się kończa :)

oluskaa

Hej!! właśnie tu zajrzałam, nie czytałam wszystkich 16 stron,ogarnę to potem;) ale widzę że jakaś akcja się szykuje;) count me in;) ja of course również Poznań;)pozdrawiam

LadyDelish_23

co Wy tak wszyscy z Poznania? a gdzie Warszawa? :P

madzja90

a gdzie Kraków, hę? ;d

benita1116

oo super by było ich zobaczyć, ale nie wiem jak to z kasą u mnie będzie, a kiepsko ostatnio.... jeśli bym była to również Poznań, no niestety najbliżej

Revenge

Poznań;d

Priscilla22

Oj coś cichutko, a jak tam przygotowania przed sylwestrem ?

twilight0954

rozkminiam właśnie czy naj.ebać się sama czy może udostępnić chatę chociaz na kilka godzin, pozwolic zeby zrobili mi niesamowity burdel, ale naj.ebać się ze znajomymi ;> *ROZKMINA DNIA*

oluskaa

chciałabym, byśmy zrobiły to razem...

FallenGirl.

kochana, wbijaj do mego zadupczonego Sosnowca, propozycja noclegu w dalszym ciągu aktualna ;) zapijemy smutki i będziemy życzyć sobie marsowego, jaredowego, shannonowego, tomowego nowego roku!

oluskaa

ołł jestem za !

FallenGirl.

polać tej pani! :*

oluskaa

spasiba ;** no to szczęśliwego NOWEGO ROKU !!!

FallenGirl.

szczęśliwego, szczęśliwego wszystkim :*
Fallen - ruski kupiony? ;>

nie wiem czy wiecie, ale mam dla was njusa - JaReCzEk JeSt bLoNdAsKiEm, egen.

oluskaa

nooo nieeee blooond? ja chce niebieshki !!
był polski, ale był na prawdę dobry. ruski miała senioritaa ale zapomniałyśmy wziąć ;/ a u Ciebie ruski był ??? ;o

FallenGirl.

nie ma już smerfa, smerfie wracaaaj. powiem ci, że początkowo ten niebieski było okropny, ale jak już mu trochę wyblakł to ładnie współgrał z oświetleniem scenicznym i się przyzwyczaiłam ;<

ruskacz obowiązkowy! starzy chcieli mi jakiegoś CIN&CINA wcisnąć co by jakiegoś gówna nie pić, ale się nie dałam! *dumna z siebie*
jak wam minęła ta noc? ;>

oluskaa

szampan+ 30stm+ seniorita= wycie do 3 .. biednaa babcia, dobrze , że jest chociaż trochę przygłucha ;oo
a Toobie?

FallenGirl.

u mnie bez marsów, bo znajomych nie wzruszają. ale za to troche SOAD, i dwie piosenki sylwestra, które znali WSZYSCY i nam pięknie wychodziły. rotary - na jednej z dzikich plaż oraz myslovitz - z twarzą mm.
ogólnie pobawiłam się, nie było źle, nie schlałam się jak świnia (brawa dla mnie!), wypieprzyłam się na śniegu, jarałam się fajerwerkami (kocham je <3) i przekonałam, jacy ludzie potrafią być popiep.rzeni, aż przykro. a teraz panie i panowie czas na powrót do rzeczywistości nowego 2011 roku! żeby był lepszy od poprzedniego i pełen różnych koncertów! :)

oluskaa

konkretne życzenia, a jakże trafne !

Priscilla22

mam zaszczyt napisać,że 30STM w rockowej setce 2010 Eskirock zajęli 56.miejsce [Closer to the edge], 25.miejsce [Hurricane] oraz miejsce PIERWSZE [This is war]! :)

Revenge

wiem jestem taka dumna;p

Revenge

jesteśmy prooo !

FallenGirl.

A KOLEŚ, KTÓRY GŁOSOWAŁ WYGRAŁ 100 PŁYT, ROZUMIECIE TO?! 100 PŁYT. CZEMU JA NIE GŁOSOWAŁAM ;< ...

oluskaa

ja nie glosowalam,bo kiedys do mnie zadzwonili i wyszlam na idiotke w radio i od tej pory sie boje :(
zauwazylam,ze zawsze faceci wygrywają głowne nagrody! dyskryminacja

Revenge

kochana wygrałaś nagrodę wtedy;)

Priscilla22

UUHUHUHUHU 30STM ! w Krakowie bylo niesamowicie! szkoda ze nie udalo sie do Warszawy..

Priscilla22

WIDZIAŁYŚCIE? http://www.youtube.com/watch?v=mrziHCeIFOQ&feature=player_embedded OPENNING WCZORAJSZEGO NYE.
MOJA OPINIA? NIESMACZNE, COKOLWIEK CHCIAŁ POPRZEZ TO PRZEKAZAĆ

oluskaa

to jest okropne i przykre.... cieszę się, że mnie tam nie było bo szkoda byłoby mi wydać tyle kasy by oglądać... nie wiem jak to nazwać... "ORGIĘ" na scenie... boję się o Jareda, bo coraz bardziej mnie zadziwia jego ciężki przypadek... he becomes a friggin' MOFO -.-

FallenGirl.

Nieco mnie to przeraziło, a nawet bardzo, Jared potrzebuje chyba więcej zdrowego snu, aby zregenerować szare komórki. Rozumiem pojęcie artyzmu, ekspresji itd., ale we wszystkim trzeba potrafić zachować umiar.
A tak oprócz tego moja miłość dla Jared'a pozostaje niezmienna i nieskończona, zwłaszcza po koncercie w Warszawie.
Ech 30STM for ever:*

paulina_tear

Właśnie skumaliśmy z bratem o co chodziło w tym całym "występie". Po prostu "Hurricane" został ocenzurowany, a Jared chciał pokazać, że nie wszystko można ocenzurować i będzie robił co tylko zechce :P I w sumie dobrze :*

paulina_tear

to jak chce pokazać światu, że nie można mu zabronić <robienia> rzeczy wzbudzających kontrowersje to niech sam zrobi striptiz, a nie wynajmuje do tego laski... wg mnie przesadził

FallenGirl.

OK, rozumiem i szanuję Twoje zdanie.
Ale nie miałabym nic przeciwko, gdyby sam miał zrobić striptiz :*
Provehito in altum

paulina_tear

http://www.youtube.com/watch?v=ZHszcAGgpUw ;)) wstałam dzisiaj rano i moja mama się drze : Magda, Magda, popatrz! miła niespodzianka ;p jakby ktoś jeszcze nie widział ;d

madziolina

haha moja mama podobnie: Magda ! ten Jared zaraz będzie!

paulina_tear

http://www.youtube.com/watch?v=ZHszcAGgpUw dzisiaj rano obudził mnie wrzask mojej mamy : Magda, Magda patrz !!! miła niespodzianka ;p jakby ktoś jeszcze nie widział ;D

madziolina

z góry przepraszam ale coś mi się stało z komputerem i dlatego się wysłało dwa razy ;p

madziolina

dzięki, że to wrzucilaś bo niestety nie udalo mi sie tego oglądnąć a jak cos ludzie to wczoraj na vivie polska mówili tylko nie słyszałam kiedy będzie wywyiad z Jaredem .

madziolina

szkoda,że dziennikarz nie zapytał kiedy kolejny koncert w Polsce ;p

Revenge

no szkoda, ale miejmy nadzieje, że jeszcze przyjadą

Revenge

dokładnie ;p

FallenGirl.

a ja mam głupią nadzieje, że KOL (Kings of Leon dla mnie kumatych;) pokaże nam się na kołku w tym roku. chybabym zeszła ze szczęścia.