Fani podpinajcie się jeśli chcecie należeć do Echelonu. Z senioritą19 nie chcemy się pogubić w liczeniu;) Jestem założycielką, wspólniczką jest Revenge;)
szczegóły jutro, teraz idę chyba się kimnąć, bo padam (wizyty u babci potrafią być niesamowicie wyczerpujące, ale tym oto sposobem zyskałam kase na ołpenera i kołka hiehie) soooł.. si ju lejter aligejter, gud baj krokodajl :*
ja co prawda do spania przymierzam się od godziny ale też powinnam już kończyć, soł gud najt ent słit najtmers! ;*
poowiem wam, że tu się burdel zrobił w tym temacie. i niektóre osoby działają mi na nerwy przeokropnie. ale wybaczcie, wykrwawiam się dzisiaj i ogromnie rozdrażniona jestem. no ale.
URODZINOWE VIDEO DLA SHANIMALA
czyli Street Drum Project by Polish Echelon
Grupy ludzi będą wybijać przydzielone im piosenki (fragmenty partii perkusyjnych), które następnie zostaną zmontowane w jeden filmik. Pod koniec video będzie Happy Birthday wybite na trójkącie/cymbałkach. Na samym końcu polski Echelon jednym głosem krzyknie Happy Birthday.
Do 01.01 dostaniecie spis piosenek, które będziemy wybijać.
Do 30.01 zostanie zamknięta lista miast.
Do 08.02 dostaniecie scenariusz (ale postaram się szybciej, bo pierwszy zarys mam już w tej chwili).
Do 25.02 chcę mieć od was video zwrotne oraz zdjęcia, żeby do 09.03 spokojnie wszystko dopieścić.
zapowiada się fajnie! :)
na razie szczegóły nie są jeszcze znane, scenariusz jest opracowywany, ale podejrzewam, że to będzie raczej akcja z tych bardziej oryginalnych, chodzi i użycie wszystkiego, co tylko wydaje dźwięk ;)
prawda? can't wait :)
dziewczyny, jak chcecie wziąć udział to zalogujcie się na forum 30sekunddomarsa.fora.pl tam są podawane najświeższe informacje no i tam trzebaby się zgadać z ludźmi ze swojego regionu :) ja bym mogła ewentualnie być jakoś waszym pośrednikiem, o ile jesteście zainteresowane, ale wydaje mi się, że to jednak nie jest najsprawniejszy sposób.
nie za ma co, jestem przecież skarbnicą wiedzy :D
a tak już na poważnie - fajnie jakby to wyszło, bo zapowiada się przyjemnie. z tym, że najlepiej jakby to były grupy faktycznie wieloosobowe. już się nie mogę doczekać robienia przypału przed ludźmi grając na durszlakach czy pokrywkach z koszy na śmieci.
w sumie ja też bym mogła haha.
a teraz poskarżę się troszkę. CZEMU DO K NĘDZY BABY MUSZĄ SIĘ MĘCZYĆ Z CZYMŚ TAK PASKUDNYM JAK OKRES?! wieem, to jest pytanie pokroju tego dlaczego jak kobieta śpi z wieloma to dzi.wka, a jak facet to superbohater i wzór do naśladowania, czyli, że pytania bez odpowiedzi. no ale naprawdę zawsze mnie to w tym moim krotkim zyciu ciekawiło hm
nie tylko Ciebie nurtuje to pytanie... to jedna z wielu rzeczy, z powodu której tak bardzo chciałabym urodzić się z ''bonusem'' między nogami... a miałam być Adasiem... fu.ck!
ja Miłoszem (serio, moja matka chyba naćpana przez całą ciążę ze mną chodziła bo inaczej nie da się wytłumaczyć tak idiotycznych pomysłów, no za cholerę się nie da -,-) wgl haha, powiem ci, że poprawiasz mi humor. więc od tej pory mianuję cię dworskim pocieszaczem królowej Dziadowej! :)
łihih, jesteś moją odnalezioną bratnią duszą, czy jak to tam się zwie
sooł Królowa Dziadowa jest ci wdzięczna i obiecuje zaszczycić swym towarzystwem przy najbliższej okazji niah niah
cheers! :D
BOŻE, CZY TYLKO JA W TYM ROKU NIE MAM ŻADNYCH KONKRETNYCH PLANÓW NA SYLWESTRA? oo przepraszam, mam plan - zaszycie się gdzieś z kolegą czteropakiem, albo znajomymi - Martini i Spritem. prawda, że twórcza impreza? :D
ooo plan jest dobry ! jest zdecydowanie ciekawszy od mojego... ja najprawdopodobniej spędzę ten magiczny dzień z kolegą polsatem (IBISZ <3) albo kumpelą dwójką.... + ruski (jak co roku oO) szampan... kurna chyba naprawdę zaćpam się tym stoperanem...
ja wybieram KSZYSIA <3 KSZYSIU JEST MOJĄ LOVELOVELOVE <3 a ruskacze uwielbiam, mniam. ale powiem ci, że ostatnio przerzuciłam się na półkę wyżej - francuski Mont Blanc za całe 7 zł :O a z ruskaczami wiąże się ogólnie tyle wspomnień mmm
mmm cóż za rozpusta.. jeju ja też tak bardzo kocham Krzysia <3 ale powiem ci, że jeśli chodzi o ruski to u mnie też przywołuje wspomnienia
pieprzony burżuj ze mnie haha :D *chłosty na plecy, a było ich czterdzieści i cztery*
Kszysztof jest wiecznie młody, baa on zamiast starzec się to mlodnieje, niczym główny bogater ciekawego przypadku benjamina buttona. nawet Dziared nie ma zadnych szans z Kszysiem :D
taaaak zgadzam się! Krzysio forever! a jeśli chodzi o te chłosty to faktycznie należy Ci się! bad girl! Dżej powiniem Cię zakuć w kajdany i dręczyć łaskocząc i farbując Ci włosy co najmniej raz na dzień, do czasu gdy dokonasz żywota!
O mój Boże dziewice, co wy robicie ze swoim życiem!!!
Spoko moje plany sylwestrowe też są nijakie, no chyba że dziwnym cudem moja miłość pojawi się na W.City ???
hahaha KOCHAM TO <3
najchętniej to bym sobie zafundowała wyjazd do Vegas na sylwestra. zawsze chciałam pojechać do Miasta Grzechu ;) a i przy okazji na koncert marsów bym poszła, ha
nie wiesz o tym ?: http://www.flickr.com/groups/1576690@N21/pool/with/5238931552/
trzeba było szczelić sobie fotę zainspirowaną Hurricane video i best pict wygrywa 2 bilety
OOOOOOO KU.RWA!! JA CHYBA WTEDY MUSIAŁAM PIJANA W ROWIE LEŻEĆ! AUTENTYCZNIE NIC NIE WIEDZIALAM HAHAHA
jejuuuuuuu no przeciez wygralabym to! ;<
hahaha no wiesz, ja wiem, że byś wygrała. jaka byłaby twoja charakteryzacja? ja miałam pomysł by przebrać się za dżeja <3 ale nie miałam odwagi założyć spódniczki ;((
http://thirtysecondstomars.thisisthehive.net/blog/wp-content/uploads/2010/12/5.p ng haha a on sie nie krepował *loluje z niego* ale co to, co to, czemu nie blooond? ;< to nie jest prawdziwy Dzieeeeeeej.
apropo przebrania sie za Jareczka = http://www.flickr.com/photos/56768412@N08/5266696805/ laska jest przeku.rwista imho!
tez mnie dziwiło, że nie blond, pewnie przez to że także Tomo i Shann mieli głos. a laska zdjęcia faktycznie ma zaje.biste i uważam, że zasłużyła na nagrodę
okee.. take meeee... mogę być reniferem i Cię ciągnąć tylko mnie weź... ojj wiele bym dała żeby tam być
ja bym baardziej liczyła na ocean... a tak ogólnie to bym chciała być wszędzie byleby jak najdalej od domu i szarej rzeczywistości, też mogę zostać reniferem....
a ja poważnie zastanawiam się, czy nie jechać w tym roku na Rock am Ringa do Niemiec. przynajmniej darowałabym sobie te wszystkie festiwale w Polsce, a tych samych artystów i mnóstwo innych zobaczyłabym na jednym z największych festiwali w Europie hm
btw. wybiera się ktoś na openera bądź kołka w tym roku? skład kołka nie jest znany, ale podejrzewam, że walną coś fajnego, bo w ostatnich latach nie można na sprowadzanych artystów narzekać :D
no u mnie też zależy jak z kaską bo na razie krucho no i oczywiście czy moi rodziciele się zgodzą, a wszystkim przypominam, że dzisiaj na TVN leci film z Jaredem o 21:30
a jeszcze jak macie jakies wiadomości to piszcie no poczte dominikahay@op.pl i tam możemy się zgadać z nazwiskami i sie poszukamy na facebook.com
ja właśnie mam dylemat. najgorsze jest to, że naprawdę opłaca sie na RaR jechać (koszt to ok tysiaka za sam bilet, nie wiem, czy pole namiotowe jest w cenie, bo niemieckiego wgl nie znam, a oficjalna strona wlasnie po niemiecku) , ale nie wiem, jak z moimi starymi - czy puszczą swoją kompletnie nieogarniętą w terenie córkę na tak je.bitne wydarzenie haha
a jak nie to ołpener i kołk witają tylko teraz jest problem z opkiem - na Coldplayów podejrzewam, że się ogromnie wykosztowali i WYDAJE mi się, że nie ma co liczyć na kolejne jakieś naprawdę wielkoformatowe gwiazdy i teraz nie wiem, czy kupować bilet na samych koldplejów, czy MOŻE dorzucą coś jeszcze wartego uwagi. a jak wszyscy wiemy bilety teraz tańsze...
nuuuu... no mnie na pewno do Niemiec by nie puścili.. hmm.. a może?? anyways z kasą krucho ale mam nadzieję, że magiczne właściwości karpiej łuski uczynią cuuuuudaaaa... ja pierdziele w co ja wierze -.-
Mam pomysł moja koleżanka jest fanka Tokio Hotel i na jakiejś stronie o nich sie zgadali i zebrali petycje z ileśtam podpisami żeby był ich koncert my mogłybyśmy zrobić tak z naszymi marsami moge sie jej zapytać jak to dokładnie przebiegało ale wiem że im sie udało wiec warto spróbowac, a tak wogóle czy ktoś jest ze szczecina ?
a teraz info z Facebooka
"Zlot Echelonu organizowany będzie w 4 miastach Polski :
Warszawa, Poznań, Kraków i Gdańsk lub Gdynia..
Odbędzie się on w czerwcu (data do ustalenia) "
http://www.facebook.com/pages/Zlot-Echelonu/133569936703229