Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 717 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

Fani podpinajcie się jeśli chcecie należeć do Echelonu. Z senioritą19 nie chcemy się pogubić w liczeniu;) Jestem założycielką, wspólniczką jest Revenge;)

oluskaa

byłoby miło, a chciałabym jeszcze, żeby pojawili się Three Days Grace, ostatnio często ich słucham, wtedy to już zejdę z Tobą (w kupie raźniej)

FallenGirl.

W KUPIE RAŹNIEJ, KUPY NIKT NIE RUSZY UHUHU

ja się chwytam nadzieji, jak tonący brzytwy. ale ostatnimi czasy CLMF pokazuje OGROMNĄ klasę, jeśli chodzi o sprowadzane zespoły, więc jestem pewna, że i w tym roku nas niesamowicie pozytywnie zaskoczą. co do openera.. tu już gorzej, ale wzorując się na składzie z 2009 roku, który był genialny, najgenialniejszy w historii jak do tej pory, trudno bedzie im się samych przebić :D

oluskaa

http://grammatik.tk/index.php tu daje linka na forum dotyczące zlotów w różnych miastach

twilight0954

na www.grammatik.tk tworzone są listy osób chcących wziąc udzial w zlocie fanów 30STM

Revenge

super;***

Priscilla22

Ludzie, trochę się tu nudno zrobiło ;/ No cóż opowiadajcie jak tam idzie akcja urodzinowa dla Shanna...

seniorita19

na vivie dzisiaj o 14 mial leciec wyczekiwany wywiad z marsami i relacja z koncertu. niestety, jak glupi czekalismy do 15 i nic. okazalo się, że viva miala problemy techniczne i nie udalo im się puścić tego odcinka. obiecali wyemitować go za tydzień. zobaczymy.

z akcją na razie jeszcze nic konkretnego, na razie trwają ustalenia, pierwsze miasto zaczyna nagrywać 15 stycznia z tego co się orientuję.

a tutaj przed chwilą gościli marsi, moze jeszcze niektorzy się załapią :) + puszczają muzykę z ich ipodów
http://www.x1039phoenix.com/newplayer.aspx

oluskaa

Najnowszy styczniowy "Teraz Rock" - artykuł o 30stm, oraz styczniowa "Machina" wywiad z Jaredem ;)

madziolina

kazda po 9,90zł :/

użytkownik usunięty
oluskaa

na szczęście od poniedziałku mam ferie także spokojnie sobie obejrzę ten wywiad;)

ferie?? zazdroszczę, ja niedługo sesję zaczynam hurra!!
dobrze, że jest poniedziałek, nie mam wtedy zajęć:D

madzja90

ja mimo wszystko obejrzę ten wywiad, wezmę i go sobie nagram, a potem będę go oglądać aż do momentu kiedy zacznie mi on uszami wychodzić xD a propo ferii, to se jeszcze poczekam...

seniorita19

ja też ferie mam dopiero w lutym ;(
ten wywiad to niestety nie za bardzo mam jak obejrzeć ale coś się wykombinuje ......

rozyczka18_34

zapewne się znajdzie w internecie....

seniorita19

tak, tak, już kilka osób zapowiedziało się, że będzie nagrywać. ehh siła Internetu..

oluskaa

co byśmy bez niego zrobili... tak w ogóle to ciała dali z tym wywiadem, ponad miesiąc po koncercie, to się nazywa Polska ehh

seniorita19

a na Wirtualnej Polsce jest z nimi wywiad :

oto link ..http://muzyka.wp.pl/interviewId,604960,title,Nigdy-nie-planowalem-zmieniac-swi ata-rozmowa-z-30-Seconds-To-Mars,wywiad.html?ticaid=1b969

cały czas czekałam aż Shannon sie odezwie ...........i sie nie doczekałam !ale fajny
Ale to że tak długo trzeba było na to czekać na te wywiady to normalnie człowieka krew zalewa!

rozyczka18_34

nie wiem co tak spowalnia reporterów, przecież i tak gówno wielkie robią... swoją drogą dzięki za link xD

seniorita19

Za link nie ma sprawy ....jak coś znajdę zawsze się podzielę ;)

A jeśli chodzi o ich opóźnienia to ja nie wiem co się dzieje ........ale przeginają .. naprawdę

niedługo stanie się tak że gdy koncert będzie w lato to w zimę będziemy mieli wywiad z grupą dającą ten koncert ;

rozyczka18_34

"wyrtualna polska"

no właśnie, dziwiłam się, że kompletnie nic nie było słychać o koncercie żadnych wywiadów nic. a tu proszę, po miesiącu dopiero się wszyscy rzucili, jak miło.
a w poniedziałek jednak nie obejrzę, mam kolokwium, pech:(

madzja90

już moja w tym głowa kochana, żebyś obejrzała :) postaram się, żeby gotowy link na ciebie tu czekał ;>

oluskaa

oooch dziękuję ci naprawdę:*
a ciekawa jestem czy vivowy wywiad będzie w tym samym miejscu co onetowy i wp-owy? bo trochę to lipne moim zdaniem, każdy podchodzi i zadaje pytania a oni siedzą jak te kwoki i czekają na następnych? i szkoda, że Dż nie chciał zaprezentować swojej czupryny, jakby się wstydził tego, że jest spokrewniony ze Smerfami xD

madzja90

nie za ma co, podziękujesz, jak uda mi się zdobyć :D

wgl Dżej to jak rasowy Pan Menel wygląda, nie uważacie? ;d Pan Menel w smerfowej czuprynie. (swoją drogą brakuje mi tej radioaktywnej niebieskiej kupy na jego głowie haha nie wierzę, że to mówię)
ale to co podoba mi się w wywiadzie dla 'wyrtualnej polski' to to, że jest on fajnie rzeczowy i nie tak oklepany jak cała reszta

oluskaa

właśnie właśnie, ciekawy jest ten wywiad, chociaż szkoda że tylko Pan Menel (to będzie nowa ksywka ;>) się udziela. może w następnym posłuchamy więcej reszty Batonów :D

madzja90

to już i tak cud, że Tomo coś tam sobie popitolił :D a jak ja kocham to Shannonowe zainteresowanie wywiadami, NA KAŻDYM tylko się butami bawi, czy czymś co mu pod rękę podejdzie haha. wczoraj miałam dzień refleksji i takie rzeczy mnie nachodziły nt. marsów, że aż się mnie samej miło zrobiło :)

a jutro czeka mnie spotkanie z hiszpanką hiehie. kumpeli brat przyjechał do Polski na trochę i przywiózł dziewczynę-hiszpankę, która mnie ponoć serdecznie zaprasza, bo chce mnie poznać i mam się pojawić jutro, bo to ostateczny termin - w piatek wylatują. kurcze, zaczynam się jej już bać ;>

oluskaa

oglądałam wywiad z samym tylko Shannonem i był świetny, aż się chłopca miło słucha :P jakby ktoś był zainteresowany : http://www.youtube.com/watch?v=uY4gSZHn2xg

ojej, a co ona taka na ciebie napalona? :D umiesz jej coś po hiszpańsku powiedzieć, np. Hola, que tal? xD

madzja90

ten wywiad przypomina mi za co tak tego pana lubię. ah aż miło, powinno więcej takich być, a nie tylko Dżared to, Dżared tamto, a kiedy Dżared ostatnio kupe robiłes?

nie wieeem ;< będziemy się przy shishy integrować, mniami! (swoją drogą mój nikotynowy nałóg jest okropny i szczerze go nienawidzę :x)
coś ty, ja z hiszpańskiego to tylko chyba Hola rozumiem. ale stawiam, że to co napisałaś to coś w stylu jak leci, jak się masz? dobrze mi MUSK podpowiada? :D ale przynajmniej nie bedzie miala problemów z moim imieniem - Ola, prawie jak Hola, łatwe i chwytliwe haha

oluskaa

tak, to "jak leci" :D jak coś to zawsze jest angielski i "migowy" xD
kurczę, Hiszpania... rozmarzyłam się :D zawsze chciałam tam pojechać:) niech mnie wezmą ze sobą, zmieszczę się do podręcznej torby xD

a ja muszę studnię projektować, sama nie wierzę, że to robię -.-'

madzja90

a na co ci ta studnia???? swoją droga ja muszę dworek szlachecki zaprojektować, ale jakoś chęci mi brakuje, nie cierpię ograniczeń...

seniorita19

studnia na zajęcia z hydrogeologii potrzebna, źle ją zrobiłam ale lepsze to niż nic :D nie ograniczaj się, daj poszaleć wyobraźni, niech ludziom kopary opadną :D

madzja90

ja w Hiszpanii byłam już jakieś 3 razy, generalnie objechałam wzdłuż, wszerz i w poprzek również ;) ale jakoś powiem ci, że nie zachwyciła mnie aż tak bardzo, zdecydowanie wolę Portugalię. ok, przekażę im twoją prośbę xD

ja właśnie dostałam kolejną piz.dę z matmy i oficjalnie rozpoczęłam tym samym nowy semestr w mojej maks zje.banej szkole, lovely -,-

oluskaa

Portugalia też brzmi pięknie:D

współczuję, matmy tez nienawidzę całe szczęście mam ją już za sobą i mogę zapomnieć o moich ulubionych całeczkach i pochodnych <3
może będziesz lecieć od najniższych do najwyższych ocen, nie załamuj się:D

oluskaa

znam ten ból, matma przekleństwo ludzkości, .... chciałabym wskrzeszyć tych wielkich matematyków i i udusić własnymi rękoma, a tak ogólnie nie zastanawiałyście się może, jaki to musiałby być ból dla człowieka który ma zawalone życie właśnie przez matme, a by sie okazało, że to wszystkie to jeden wielki kicz, bo ktoś sie kiedyś pomylił.... ;/

seniorita19

mnie zawsze dziwiło, że istnieli ludzie, którzy w wolnej chwili rozkminiali, co zrobić, żeby obliczyć granicę jakieś funkcji na przykład. to dla mnie kosmos, zupełnie niepotrzebne wiadomości. nie sądzę, żeby w jakiejkolwiek pracy po studiach (jak ją znajdę w ogóle haha) przydałoby mi się to co wkuwałam jak głupia przed egzaminem. jak ktoś lubi takie łamigłówki to spoko, ale czemu mam uczyć się czegoś co mi się nie przyda, bo idę w kierunku biologii a nie matematyki.
idąc dalej tą myślą: ciekawe, czemu idąc na studia nie mogę wybrać przedmiotów, które mnie interesują, tylko te które ktoś wymyślił, że powinnam umieć. bez sensu. studia suck

to się rozpisałam. ale cóż, ten temat zawsze mnie drażnił. chyba rzucę studia! a tymczasem pouczę się do egzaminu hie hie :P

madzja90

ja uważam, że matme wymyślił ktoś, kto naprawdę nic pożyteczniejszego nie umiał, a żeby nie zostać kozłem ofiarnym wymyślił se dziedzinie i to jak co ma być, nie pomyślał wtedy, że może zostać przeklęty za 20 wieków...
w ogóle jeśli chodzi o liczenie to w życiu przydaje sie tylko dodawanie, odejmowanie, dzielenie, mnożenie i najważniejsze (%) xD... a logarytmy i reszte tego badziewia pozostawmy informatykom,l fizykom itd jak tam leci...

a propo nauki mam jutro trzy sprawdziany i nie wiem jak sie tego naucze...masakra

seniorita19

zgadzam się w 100% matma jest beznadziejna..

Priscilla22

A JA LUBIE MATME :x

Revenge

ja to ogolnie rozumiem matme(jak na razie), ale uważam że jest fu.ckin' useless and i just don't need this shit

Revenge

kochana to pisz za mnie sprawdziany ;) z kartkówek mam 3 i 4 zawsze z sprawdzian szmata;(

seniorita19

no ja też jakby 2 mam jutro. ale jak to mówię: zawsze jest poprawa :D

madzja90

Haha jakie antymatematyczne koło się zrobiło, chętnie dołączę, bo matna jest zuuaaa

FallenGirl.

matma to samo zło, niszczy moje życie... ;(

seniorita19

moje też ;(

seniorita19

moje jak na razie nie xD

Priscilla22

a ja się załamałam. na chu.j mi cały ten angielski, który umiem, rozumiem i lubię skoro mam piep.rzoną blokadę i jak z kimś gadam to z siebie słowa wydukać nie mogę? :< beznadzieja, muszę wyjechać z tego kraju i dopiero wtedy cokolwiek zdziałam.. mam tak od dziecka, nie wiem, jak się przemóc :D

oluskaa

naprawdę współczuje ....
nie wiem dokładnie jak to jest bo ja zawsze byłam odważna i zawsze mówię to co myślę niekiedy bez względu na konsekwencje ,
które czasem są dość nieprzyjemne ale cóż ....;[
Tacy jesteśmy i nic na to nie poradzimy.
Możemy jedynie próbować się udoskonalać ;)...................może kiedyś nam wyjdzie ; ]

oluskaa

też tak czasami mam, angielski fajna sprawa, ale żeby coś powiedzieć, to czasami tak banalnych słówek się zapomina, a pisanie to czysta przyjemność xD a z tym wyjazdem to się zgadzam, wtedy nie będzie wyboru trzeba będzie nawet na siłe kombinować... ehh to życie

oluskaa

taaak znam to. angielski znam bardzo dobrze, ale jak trzeba się odezwać to wychodzi tylko "eeeeeeeee" . zaprawdę jest to irytujące :/

madzja90

ja mam z angielskiego same 5 ale z tym rozmawianiem to już gorzej wychodzi ;(

Priscilla22

Drodzy fani mam newsa na temat teledysku do TIW
będzie teledysk kończą prace nad nim czytałam wywiad z Jaredem & ZOO MAGAZINE WINTER ISSUE
Jared powiedział :zajmuję się postprodukcją dokumentu Artifact, produkcja cyklu telewizyjnego i kończę teledysk do piosenki This is War ....
czyli jednak będzie teledysk i dobrze wiedzieć że nadal trwają prece nad dokumentem Artifact;)